«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Το τραίνο του Νοσφεράτου. Το βδέλυγμα της ανομίας.. πήρε σε λίγα δευτερόλεπτα.. 47 ψυχές πάλι . Οι περισσότεροι φοιτητές.

Περισσότερα ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΡΤΗΣ.
    ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΙΣΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 100.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΑΓΟΝΙ ΕΙΧΕ 50 ΨΥΧΕΣ ΜΕΣΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ 32 ΣΠΙΤΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ 32 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ;
    Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 301.
    ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΑΤΕ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ;
    ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΑΝΕ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΙΣ 32 ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;
    EYXOMAI NA ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΔΕΛΟΣΠΙΤΑ.
    ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος01 Μαρτίου, 2023 10:07

    Χωρίς να υποτιμώ την αγωνία και τον πόνο ΟΛΩΝ των συνανθρώπων μου, ΔΕΝ υπάρχει χειρότερο συναίσθημα απο αυτό που έχει ένας γονέας που αναζητά το παιδί του στα συντρίμια, αγωνιόντας αν είναι ζωντανό. Μόνο και που προσπαθείς να μπείς στη θέση αυτού του γονέα, σου δημιουργείται το αίσθημα του ΑΠΟΛΥΤΟΥ
    τρόμου.

    Η χώρα (και όλος ο πλανήτης) είναι στον "αυτόματο". Πολύ απλά ΔΕΝ λειτουργεί τίποτε σωστά σε ΚΑΝΕΝΑΝ τομέα. Υγεία, παιδεία, κρατική μέριμνα κλπ (για να μην αρχίσω να απαριθμώ). Ο άνθρωπος έχει αφεθεί στην τύχη του και ένα "μαύρο πέπλο" έχει απλωθεί πάνω μας.

    Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το σημείο που έχουμε φτάσει και ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα χειρότερα ΔΕΝ έχουν έρθει ακόμα. Όταν δεν ξέρεις ΠΟΥ ή σε ΠΟΙΟΝ ή σε ΤΙ να ελπίζεις, απλά κάποια στιγμή μοιραία κουράζεσαι και παραδίνεσαι. Αυτήν ακριβώς την παράδοση θέλουν και ό,τι συμβαίνει μας οδηγεί σε αυτό το σημείο. Ας οπλιστούμε όλοι με δύναμη και υπομονή, διότι το θηρίο πρίν ξεψυχήσει θα πάρει πολλούς αθώους μαζί του.

    Εμείς εδώ στον Διόδοτο ΓΩΡΙΖΟΥΜΕ την πηγή του κακού, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια. Το μόνο που έχω να πω είναι οτι επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται (ως φάρσα πολλές φορές) μην απορήσετε αν ένα πρωινό ξυπνήσουμε με εμβατήρια.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμβατήρια θα ακούσουμε φέτος στις 25 Μαρτίου και στις 28 Οκτωβρίου. Και θα ξανακούσουμε του χρόνου, πρώτα ο Θεός. Άλλη ημερομηνία δεν "παίζει". Για να συμβεί αυτό, κάποιος πρέπει να θέσει σε κίνηση κάποια "διαδικασία". Κάθε φορά που γίνεται σχετική αναφορά σε σχόλια, μου έρχονται στο μυαλό ένστολοι τύποι, δεν τους ονομάζω στρατιωτικούς, που ...χειροφιλούν, και αμέσως προσγειώνομαι στην πραγματικότητα. Εσύ πώς καταφέρνεις και αιθεροβατείς;
      Δεν είδες, σήμερα κιόλας, άλλους ένστολους, τους εκπροσώπους της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, πώς χαριεντίζονταν, πριν βγουν σε απευθείας μετάδοση να μας ενημερώσουν για το δυστύχημα στα Τέμπη; Αν η Πολιτεία μας ήταν ευνομούμενη, έπρεπε ήδη αυτούς τους αναίσθητους να τους έχουν αποτάξει ή, για να είμαστε πιο σωστοί, αν η κοινωνία μας δεν ήταν διαλυμένη, δεν θα τολμούσαν να χαριεντιστούν, ακόμη κι αν οι κάμερες ήταν κλειστές.
      Και όσοι νομίζουν ότι πιάσαμε πάτο, άρα από εδώ και πέρα μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε, το χθεσινοβραδινό δυστύχημα υπενθυμίζει ότι:
      "Κι αν είμαστε στον πάτο,
      ας μην απελπιζόμαστε.
      Έλληνες είμαστε, διάβολε!
      Κι άλλα σκαλιά θα σκάψουμε, ακόμη παρακάτω!

      Ι.Κ.

      Διαγραφή
  3. αναθεμα στον γκαντεμομαλακα..το κακοχρονο απ οπου περναει σκορπα τρομο φρικη θανατο...επισκεφτηκε την λαρισσα και ιδου τ αποτελεσματα ΤΡΑΓΩΔΙΑ...ο Θεος να μας φυλαει απ το βρωμοσογο του κι απ τον ιδιο,που κακο ψψψψψψψψψψψοφο να βρουν,......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός να τους αναπαύσει. Κουράγιο και δύναμη στα ”σπίτια” που έκλεισαν.. Τα περί ευθυνών πολιτικών , εργαζομένων , ΟΣΕ, κλπ, είναι ΑΣΤΕΊΑ σε αυτή την μη χώρα..
    Προτείνω και λοιδορειστε όσο θέλετε: η Ανώτατη ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, (Αρχιεπίσκοποι) , να μεταβεί σύσσωμη και άμεσα στην περιοχή των Τεμπών και να προβεί στην τέλεση των απαραίτητων Μυστηρίων για την ανάπαυση των ψυχών και του ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΎ της ευρύτερης περιοχής

    Sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν Ήταν Ατύχημα ΦΟΝΙΑΔΕΣ.......ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ…………

    Η Hellenic Train Α.Ε. (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.), μέλος του Ομίλου FS, είναι ιδιωτική εταιρεία και ο βασικός πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών & εμπορευμάτων στην Ελλάδα. Η Εταιρεία, παρέχει σιδηροδρομικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας το δίκτυο και την εν γένει σιδηροδρομική υποδομή του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ Α.Ε.). Η Hellenic Train πραγματοποιεί 342 δρομολόγια (επιβατικά και εμπορικά τραίνα) την ημέρα. Απασχολεί 637 άτομα προσωπικό και χρησιμοποιεί 1.160 μηχανές έλξης, βαγόνια και φορτάμαξες.

    Ιδρύθηκε το 2005 με το όνομα ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ως θυγατρική του ΟΣΕ, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων. Το 2007 ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόσχισης κλάδου και εισφοράς του από τον ΟΣΕ και η εταιρεία ανέλαβε τη λειτουργία και εκμετάλλευση όλων των μεταφορών με την απορρόφηση και της Proastiakos. Το 2008 η κυριότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πέρασε στο Ελληνικό δημόσιο. Έκτοτε, λειτουργεί πλήρως ανεξάρτητη με ξεχωριστή διοίκηση και οργάνωση. Τον Απρίλιο του 2013 το σύνολο των μετοχών της εταιρείας περιήλθε κατά πλήρη κυριότητα στο ΤΑΙΠΕΔ και μέχρι το 2017 ήταν ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας.Τον Ιανουάριο του 2017, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την ιδιωτικοποίηση και παραχώρηση της στον όμιλο της FS Italiane έναντι συνολικού τιμήματος 45.000.000 ευρώ, η οποία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο 2017.

    Την 1η Ιουλίου 2022 η εταιρεία μετονομάστηκε από ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε Hellenic Train.

    Y.Γ .ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩ`Ι` ΤΑΞΕΙΔΕΨΕ Ο ΦΑΝΤΑΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ…
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ ,ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ….
    ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ……
    ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ…
    ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ……..

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέμπη: Έγγραφα – φωτιά προειδοποιούσαν για δυστύχημα στον σιδηρόδρομο
    Δέκα μήνες πριν υπήρχε προειδοποίηση ενώ στις 7 Φεβρουαρίου συνδικαλιστές μιλούσαν για πιθανό δυστύχημα

    https://www.ot.gr/2023/03/01/epikairothta/tempi-eggrafa-fotia-proeidopoiousan-gia-dystyxima-ston-sidirodromo/
    =====
    Τέμπη: Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Hellenic Train – Η πορεία και τα απόνερα μιας ιδιωτικοποίησης
    Το χθεσινό σιδηροδρομικό δυστύχημα έφερε ξανά στην επιφάνεια το ζήτημα των αρμοδιοτήτων μεταξύ των σιδηροδρομικών φορέων, με φόντο και την πολυσυζητημένη ιδιωτικοποίηση της άλλοτε δημόσιας ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    https://www.ot.gr/2023/03/01/epikairothta/koinonia/apo-tin-trainose-sti-hellenic-train-i-poreia-kai-ta-aponera-mias-idiotikopoiisis/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. ΘΛΙΨΗ ΜΟΝΟ

    https://twitter.com/KKyriazis1/status/1630917844236992514?cxt=HHwWhIC8ue3Il6ItAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΛΙΨΗ ΜΟΝΟ

    https://twitter.com/KKyriazis1/status/1630917844236992514?cxt=HHwWhIC8ue3Il6ItAAAA

    https://pbs.twimg.com/media/FqIvCKMWcAAIDrZ?format=jpg&name=medium

    Δεν λειτουργούν ενώ είναι πληρωμένα:
    🟥Τα φωτοσήματα
    🟥Το σύστημα τηλεδιοίκησης και ελέγχου κυκλοφορίας που προστατεύει από το ανθρώπινο λάθος (ECTS)
    🟥Το σύστημα επικοινωνίας (GSMR).
    Βρες αυτόν που πρέπει να πάει φυλακή.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡01 Μαρτίου, 2023 23:37

    ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙA ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ;
    KAI ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ, ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
    ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή