«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Νέες ταυτότητες πριν το τέλος Μαρτίου..;;

 Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. https://anatropitora.blogspot.com/2023/02/blog-post_62.html

    https://t.me/corona_Greece/4018

    elpizw na perasate omorfa .
    kalimera

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=NdepKqBx8n4&t=1577s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλια από Pronews:

    -- Ποιοι είναι αυτοί που ξεσπιτώνουν σήμερα Έλληνες, που αδυνατούν να ξεπληρώσουν τα δάνειά τους..;

    -- Είναι αυτοί που ψήφισε ο Ελληνικός λαός σε ποσοστό συμμετοχής 60% ένω το υπόλοιπο 40 ήταν στις παραλίες ή στα τσιπουράδικα....αυτά το 2019 γιατί πιο πριν το 2015 τον Ιούνιο ήταν οι ίδιοι που ενώ το ψήφισαν ΟΧΙ σε ποσοστό 60% το ΌΧΙ τους τους το κανανε ΝΑΙ και για να δείξουν την αγανάκτηση τους αυτόν που τους κορόιδεψε τον Σεπτέμβριο του 2015 τον ξανακάνανε προθυπουργό επίσης είναι οι ίδιοι που το 2013 κάποιον που απέλυε κόσμο ως υπουργός τον κάνανε το 2019 προθυπουργό..........ειναι οι ιδιοι που ανέχτηκαν το 2020 να κυκλοφορούν με ΣΜΣ μέχρι και για να πάνε να πεταξουν τα σκουπίδια τους που κάρφωναν τον διπλανο τους γιατι δεν φορουσε μασκα ή γιατι πηγαινε κρυφα στην εκκλησια καιν ποου ακομα και σημερα χαιρονται που βλέπουν να παίρνουν στους "μπαταχτσίδες" τα σπίτια τους στην τελικη είμαστε όλοι εμεις η σάπια κοινωνια οι νοικοκυραίοι της ελλάδος που πάντα ψηφίζουμε τους "καλυτερους" που πάντα περιμένουμε κάποιον άλλον να βγάλειν το φιδι απο την τρύπα που πάντα μένουμε σιωπιλοί γιατι δεν πρέπει να μιλάμε ποτέ ανοιχτά και που πάντα λέμε 10 πόντους μακριά απο το λοκω μας και οπου αλλού θελει ας ειναι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κόλπο είναι πολύ καλά μελετημένο και σχεδιασμένο από την μασονία μέχρι σημείου ενοχής του θύματος.
      Έχουν φτιάξει ( οι μασόνοι) τον τέλειο τρόπο να προωθούν τις υπηρέτριές τους( ποδίτσες κατά τον εργοδότη ) και να τους τοποθετούν σε θέσεις κλειδιά, αποφάσεων και εκτελέσεων τεραστίων εγκλημάτων για την ανθρωπότητα.
      Παράδειγμα για να καταλάβετε είναι όλες οι εξουσίες στην πατρίδα μας, νομοθετική ,εκτελεστική , δικαστική, βουλευτική, κ.ο.κ.
      Δεκαετίες προωθούν τα δικά τους παιδιά ως πρωτοκλασάτα κομματικά στελέχη σε όλα τα κόμματα, και σου λένε ότι δήθεν εσύ τους επέλεξες και εσύ φταις για τις αποφάσεις τους άσχετα αν δεν σε ρωτάνε ποτέ, ότι πει ο αφέντης αρχηγός του κόμματος (μασόνος μεγαλύτερου βαθμού αλλά παραμένει παραδουλεύτρα άλλων μασόνων),ενώ το μόνο που καταφέρνουν όσοι ψηφίζουν είναι να επιλέγουν το πρόσωπο που απλά θα εκτελέσει εντολές που έχουν αποφασιστεί μπορεί και δεκαετίες πριν.
      Αν υπήρχαν δικαστές , θα έπρεπε να έβαζαν τα κόμματα σε μπουντρούμια, από ανώτατα στελέχη εώς τελευταίου μέλους για παραδειγματισμό και τιμωρία.
      Σε τόσο βάθος που έφτασε η τρύπα της μασονίας, τα εγκλήματα που γίνονται εδώ και μια πενταετία και θα γίνουν στο μέλλον είναι τραγικά φοβερά και καταστροφικά για τον άνθρωπο ως οντότητα και μόνον ο όγκος ενός συμβάντος όπως ο πόλεμος μπορεί να επαναφέρει τον άνθρωπο στον δρόμο για τον πρωταρχικό σκοπό του.
      Αρκεί να καταστραφούν και όλα τα μοσονικά δουλικά

      Διαγραφή