«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Έρχεται η Καθαρή Δευτέρα...


La Maxima 79, η λάτιν ορχήστρα από την Ιταλία που έχει σαρώσει τον πλανήτη..!


 

6 σχόλια:

  1. Δεν ικανοποιήθηκαν τα τερατώδη τους ένστικτα με την αρπαγή της περιουσίας του. Δεν ικανιποιήθηκε η ερεβώδης ύπαρξή τους που άφησαν στο δρόμο τέσσερα αθώα παιδιά... Του πέρασαν και χειροπέδες και τον έσερναν σαν σκουλήκι. Λες και είναι ο πιο επικίνδυνος τρομοκράτης .....Άψυχα τέρατα, που δικαιολογούν τις κτηνωδίες τους με την άθλια δικαιολογία ότι "εκτελούν εντολές".....μέχρι να τους καταπιεί η κόλαση που τους αξίζει.....

    Έξωση στην Καστοριά ! Εικόνες πρωτόγνωρες … Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
    https://www.youtube.com/watch?v=e8ump4Z6wN4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ψήφος...... ΨΌΦΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ;
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;
      AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2023 ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΩΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

      ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΛΑ
      ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΠΟΥΛΑ
      ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΛΑ.

      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΓΟΝΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ.

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Η ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, Η ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΟΡΘΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

      ΖΗΤΩ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2023,
      ΖΗΤΩ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ,
      ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΛΑ.

      ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ, ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ, ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΕΤΕ, Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, Η ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ.
      ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΑΞΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ.
      ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΗΣ, ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ.
      ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
      ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Όλοι φταίμε για τα χάλια του κόσμου που, ζούμε ας βρούμε. όλοι την δύναμη να κοιτάξουμε μέσα μας και αναλογιστούμε το. ποσοστό ευθύνης που φέρουμε για την κατάντια μας ως άνθρωποι. ΟΡΦΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ,ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΤΟΥ,ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ,ΑΝ ΟΧΙ ΩΣ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΘΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ALLAN BULLOCK OXFORD 1953 .ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΡΜΕΙΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΜΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ,Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΩΟΠΟΙΗΣΗΣ ,ΤΟ ΖΩΟ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΗΣΗ ,Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΘΕΜΙΤΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΙΧΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΣ ΤΥΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ.Υ.Γ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΠΡΟΣΩΠΟ,ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑΥΤΑ.ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάνο εσύ ; είσαι ρε παλιοφιλε, που χάθηκες; Τάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή