«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΡΤΕ ΖΑΝΑΧ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ...[ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...]

Διαβάστε το και μετά πηγαίνετε στην κάλπη, υποστηρίζοντας, εκείνο το Κοινοβουλευτικό κόμμα, που ΔΕΝ έχει ψηφίσει αυτά τα αίσχη, που ΔΕΝ έχει αποκρύψει την αλήθεια, από τον Ελληνικό λαό και που οργάνωσε την αντίσταση του!

Καλώς ορίσατε στο 2023.

Πάρτε καρεκλίτσα, πάρτε και κανα Ζαναξ και ξεκινάμε...

Σας παραθέτω εδω, ΟΛΑ αυτα, που οι αντιπρόσωποί σας στη Βουλη, εχουν ψηφισει κατα καιρους και σας εχουν δεσει χειροποδαρα, όσο εσεις πινατε φραπε και πανηγυριζατε με το ποδοσφαιρο.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :

 

1. Με πλειοψηφία 151 βουλευτών, αλλάζουν τα σύνορα της χώρας σας.

(Η επεκταση στα 12νμ που σας διατυμπανιζει ο Φλουφλης...απαιτει κοινοβουλευτικη πλειοψηφια, οχι μια απλη διακηρυξη, δια στοματος Φλουφλη. Τι, δεν το ξερατε..?)

Άρθρο 27, Παράγραφος 1.

2. Με πλειοψηφία 151 βουλευτών, ξένα στρατεύματα δυνανται να εγκατασταθουν στη χώρα σας (ξαναδιαβαστε το)

Άρθρο 27, Παράγραφος 2.

3. Με πλειοψηφία 180 βουλευτών, δυνανται να εκχωρηθουν οι συνταγματικές αρμοδιότητες της Βουλης των Ελληνων, σε διεθνή όργανα (βλ.ΔΝΤ)

Άρθρο 28, Παράγραφος 2

4. Με πλειοψηφία 151 βουλευτών, δυναται να λαβει χωρα, ο περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας. (ξαναδιαβαστε το)

Άρθρο 28, Παράγραφος 3.

5. Απαγορεύεται η εισηγηση νομοσχεδίων από πολίτες, που δεν φερουν την βουλευτικη ιδιοτητα, ή δεν ειναι μέλη της κυβέρνησης.

Άρθρο 73, Παράγραφος 1.

6. Απαγορεύεται η διεξαγωγη δημοψηφισμάτων, με πρωτοβουλία των πολιτών (καλόοο..)

Άρθρο 44, Παράγραφος 2.

7. Απαγορεύεται η διεξαγωγη δημοψηφισμάτων, για νόμους/διαταξεις, που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.

(..ας προσεχατε)

Άρθρο 44, Παράγραφος 2.

8. Μόνον η Βουλή, εχει το δικαιωμα αναθεωρησης του Συνταγματος

(τι ειπες τωρα..!!)

Άρθρο 110, Παράγραφος 2.

9. Η ΕΛΑΣ εχει το δικαίωμα απαγόρευσης των δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων, οταν ΕΚΕΙΝΗ κρινει, οτι κινδυνευει η εσωτερικη ασφαλεια και η διαταραξη της ειρηνης.

(Δημοκρατια το λενε)

Άρθρο 11, Παράγραφος 2.

10. Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών, δυναται να κηρύξει τη χωρα, σε κατάσταση πολιορκίας και να αναστείλει τα άρθρα του Συντάγματος, που αφορούν τα ατομικά σας δικαιώματα.

(Σημ. κατα τη κατασταση πολιορκιας, η ΕΛΑΣ υπαγεται απευθειας στο ΓΕΕΘΑ και οι αστυνομικοι ακολουθουν πλεον, τις διαταγες των στρατιωτικων. Ειλικρινα, ζω για να το δω να γινεται πραξη....ε ρε γλεντια...)

Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.

11. Κατοπιν σχετικης διαβουλευσης, ειναι στην ευχερεια της εκάστοτε κυβέρνησης, να μπορεί να τροποποιεί το Εθνικο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης

(εσεις, καθειστε και περιμενετε συνταξη στα 67, οταν το 2022 δεν είχατε ουτε ΜΕΘ να νοσηλευτειτε. Αληθεια, ποτε ειπαμε ειναι το επομενο ραντεβου σας με το γιατρο..?)

Άρθρο 22. Παράγραφος 5.

12. Κατοπιν σχετικης διαβουλευσης, ειναι στην ευχερεια της εκάστοτε κυβέρνησης, η τροποποιηση του εκλογικου νόμου (χαχααχ..)

Άρθρο 54, Παράγραφος 1.

13. Κατοπιν σχετικης διαβουλευσης, ειναι στην ευχερεια της εκάστοτε κυβέρνησης, η αλλαγη του εθνικου νομισματος της χώρας...!!!

Άρθρο 80, Παράγραφος 2.

14. Ο διορισμος προέδρων και αντιπροέδρων του

Συμβουλίου Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, γινεται ΚΑΤ'ΕΠΙΛΟΓΗ, απο την εκαστοτε κυβερνηση και οχι βασει της επετηριδας αυτων.

Άρθρο 90 Παράγραφος 5 (βλ.Κατερινα- ασβοκουναβο και Κατερινα Θανου- L'Oreal)

15. Η κυβέρνηση εχει το αναφαιρετο δικαιωμα, να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,

μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών

(καταλαβατε τωρα, γιατι ειναι αφαντη η Δικαιοσυνη..?)

Άρθρο 90, Παράγραφος 3

16. Μόνον η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των εν ενεργεία Βουλευτών αυτης.

(βλ.αρση ασυλιας βουλευτικου αξιωματος)

Άρθρο 61, Παράγραφος 2. Άρθρο 62, Παράγραφος 1.

17. Μόνον η Βουλή δυναται να αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης, ή προσώπων που κατα το παρελθόν, διετέλεσαν ως μέλη της κυβέρνησης.

Άρθρο 86, Παράγραφος 1.

18. Μόνον η Βουλή δυναται να αποφασίζει, για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών

(ξανα χαχαααχ..)

Άρθρο 63, Παράγραφοι 1,2.

19. Παρέχεται ειδικο καθεστως φορολογησης, στις εν Ελλαδι εγκατεστημενες ναυτιλιακές επιχειρήσεις, αναφορικα με τα κεφάλαια εξωτερικού, που αυτες εισάγουν στη χώρα μας (διοτι, το πλοιο Τζελλα Δελτα, μπορει να μην ειχε φουγαρα, ειχε ομως 3 τονους πανακριβης κοκας..)

Άρθ.107, Παράγραφος 1.

20. Δεν προβλέπεται καμία κύρωση, σε Βουλευτές και μελη της κυβερνησης, που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους (ακαταδίωκτο βουλευτων).

21. Τελος, το Σύνταγμα της Ελλάδος, ΔΕΝ προβλέπει σύσταση και λειτουργία Ειδικου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που ελεγχει τη νομιμοτητα των προς ψηφιση διαταξεων/νομων.

Ως εκ τουτου, το Ελεγκτικο Συνεδριο και ο Αρειος Παγος, καλουνται να αποφασισουν για τη νομιμοτητα μιας νομοθετικης διαταξης, ΑΦΟΥ αυτη εχει κυρωθει και ΑΦΟΥ εχουν ξεκινησει προσφυγές κατά αυτης της διαταξης, απο τους απλους πολιτες.

Δεν τελείωσα ακόμη.

Εχω κι αλλα...

(Εσεις στο μεταξυ, ξεκινατε να μαζευετε πετρες απο χαμω, θα σας χρειαστουν λιαν συντομως..)

Στο αλλο δε "εκλεκτο" κομματι της κοινωνιας σας, που αποκαλειται Εκκλησια του Χριστου, τα εκει λαμογια ρασοφοροι, στην Εκκλησιαστικη Σύνοδο του Κολυμπαρίου, τελεσαν «μυστικώς και ατύπως" την Ένωση των εκκλησιων με τους Παπικοὺς και τις λοιπες αιρέσεις και θρησκείες...

Ἄλλαξαν το ημερολόγιο του 1924 (για να μην νιώθει μειονεκτικὰ ο Πάπας), έγινε ΑΡΣΗ της Ακοινωνησίας και επίσημα πλέον, μπορεί όποιος Ορθοδοξος το επιθυμεί...να κοινωνει τη θεια μεταληψη στο Βατικανό και το αντιστροφο...

Πλέον οι Ενορίες σας, ΔΕΝ ειναι Ορθόδοξες, αλλὰ Ουννίτικες.

Το 2025, θα ολοκληρωθει και τυπικα η Ενωση Ολων των Εκκλησιων, με τη τοποθετηση γυναικων, σε αρχιερατικά αξιωματα.

Ειναι τοτε ακριβως, που "θα εχετε τις 2 Πασχαλιες, μεσα στο ιδιο ετος" οπως προεβλεψε ο Αγιος Παϊσιος...

Εαν ακομη και τωρα που γραφονται αυτες οι γραμμες, εχετε την ψευδαισθηση οτι θα παρετε πισω τις ζωες σας μεσω των εκλογων ή μεσω δημιουργιας φορεων, τυπου "Ομολογητες του Αρθ.120", εχω να σας προτεινω 2 λυσεις: ειτε να μεταναστευσετε σε αλλη χωρα, ειτε να επισκεφθειτε εναν καλο ψυχολογο...

Ο,ΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΠΕΝΑ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ κυριες και κυριοι...

Αυτο, το γνωριζουν, μεχρι και οι Πρωτοετεις σπουδαστες, στις στρατιωτικες Σχολες.

Κι εσας κκ, σας εχουν "δεσει" πισθαγκωνα. Τα καθε λογης κομματα και αποκομματα, ΔΕΝ προκειται να σας λυσουν, ουτε σε 1000 χρονια.

Γιατι απλουστατα, σας χειριζονται μεσω της Κοινωνικης Μηχανικης και τεχνικων ελεγχου του Νου, (που δεν βαζει ο νους σας..!!.)

Το 2022, ηταν η Χρονια της Μαζικης Αφυπνισης.

Το 2023, θα ειναι η Χρονια της Τελικης Τιμωριας.

Αν ολα πανε κατ'ευχήν, η Χρονια της Παγκοσμιας Ελευθεριας, θα ειναι το 2024....ΑΝ

Μια καλη Χρονια να εχετε.

Καλὴ Φώτιση,

καλὴ Αφύπνιση και

καλὴ Μετάνοια...

Οπως ειπε κι ο Ελον, δυο πραγματα θα σας βοηθησουν να ελευθερωθειτε απο το Ματριξ :

η Ανυπακοη και

η Κριτικη σκεψη.

Οι πετρες, εκει ειναι.

Σας περιμενουν να τις σηκωσετε.

Εσεις παλι, Τι περιμενετε 50 χρονια τωρα..?

(Το κειμενο ειναι ελευθερο προς κοινοποιηση.

Ξυπνηστε τους απανταχου μασκοφορους και λοιπους σανοφαγους, ακομη και δια ροπαλου, εαν χρειαστει. Δεν υπαρχει αλλος χρονος...)

ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Από τον πολύτιμο φίλο Thanos Papadopoulos

Καλή χρονιά είπαμε,ναι?


Αστεράκι



18 σχόλια:

  1. ενα λεπτο...το Ελληνικο Συνταγμα καταργηθηκε[και δεν ισχυει] με τη συνθηκη της λισσαβωνας που ψηφισαν ολα τα λοατκι της εε [πολιτικοι αρχηγοι,και υπουργοι εξωτερικων] και το 2007 επειδη καποιες χωρες δεν δεχτηκαν ,η ναζογερμανοι με τη συνθηκη της ρωμης την επικυρωσαν υποχρεωτικα για ολες τις χωρες...προφανως τα παρα πανω αρθρα ανηκουν στο μπουρδελοναζομορφωμα της '''''''δημοκραταραιας'''''''[αρχιδια] εε.......[πετρες οσες θετε εχω τεραστιο αποθεμα στο χωριο του πατερα μου μονον πετρα εχει,χωμα καθολου]...ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος θελει να παραιτηθει, παραιτειται, Οποιος θελει να φυγει απο την χωρα, απλα φευγει, Και οοοποιοςςςςςς θελη ΨΥΧΙΑΤΡΟΟΟΟ μπορη να παει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Εεεεεεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε ΔΥΟΔΟΤΑΙΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΟΡΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ Χεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠ' ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΣΤΩ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ (17%) ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ (50%) ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΤΙΚΟΥΣ- ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΡΑΓΕ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ (70%); ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Η' ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΕΧΕΙ : ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ (π.χ. ΕΟΔΥ ), ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ( π.χ. ΠΙΤΣΙΛΗΣ) κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ (π.χ. Π.Ο.Υ.) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Μ.Κ.Ο. ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ... ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Τ.Ε. ( ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ; )ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ... ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ... ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως σχολιάζετε πρώτη φορά. Γι αυτό ενημερώνω ότι δεν θα αναρτηθεί άλλο σχόλιό σας χωρίς να βάλετε έστω στο τέλος του κειμένου σας ένα ψευδώνυμο .
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/12/blog-post_57.html

      Διαγραφή
  4. Ποιό Σύνταγμα ; Αυτό που ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ απο το 1ο μνημόνιο ;
    Όλα θα λυθούν μετά την επόμενη ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
    Μέχρι τότε.....καλή μας διασκέδαση.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.oparlapipas.gr/2023/01/biometpiko-k.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το συνταγμα ειναι απενεργοπιημενο και οσοι νομοι εχουν ψγηφιστει δεν ισχυουν (κανονικα για το ελληνικο λαο , μιας και η ελληνικη δημοκρατια εχει εδρα εκτος ελαδος κα αφμ εκι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα παντως μην τα λεμε και παραεξω γιατι μας βλεπω παρεα με τους "θεματοφυλακες". Ειπαμε μολις ερθει η ωρα και παιχτει το "παιχνιδι" στα ισα, μεχρι τοτε παρατηρηση, εκπαιδευση και φαινομενικη συμμορφωση...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπως ειπε κι ο Ελον, δυο πραγματα θα σας βοηθησουν να ελευθερωθειτε απο το Ματριξ :

    η Ανυπακοη και

    η Κριτικη σκεψη.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟ QR CODE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ !
    ΕΠΑΙΞΕ ΘΕΑΤΡΑΚΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΕΝΑΙΡ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ-ΜΟΥΝΤΖΩΘΗΚΕ.... ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΛΕΩ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ.... ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ``ΔΙΑΣΩΣΗΣ'' ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ, Η... ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟΥ;;;;
    ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.... ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ !
    https://www.youtube.com/watch?v=QkeboEJwQI4

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφήνουν τους Έλληνες να πεθαίνουν χωρίς φάρμακα και
    μετά μας λέει ότι φταίμε εμείς που έχουμε κάβα φάρμακα 😡 🤬
    ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ??????????
    Το ξέρουμε όλοι πόσο ανθέλληνας προδότης είναι..!!😡 🤬

    https://twitter.com/Eleni86825997/status/1610630084360306688?cxt=HHwWgIDUrefhjdosAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ , Ε;
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/01/blog-post_1.html
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΝΤΕΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΟΥ, ΈΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΌΝΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΆ.
      https://ktiniatrikaproionta.gr/
      (ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..🤣 )

      Διαγραφή
  10. Το νου σας !!!
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ!
    https://twitter.com/Eleni86825997/status/1611347566184263680?cxt=HHwWgMDTwd-E1NwsAAAA
    ---
    https://pbs.twimg.com/media/FlyoDf1XwAEEyDn?format=jpg&name=900x900
    ---
    https://pbs.twimg.com/media/FlyoDfwWQAAwsRx?format=jpg&name=large


    Καλημέρα σε όλους

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://c.scdn.gr/images/sku_main_images/010310/10310611/20200320102303_aboca_grintuss_adult_siropi_180gr.jpeg

      NANA

      Διαγραφή
  11. "Ο γιατρός μου είπε ότι συνιστάται ανεπιφύλακτα για έγκυες γυναίκες...Έλαβα το δεύτερο εμβόλιο τότε στις 4 Ιανουαρίου όταν πήγα στο νοσοκομείο ήταν όταν έμαθα ότι [το μωρό] δεν είχε καρδιακό παλμό. νεκρός για τρεισήμισι εβδομάδες»

    https://twitter.com/healthbyjames/status/1610842483285532672

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνταγματολόγος : Βασίλειος Σπύρου "ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ;"

    https://nitter.moomoo.me/kkatsaris1/status/1579475581045182464

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ
    ΛAXANAKIA ΠΛΑΣΤΙΚΑ???????
    https://twitter.com/ayaM_okiK/status/1611337397131698177?cxt=HHwWgoCzleq0z9wsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι γιατροί και το «φάρμακο» σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα και τα όπλα. Σκοτώνετε ανθρώπους με «επιστήμη» και επικίνδυνα μη δοκιμασμένα φάρμακα και εμβόλια.

    https://twitter.com/Henrik_Palmgren/status/1606363205059506176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1606363205059506176%7Ctwgr%5E867e117c6c2d421bed36b2af582e82c34527baf4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fmedical%2Fwho-anti-vaccine-activism-deadlier-global-terrorism

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή