«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ελλάδα..... Για πόσο κ@λόφαρδοι ακόμα..;


 

 


 


 

21 σχόλια:

  1. ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΩΝ, ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΊΛΗΣΕ. ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ..ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΌ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". ΕΝΝΟΕΙΤΕ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ.. "ΌΧΙ, ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ". ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΗ: ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ: "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ..!"
    ΣΥΞΥΛΗ ΑΥΤΗ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΚΑΙ ΧΈΣΤΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΑ..ΠΟΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! "ΟΧΙ ΆΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ" ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ..Ο ΓΕΛΑΔΟΛΑΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΜΕ ΕΝΑ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ" ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.....

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ,
    ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΙΟΔΟΤΟ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...

    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ..ΠΟΙΟΥΣ..;
    ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..;
    ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΆΛΛΟΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ..
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΆΛΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
    ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΑΖΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ..ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΜΑΖΑ (ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!) ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω. Ήθελα στην προηγούμενη ανάρτηση να γράψω κάτι ανάλογο ορμώμενος από τον Πολακη και γενικότερα τους μαλακες τους αριστερούς που με ένα ψευτομητσοτακη γαμιεσαι θεωρούνται αντιφρονούντες. Αλλά για τον ΑΑΔΕ που έφερε ο γαμιας της Κρήτης όλα αυτά που υπέγραψε επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ και το μπολι που έκανε ενώ το έπαιζε μάγκας δε εν μιλάει κανένας.
      Τέλος πάντων αυτός είναι ένα ακόμα κατάλοιπο του ΚΚΕ. Το πρόβλημα Κώστα είναι οι διπλανοί μας. Θλίβομαι να βλέπω ρε γαμωτο την Ελλάδα μας να περνάει πάλι τα ίδια. Εδάφη που χύθηκαν ποταμοί αίματος για να παρθούν πίσω να έρχονται μέρες που θα ξαναχαθουν. Συμπατριώτες μας σε σε μέρη όπως το Κιλκίς που ανέφερες, να ξυπνήσουν μια μέρα ως μειονότητα σε ένα Σκοπιανό κράτος, αλβανα και πακιστανα να μας αντικαθιστούν και όλα αυτά χωρίς να πέσει ντουφεκια.
      Έχω σταματήσει να ενημερώνομαι σε πολλά θέματα και να προσπαθώ γενικότερα να αναπτύξω περαιτέρω τις γνώσεις μου ώστε να μπορώ να σταθώ σε ένα διάλογο διότι πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει να κάνω διάλογο. Δεν βρίσκω τον λόγο. Δεν τους νοιάζει τους περισσότερους τι θα απογινει η χώρα. Ότι και να τους πεις δεν θα το επεξεργαστούν σωστά ώστε να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση. Θα σου επιτεθούν γιατί δεν θέλουν να χάσουν τις ψευτοανεσεις τους. Και ώρες ώρες χάνω και εγώ τον εαυτό μου σκεφτόμενος αν είμαι τόσο βλάκας που κάθομαι και ασχολούμαι στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής μου με όλα αυτά αφού δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση. Μήπως έκανα λάθος που δεν εγλυψα κάνα κωλο τόσα χρόνια να χωθώ πουθενά, γιατί είχα την ευκαιρία να το κάνω, αλλά δεν το έπραξα.
      Πραγματικά ελπίζω να γίνουν όλα π@υτανα , να χαθούμε εμείς αλλά τουλάχιστον να χαθούν και όλοι οι βρωμιάρηδες γύρω από την πατρίδα μας

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ,
      ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ),
      ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΑ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

      Μερικοί ετοιμάζονται να ηρωποιήσουν τον Πολάκη, επειδή τον διέγραψε ο μητσοτακικός Τσίπρας.

      Τι λέει ρε;
      Αυτός δεν έφερε την ΑΑΔΕ;
      Αυτός δεν ψήφισε 3ο μνημόνιο ενώ ο Λαός του είπε ΟΧΙ σε δεσμευτικό δημοψήφισμα;
      Αυτός δεν ψήφισε το 285 του ΠΚ το 2019 που άλλαξε μετά από 67 χρόνια για να επιβληθεί η κορονοχούντα;
      Αυτός δεν ψήφισε 4675/2020, 4682/2020, τους 2 κλιματο-νόμους, και τον 4961/2022;
      Αυτός δεν επέβαλε της Πρέσπες;
      Αυτός δεν έφερε τόσα εκατομμύρια λαθρό στην χώρα, και στήριξε τον Τσίπρα να υπογράψει την Συνθήλη του Μαρόκου για να έρθουν στην χώρα 30 εκατομμύρια αλλοεθνείς μέχρι το 2030;
      Αυτός δεν ήταν μετά τις εκλογές του 2019 δημοσίευσε ότι δεν πρόλαβαν να καταστρέψουν ολοσχερώς την μεσαία τάξη;

      Που είναι αυτή η Σφακιανή κότα 3 χρόνια κορονοϊού, που για να μην χάσει τα φράγκα από το ιατρείο του, πήγε και "έκανε" το μπόλι και το διαφήμιζε; Τα ξεχάσαμε;

      Στην μπουζού προορίζεται κι αυτός, μαζί με τσίμπλα, κούλη και όλους αυτούς:
      https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2023/02/26/332114147_913792936636683_93168558858159257_n.jpg

      Διαγραφή
    3. dear k-t , σε καταλαβαίνω.. όλοι εμείς κάπως έτσι αισθανόμαστε . Σαν να μην έχουμε να πούμε κάτι που δεν το έχουμε ήδη πει.. Ας μείνουμε λοιπόν στίς δυνατές μουσικούλες σου και σας αφιερώνω το "μ αρέσει να μη λέω πολλά" ( υπόγεια ρεύματα) μ αρέσει να κοιτάω ψηλά... π.χ τον Ήλιο μας!!!! που είναι υπερδραστήριος αυτές τις μέρες κι αν διαβάζει ο Διός Κούρος τον παρακαλώ ας μας πει κάτι παραπάνω για το θεμα..
      Καλά κούλουμα σε όλους!!! 🇬🇷
      Μαρko

      Διαγραφή
    4. Ειδες Κωστα, στα λογια μου ερχεσαι....
      Καλη Ανασταση, οχι Πεσαχ

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή φίλη Μαρko
      και αγαπητέ ΛΟΚΙ,
      Να είστε καλά,
      Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  3. Είσαι 100% μέσα.
    Καλή Σαρακοστή, Γολγοθά και Ανάσταση, εννοείται, στους μή καρνάβαλους.
    Αφιερωμένο:
    https://www.youtube.com/watch?v=dqazn80lEdo

    kısa bacaklı

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΔΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ .ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΣΑΠΙΛΑ....ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ........ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ....ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.....ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ..;
      ΑΝ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

      ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

      Διαγραφή
  5. Πω πω πω βρε παιδιά, πολύ μαυρίλα πλάκωσε !!!!! Γιατί αγανακτείτε ; Γιατί απογοητεύεστε ; Γιατί εκνευρίζεστε ; Γιατι γιατί γιατί....;

    Σας έχουν καταβάλλει όλα τα αρνητικά συναισθήματα και το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλείτε βλάβη στον εαυτό σας. Σας επαναφέρω στην ... τάξη (χαχα) πριν η βλάβη γίνει ανεπανόρθωτη.

    Πριν σκεφτείτε οτι είμαι αιθεροβάμων, οτι είμαι υπεραισιόδοξος, οτι είμαι στον κόσμο μου, ή ακόμα ακόμα οτι ΔΕΝ έχω αποδείξεις για αυτή την αισιοδοξία μου, θα σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ οτι εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια (που βρίσκομαι στην παρέα σας), συνεχώς αναφέρω οτι ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Είναι αναμενόμενες όλες οι αρνητικές εξελίξεις. Για ακόμα μια φορά σας λέω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο που αυτή η δυστοπικότητα ΦΑΙΝΕΤΑΙ αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Να το ξαναπώ ; Δ Ε Ν Ε Ι Ν Α Ι !!! (ξέρω οτι οι Διοδοταίοι γνωρίζουν Ελληνικά και μπορούν να δούν τη διαφορά του φαίνεσθαι απο του είναι).

    Είπαμε, ο πόλεμος είναι πρωτίστως ΝΟΗΤΙΚΟΣ. Και πάτε και πέφτετε στην παγίδα που στήνουν οι ανάποδοι και ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ και οδηγείτε το νού σας σε ατραπούς που έχουν επίτηδες στρώσει ΑΥΤΟΙ και γεμίζετε το ΕΙΝΑΙ σας με αρνητική ενέργεια. Πάτε και γίνεστε ένα με τη μάζα που παράγει αρνητικότητα !!

    Φυσικά και νοιώθουμε την αδικία και οι περισσότεροι εδω μέσα έχουμε ξεκαθαρίσει μέσα μας το τι συμβαίνει και ποιό είναι το ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ. Να το επαναλάβω ; Το διακύβευμα ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Και θα προσπαθήσουν να ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ με κάθε μέσο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ;

    Ποιός σας είπε οτι επειδή εσείς αγανακτείτε τα πράγματα θα "τρέξουν" γρηγορότερα και θα επέλθει ΤΩΡΑ η απελευθέρωση ; Γιατί παρασύρεστε και είσαστε κοντόφθαλμοι ; Γιατί βλέπετε μόνο τον μικρόκοσμό σας και χάνετε τη ΓΕΝΙΚΗ εικόνα ; Γιατί ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ για άλλη μια φορά βάζετε το ΕΓΩ σας πιο πάνω απο το ΕΜΕΙΣ ;;;

    Το σχέδιο είναι να απελευθερωθεί ΟΛΟΣ ο πλανήτης και όχι μέρος του. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μόνο έτσι θα ξεμπερδέψουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ απο τους ανάποδους. Νομίζατε οτι επειδή κάποιοι λένε για τα Λευκά Καπέλα (και τις δυνατότητές τους), οτι είναι εύκολο να εξαφανίσουν το κακό ; Ένα κακό που βρίσκεται εδώ για χιλιάδες χρόνια ; Για αυτόν ακριβώς το λόγο καθυστερεί !!! Οι ανάποδοι ΔΕΝ είναι τίποτα τυχαία "παιδάκια" !!!

    Και επειδή "όπως κάτω έτσι και πάνω" (και το αντίστροφο), όσο κλιμακώνεται η δράση επάνω, τόσο θα φαίνεται ΚΑΙ στο πεδίο μας. Όποιος ΔΕΝ το αντέχει, τι να πώ ; Ας τα παρατήσει και ας ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ του στην πηγή για ανακύκλωση. Όποιος όμως αντέξει, θα ζήσει ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ στιγμές.

    Ο Ήλιος μας παίζει ΚΑΙ αυτός το ρόλο του σε ό,τι συμβαίνει. Το οτι η συμπεριφορά του έχει προκαλέσει απορία στους "ειδικούς", με κάνει να "υποπτεύομαι" οτι οι "πάνω" τον χρησιμοποιούν κατα το δοκούν και όταν ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ οτι έχει έρθει η ώρα θα τον "αφήσουν ελεύθερο" (ή αλλιώς "θα τον αμολήσουν") και ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ. Το πότε είναι καταγεγραμμένο αλλά ΟΧΙ κοινοποιήσιμο.

    Για όλους τους παραπάνω λόγους, συστήνω καρτερία και αισιοδοξία. Η τελική νίκη θα είναι του ΦΩΤΟΣ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γουσταρουμε μαυριλα, ελπιζουμε και πιστευουμε πως η νικη θα ειναι δικη μας. Απλα με τα μεχρι ΤΩΡΑ δεδομενα στεγνα και ρεαλιστικα ειμαστε σε δυσκολη κατασταση χωρις να υπαρχει προοπτικη και διαθεση για συγκρουση και ανατροπη. Προσδοκω Ανασταση ΖΩΝΤΑΝΩΝ, τι αλλο να πω...

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    2. Συζητώντας με την Αναστασία, μού θύμισε ότι όταν είμασταν παιδιά ο Ήλιος μάς φαινόταν κίτρινος. Τώρα είναι λευκός "κι αυτό είναι καλό". Βέβαια, συζητώντας και με το Γιάννη τον Κοζανίτη τις προάλλες, παρατηρήσαμε ότι κάποτε ο Ήλιος ήταν φωτεινότερος ενώ τώρα φαίνεται εξασθενημένος. Τί τρέχει τελικά με τον Ήλιο; Οι "Σκοτεινοί" σίγουρα κάτι ξέρουν.. Και σύμφωνα με αυτό προχωρούν τα σχέδιά τους εν τάχει. Ελπίζω να μάθουμε πριν προλάβουν να μάς γενοκτονήσουν. Ελπίζω ό ίδιος ο Ήλιος να τούς ξηγηθεί αλμυρο φυστίκι και να στείλει την τεχνολογία τους από εκεί που ήρθε όσο είναι καιρός..

      Διαγραφή
    3. Το φώς του ήλιου έχει αλλάξει. Απο μια "λάμπα" συμβατική με κιτρινωπό χρώμα, έχει γίνει μια "λάμπα" led με ψυχρό άσπρο χρώμα.

      Είστε σίγουροι οτι έχει αλλάξει ο Ήλιος και όχι το "περιεχόμενο" του "χώρου" μεταξύ Ήλιου και Γαίας ;

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Αν όπως λέγεται, το Ηλιακό Σύστημα περνάει τα τελευταία χρόνια μέσα από δέσμη ειδικών φωτονίων που προέρχονται από το κέντρο του Γαλαξία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβαίνει κι αυτό.
      Από την άλλη.. μπορεί οι Σκοτεινοί να έχουν βάλει το χεράκι τους στην σύσταση της ατμόσφαιράς μας, και να είναι αυτό ένας άλλος λόγος.

      Διαγραφή
  6. Κωστα μου αρεσει να ακουω η να βλεπω τα λαμογια να λενε αληθειεs οταν θηγεται η τσεπη τουs βλεπε Πολακη η υγεια τουs βλεπε Παπαδακη χα χα χα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΥΦΛΩΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ....ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ .....ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ . .ΚΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο πολακης ειναι ηταν και θα εινα μαλακς.δουρειος του συριζα.Και μονο που βγηκε η πουταν ο τριανταφυλοπουλος και τον στηριξε φτανει .Φιλε κωστα ολοι ιεμαστε αηδιασμενοι απο τα σιχαματα που κυκλοφορουν και απο την εγενικοτερη φυλη του ''ΜΑΛΑΚΑ''.καλη σαρακοστη .μην μασας .δεν θα τους περασει .ΗΔΗ τα παιζουν ολα ..δεν τους χουν μεινει πολλα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πολακης φορεσε το κουστουμι του πατριωτη κατοπιν εντολης για να σκοτωσει οτι απεμεινε απο Εθνος και Πατριδα.

    Ο Βενιζελος, κατα κοσμον Μπενζουελ, ζει και βασιλευει κι την Ελλαδα διαφεντευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή