«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Προεκλογική παροχή Coo-Lee...

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. ΨΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
    ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ...
    ΡΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ Μ@@ΝΟΠΑΝΑ.. ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΕΣ Ή ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.....
    ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΕ 8 ΗΜΕΡΕΣ!!

    Ο ΔΣΑ εγκαλει τον Άρειο Πάγο για προειλημμένη απόφαση για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας
    «Πώς ήξερε η Τράπεζα της Ελλάδος από το Νοέμβριο του 2022;»

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/dsa-kata-areiou-pagou-pos-sximatise-dikaniki-pepoithisi-i-olomeleia-tou-areiou-pagou-se-8-imeres-kai-pire-apofasi-se-alles-8/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά όλα είναι σχεδιασμένα από πολλα χρόνια. Το '96 ήδη μου έλεγε ο αδερφός μου, ανωτ.τραπεζ.υπάλληλος στην Ελβετία, να μην διανοηθω να πάρω δάνειο. Όταν ρωτούσα για ποιον λογο, η απάντηση πάντα η ίδια, ήταν.. "απλα μην πάρεις, θα το μετανιώσεις". Δεν πήρα εννοείται.Το έλεγα σε φίλους συγγενείς κλπ δεν ήθελαν να ακούσουν ομως τίποτα.
    Ρωξάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουαί τοις ηττημένοις! Τι άλλο να πεις;

    Ας όψεται ο Παντοκράτωρ που Αν και Παντοδύναμος, Πάνσοφος και Πανάγαθος,
    Αρχή Του Απαράβατη να μην ανακατεύεται στις (όποιες) διαφορές τρίτων αλλά,
    ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, να νίπτει Τας Χείρας Του δηλώνοντας:
    ''Βρείτε τα στα δικαστήρια! Είπα και λάλησα και Αμαρτίαν ουκ Έχω.
    Ευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο για μετά την κοίμησιν εν ειρήνη. Δεσμεύομαι:
    Μακάριοι οἱ πεινῶντες καὶ διψῶντες τὴν δικαιοσύνην, ὅτι αὐτοὶ χορτασθήσονται. (Ματθαίος 5,6)
    Καλοτάξειδοι.''

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σας!

    Όπως -πιστεύω- καταλαβαίνετε, μιά τέτοια ιστορία παραμονές εκλογών δείχνει πως το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών είναι προαποφασισμένο· καί ΔΕΝ είναι η αυτοδυναμία της νουδού. Μ' άλλα λόγια, ουδείς εχέφρων πολιτικός θα έκανε προεκλογικώς τέτοια πατάτα (που θα του στοίχιζε τουλάχιστον ένα 10% των πιθανών ψήφων του), όσο άπληστος κι αν ήταν γιά μίζες.
    Κάντε σύγκριση με τη στάση Μιχαλολιάκου τρείς μέρες πρίν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, με το περίφημο: "- Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη!"... αντί ν' αδειάσει κανονικά τον Ρουπακιά, καί να πεί την αλήθεια - ότι, δηλαδή, επρόκειτο γιά καυγά γιά ποδοσφαιρικές διαφορές, που δεν μας αφορά, καί δεν είμαστε κηδεμόνες του κάθε παπάρα, που έρχεται καί γράφεται στο κόμμα μας.

    Δεν είναι σαν καί οι δύο να έλαβαν εντολές από ..."κάπου", ώστε ν' αποσυρθούν;

    Υγ: Μ' αρέσει, που οι αριστεροί ούτε κάν το σχολίασαν κάπου αυτό με τους πλειστηριασμούς! Εννοώ, **από καθαρά πολιτική άποψη,** κι όχι κλάψες τύπου: "Ταπεινός καί καταφρονεμένος". Περιορίστηκαν στις κλάψες γιά τα σπίτια του κοσμάκη καί τα συνθήματα γιά τους τραπεζίτες.
    Τί να πώ;! Νομπελίστες από μυαλά!... καί θέλουν (κι αυτοί) να κυβερνήσουν την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα πολυαγαπημένε μας Εργοδότα!!!

      ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εύστοχος ο παραλληλισμός!!!
      Πάντως ο τουρκόσπορος Τσίμπλας, ο προδότης του ονόματος (και όχι μόνο) της Μακεδονίας μας .. δεν ξαναβλέπει πρωθυπουργική καρέκλα ούτε στο εκατομμύριο. Ξέρουμε τί πράγματα μαγειρεύει το σύστημα, αλλά αυτοί δεν ξέρουν τί τούς μαγειρεύουμε εμείς.. Θα είναι τόσο απρόβλεπτο αυτό που θα τούς βρει.. όσο είναι ασαφές και σε εμάς τούς ίδιους αυτή τη στιγμή, ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

      Έχεις την αγάπη μας, όπως πάντα, αγαπητέ Εργοδότα!

      Διαγραφή
  7. Εδώ, Χρέος σου πλέον να δεθείς, ως άλλος Οδυσσέας, σε (ελλείψει καταρτιού) κολόνα της ΔΕΗ για να μην ενδώσεις στο Μαγικό Τραγούδι Του Δρομοκαΐτειου Νοσοκομείου Ψυχικών Παθήσεων...

    ''Γ. Καρατζαφέρης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει και θα ξεπεράσει τον πατέρα του, τον κορυφαίο πολιτικό της Μεταπολίτευσης''

    https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-eidiseon/%CE%B3-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5

    Και λες: Είναι για γέλια; για κλάματα; - Επιλέγεις (κλαῦσιν + γέλωτα) = κλαυσίγελων
    κι είσαι Μέσα.

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουρκία Εγκέλαδος: 650.000 οικογένειες άστεγες
    Ελλάδα Άρειος Πάγος: 700.000 οικογένειες άστεγες
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή