«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Ο Κόσμος εναντίον της Χαζαρικής Μαφίας - του Τζιμ Γουίλλι (vid)

ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ. Κ-Τ

 «Οι Ρώσοι.. είναι η ορατή πλευρά της Διαστημικής Δύναμης που προσπαθεί να εξοντώσει τους Χαζάρους»


Οι εχθροί της ανθρωπότητας βασίστηκαν στο να κρυφτούν από τον όχλο για να διατηρήσουν και να ασκήσουν την εξουσία τους πάνω τουςΟ Sean από την έκθεση SGT λέει ότι με την αυξημένη συνειδητοποίηση της ταυτότητάς τους, φαίνεται να εξαπολύουν επιχειρήσεις χάους παγκοσμίως και πηγαίνουν "all-in" στη σταυροφορία τους για να σβήσουν ένα μεγάλο μέρος της ανθρώπινης φυλής.

 

Ο Τζιμ Γουίλι απαντά: «Δεν είναι τόσο ζοφερό και αρνητικόΠροσπαθώ να είμαι ισορροπημένοςΑντιλαμβάνομαι ότι τα ανώτερα επίπεδα των αιθουσών ελέγχου βρίσκονται όλα υπό τις εξουσίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, των κεντρικών τραπεζών rothschild, πολλών διαφορετικών ομάδων· οι ομάδες νάρκων Langley, του Ιδρύματος Γκέιτς.

 

«Πιστεύω ότι οι ελίτ δυνάμεις και οι Παγκοσμιοποιητές χάνουν τον έλεγχό τους και γι' αυτό προσπαθούν να εξαπολύσουν μια χιονοστιβάδα πολύπλευρων καταστροφών, πολύπλευρων πρωτοβουλιών.

 

«Δεν πιστεύω ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα είναι πολύ περισσότερο κοντάΔεν πιστεύω ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός θα διαρκέσει πολύ περισσότεροΔεν πιστεύω ότι οι ηγέτες μαριονέτες τους στη Δυτική Ευρώπη και τον Καναδά θα είναι πολύ περισσότερο.

 

«Και το λέω αυτό, Σον τους τελευταίους 6-8 μήνες: η Ουκρανία είναι η τελευταία τους στάσηΌταν πέσει, ολόκληρο το δίκτυο διοίκησης ανώτερου επιπέδου διαλύεται, καταστρέφεται και ναυάγησε.

 

«Τώρα, παρατηρήστε κάτι που συνέβη, ήταν περίπου τον περασμένο Απρίλιο ή ΜάιοΟι Ρώσοι ξεπέρασαν, στην Ουκρανία τα κέντρα χρήματος για ξέπλυμα χρήματοςτα τραπεζικά κέντρα... πρόκειται για τράπεζες νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητεςΜεταφέρουν χρήματα και υπολογίζω κάπου μεταξύ 50-60 δισεκατομμυρίων δολαρίων το μήνα μέσω της Ουκρανίας.

 

«Μόλις οι Ρώσοι το έκλεισαν, το Σόου Μπάιντεν άρχισε να βοηθά την ΟυκρανίαΤώρα, το λέτε αυτό «στους Ουκρανούς ηγέτες» και δεν το πιστεύωΠραγματικά όχιΠιστεύω ότι εκτρέπεται στους ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του ΝταβόςΠιστεύω ότι ένα πολύ μικρό μέρος πηγαίνει στην πολεμική προσπάθειαΠιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος αυτής της βοήθειας, με τη μορφή όπλων καταλήγει στη μαύρη αγορά όπλων της Ανατολικής Ευρώπηςκαι το κέντρο για αυτό είναι η Αλβανίακαι, κατά ειρωνικό τρόπο, ορισμένα από τα όπλα αγοράζονται από τον ρωσικό στρατό, ώστε να μπορούν να κάνουν αντίστροφη μηχανική.

 

«Πολύ λίγα πηγαίνουν στη στρατιωτική προσπάθεια της ΟυκρανίαςΑυτό γίνεται από το ΝΑΤΟ και εξαντλούνται και γι' αυτό τα πράγματα σταματούν στην ΟυκρανίαΌταν η Ουκρανία διπλώνει και πέφτει, θα δείτε πολλά διαφορετικά πράγματα να κόβονται - θα σας δώσω μόνο μερικά παραδείγματα:

 

«Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Μακρόν, νομίζω ότι είτε θα παραιτηθεί είτε θα εξαφανιστείΤριντό στον Καναδά, είτε θα παραιτηθεί είτε θα εξαφανιστεί, όταν πέσει η Ουκρανία και είμαστε μόλις ένα ή δύο ή τρεις μήνες μακριά από αυτό.

 

«Δήλωσα, υποθέτω τον Αύγουστο περίπου, ότι ο πόλεμος της Ουκρανίας είχε κερδηθείΔεν είχα άδικοΑπλά δεν έχει τελειώσει, γιατί αυτός είναι ένας πόλεμος εξάντλησης και το παρουσίασα στην Έκθεσή μου του Δεκεμβρίου.

 

«Ανέφερα 30 διαφορετικές έννοιες εξάντλησηςΌσον αφορά τον πόλεμο, είναι το οπλοστάσιο του ΝΑΤΟΌσον αφορά αυτόν τον πόλεμο, είναι το ουκρανικό στρατιωτικό και υλικό οπλοστάσιοΔεν εξαντλούν τη ΡωσίαΗ Ρωσία έχει 8 έως 9 φορές λιγότερες απώλειες και θα καταλάβει σχεδόν ολόκληρη την Ανατολή, με το Ντονμπάς και ολόκληρο τον Νότο, με την Οδησσό και την Κριμαία.

 

«Πρόκειται για έναν τραγικό πόλεμο, αλλά η εξάντληση είναι και των Ουκρανών ανδρώνΣέρνουν 40χρονους άνδρες, 38χρονους άνδρες και τους βάζουν στολή, τους δίνουν ένα τουφέκι και σκοτώνονται σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

 

«Δεν είναι πόλεμος για να κερδίσουμεΑυτός είναι ένας πόλεμος για να εξαντλήσουν και εξαντλούν το ΝΑΤΟΑναφέρθηκα στο Νταβός, ανέφερα τους Ρότσιλντοι κεντρικές τράπεζες του Ρότσιλντ είναι όλες αφερέγγυες και χρεοκοπημένες αυτή τη στιγμήΘα επιστραφούν στις κυβερνήσεις των κατοίκων.

 

«Αλλά αυτό που συμβαίνει με το ΝΑΤΟ είναι ότι εξαντλείται και πρόκειται να διαλυθείΕπαναλαμβάνω συνεχώς αυτό το ένα σχόλιο, ήταν του Καγκελάριου Σολτς, δηλαδή του Προέδρου της Γερμανίας, και ήταν στο Μπαλί για τη Συνάντηση της G8 τον Δεκέμβριο και ο Σολτς άρπαξε το χέρι του Λαβρόφ, του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας και είπε: "Χρειαζόμαστε επειγόντως μια νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας για την Ευρώπη".

 

«Ήταν ο τρόπος του να πει: "Το ΝΑΤΟ είναι νεκρό". Είναι ο τρόπος του να πει: «Θέλουμε ρωσική προστασία για μια εμπορική συμφωνία που είναι ομπρέλα για όλη τη Δυτική Ευρώπη και είναι νέα και οι Αμερικανοί δεν είναι στο δωμάτιο...

 

«Πραγματικά πιστεύω ότι ο γερμανικός λαός κερδίζει μεγάλη δυναμική αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι ο προστάτης του, είναι ένας επιβαρυντικός παράγοντας και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείεςη ένωση ΗΠΑ-Ηνωμένου Βασιλείου, η Langley και η MI6, αυτή η ιεραρχία πληροφοριών, δεν είναι φίλοι των ΓερμανώνΈχω μερικούς βασικούς Γερμανούς πελάτεςΚαι κρατούν επαφή μαζί μου και μου λένε: "Ο γερμανικός λαός ξυπνάει, Τζιμ". Σιγά-σιγά, αποδέχονται το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ανατίναξαν το Nordstream τουςΥπάρχει ακόμα κάποια αντίσταση σε αυτήν την ιδέα, αλλά αρχίζουν να την αποδέχονται και πρόκειται να γίνει πιο ισχυρή.

 

«Σον, η στρατιωτική πτυχή του ΝΑΤΟ πρόκειται να διαλυθεί και απλώς να διασπαστεί και αυτοί οι ηγέτες όπως ο ΜακρόνΜακρόν και Τριντό, αυτοί είναι οι κύριοιαλλά κοιτάξτε τι συνέβη στην ΙταλίαΤζόρτζια Μελόνι, ήταν πίσω από το κίνημα που ανέδειξε τον Ντράγκι ως πρωθυπουργό της ΙταλίαςΑυτό συνέβη τον Αύγουστο και τον ΣεπτέμβριοΘεέ μου, έχει ήδη ξεκινήσει στη Δυτική ΕυρώπηΤώρα, πρέπει να εξαπλωθεί.

 

«Η Ιταλία έχει πλέον ανακτήσει ένα μεγάλο μέρος της προμήθειας φυσικού αερίου από τη ΡωσίαΜου είπανκαι δεν μπορώ να το επαληθεύσω, μόλις μου είπανότι οι Γερμανοί και οι Ρώσοι έχουν μια μυστική εμπορική συμφωνία και πρόκειται να επαναφέρουν την παροχή φυσικού αερίου και δεν μπορούν να μιλήσουν για αυτό όσο οι Αμερικανοί είναι στο δωμάτιοΈτσι, ο στόχος είναι να βγάλουμε τους Αμερικανούς από το δωμάτιοΝα βγάλουμε το ΝΑΤΟ από την αίθουσαΓια να βγάλουμε το Νταβός από το δωμάτιοΚαι είναι μια αργή, μνησικακία διαδικασία, αλλά πρόκειται να συμβείΓια μένα, είναι γραμμένο, τώρα, απλά πρέπει να παίξει.

 

«Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις περιβαλλοντικές ζημιές και τις κρίσεις που προκαλούν τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά δεν νομίζω ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα είναι πολύ περισσότεροΠραγματικά όχι».

Αναφερόμενος στις φήμες για «Υπόγειους Πολέμους», ο Τζιμ Γουίλι έχει να πει το εξής:

 

«Το πλέγμα των υπόγειων λωρίδων κυκλοφορίας επικεντρώνεται στην ΟυκρανίαΤο λέω εδώ και σχεδόν ένα χρόνοΗ Ουκρανία είναι η τελευταία στάσηΌταν πέσει, όλα τα άλλα θα σπάσουνΕίναι σαν να βάζεις ένα μαχαίρι ή έναν πάσσαλο μέσα από την καρδιά του τέρατος, του βαμπίρ.

 

«Όλα τα άκρα, όλα τα χέρια, όλα τα πόδια σταματούν να κινούνταιΗ Ουκρανία είναι η καρδιά του βαμπίρΤώρα, αυτός ο συνάδελφος [Riccardo Bosi] μιλάει για έναν πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη και οι Ρώσοι, πιστεύω ότι βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού με ορατό τρόποΑυτό συμβαίνει επειδή το καλό στοιχείο, το καλύτερο μέρος του αμερικανικού και βρετανικού στρατού δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπό τουΔεν μπορούν, επειδή έχετε το κέντρο του Λονδίνου, την κυρίαρχη πόλη, έχετε την Ουάσινγκτον, την κυρίαρχη πόλη, έχετε το Biden Show, ανεξάρτητα από τις τηλεοράσεις στην Ατλάντα και το Carson City της Καλιφόρνια, οτιδήποτε - αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις, αυτό που βλέπετε πάνω από το έδαφος είναι το Biden Show με το ΝΑΤΟ να πολεμά τους Ρώσους.

 

«Αυτό που δεν βλέπετε είναι αυτό που πιστεύω ότι είναι ο στρατός υψηλότερου επιπέδου, ο Sean και είναι κάτι για το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να λάβουμε πολλές πληροφορίεςΚάνω το καλύτερο, δεν φτάνω πολύ μακριά, αλλά παίρνω κομμάτια και κομμάτια - είναι η Διαστημική ΔύναμηΚαι το στοιχείο Τραμπ του αμερικανικού στρατού είναι μέρος της Διαστημικής ΔύναμηςΤο ίδιο και οι Ρώσοι.

 

«Αυτό που έχετε τώρα - αυτή τη στιγμή, εδώ και τώρα - είναι ότι το στοιχείο Τραμπ του αμερικανικού στρατού μάχεται χέρι-χέρι με τους Ρώσους, παρέχοντας δορυφορικές πληροφορίες, πληροφορίες GPS Starlink sharing, logistics. Και πολλές από τις μάχες γίνονται υπόγεια.

 

«Υπάρχει μια μάχη σε εξέλιξη στα σύνορα Μέιν και Βερμόντ με τον ΚαναδάΥπάρχει μια μάχη που διεξάγεται υπόγειαΔεν θέλω να μπω πολύ βαθιά σε όλο αυτό το θέμα, γιατί είναι απλώς φορτωμένο με πληροφορίες, φορτωμένο με διαμάχηΟι Ρώσοι είναι η ορατή πλευρά της Διαστημικής Δύναμης που προσπαθεί να εξοντώσει τους Χαζάριους».

 

Δείτε το βίντεο, ΕΔΩ.

Διάρκεια: 62 λεπτά



3 σχόλια:

  1. https://www.tiktok.com/@exposingsouls/video/7202735522689633579?embed_source=121331973%2C71011722%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_share&refer=embed&referer_url=katohika.gr%2Fdiethni%2Fakoma-anarotiesai-se-poia-epochi-echeis-mpei%2F&referer_video_id=7202735522689633579

    https://www.youtube.com/watch?v=g84AgPvz7hE&t=3s

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/02/36-9.html

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/03/blog-post_58.html

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/02/blog-post_442.html

    https://anazitiseis.gr/dr-robert-willner-1994-kanei-zontana-metangisi-aimatos-apo-orothetiko-gia-na-apodeixei-pos-to-aids-itan-astheneia-farmakon-kai-to-megalytero-os-tote-isos-egklima-tis-anthropotitas-vinteo/?fbclid=IwAR3Utw-s_VjtOVTpMN_UE0OFd_KGj5sUP81e8dcCIfObSunbj11SiIsqNp8

    https://www.youtube.com/watch?v=YsYlvY9dpoo

    kalimeres kai kalo mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος01 Μαρτίου, 2023 11:14

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟΣ !!!!! Πολύ αισιόδοξο άρθρο.

    Έχω την αίσθηση οτι όταν φτάσει το τέλος όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα. Αν οι "καλοί" προλάβουν τον Ήλιο, θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε. Το οικοδόμημα είναι σαθρό και αυτή τη στιγμή "πιάνεται απο τα μαλλιά του". Τα ΜΜΕ θα πέσουν τελευταία και όσοι κοιμούνται και τους πιστεύουν θα πάθουν μεγάλο σοκ !! Σε αυτό το τέλος να περιμένουμε το Στρατό, συντονισμένα σε όλο τον κόσμο, διότι μόνο με μια τέτοια ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ διακυβέρνηση μπορεί να σχεδιαστεί η επόμενη ημέρα.

    Με αυτό το "τέλος" περιμένω και την απελευθέρωση των χωρών απο τα λθρπθκια.

    Έρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xexexexexexexexexexexexexexexexe ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Μμμμ ωραια μυριζη αλλος αερας ρε παιδι μου λεμε Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή