«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ντμίτρι Μεντβέντεφ : "Ο ΟΗΕ θα πάψει να υφίσταται, η δικτατορία των αγγλοσαξονικών χωρών έχει τελειώσει".

 

"Ο ΟΗΕ θα πάψει να υπάρχει, η δικτατορία των αγγλοσαξονικών χωρών έχει τελειώσει" (πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ)

"Ο κόσμος έχει αλλάξει. Έχει αλλάξει τόσο ριζικά όσο δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πριν από λίγα χρόνια. Δεν υπάρχει επιστροφή. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια όπως ήταν πριν. Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, δεν ξέρω, αλλά μάλλον προς το καλύτερο.

"Η δικτατορία των αγγλοσαξονικών χωρών έχει φτάσει στο τέλος της, τουλάχιστον λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν σήμερα. Οι θεσμοί πρέπει επίσης να αλλάξουν, ορισμένοι από αυτούς είναι σκουπίδια (ή λειτουργούν σαν σκουπίδια).

Στην πραγματικότητα, [ο ΟΗΕ] παραμένει η πιο σημαντική [διεθνής] πλατφόρμα. Αλλά ανησυχώ για ορισμένες από τις εξελίξεις εκεί, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ΟΗΕ να επαναλάβει τη θλιβερή μοίρα του προκατόχου του, της Κοινωνίας των Εθνών. Το επίπεδο πολιτικοποίησης εντός του ΟΗΕ έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.

Γίνονται συνεχώς προσπάθειες να προωθηθεί η ιδέα της μεταρρύθμισης των πάντων, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας, και της αφαίρεσης από τα βασικά έθνη των δικαιωμάτων βέτο, τα οποία είναι, στην πραγματικότητα, αποτέλεσμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε, κατά την άποψή μου, ο ΟΗΕ θα πάψει να υπάρχει, όσο θλιβερό κι αν ακούγεται αυτό.

Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Δεν ξέρω, αλλά είναι σαφές ότι έρχεται μια εποχή περιφερειακών διευθετήσεων, όπως οι BRICS, ο SCO και οι διμερείς σχέσεις. Κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να μοιάζει ακόμη και με ένα βήμα προς τα πίσω. "Αλλά καλύτερα ένα τέτοιο βήμα προς τα πίσω από μια προσπάθεια να προσποιηθεί κανείς ομοφωνία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ ή ενός άλλου οργανισμού. Έτσι, οι διεθνείς θεσμοί θα αλλάξουν".

 

"Εάν είναι απαραίτητο να πάμε στο Κίεβο και το Λβιβ, θα πάμε στο Κίεβο και το Λβιβ" (Μεντβέντεφ)

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχετικά με τις προϋποθέσεις για τον τερματισμό της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης:

"Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν βρίσκεται σε πόλεμο με την Ουκρανία, ούτε με το ουκρανικό ημιναζιστικό ή ναζιστικό καθεστώς- η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο με τα 3,6 εκατομμύρια μέλη του στρατού του ΝΑΤΟ. Εμπλέκονται, φυσικά, σε μια τέτοια υβριδική σύγκρουση και, μάλιστα, δεν το κρύβουν πλέον. Και με έναν πληθυσμό 800 εκατομμυρίων ανθρώπων να παρέχει εξοπλισμό, μέσα καταστροφής και χρήματα στο καθεστώς του Κιέβου, είναι απαραίτητο να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί για την προστασία των εδαφών μας, δηλαδή των εδαφών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Να εκδιώξουμε όλους τους ξένους από εκεί με την ευρύτερη έννοια του όρου, να δημιουργήσουμε μια νεκρή ζώνη (υγειονομική λωρίδα) που δεν θα επιτρέπει τη χρήση οποιουδήποτε τύπου όπλων που λειτουργούν σε μεσαία και μικρή απόσταση, δηλαδή 70-100 χιλιόμετρα, να την αποστρατιωτικοποιήσουμε, αν μιλάμε για τη στρατιωτική συνιστώσα. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε θα πρέπει να λάβουμε άλλες αποφάσεις. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί εδώ. Αν είναι απαραίτητο να πάμε στο Κίεβο, τότε θα πάμε στο Κίεβο- αν είναι απαραίτητο να πάμε στο Λβιβ, τότε θα πρέπει να πάμε στο Λβιβ, για να εξοντώσουμε αυτή τη μόλυνση.


brunobertez.com

μετάφραση: Con



14 σχόλια:

  1. Και 'γώ τώρα, ο πονηρός καί καχύποπτος, ερωτώ, απορώ και ενίσταμαι:
    Γιατί και πώς "αποτυγχάνουν" οι Ρώσοι, με τούς οποίους -εννοείται- συντάσσομαι πλήρως (και πολύ άργησαν και πολύ "με το μαλακό" τους πάνε), να κατονομάσουν τον πραγματικό εχθρό αυτονών, μα κι όλης της Ανθρωπότητος, τής Υφηλίου και του κύκλου της Ζωής γενικότερα, αλλά μας λένε για "αγγλοσάξωνες, οηε" και δέ συμμαζεύεται ;;;...
    ...χμμμ...
    Ζήτω η (πραγματική) Ελλάς και οι (πραγματικοί) Νάτιβ της !

    glitches

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nομίζω ότι ο ίδιος ο Πούτιν σε λόγο ή άρθρο του (έχουμε βάλει πολλά στο Διόδοτο, χρειάζεται έρευνα βάσει ετικετών 'Βλαντίμιρ Πούτιν') έχει αναφέρει ανοιχτά "Τράπεζες των Ρόθτσιλντ".

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος26 Μαρτίου, 2023 13:05

      Γιατί αν πούν ποιοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι πίσω απο όλα αυτά, ο κόσμος θα ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ, διότι ΔΕΝ είναι έτοιμος να δεχτεί κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. Ο "πούτιν" γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τι διακυβεύεται και ΠΟΙΟΥΣ πολεμάει. Και αυτοί ΔΕΝ είναι ούτε οι Ουκρανοί, ούτε το ΝΑΤΟ. Ό,τι "βλέπουμε" είναι ένα θέατρο το οποίο μπορεί να κατανοήσει ο πληθυσμός.

      Όσο αφορά Τράπεζες, Ρότσιλντ και λοιπούς, αυτοί είναι ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ και όταν αναφερόμαστε σε "αυτούς", στην ουσία μιλάμε για τους "απο πίσω", τους οποίους αν δούμε (και εμείς), δεν νομίζω να αντέξουμε το θέαμα ή το συναίσθημα εκείνη την ώρα.

      Η "δύση" ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Και επειδή η "δύση" ΕΙΝΑΙ Αγγλωσαξωνική, οι Ρώσοι μιλάνε για μια απο τις μεγαλύτερες πληγές της ανθρωπότητας, δηλ. τους Αγγλοσάξωνες. Τα σημάδια είναι τόσα πολλά, που μόνο αυτοί που κοιμούνται ύπνο βαθύ (είτε απο επιλογή, είτε απο αδυναμία) δεν τα βλέπουν. Η κατάρρευση έχει ΗΔΗ ξεκινήσει, με ΠΡΩΤΗ πράξη τις Τράπεζές ΤΟΥΣ και τα νομίσματά ΤΟΥΣ. Κάπως έπρεπε να ξεκινήσει !! Τα ΜΜΕ θα "πέσουν" τελευταία.

      Για όποιον δεν καταλαβαίνει την τιμωρία, θα το κάνω λιανά. Το 2012 οι Έλληνες, δηλ εγώ και εσείς, σώσαμε τις Τράπεζές ΤΟΥΣ. Αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες αυτοκτονίες, πείνα και χωρισμός γονιών απο τα παιδιά τους (που μετανάστευσαν). Ποιές Τράπεζες είναι ΤΩΡΑ έτοιμες για κατάρρευση ;

      Ζήτω η ΕΛΛΑΣ, ζήτω η 25η Μαρτίου, ζήτω το Ελληνικό Έθνος.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Άα, έτσι εξηγείται λοιπόν, η μή επισήμανσις->στόχευσις->πλήξις->εξολόθρευσις,
      του, την ανθρώπου μορφήν φέροντος, εχθρού του ανθρώπου και των πάντων, του "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων", έτσι, για να μην πάθουμε καν'να ψυχικόν μαλακομπούκωμα και μας πειράξει...

      glitches

      Διαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΓΚΕΜΠΡΕΧΈΣΤΡΑ....

    https://pbs.twimg.com/media/FQZmOOUXoAQqfGZ?format=jpg&name=small

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΟΥΡΣΟΥΛΑ...

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkFJb0pWzTnAHikv_izjpGGfSQRVldVBEEYeqSFK7oQ-Q7ZZG4rFlPMvZVdKaMVsD-U67eo17hdexJJgdwybeof0pG5aT6pNXtd6yDSLOgNqfsR1G7cUzuGjY3Yb9hiLGmBmb_yKQx__6hgrQCdjr5C1gvtWcAJ6vJSW0wmNxYVb8RVCB0iUWEKGri/s320/iN4yQo_F4_M.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πείνα στη Γερμανία; εκατομμύρια άνθρωποι διολισθαίνουν στην επισιτιστική φτώχεια. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλέον λιμοκτονούν και παγώνουν

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2023/03/blog-post_38.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΧΑΡΏ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ......

    https://avatars.dzeninfra.ru/get-zen_doc/9278169/pub_64197a61daa80a70c95f347c_64197aaadaa80a70c95ff57c/scale_1200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χεχεχεχεχεχεχεχεχε Βρε τον μαλακα τον μαυρο χμοθφ ουτε ψιλος στον κορφο του Ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γελοιε ξεμενης απο χρονο ΑΑΑΑααχαχαχαχαχαχαχα ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΩΣΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ POST.
    ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.
    https://www.scribd.com/user/286777044/Apostolis

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντμίτρι Μεντβέντεφ(Πρωην Πρωθ/ργος Ρωσιας)
    🇷🇺🇬🇷🇨🇾♥️🇷🇺🇬🇷🇨🇾♥️🇷🇺🇬🇷🇨🇾♥️
    ===========================
    ΜΗΝΥΜΑ... ΜΕ... ΕΝΑΝ... Α Π Ο Δ Ε Χ ΤΗ💥🇩🇪💥
    https://twitter.com/klimhs13/status/1639014808400936960?cxt=HHwWgIC-xZnS-b4tAAAA

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EΜΠΑΙΝΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ !
    ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΜΗΤΣΟ ,ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΟ !!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή