«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Η Γαλλία ανακοινώνει μαζική κινητοποίηση της αστυνομίας - 13.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων σε εθνικό επίπεδο, ανακοίνωσε ο Yπ. Εσωτερικών

Σχόλιο Διόδοτου: Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη. Επαληθεύονται οι εκτιμήσεις της ανάρτησής μας "ΓΙΑΤI Ο ΜΑΚΡOΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡHΣΕΙ". Τα πράγματα αγριεύουν όλο και περισσότερο στην Ευρώπη. Και στην Ελλάδα, επίσης έρχονται τάχιστα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Εν όψη εκλογών στις 21 Μαΐου, είχαμε σήμερα τη σύλληψη Πακιστανών που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα με θύματα στο κέντρο της Αθήνας. Για να μην σηκώσουν κεφάλι οι Ευρωπαίοι, δικαιώνοντας και συμπαθώντας όλο και περισσότερο τη Ρωσία, οι νεοταξίτες προκειμένου να σώσουν τα τομάρια τους.. είναι αποφασισμένοι να κάνουν την Ευρώπη "Συρία". 

Σχόλιο Con: Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος, εκτός της Δύσης, στρέφεται προς την Πολυπολικότητα και την Πρόοδο, το Deep State (δυτικοί καμπαλιστές νεοταξίτες) δίνουν εναντίον μας τη μάχη της ζωής τους. Ο Μακρόν εντωμεταξύ έχει εξαφανιστεί. Και το ίδιο το συνδικάτο των αστυνομικών καλεί τους πολιτικούς αντιπάλους αυτής της κατάπτυστης μεταρρύθμισης να δικαιώσουν τον λαό. ΑΝ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΕΣΕΙ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Στην Ελλάδα θα έρθει άμεσα παρόμοιο νομοθέτημα για τις συντάξεις, μειώσεις μισθών και δικτατορία του κερατά αν τους επιτρέψουμε μέσω των εκλογών να στήσουν πολυκομματική κυβέρνηση. Πρέπει να βάλουμε στη βουλή όλα τα μικροσκοπικά κόμματα για να μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους!


 

 Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν διέταξε 13.000 αστυνομικούς να βγουν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Γαλλίας, καθώς συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά των αμφιλεγόμενων μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης για το συνταξιοδοτικό. Ο Νταρμανέν δήλωσε ότι αναμένει ότι "ριζοσπάστες ακτιβιστές" από το εξωτερικό θα υποκινήσουν τη βία στις διαδηλώσεις.

 

Ο Νταρμανέν ανακοίνωσε την ανάπτυξη το βράδυ της Δευτέρας, προσθέτοντας ότι 5.000 από τους κινητοποιημένους αστυνομικούς θα σταθμεύσουν στο Παρίσι ενόψει των πορειών της Τρίτης.

 

"Οι υπηρεσίες μας αναμένουν ότι θα υπάρξει σημαντική διατάραξη της δημόσιας τάξης", είπε, προειδοποιώντας ότι "περισσότεροι από 1.000 ριζοσπάστες ακτιβιστές, ορισμένοι από τους οποίους φθάνουν από το εξωτερικό, ενδέχεται να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις στο Παρίσι, τη Νάντη ή τη Ρεν".

 

Ο Νταρμανέν δήλωσε ότι αυτοί οι "ριζοσπάστες ακτιβιστές" είναι κυρίως αριστεροί και αναρχικοί που είναι γνωστοί στην αστυνομία. "Οι στόχοι τους είναι να αποσταθεροποιήσουν τους δημοκρατικούς μας θεσμούς και να ρίξουν αίμα και φωτιά στη Γαλλία", υποστήριξε.

 

Η Γαλλία πλήττεται από συνεχείς διαμαρτυρίες και ταραχές από τότε που ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν παρέκαμψε το κοινοβούλιο νωρίτερα αυτό το μήνα για να περάσει ένα νομοσχέδιο που αυξάνει την ηλικία συνταξιοδότησης για τους περισσότερους εργαζόμενους από τα 62 στα 64 έτη. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους την περασμένη Πέμπτη και εκατοντάδες συνελήφθησαν στο Παρίσι αφού συγκρούστηκαν με την αστυνομία και άναψαν φωτιές στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

 

Από το απόγευμα της Τρίτης, οι διαδηλώσεις στο Παρίσι παρέμεναν ως επί το πλείστον ειρηνικές. Ωστόσο, μασκοφόροι ταραχοποιοί στη Νάντη έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και πέταξαν πέτρες εναντίον της αστυνομίας, η οποία απάντησε με δακρυγόνα. Διαδηλωτές στο Παρίσι και τη Μασσαλία απέκλεισαν σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ μια ομάδα διαδηλωτών πυροδότησε μια βόμβα καπνού στο αεροδρόμιο του Μπιαρίτζ, ενεργοποιώντας συναγερμούς και οδηγώντας σε εκκένωση.

 

Το Συμβούλιο της Ευρώπης καταδίκασε την κυβέρνηση για υπερβολική χρήση βίας κατά των διαδηλωτών, ενώ η Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γαλλίας εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα έκθεση στην οποία κατηγορεί την αστυνομία για τη σύλληψη εκατοντάδων διαδηλωτών χωρίς λόγο.

 

Ο Μακρόν επιμένει να διατηρήσει τις μεταρρυθμίσεις του. "Δεν μετανιώνω που πίεσα για αυτή την αναγκαία μεταρρύθμιση", δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας ότι αποδέχεται τη "μη δημοτικότητα" ως αποτέλεσμα. Ο Μακρόν υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι το συνταξιοδοτικό σύστημα της Γαλλίας θα χρεοκοπήσει εάν δεν αυξηθεί η ηλικία συνταξιοδότησης, ενώ οι αντίπαλοί του έχουν καλέσει τον πρόεδρο να καλύψει το έλλειμμα αυξάνοντας αντ' αυτού τους φόρους στους πλούσιους.

 

 swentr.site

 

 

23 σχόλια:

  1. https://www.zarpanews.gr/o-ivan-savvidis-thelei-ta-limania-irakleioy-kai-voloy-apagoreytiko-apo-ee-ipa/

    Προτεκτοράτο η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος29 Μαρτίου, 2023 10:33

    Θα σταθώ στο τέλος του σχολίου του con : "Πρέπει να βάλουμε στη βουλή όλα τα μικροσκοπικά κόμματα για να μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους!"

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!

    Δεν χρειάζεται να έχουμε εμπεδώσει το εκλογικό μας σύστημα. Ο στόχος τους είναι να μας μπερδέψουν μέχρι τις "εκλογές". Θα το κάνουν με αναλύσεις επι αναλύσεων, με στόχο να χάσουμε τον μπούσουλα και στο τέλος να πούμε "αϊ σιχτίρ", να απαξιώσουμε τις "εκλογές" και να μην πάμε να ψηφίσουμε. Πράγμα το οποίο θα είναι τελικά βούτυρο στο ψωμί τους.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι δηλ. σάς λέω κι εγώ από το 2019.

      Διαγραφή
    2. ολα τα μικρα κοματα εχουν βλαμενους για ηγετες ...η' γερους .Με το πρωτο χαστουκι η' εκατομυριακι κανουν κωλοτουμπες που ζαλιζουν και τον πετρουνια ...και οι υπολοιποι ηλιθιοι που τους ψηφισαν απλα μενουν μαλακες .Δημοσκοπησεις δικες τους .Οι εταιρειες καταμετρησης δικες τους .τα καναλια που λενε αποτελεσματα δικα τους .Οι αρχες που ελεγχουν τα αποτελεσματα δικα τους ...και το καλυτερο ....τοσα μικρα κομματα εχουν μπει στην βουλη και τιποτα δεν εχει αλλαξει εδω και 200 χρονια ....οποτε τι παπαριεσ τσαμπουνατε φιλτατοι .?Μπροσ γρεμοσ κα πισω ρεμα ...ειμαστε /Ακομη και 1000% αποχη να γινοταν εχουν τα λαθρο και το ξερουν .Γιαυτο κανουν τωρα σεμιναρια στα πακι και τα μπαγκλαντεσι για τους ψηφους και τισ εκλογες υποσχομενοι οτι ναναι .Δεν σας ειχα για αφελεις .Νομιζετε οτι οι εκλογες διευκολυνουν τον λαο ?Αυτο ηταν καποτε (2000+χρονια πριν και παλι παιζοντουσαν πουστιες )Ενα τυρι στην φακα ειναι αυτο .Νομιζετε οτι εχετε επιλογη με τις εκλογες οταν ολα τα χαρτια τα εχουν αυτοι που προσπαθειτε να διωξετε ?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχρε σεις ..δεν σας ειχα για τοσο αφελεις .Για κουνηστε το κεφαλι σας ..Δεν υπαρχει λυση .ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ .ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΟΡΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ .ΝΑ ΛΑΤΟ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΤΟ ΦΡΕΖΑΡΟΥΜΕ .ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Α Υ Τ Ο Υ Σ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥς .Ζειτε τοσα χρονια μεσα σε ενα πλαισιο και νομιζετε οτι η διαγωνιος ειναι ελευθερια .?ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ .Βγηκαν μεσα στο δικτυο ολοι και μιλανε για κοινωνικη ηθικη και πολιτικη υποχρεωση ακι παπαριες οταν με αυτα δεν αλλαξε τιποτα και ισα ισα τα στημενα αποτελέσματα ηταν ''βουτυρο στο ψωωμακι τους ''φιλτατε και αξιοσεβαστε Διοσ κουρε .Θα ρωτησετε λοιπον ..οκ ρε βλακεντιε πανανα ..τι λεσ να κανουμε ?δυστυχςσ φιλοι την μονη λυση την εγραψα πιο πανω .Σκληροπυρηνικη η' οχι αυτο κατεβαζει η ακαρκαλα μου ,,και με τοσο ασχημο τροπο ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΤΟΥς ποΥ οι επομενοι (ΟΛΟΙ ) να κρυβουν μεχρι και την σκεψη να φερθουν με αδικο η' ανθελληνικο τροπο .Με καθε σεβασμο λοιπονν απο τοτε που ειπαμεν τελοσπαντων και ωχ αδελφε χασαμε καθε αξιοκρατια ακι ολα πηγαν σκατα και η μτριοτητα μας εχει παει συρομενους.Αντιθετα η απαιτηση αξιων στην ηγεμονια του τοπου και των αρχων θα επρπε να ειναι απαιτητη και κοινη και οχι μεσα απο σαπιοκοιλιες και κατι ψηλοtakoyna poy briskoyn eykaria kai den ennow ton georgiadi.../

      Διαγραφή
    3. Φίλε Pananas,
      το ξέρουμε ότι είναι όλοι βλαμμένοι και λαμόγια οι αρχηγοί των μικρων κομμάτων. Δεν μάς ενδιαφέρει όμως. Όπως δεν μάς ενδιαφέρει αν είναι αριστεροί ή δεξιοί κλπ.
      Λέμε μόνο, ότι λευκά και άκυρα, και κυρίως αποχή, είναι η χαρά του συστήματος. Αν τούς βάλουμε μέσα 15 μικρά κόμματα, θα γίνει μπάχαλο. Επιδιώκουμε την ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΊΑ. Ίσως να έχουν βρει λύση και γι αυτό, προς το παρών όμως.. έχουμε ενδείξεις ότι τους τρομάζει τέτοιο ενδεχόμενο, να μπουν δηλαδή καμιά 15αριά τέτοιοι στη βουλή.

      Διαγραφή
    4. Και κάτι ακόμα φίλε Pananas:
      Μην νομίζεις ότι δεν έχω υπολογίσει τα λαθροσκατά και τα κομματόσκυλα. Εδώ δεν υπολογίζω καν τα ζόμπι 45% που κυκλοφορούν δίπλα μας με μάσκα/φίμωτρο, να κάνουν αυτό που λέμε, δηλ. τα 15 μικρά κόμματα.
      Το παιγνίδι, όσον αφορά τις εκλογές, το έχουμε ήδη χαμένο. Τα προηγούμενα τα έγραψα έτσι για να υπάρχουν, μπας και 'ρθει κανα μπάχαλο από αλλού -που δεν το βλέπω.
      Και την πολυκομματική τους θα φτιάξουν, και δικτατορία με κατασχέσεις σπιτιών και μειώσεις μισθών και συντάξεων και ξεπουλήματα/ιδιωτικοποιήσεις κι άλλων δημοσίων οργανισμών θα κάνουν, και προδοσία του Αιγαίου θα κάνουν, όλα θα τα κάνουν.
      Το θέμα είναι τί θα κάνουμε εμείς. Αν πάρουν τα όπλα 50 "τρελλοί" σε κάθε πόλη και όχι 500 τουλάχιστον.. δεν γίνεται τίποτα.

      Διαγραφή
    5. και 1000 τετοι να μπουν στην βοθλι παλι εγς εσυ και ολι τηα ειμαστε μεταξυ σφυριου και αμονιου και θα πεθαιονουμε ησυχα και ανευ θορυβου ...ενω οι 10000000 καινουριοι στην βουλη θα κανουν κωλοτουμπεσ γαι να περναν αυτοι καλα και οι αλλοι καλυτερα ,, μεχρι να ξεπουληθει η χωρα , να αντικαταστθουμε απο τον αμντουλα και τον ακμπαρ ακι τον μοχαμεντ και οτι αλλο δεν λαθρο επειδη αθτοι ψηφιζουν ..Δεν με πειθεις αγαπητε μου φιλε ... με το σκεπτικο να πηξουμε την βουλη ....γαιτι ολοι οσοι μπαινουν εκει εχουν την ταση να γινονται προδοτες για να φυλαξουν τον κωλο τους .
      Απειρα παραδειγματα αυτου που λεω , στηριζοντας την αποψη μου , αλλα δεν εχω ουτε ενα παραδειγμα για μικρο πολιτικο σχημα που να κρατησε ηθος και να εκανε κατι ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (τολμω να πω και πολυ πιο πριν )κα μην μου αναφερεις πεθαμενους ....σε παρακαλω ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και χειροτερα ανθελληνες .ο προδοτης συγχωρεητε μιας και για την δικη τοθ παραταξη ειναι ηρωας οποτε θεωρειτε εχθροσ και τουφεκιζεται η' κρεμιεται ,,αλλα ο ανθελληνας που το παιζει φιλιος δεν ξερω εαν μπορω να σκφτω κατι για τιμωρια .Σιγουρα οχι να ψηφισς και να παραγω με την ψηφο ΑΚΟΜΗ περισοοτερους τετοιουσ σιχαμενους που με τον καιρο σαπιζουν και αναλογα ποσο πουλημενοι ειναι χρησιμοποιουνται αναλογα απο το (οποιο ειναι ,,,,ειναι ολα τα ιδια )συστημα που ειναι ΕΠΑΝΩ νομιμα καιμε ψηφο στην προσπαθεια σας να γεμισετε μικρα κομματα την βουλη ?αχαχχαχαχα και τι θα κανουν τα μικρα στην βουλη ?Θα τρεχουν να βρουνε ψωμακι να φανε η' θα πεθαινουν στην πεινα ?η΄θα ενωνονται με αλλα κομματα . και τραβα να αλλαζεις παραταξεις (οπως ο σιχαμενος πλευρης , που απο ΧΑ πηγε καρατζαφερη και μετα σαμαρα και μετα μητσοτακη )....και ειναι ενα παραδειγμα γαι να μην μιλησω για κατι καθαριστριες και γραματεες με τακουνια που εφτασαν να ειναι βουλευτες με τον ιδρωτα τους ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ .ειλικρινα και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . .

      Διαγραφή
    6. Είμαστε κατεχόμενο κράτος Α.Ε. υπό εκκαθάριση.
      Η σύσταση του επόμενου Δ.Σ. έχει ήδη αποφασιστεί.
      Τον Μάιο θα γίνει ο δημόσιος, επίσημος διορισμός του.

      Εν τω μεταξύ, στημένες δημοσκοπήσεις προετοιμάζουν την κοινή γνώμη, ώστε τα στημένα εκλογικά αποτελέσματα να γίνουν αποδεκτά ως γνήσια.

      Ο δικός μας ρόλος είναι να περάσουμε απλώς απ' τις κάλπες, ώστε να αποκτήσουν λαϊκή "νομιμοποίηση" τα στημένα εκλογικά αποτελέσματα. Το τι θα ψηφίσουμε δεν έχει καμμία σημασία, αρκεί να καταγραφούμε ως "ψηφίσαντες".
      Διότι, το σενάριο λέει, να φοράνε ακόμα την μουτσούνα της "δημοκρατίας".

      (Aν δεν μπορείτε ΕΣΕΙΣ να κατανοήσετε κάτι τόσο απλό και οφθαλμοφανές...)


      Μόλις χτυπήσει το κουδουνάκι "εκλογές", ενεργοποιούνται τα παληά ανακλαστικά, και -σαν σκυλάκια του Παφλώβ- αρχίζετε να τρέχετε στο μυαλό σας τα παληά σενάρια εντολών.

      Δεν έχει νόημα.
      Πάω να δω το "Οσα παίρνει ο άνεμος".



      μνκ

      Διαγραφή
    7. ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ - ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

      Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Ντούγκιν; Είναι ο εμπνευστής της τέταρτης πολιτικής θεωρίας και της στρατηγικής του νεοευρασιανισμού, πρόσωπο που επηρεάζει εδώ και χρόνια τα ηγετικά κλιμάκια του Κρεμλίνου και διατηρούσε επί χρόνια στενή σχέση με τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο στηρίζει πλήρως. Ο Ντούγκιν είναι από τους πιο γνωστούς πολιτικούς σχολιαστές και συγγραφείς της μετασοβιετικής Ρωσίας, καθηγητής Κοινωνιολογίας και Γεωπολιτικής του Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας, του φημισμένου Λομονοσόφ που διετέλεσε και εξ απορρήτων σύμβουλος του Πούτιν επί δεκαετία.

      Τι έκανε ο Ντούγκιν, κατά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη; Του έστειλε μήνυμα φιλίας και ο ίδιος ενθουσιασμένος το δημοσιοποίησε ως εξής: «Μόλις είδα το αίτημα φιλίας που έστειλε στο προφίλ μου στο Facebook ο μεγάλος Ρώσος διανοούμενος, φιλόσοφος και πολιτικός επιστήμονας Alexandr Dugin όχι μόνο το έκανα αμέσως δεκτό με μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και το θεώρησα άκρως τιμητικό όχι μόνο για το πρόσωπό μου, αλλά ας μου επιτραπεί να πω κυρίως για όλους τους Έλληνες που αυτές τις δύσκολες και πολύ κρίσιμες ώρες για την ανθρωπότητα, όπου μαίνεται ένας βρώμικος πόλεμος στην Ουκρανία, τον οποίο ξεκίνησε και κλιμακώνει ο Αμερικανικός και Νατοϊκός ιμπεριαλισμός, τάσσονται στο πλευρό της Ρωσίας και μιας δίκαιης ειρήνης.

      https://www.oparlapipas.gr/2023/03/v_29.html#more

      Τουτέστιν: Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, σαν που ταιριάζει σε μεγάλο διανοούμενο, φιλόσοφο, πολιτικό επιστήμονα και ακαδημαϊκό δάσκαλο που χρημάτισε εξ απορρήτων σύμβουλος του Πούτιν επί δεκαετία
      Ο Ντούγκιν τόλμησε, έπαιξε και Κέρδισε ξέροντας πως Το ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ είναι Ρώσικη Ρουλέτα αφού Εάν δε γίνει ΔΕΚΤΟ, η απαξιωτική σφαίρα στον κρόταφο άξιος μισθός του αποδεδειγμένα (εκ του αποτελέσματος) Ανάξιου Αιτουμένου.

      Τελικά, Όλα πήγανε κατ' Ευχήν. Τέλος Καλό, Όλα Καλά κατά Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    8. Ειναι βουτυρο στο ψωμι τους η αποχη η ειναι σκατα?? Μιχ Σκορπιος

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Μαρτίου, 2023 10:51

    Q
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιγκουνιές και στις Εναλλακτικές Της ΕΛΠΙΔΑΣ; ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ.

      Q + ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ + ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ, Συνεπικουρούμενος από ΦΙΛΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ + ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ +
      ''ΕΠΑΝΩ'' ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ + ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ,
      ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      Καθώς Η ΛΥΤΡΩΣΗ γυρίζει αέναα στον Τροχό της Τύχης των λαών και ΜΟΝΟ ποντάροντας Στα Κουτουρού – Ό, τι Κατεβάσει Η Γκλάβα Σου, ΜΠΟΡΕΙ –ΠΟΤΕ μη λες ΠΟΤΕ– ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ''ΚΑΤΣΕΙ'' ΘΡΙΑΜΒΙΚΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ...

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  4. na toys kapsoyn oloys .exoyn epilogi na afisoyn tis aplikaries kai na ferthoyn dikaia se oloa ton kosmo oi astynomikoi giati meta tha kaligontai oti taxa mou einai kai aytoi antrwpoi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=eK4L_LDkwOs&themeRefresh=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Soylent Green (1973) online greek subs

    Το Soylent Green είναι δυστοπική ταινία του 1973.

    Όταν πρωτοεμφανίστηκε, όλοι έκαναν λόγο για επιστημονική φαντασία.
    Κοντά 50 χρόνια μετά, έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τα εξής :
    Είτε οι του Hollywood και η σατανοκίνητη λεγόμενη “ελιτ” είναι όντως προφήτες
    Είτε έχουν όλα τα μέσα να υλοποιούν τόσο αποτελεσματικά σχέδια δεκαετιών σήμερα.

    https://voody-online.com/load/fantas_a/7965-soylent_green_1973.html
    ====
    https://www.brighteon.com/3e19d6da-1c03-4b93-85c3-e94fbdc06861

    Σχέδια δεκαετιών ..........

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελικούλα μου Καλημέρα!

      Μία ερώτηση:

      Αυτό το βίντεο
      https://www.youtube.com/watch?v=Zpz7a1CsaMc
      όταν το ανακάλυψα, στις 26/3/20, είχε 114 προβολές μόνο επί 20 μέρες.
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/03/crimereport-manos-meimarakis.html
      Τώρα έφτασε στις 7.900 !
      Σε κάποιο άλλο μπλογκ, σε σχόλιο,
      ποιά από αυτές τις δύο διευθύνσεις έγραψες;

      Διαγραφή
    2. Ρωτάω, για να εξακριβώσω την τιμιότητα τού άλλου μπλογκ, όχι τη δική σου. Εσύ είσαι άμεμπτη ό,τι κι αν πράξεις.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΦΕΙ-ΒΟΛΑΝ .
      ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
      ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΞΑΝΑ
      https://mobile.twitter.com/varvaroktonos/status/1633745508278894592

      ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΤΛΟ.
      Η λίστα επιβατών όπως προκύπτει από τα δεδομένα 37 κεραιών κινητής τηλεφωνίας κατά μήκος της διαδρομής.Manos Meimarakis

      ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Manos Meimarakis.

      ΑΥΤΑ ΚΩΣΤΗ.......
      Υ.Γ. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Η Πελασγική .
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ......

      ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΕ`Ι` ΒΟΛΑΝ .ΤΙ ΛΕΣ???????
      #CrimeReport ✅ Τραγωδία στα Τέμπη - 9 υπουργοί γνώριζαν τα πάντα .

      https://www.youtube.com/watch?v=yHHjcqdT1p8

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    4. Δεν εννοούσα την Πελασγική.
      Όσο για το "9 υπουργοί γνώριζαν τα πάντα" είναι συμπληρωμένο στο τέλος της αρχικής ανάρτησης.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ!!! 🌷

      Διαγραφή
    5. Δεν εννοούσα αυτόν. Που άλλωστε δεν το είδα σε αυτόν. Αν έχεις σύνδεσμο γράφτον σε παρακαλώ.
      Εννοούσα κάπου αλλού, που σε ευχαρίστησαν· αλλά το σχόλιό σου δεν το βρήκα πουθενά.

      Διαγραφή
    6. Ούτε στον άλλον το είδα· τον συνονόματό του από το Αλιβέρι. Αν κράτησες σύνδεσμο, στείλε τον και αυτόν, δεν θα δημοσιευτεί.
      Εν ολίγοις, εξ αρχής εννοούσα κάποια.

      Διαγραφή
  7. Αναρωτιέμαι, κύριε Κώστα, γιατί να πάρουν τα όπλα 50 ή 500 ή παραπάνω και να βγουν φανερά να δώσουν μάχη για αυτήν την χιλιοταλαιπωρημενη πατρίδα, και να μην λειτουργήσουν ως μονάδες ή μικρές ομάδες κρυφιως και ύπουλα, όπως μας έχουν δείξει οι αντίπαλοι πολλάκις? Τα οποία μαθαίνουμε αργότερα, αφού ταιριάξουν τα στοιχεία.
    Υπάρχουν τροχαία ατυχήματα, δηλητηριασεις και άλλα....

    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.