«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ζητούνται επειγόντως Μώλντερ-Σκάλλυ του FBI !!!


                           Περισσότερα ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

49 σχόλια:

  1. Το είδες τα ατιμα; Και το σχέδιο για "εξωγήινοι" επέλαση σε πλήρη δράση....
    Κ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΟΥ τα μάζεψε, δεν θα γίνει υπερκυβέρνηση ( http://enaasteri.blogspot.com/2023/02/blog-post_11.html ), η κλιματική μπαρούφα καταρρέει, είπανε τώρα να ξεκινήσουν την εξωγήινη μούφα για να φτιάξουν την υπερκυβέρνηση που θα σώσει την ανθρωπότητα από τους κακούς Ανουνάκι..

      Διαγραφή
    2. Τα 72 μιαρά γένη κατά την αποκάλυψη του Ιωάννη.
      Κ7

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ UFO ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο COVID-19...TI ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...

      ΥΓ. -ΜΑΡΙΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ...- ΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΚΑΛΕ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ...
      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ-ΟΣ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΛΟ. ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΙΜΟΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ηλίθιος παίζει να είναι κάποιος για να πιστέψει πως ένας πολιτισμός από άλλον γαλαξία ή σύμπαν, έχει την τεχνολογία να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι αλλά να καταρρίπτεται από ένα f16 . ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ UFO, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ. ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
    https://www.facebook.com/100089256909974/videos/1657097751383944

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως.. εκεί πίσω είναι το πραγματικό UFO. Κανένας Ήλιος δεν κάνει τέτοια κόλπα πίσω από σύννεφα της Σιγκαπούρης.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ UFO, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/330801199_850233886042325_8583019955209857113_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=3ye93HV5I_IAX8t8N9P&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfAOn5aa2iZsc5bbIlJL2u_ZfUCYts6QAFlBlpAINo8lCg&oe=63EE6F6E

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @RobertKennedyJr : Το Πεντάγωνο και η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας έδωσαν την πλήρη απάντηση στην πανδημία .
    "Η Pfizer και η Moderna δεν κατέχουν πραγματικά αυτά τα εμβόλια. Τους χαστουκίζουν τις ταμπέλες τους, αλλά ήταν έργο του Πενταγώνου».

    https://twitter.com/VigilantFox/status/1624475671027130370?cxt=HHwWhICx3YKBpostAAAA
    ==========
    Έρικ Κλάπτον: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τον πόνο...το εμβόλιο πήρε το ανοσοποιητικό μου σύστημα και απλώς το ταρακούνησε»
    Ο Έρικ Κλάπτον συζητά με γενναιότητα τα νευρολογικά του τραύματα από το εμβόλιο COVID-19

    https://makismd.substack.com/p/eric-clapton-i-cant-sleep-because?r=2492x2&utm_campaign=post&utm_medium=email

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Κριτική σκέψη
    https://pbs.twimg.com/media/Foy3dbraQAAISqH?format=jpg&name=large
    ......................
    https://twitter.com/JamieSale/status/1624875298029441025?cxt=HHwWgsDQ9a_e24wtAAAA

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ UFO. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/330978515_516482047283077_5592896499253906980_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=r_UU0PxbD7wAX-bgAgD&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfCs5QfJHoE0xc79i7mR3VqT-Q5wza39penQPGpDKxU6Ag&oe=63EDA082

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ψέματα που ζούμε...
    TI ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΡE ΠΑΙΔIA;;;;; ........... HELP

    https://twitter.com/VincentCrypt46/status/1624777530040262661?cxt=HHwWioCx0cOjr4wtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέει ότι: Ενώ το πετρέλαιο είναι το δεύτερο (μετά το νερό) συνηθισμένο υγρό στο υπέδαφος, και στην πραγματικότητα είναι ένα κατάλοιπο (πες το και λάδι που προέκυψε από την σήψη προϊστορικής πανίδας και χλωρίδας), οι Ροκφέλλερς κατάφεραν να περάσουν μία απάτη στο κοινό, μέσω και του επιστημονικού κόσμου, με σκοπό το κέρδος. Το χαρακτήρισαν "ορυκτό" αντί για "κατάλοιπο", και παρόλο που βρίσκεται σε ποικίλα βάθη της Γης -το εντοπίζεις, τρυπάς και αντλείς. Ενώ "σπάνιες γαίες" ή "ορυκτά", ονομάζουμε τα υλικά που βρίσκονται σε συγκεκριμένα βάθη το κάθε ένα και όντως έχουν μια ανάλογη σπανιότητα και δυσκολία εξορύξεως.

      Διαγραφή
  10. Τι σημαίνουν οι πολλαπλές ταυτόχρονες παρουσίες ΑΤΙΑ σε όλο τον πλανήτη: Οι πιθανές εξηγήσεις (κάποιες δύσκολες)
    Προβληματίζει η παρουσία τους σε μία τόσο επικίνδυνη εποχή για την Ανθρωπότητα

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ti-simainoun-oi-pollaples-taytoxrones-parousies-atia-se-olo-ton-planiti-oi-pithanes-eksigiseis-kapoies-dyskoles/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω 100% με τον Γιαννης25. Ό,τι καταρρίπτεται ΔΕΝ είναι εξωγήινο, διότι πολύ απλά τα ΑΛΗΘΙΝΑ εξωγήινα σκάφη ΔΕΝ αποκαλύπτονται. Αλλά και να αποκαλυφθούν, ποιός τα πιάνει ;;;; χαχαχα

    Βρισκόμαστε στην πίστα "blue beam". Όλοι δεν λέγαμε οτι τα σχέδιά τους είναι μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων, έτσι ώστε να έρθει ο ένας που θα μας σώσει ; Κυρίες και Κύριοι, καλωσήλθατε στην έναρξη αυτής της πίστας. Η "κατάρριψη" του μπαλονιού ήταν μια πρώτη παράσταση. Το οτι το "είδαμε" δεν σημαίνει οτι έγινε ή ακόμα περισσότερο αν το μπαλόνι πραγματικά υπήρχε !!!

    Ετοιμαστείτε για τρελλό γέλιο με ψευδοάγνωστα αντικείμενα, τα οποία θα βρίσκονται ΜΟΝΟ στις οθόνες σας και στις ψευδοειδήσεις των ψευδοΜΜΕ. Η τεχνολογία είναι πολύ πιο προχωρημένη απο όσο φανταζόμαστε. Μέχρι και καμένο απο τις "καταρρίψεις" θα μας πείσουν οτι μυρίζει, με actors (δεν βάζω ηθοποιούς, διότι δεν ποιούν ήθος) που θα έχουν χρυσοπληρωθεί να πείσουν τους ανθρώπους. Θα μας λένε οτι και για τους σεισμούς και την κλιματική αλλαγή φταίνε οι "κακοί" εξωγήινοι με τα "σκάφη" τους που "επιτίθενται" στον πλανήτη !!

    Και ενώ ο Μώλντερ θα παρασύρεται απο αυτό που βλέπει (δηλαδή το φαίνεσθαι), εγώ θα προτιμήσω την άποψη της Σκάλλυ, που αναζητά το είναι, όπως και στην τηλεοπτκή σειρά.

    Το θέμα είναι ΑΝ οι πραγματικοί εξωγήινοι θα αφήσουν τη συμμορία να παραπλανήσει τον πλανήτη ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τους !!! Οψώμεθα...

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. το οτι φτάσαμε σε αυτή την πίστα, σημαίνει οτι ΔΕΝ τους βγήκε η μέχρι τώρα προσέγγιση. Μάλλον έχουν απελπιστεί και παίζουν το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω αγαπητέ ότι ο ουρανός πλέον είναι σαν τις οθόνες Led, όπου πολλά λαμπάκια ανάλογα με τον χρωματισμό που βγάζουν δημιουργούν μια εικόνα στο σύνολό τους. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στον ουρανό με τους χιλιάδες δορυφόρους του κυρίου Musk, πλαισιώνουν και δεσμεύουν το μέρος του ουρανού και με τον ανάλογο φωτισμό προβάλλεται μια εικόνα.

      Διαγραφή
  12. Συμπληρωματικά στο προηγούμενο σχόλιό μου, έχω να πώ τα εξής.

    Το γεγονός οτι το βαθύ κράτος ΤΗΣ ΚΑΘΕ χώρας είναι συννενοημένο να ξεκινήσει ένα αφήγημα τρόμου για τους εξωγήινους, ΔΕΝ σημαίνει οτι ΔΕΝ θα αξιοποιηθεί κατάλληλα και απο τα λευκά καπέλα.

    Αυτό που εννοώ είναι οτι το γεγονός αυτό θα κάνει πολλούς ανθρώπους να αρχίσουν να αναρωτιούνται για αυτό το θέμα, κάτι που είναι ΘΕΤΙΚΟ, διότι με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο ευκολοχώνευτες οι εξελίξεις. Φανταστείτε το σόκ που θα πάθαινε ο γενικός πληθυσμός άν εμφανιζόντουσαν ΞΑΦΝΙΚΑ οι καλοπροαίρετοι εξωγήινοι ή εσωγήινοι. Τουλάχιστον τώρα "μπαίνει" σταδιακά στο υποσυνείδητο η ύπαρξή τους. Αυτό που εμείς οι ψεκ έχουμε χωνέψει με τα χρόνια της ενασχόλησής μας, αρχίζει τώρα να εξαπλώνεται.

    Είναι σαν τον κοροϊδογιόκα. Απο την αρχή εμείς οι ψεκ λέγαμε οτι κάτι δεν πάει καλά και ο στόχος είναι τα τρυπήματα και σιγά σιγά βγαίνει η αλήθεια (στο εξωτερικό κυρίως, αλλά θα έρθει και εδώ) και ο γενικός τρυπημένος πλυθησμός αρχίζει να αντιλαμβάνεται την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Σιγά σιγά όμως, γιατί αν γινόταν απότομα, θα είχαμε πολλές αυτοκτονίες και τρόμο. Έτσι και με τους "πάνω" και τους "μέσα".

    Το θέμα είναι άν το βαθύ κράτος ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ καλοπροαίρετους εξω ή εσωγήινους να εμφανισθούν, προκειμένου να ΣΩΣΟΥΝ την παρτίδα. Διότι σε αυτή την πίστα ΔΕΝ νομίζω να μπορούν τα λευκά καπέλα να δράσουν μόνα τους. Θα χρειαστούν "άλλη" βοήθεια.

    Η άλλη - εναλλακτική - υπόθεση είναι οτι ΙΣΩΣ οι καλοπροαίρετοι εξω ή εσωγήινοι έχουν ΗΔΗ αποφασίσει να εμφανισθούν και το βαθύ κράτος πανικοβάλλεται και προχωρά το σχέδιο blue beam ΝΩΡΙΤΕΡΑ απο ό,τι σχεδίαζε.

    Θα είναι μια πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ πίστα !!!!

    Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΠΑ: «Τα τρία ΑΤΙΑ που καταρρίψαμε δεν ανήκουν σε καμία χώρα του πλανήτη»
    Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του στρατηγού Γκλεν Βαν Χερκ επικεφαλής της αμερικανικής αεράμυνας

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ipa-ta-tria-atia-pou-katarripsame-den-anikoun-se-kamia-xora-tou-planiti/

    ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΆΚΙΑ...;
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ UFO, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.. ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα, σε καλό σου
      Θα μας τους φέρει & για "επενδύσεις"

      Διαγραφή
    2. 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤩🤣🤩
      K7

      Διαγραφή
    3. Τι περιέχουν αυτά τα μπαλονάκιαξέρουμε.;;;;;;
      ΌΧΙ ......
      Κάποιο αέριο, κάποιο "δηλητήριο",
      κάποιον γιό - κόρη , κουνούπια;
      ΤΡΟΦΉ ΓΙΑ ΣΚΈΨΗ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  14. UFO =USA = DAVOS FORUM = DEEP STATE = NEW USA WORLD ORDER

    TO EGRAFE STO WEB SITE TO DAVOS FORUM TO 2020/21 ……GIA TA UFOS ….KAI OLES TIS KOTSANES GIA TA PROVATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
    ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΛΕΠΤΟΝΤΕΣ ΟΠΩΡΑΣ !!!!
    ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
    ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΓΚΛ.
    UFOS BLUE BEAM
    KAI ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ...
    Συμβουλή: Πραγματοποιήστε αναζήτηση μόνο για αποτελέσματα στα Αγγλικά. Μπορείτε να προσδιορίσετε τη γλώσσα αναζήτησης στην εξής διεύθυνση Προτιμήσεις
    Φαίνεται ότι τα παρακάτω αποτελέσματα αλλάζουν γρήγορα
    Αν αυτό το θέμα είναι νέο, ορισμένες φορές μπορεί να περάσει αρκετή ώρα μέχρι να δημοσιευτούν πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές.
    Ελέγξτε την πηγή
    Είναι αξιόπιστη σχετικά με αυτό το θέμα;
    Επιστρέψτε αργότερα
    Άλλες πηγές μπορεί να έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα σε λίγες ώρες ή ημέρες
    Δείτε περισσότερες συμβουλές.
    ANTΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΝΗΡΙΑ Η ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ;
    ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΜΗΠΩΣ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΜ-ΦΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ;;;;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 22:40 ;

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΔΙΠΟΔΑ,
    ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ , ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΑΣΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ.

    Υ.Γ. ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΩ Σ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΤΟΞΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΝΕΨΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ.
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤO ΛΑΒΑΤΕ;
    TO ΛΑΒΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ Ηλία,

      Προσπάθησε να ΜΗΝ χάσεις την ΕΛΠΙΔΑ. Προφύλαξε τον εαυτό σου. Δεν θα το κάνει κάποιος άλλος για εσένα. Όλα βρίσκονται μέσα σου. Στο νού σου. Στο ΕΓΩ ΕΙΜΙ σου. Ο Ήλιος "ανοίγει" και ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κοιτάς προς τα εκεί.

      Κοίτα προς το ΦΩΣ Αδελφέ. Μην παρασύρεσαι απο τις σειρήνες. Θέλουν να σε απογοητεύσουν και να σε αποπροσανατολίσουν απο το ΦΩΣ.

      Θέλω και πρέπει να είμαστε ΜΑΖΙ την επόμενη ΦΩΤΕΙΝΗ ημέρα.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Δεν είσαι ο μόνος που νοιώθει έτσι, φίλε Ηλία. Αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ φίλε. Είναι και άλλοι.. Εγώ, ας πούμε, θέλω να πάρω μια σκούπα να σαρωσω όλο το σκουπιδαριο. Να το ρίξω στην φωτιά. Με πονάει η ύπαρξη μου δίπλα σε κακοπροαιρετους και παραγωγούς μίσους και αδικίας.
      Μαίρη

      Διαγραφή
    3. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΙΡΗ.
      Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.
      ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΕΣ ΜΑΧΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ.

      Διαγραφή
  17. Σεισμική δόνηση 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συνέβη στις 13/02/2023 22:39:39, 14,9χλμ Βορειοδυτικά από Οινόη Αττικής και σε εστιακό βάθος 7,2 χιλιομέτρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ή ΝΑΖΙ;;;;;

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/02/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ο Βλαδίμηρος τους κάνει πλάκα. Τους αποσπά την προσοχή και ετοιμάζει κάτι άλλο.

      Την καλημέρα μου.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Ο Διός Κούρος μάλλον έχει δίκιο ;-)
      https://twitter.com/Hauser44589444/status/1624333572382380034
      A.T.

      Διαγραφή
  19. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ,ΝΤΑΞΕΙ;;;;;;;;;;;

    https://pbs.twimg.com/media/Fo4U238WIAATWHJ?format=png&name=900x900

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με αυτό το καλοστημένο Deep Fake βίντεο
      για „το τέλος του κόσμου“, οι εξωγήινοι θα εμφανιστούν το 2024 ;-)
      https://www.youtube.com/watch?v=lRcY1EN_54I

      A.T.

      Διαγραφή
  20. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ⚠️‼️
    «Αν το κακό χειροτερέψει και όταν έρθει ο «Πλημμύρα»… οι επιστήμονες θα φτιάξουν το τόξο του Νώε για την ελίτ… αφήνοντας τους υπόλοιπους να πνιγούν…»
    - Yuval Harari

    https://twitter.com/Xx17965797N/status/1593557728072540161?cxt=HHwWgoC97fCTup0sAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΝΩΕ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ [!!!].
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΑΧΥΡΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ``ΟΜΗΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ'', ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ-ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.
      ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΑΝΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ``ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙ''.
      Ο ΝΩΕ, ΧΑΧΑΧΑ... Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΡΕ!!!!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  21. Παρακολουθώ τον Michael Salla εδώ και πολλά χρόνια. ΔΕΝ έχω καταλήξει σε ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα για τον ρόλο του, αν και η αίσθησή μου είναι θετική για αυτόν. Στις 12/02 έβαλε στο telegram την παρακάτω ανάρτηση Forwarded from Elena Danaan (Elena Danaan) :

    "WARNING: No UFO has been shot down either above Alaska or North Canada. The remaining Deep State in panic tries now all tricks possible using Earth-made flying vehicles or even holograms in a stupid show, to instil fear of the Star Nations into the population. This is a counter-reaction following the agreements in early January 2023 between the GFW and the White hats under Raven Rock facility. These agreements consist in revealing to this world the whole truth about absolutely everything regarding extraterrestrial presence on Earth and the undercover space programs. Stay calm."

    "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κανένα ΑΤΙΑ δεν έχει καταρριφθεί ούτε πάνω από την Αλάσκα ούτε πάνω από τον Βόρειο Καναδά. Το εναπομείναν βαθύ κράτος σε πανικό προσπαθεί τώρα με όλα τα δυνατά τεχνάσματα χρησιμοποιώντας γήινα ιπτάμενα οχήματα ή ακόμα και ολογράμματα σε ένα ηλίθιο σόου, να ενσταλάξει τον φόβο των Αστρικών Εθνών στον πληθυσμό. Πρόκειται για μια αντίδραση μετά τις συμφωνίες στις αρχές Ιανουαρίου 2023 μεταξύ της GFW και των Λευκών Καπέλων κάτω από τις εγκαταστάσεις του Raven Rock. Οι συμφωνίες αυτές συνίστανται στην αποκάλυψη σε αυτόν τον κόσμο ολόκληρης της αλήθειας για τα απολύτως πάντα σχετικά με την εξωγήινη παρουσία στη Γη και τα μυστικά διαστημικά προγράμματα. Μείνετε ήρεμοι."

    GFW = Galactic Federation of Worlds - Γαλαξιακή Συνομοσπονδία.

    Ο συλλογισμός μου είναι οτι ΑΝ ο Salla ήταν με τους ανάποδους, ΔΕΝ θα είχε λόγο να κάνει αυτή την ανάρτηση. Θα εκμεταλευόταν το γεγονός και θα έλεγε οτι ήρθαν και οτι ξεκίνησε ο "πόλεμος" με αυτούς !!!

    Η δε Elena Danaan, υποστηρίζει οτι η Γαία έχει καθαρίσει απο όλους τους κακούς εξωγήινους, αλλά ΟΧΙ απο τους κακούς γήινους. Και οι κακοί γήινοι αυτή τη στιγμή τρέχουν πανικόβλητοι σαν τα αποκεφαλισμένα κοτόπουλα (όπως λέει) γιατί έχουν χάσει την καθοδήγηση απο τους "επάνω" και παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά. Υποστηρίζει, δε, οτι η "πρώτη επαφή" είναι κοντά !!!

    Οψόμεθα.

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. το οτι βάζω σχόλιο για Salla και Danaan, ΔΕΝ σημαίνει οτι υιοθετώ τα λεγόμενά τους. Απλά θεώρησα σκόπιμο να κοινοποιήσω τις απόψεις τους σαν εναλλακτική πληροφορία, σε Διοδοταίους με ανοικτό μυαλό. Το οτι τα "σκάφη" είναι ψεύτικα, δεν χρειάζεται να μας το πεί ο Salla και η Danaan !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην αγχώνεσαι αγορίνι μας..Εχω βαλει δύο μάλιστα αναρτήσεις απο Salla παλιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η βουλευτής NANCY MACE, αποκάλυψε ότι μετανιώνει που έκανε το εμβόλιο και
    τώρα έχει άσθμα και χρόνιο πόνο στην καρδιά
    Επικαλεί το Twitter ότι λογοκρίνει τους γιατρούς του Χάρβαρντ και του Στάνφορντ που δεν υποστήριξαν το vax

    https://twitter.com/DC_Draino/status/1623354955728912384?cxt=HHwWgIC8ieeuqIctAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/331288975_1253012051962199_7809865107443129435_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=_iXI7ZHDTnsAX_FYOke&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfCxBskeozp7TbpZKZNECcqZndYhTVQfuTftvcQT5_-aDA&oe=63F0ABAE

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ‼️‼️‼️ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..2010‼️‼️‼️ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ‼️‼️‼️🤔🤔🤔
    https://twitter.com/Annanikolaou12/status/1625515994834771969?cxt=HHwWgoC9jeuL_44tAAAA

    ΔΗMΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά αυτά τα βίντεο είναι ύποπτα. Πολλοί μ@λ@κες τα φτιάχνουν και τα δημοσιεύουν για να κάνουν την πλάκα τους και να το παίξουν σημαντικοί. Υπάρχουν προγράμματα που "περνάς" τα βίντεο ή τις φωτογραφίες και βλέπεις αν είναι φτιαχτά ή όχι, αλλά ποιός ασχολείται τώρα !!

      Αν (με μεγάλο ΑΝ) πάντως είναι αληθινό, εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το "πράγμα" στον ουρανό (το οποίο θα ήταν blue beam ή απλά ένας τυχαίος σχηματισμός απο σύννεφα), αλλά το οτι οι άνθρωποι κοίταζαν απο την άλλη πλευρά και ήταν σαν κοιμησμένοι !!

      Διός Κούρος

      Διαγραφή