«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Η πρώην νεαρή παγκόσμια ηγέτιδα του WEF, Tulsi Gabbard καταδικάζει το "ολοκληρωτικό όνειρο" του Klaus Schwab !

Σχόλιο Con : Η Tulsi ήταν Δημοκρατική Γερουσιαστής της Χαβάης και πριν από ένα μήνα εγκατέλειψε το WOKE Δημοκρατικό Κόμμα και τώρα συμμετέχει στο Fox News με τον Tucker Carlson !!!!!!!!!!!!!!! Αρνήθηκε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβαμπ, όπως το 1992 ο Klaus Schwab πρότεινε τον Πούτιν ως Young Leader και εκείνος αρνήθηκε, και το ίδιο συνέβη και με τον Έλον Μασκ το 2008, που επίσης αρνήθηκε!!! Για του λόγου το αληθές, δείτε ΕΔΩ. Διαδώστε αυτές τις αναρτήσεις του Κώστα-Ταύρου (Διόδοτου) που παρόμοιες θα δείτε σε δυο τρία μόνο άλλα ελληνικά μπλογκ. Διαδώστε τις γιατί  η μάχη είναι τώρα πιο δύσκολη καθώς το ζώο απειλείται και θα αντιδράσει!!!  Πολλές βρωμιές ετοιμάζουν στο DAVOS FORUM 2023 στις 16-20 IANOYAPIOY !!!!, όπως "κλιματικά lockdown" και φίμωση ΚΑΘΕ αντισυστημικού μέσου (δείτε ΕΔΩ).


 

 γράφει ο Baxter Dmitry του NewsPunch.com

 Ο Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του μοιράζονται ένα "ολοκληρωτικό όνειρο" για μια Μεγάλη Επαναφορά που θα σας καταδικάσει σε χρεοκοπία και βαθιά παρεμβατική επιτήρηση, σύμφωνα με την πρώην "Young Global Leader" του WEF και Δημοκρατική βουλευτή Tulsi Gabbard. 

"Ενώ εμείς παλεύουμε να πληρώσουμε για τρόφιμα και καύσιμα, η ελίτ συγκεντρώθηκε στο Νταβός/WEF για να συζητήσει για το πώς θα πρέπει να μας επιτραπεί να ζήσουμε τη ζωή μας", προειδοποίησε η Gabbard τους οπαδούς της στο Twitter την Τετάρτη. "Το ολοκληρωτικό τους όνειρο για τη λεγόμενη "Μεγάλη Επαναφορά", όπου οι άνθρωποι δεν κατέχουν τίποτα και παρακολουθούνται/παρακολουθούνται σε κάθε τους βήμα, πρέπει να καταδικαστεί από όλους μας", δήλωσε η Gabbard.

twitter.com/TulsiGabbard..... 

 Φαίνεται ότι η Tulsi ξυπνάει. Το 2015 ανακηρύχθηκε ως μία από τους "Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες" του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ενώνοντας τις τάξεις των νέων φιλελεύθερων, όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Ζακίντα Άρντερν και ο Τζάστιν Τρουντό, οι οποίοι αποφοίτησαν από την τάξη του Κλάους Σβαμπ για να γίνουν σύγχρονοι αριστεροί αυταρχικοί. 

Αλλά η Tulsi Gabbard επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο. Αντί να συμμορφωθεί ως τυπική δειλή Δημοκρατική, η Gabbard δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να επικρίνει την κομματική βασιλεία τα τελευταία χρόνια. 

Το 2020 μήνυσε τη Χίλαρι Κλίντον αφού η διαβόητα διπρόσωπη πρώην Πρώτη Κυρία τη συκοφάντησε ως "ρωσικό περιουσιακό στοιχείο". 

Πιο πρόσφατα είπε αυτό που όλοι σκεφτόμασταν και άσκησε κριτική στον Τζο Μπάιντεν για τη δυστοπική απόφασή του να δημιουργήσει ένα Συμβούλιο Διακυβέρνησης Αποπληροφόρησης, επισημαίνοντας παράλληλα την άμεση σύνδεση με τα πρόσφατα σχόλια του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. 

Η Γκάμπαρντ σημείωσε σε ένα tweet νωρίς το πρωί της Κυριακής ότι στις 21 Απριλίου, ο Ομπάμα ζήτησε αυξημένη εποπτεία της παραπληροφόρησης σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Μεγάλης Τεχνολογίας, μιλώντας στο Κέντρο Κυβερνοπολιτικής του Στάνφορντ. 

"Ο Μπάιντεν είναι απλώς μια βιτρίνα", έγραψε η Γκάμπαρντ στο Twitter, μαζί με βίντεο της ομιλίας του Ομπάμα. "Ομπάμα, 21 Απριλίου: οι λογοκριτές των κοινωνικών μέσων "δεν πάνε αρκετά μακριά", οπότε η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει για να κάνει τη δουλειά. Έξι ημέρες αργότερα, η Εσωτερική Ασφάλεια ξεδιπλώνει το 'Υπουργείο Αλήθειας' (ή αλλιώς Συμβούλιο Διακυβέρνησης Αποπληροφόρησης)".

twitter.com/TulsiGabbard..... 

Η Γκάμπαρντ έχει εκφράσει την αποδοκιμασία της για το συμβούλιο, ενώθηκε με άλλους που το αποκάλεσαν "Υπουργείο Αλήθειας", μια αναφορά στο δυστοπικό μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ, 1984. 

Η πρώην βουλευτής εμφανίστηκε στην εκπομπή Hannity του Fox News την περασμένη εβδομάδα για να κατακεραυνώσει τον Μπάιντεν για την κίνηση αυτή, παρομοιάζοντάς τον με δικτάτορα. "Αυτό είναι το είδος των πραγμάτων που βλέπετε στις δικτατορίες, αυτό το Υπουργείο Αλήθειας, αυτό το Τμήμα Προπαγάνδας που μόλις δημιούργησε η κυβέρνηση Μπάιντεν", δήλωσε η Γκάμπαρντ. "Ο λόγος για τον οποίο το βλέπετε αυτό στις δικτατορίες είναι επειδή μας φοβούνται. Φοβούνται τους ανθρώπους. Φοβούνται ότι μπορεί να σκεφτούμε πραγματικά για τον εαυτό μας".


 planet-today.com

μετάφραση: Διόδοτος

 

 

 

5 σχόλια:

  1. Η συνειδηση δεν αφηνει κανενα ησυχο. Σε αλλους λιγο και σε αλλους πολυ.Καποια ανθρωπινα ηθικα τερατα βεβαια δεν την διαθετουν ουτε για δειγμα. Ισως η κυρια αυτη να ειχε μια τετοια σωτηρια κριση συνειδησεως, εξου και η μεταστροφη της.Ομως δεν πρεπει να ξεχναμε κατι που πολλες φορες ξεχναμε. Η ΝΤΠ δρα κυριως δια του ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΥ. Εισχωρει δηλαδη σε ολες τις αντιθετες απ αυτην δομες(καθε ειδους) προσπαθωντας σε πρωτη φαση να εχει τουλαχιστον προσφορη εσωτερικη πληροφορηση και αργοτερα πολυ συχνα ηγουμενη δια μεσω των εγκαθετων της να παραπλανει, να διαστρεφει, να στομωνει τις αποφασεις και τις ενεργειες της δομης που εχει εισχωρησει.Ο εισοδισμος ειναι μια απο τις πιο συνηθισμενες μεθοδους πολιτικης χειραγωγησης της ΝΤΠ. Ετσι εισχωρουν οι μυστικες εταιρειες οι σεχτες ΚΑΙ οι κομμουνιστικες κλικες μεσα στις καθε ειδους δομες των κρατων, των υπερτραπεζων και της πολιτικης. Ειναι μια μεθοδος που δεν εχει απασχολησει οσο θα επρεπε την πατριωτικη και εθνοκεντρικη πλευρα.Ισως γιατι ειναι μια ακρως αποκρουστικη τακτικη απο ηθικης αποψεως.Η καταπολεμηση του αντεθνικου και αντισυνταγματικου εισοδισμου ειναι μια γνωση που χαθηκε σχεδον απο την εθνικεντρικη πλευρα. Ο Ε. Σταυριδης εχει περιγραψει με επιτυχια την μεθοδο αυτη στο βιβλιο του ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. Ο εισοδισμος ειναι κατι παραπανω απο πεμπτη φαλαγγα. Ειναι δολια προσομειωση και εισχωρηση στο σωμα του ξενιστη. Ευχομαι ειλικρινα η κυρια αυτη να μη ανηκει σαυτη την κατηγορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός ΜΑ@ΑΚΑΣ βήχει πάλι;......🥳

    https://twitter.com/1_vasileios/status/1609918866016337920?cxt=HHwWgIDU4bmrytcsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Ζούμε στους έσχατους καιρούς

    https://rumble.com/v244u14-are-we-living-in-the-end-times.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή