«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Νομίζουν πώς θά προλάβουν. Νομίζουν...

γράφει η Πελασγική



Θέλουν νά σβήσουν κάθε ἔναν καί κάθε τί πού σημαίνει Πατρίδα,Ἔθνος, Θρησκεία,Παράδοσις. Ἀπύθμενο μῖσος,γνοφώδες ...

Ο Τζορτζ Σόρος αποκαλύφθηκε ως η κύρια δύναμη πίσω από τη δίωξη και την επικείμενη σύλληψη του Τραμπ

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε στην είδηση ​​της επικείμενης σύλληψής του στη Νέα Υόρκη, επισημαίνοντας ότι ο αρχηγός της εισαγγελίας του Μανχάταν «χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος».

 

Ὁ μαῦρος δικηγόρος Alvin Bragg πού χρηματοδοτήθηκε γιά τήν θέσιν ἀπό τόν ἐσχατόγερο Σβάρτζ ( Σόρος) (φωτό)
 
 
 
Το Manhattan DA Alvin Bragg, στον οποίο αναφέρεται ο Ντόναλντ Τραμπ στη θέση του, εξελέγη τον Νοέμβριο του 2021 με έμμεση υποστήριξη από τον αριστερό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια στο Color of Change PAC, το οποίο τα ξόδεψε για να εκλέξει τον Μπραγκ.

Το Color of Change PAC είναι μια ριζοσπαστική ομάδα ακτιβιστών που αυτοχαρακτηρίζεται  ως «η μεγαλύτερη διαδικτυακή οργάνωση φυλετικής δικαιοσύνης του έθνους».

Το Fox News ανέφερε ότι ο Σόρος έχει «διοχετεύσει 40 εκατομμύρια δολάρια σε εκστρατείες περιφερειακών εισαγγελέων σε εθνικό επίπεδο», συμπεριλαμβανομένου του Μπραγκ....

( ὁλόκληρο τό θέμα ΕΔΩ

Ἐν τάξει,ἄν δέν τό καταλάβῃ ὅλο καί περισσότερος κόσμος ὥστε ν᾿ἀντιδράσῃ δέν γλυτώνουμε ἀπό τά νύχια τους. Εἴδατε στήν Ὁλλανδία ; Ἔτσι ἀκριβῶς πρέπει νά ἀντιδράσῃ ὁ κόσμος. Ἔτσι πρέπει νά δείξῃ τήν ἀποφασιστικότητά του πώς δέν ανέχεται πλέον μία δράκα ἀρουραῖοι νά ἐξουσιάζουν ὁλόκληρο τόν πλανήτη. Ἔτσι ἀκριβῶς θά πρέπῃ νά καταλάβουν πώς μποροῦν νά πάρουν πίσω τίς ζωές τους,τήν Πατρίδα τους. Νά ἐπαναφέρουν τά πράγματα στήν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ θεσιν τους. 

Ἕνα βρωμερό,τρισάθλιο σκουπίδι,ἕνα 95χρονο ραμολί νά παίζῃ μέ ὁλόκληρη τήν ἀνθρωπότητα ! Σιχάματα... Νομίζουν πώς θά προλάβουν, ἀλλά γνωρίζουν πολύ καλά πώς :

 
 
 Τ᾿ ὁμολογεῖτε καί μόνοι σας... 
 
 
 
 
Σημ. Διόδοτου
Δείτε επίσης, στο INFOWARS:
 
 
 
 

10 σχόλια:

  1. https://www.henrymakow.com/

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀγαπητέ μου Κώστα εὐχαριστῶ τά μάλα γιά τήν τιμή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δική μας τιμή η παρουσία σου στο ιστολόγιό μας αγαπητή Πελασγική!

      Διαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΤΟ 2017, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ... ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Q.
    ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ.
    https://www.facebook.com/100069682402546/videos/960838611749413/
    ΚΑΙ ΓΙΑ ``ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ'', ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΡΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΟΡΘΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΜΑΥΡΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ SUV.
    https://www.youtube.com/watch?v=bxDHWZRLgqU&t=3s
    [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ; ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟ;
    ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΓΚΕΙΤΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ. Ο ΩΝΑΣΗΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ].

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διός Κούρος22 Μαρτίου, 2023 10:37

    Τώρα, γιατί έχω την εντύπωση οτι όλες οι συναντήσεις για ειρήνη στη Μέση Ανατολή, έχουν τη σύμφωνη γνώμη του DJT ; Ίσως όχι μόνο τη σύμφωνη γνώμη αλλά την ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του στο παρασκήνιο. Κάτι μου λέει οτι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ συμμετέχει ο ίδιος σε όλες τις ενέργειες ειρήνης και εννοείται οτι κανένα κανάλι δεν το δείχνει παγκοσμίως. Ισχυρή ένδειξη είναι η επικείμενη σύλληψή του. Ακόμα και αν δεν τον συλλάβουν, η κοινή γνώμη άρχισε να αντιλαμβάνεται όχι μόνο το ΦΟΒΟ του ΒΚ, αλλά και τις προσπάθειες του ΒΚ για αφανισμό της Αμερικής και κατεπέκταση της "δύσης".

    Ίσως τα πρώτα βήματα έγιναν επι προεδρίας του όταν γύρισε όλες τις χώρες και τα σημάδια ήταν μπροατά στα μάτια μας. Αν το καλοσκεφτείτε, όλο αυτό που γίνεται, ξεμπροστιάζει το ΒΚ στα μάτια (κυρίως) των Αμερικανών απλών πολιτών., οι οποίοι στο τέλος θα πούν "που είσαι ρε Τράμπ που μας τα έλεγες!!".

    Όσο για τους "δικούς" μας, θα πέσουν ΜΑΖΙ με το ΒΚ. Μέχρι τότε μην περιμένετε απολύτως τίποτα. Όταν όμως ξεκινήσει το ντόμινο, τότε έχει να πέσει πολύ γέλιο.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ, ΦΙΛΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΖΩΗ, ΠΟΙΟΣ ΚΛΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕ ΕΝΑΣ ``ΗΘΟΠΟΙΟΣ'' ΜΕ ΜΑΣΚΑ.
      ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΜΠΟΤ.... ΑΣΕ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΥΤΟΥΝ ΜΥΓΕΣ.
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΞ ΑΛΛΟΥ....

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  5. https://theflagreport.com/to-great-reset-den-borouse-na-prochorisei-choris-tin-sfagi-sta-tebi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή