«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Φρικτή σφαγή: Η Ρωσία παραδέχεται τελικά ότι κατέστρεψε το βαθύ υπόγειο καταφύγιο διοίκησης του ΝΑΤΟ στο Κίεβο.


 

 Οι Ουκρανοί παραμένουν σιωπηλοί σχετικά με την ήττα του νατοϊκού καταφυγίου και το θάνατο των δυτικών στρατιωτών.Ωστόσο, πληροφορίες στην Ουκρανία ότι μια αντιπροσωπεία του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας επισκέφθηκε την αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο, πιθανότατα για να μεταφέρει τους καταλόγους των Αμερικανών που σκοτώθηκαν στο χτύπημα.


 

WF: Πυραυλική επίθεση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κατέστρεψε σκιώδεις αξιωματικούς του ΝΑΤΟ σε καταφύγια στην Ουκρανία

 

Το μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν αφορούσε μόνο τα Στιλέτα, αλλά εξαφάνισε ένα καμουφλαρισμένο καταφύγιο με ένα σκιώδες αρχηγείο αξιωματικών του ΝΑΤΟ, γράφουν οι ερευνητές του WarFiles. pic.twitter.com/z3UkN2vuF3.

Όπως μετέδωσε στις 12 Μαρτίου τo ελληνικo web site πολιτικών και στρατιωτικών πληροφοριών Pronews, επικαλούμενη αμερικανικές πηγές, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης αντιποίνων για μια πρόκληση στην περιοχή Μπριάνσκ, ένας ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος "Dagger" έπληξε ένα κοινό κέντρο διοίκησης και επικοινωνιών Ουκρανίας-ΝΑΤΟ. 


"Αυτό", αναφέρει το Pronews, "είναι το πρώτο τέτοιο πλήγμα μεγάλης κλίμακας κατά του στρατιωτικού προσωπικού των χωρών του ΝΑΤΟ και δεν είναι γνωστό πώς θα αντιδράσουν οι δυτικές πρωτεύουσες σε αυτό, αν και σε περίπτωση αντίδρασης, θα ήταν σαν να αναγνωρίζεται η ενεργός συμμετοχή του στρατιωτικού προσωπικού στον πόλεμο κατά της Ρωσίας".

 

Σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγο Ιγκόρ Κονασένκοφ, έχουν καταστραφεί οι βάσεις των επιθετικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, έχει διακοπεί η μεταφορά αποθεμάτων και η σιδηροδρομική μεταφορά ξένων όπλων, ενώ έχουν απενεργοποιηθεί οι εγκαταστάσεις παραγωγής για την επισκευή στρατιωτικού εξοπλισμού και την παραγωγή πυρομαχικών.

 

Σύμφωνα με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Zaluzhny, σχετικά με τις συνέπειες του ρωσικού πλήγματος κατά ουκρανικών στόχων τη νύχτα της 8ης προς 9η Μαρτίου, η ρωσική πλευρά εκτόξευσε 81 πυραύλους, συμπεριλαμβανομένων των Kh-47 Kinzhal, X-22, Kh-101 / Kh-555, καθώς και 8 UAV Geranium. Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, "ήταν μια δύσκολη νύχτα"- όπως σημείωσαν παρατηρητές, ενώ ο πρόεδρος της Ουκρανίας έμοιαζε με χτυπημένο σκυλί.

 

Οι δηλώσεις των Ουκρανών αξιωματούχων δεν λένε τίποτα για την ήττα του νατοϊκού καταφυγίου και τον θάνατο των δυτικών στρατιωτικών. Ωστόσο, κυκλοφορούν πληροφορίες στα ουκρανικά κοινά ότι στις 9 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας επισκέφθηκε την αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο, όπως υποτίθεται, προκειμένου να μεταφέρει τους καταλόγους των Αμερικανών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του χτυπήματος.

 

"Η χρήση των υπερηχητικών πυραύλων αύξησε την ανησυχία των ΗΠΑ και έδειξε ότι η Ρωσία διαθέτει ένα πυρηνικό όπλο που είναι δύσκολο να αναχαιτιστεί", ανέφερε η Washington Post . Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να αναπτύξουν δικούς τους πυραύλους με παρόμοια χαρακτηριστικά, γεγονός που καθιστά τις δυτικές χώρες ακόμη πιο ευάλωτες, κατέληξαν οι συντάκτες του υλικού.

 

Το Kinzhal είναι το πιο πρόσφατο ρωσικό σύστημα με υπερηχητικούς αεροβαλλιστικούς πυραύλους που μεταφέρονται από ειδικά εξοπλισμένα αναχαιτιστικά MiG-31K. Ο πύραυλος έχει χαμηλή ορατότητα στα ραντάρ και μεγάλη ευελιξία και έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει χερσαίους και θαλάσσιους στόχους. Τα συγκροτήματα Kinzhal βρίσκονται σε πειραματική μάχιμη υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της RF από τον Δεκέμβριο του 2017. Επισήμως, η πρώτη πολεμική χρήση αυτών των πυραύλων πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2022 κατά τη διάρκεια της SVO.

 

Όπως δήλωσε ο Yuriy Ignat, εκπρόσωπος της διοίκησης της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, "δεν μπορούμε ακόμη να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους πυραύλους, πετούν κατά μήκος μιας βαλλιστικής τροχιάς. Δεν έχουμε μέσα εναντίον τους . "

 

Οι δοκιμές πέρυσι ενός αμερικανικού υπερηχητικού πυραύλου στη Χαβάη κατέληξαν σε αποτυχία λόγω προβλημάτων εκτόξευσης, ανέφερε το Bloomberg , επικαλούμενο δήλωση του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

 

Ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση κατά ουκρανικών εγκαταστάσεων υποδομής με μια μεγάλη ποικιλία πυραύλων και εναέριων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, καταστρέφοντας το μυστικό αρχηγείο του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, αναφέρει το WarFiles.

Σύμφωνα με την Ουκρανία, οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν με χιλιάδες: …… X-47 Kinzhal ("Dagger"),

X-22,

X-101 / X-555,

UAV "Geran".

Στην Ουκρανία, ανέφεραν αμέσως ότι 34 πύραυλοι φέρεται να καταρρίφθηκαν και οκτώ "ως αποτέλεσμα οργανωμένης αντίδρασης δεν έπληξαν τους στόχους τους".

 

Αυτό είναι αμφίβολο ακόμη και για τους ίδιους τους Ουκρανούς, οι οποίοι βλέπουν τις χιλιάδες να πετούν μέσα από τα παράθυρα. Οι πολίτες πιστεύουν ότι η αεράμυνα "αν κατάφερε να καταρρίψει κάτι στην προσπάθεια, το πολύ ένα ζευγάρι από αυτά".


Η Ρωσία χρησιμοποιεί υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhals σε μαζικές επιθέσεις στην Ουκρανία σε αντίποινα για την ουκρανική τρομοκρατία στο Μπριάνσκ

 

Η ουκρανική (και ακόμη και η αμερικανική) αεράμυνα δεν μπορεί να καταρρίψει το "Στιλέτο" σε ύψος 20 χιλιομέτρων, και αφού ο πύραυλος κερδίσει ύψος, πέφτει με μεγάλη ταχύτητα στο στόχο και δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι' αυτό.

 

"Στην πραγματικότητα, η επίθεση έπληξε κέντρα ελέγχου και σχεδιασμού σε καταφύγια, καθώς και σταθμούς αεράμυνας/ραντάρ. Καταγράφηκαν μεγάλες απώλειες αξιωματικών, μεταξύ των οποίων και Αμερικανοί. Φαίνεται ότι το πληρεξούσιο "Σκιώδες Επιτελείο" του ΝΑΤΟ πήρε αρκετά", γράφουν οι συγγραφείς του "Στρατιωτικού Υλικού".

 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκπρόσωποι του ουκρανικού Γενικού Επιτελείου ήρθαν στην αμερικανική πρεσβεία, πιθανότατα για να μεταφέρουν τους καταλόγους των νεκρών.

 

Είναι επίσης γνωστά τα χτυπήματα στα συστήματα αεράμυνας IRIS και NASAMS, τα οποία τροφοδοτήθηκαν με εικονικούς πυραύλους και καταστράφηκαν από τους X-men που πετούσαν πίσω τους. Σχεδόν αμέσως, οι δημόσιες ιστοσελίδες που δημοσίευσαν αυτές τις πληροφορίες μπλοκαρίστηκαν.

 

Ο επικεφαλής του ουκρανικού υπουργείου Ενέργειας, Γερμανός Γκαλούσενκο, παραδέχθηκε ξεχωριστά ότι η πυραυλική επίθεση προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον τρεις θερμοηλεκτρικούς σταθμούς. Στην πραγματικότητα, ενεργειακές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε έως και 12 περιοχές δέχθηκαν σφοδρά πυρά.

 

 theinteldrop.org

 

5 σχόλια:

  1. Η NASA ρίχνει βόμβα. Παραδέχεται ότι οι προσγειώσεις στη Σελήνη ήταν πλαστές .

    https://newspunch.com/nasa-drops-bombshell-admits-moon-landings-were-faked/

    Η αλήθεια του θέματος είναι ότι η NASA παραδέχτηκε ότι οι προσγειώσεις ήταν ψεύτικες και οποιοσδήποτε εργάζεται στη διαστημική βιομηχανία ή έχει γνώσεις σχετικά με την πυραυλική επιστήμη έχει αποδεχτεί αθόρυβα ότι το όλο θέμα ήταν μια παρωδία. Γιατί λοιπόν κανείς δεν μιλάει για αυτό;

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο ψοφο στα νατοικα ΛΟΑΤΚΙ φρεντλι κρεατα. Οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα.....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ.Αϋφαντής:Ο σχεδιασμός των ΗΠΑ για Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο & οι "επισπεύδοντες" του κατευνασμού--------984 FM

    https://youtu.be/EgwdxJ7SNHk

    ΑΠO ΤΗ ΔΙΚH ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡIΑ, ΤΟ QATAR ΚΑΙ ΤΟ ΙΡAΝ ΜΟΙΡAΖΟΝΤΑΙ 50/50 ΤΟ ΦΥΣΙΚO ΑEΡΙΟ ΧΩΡIΣ ΤΡIΤΟ ΜEΡΟΣ. …NO USA OIL AND GAS COMPANY !!!!!

    ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟI ΕIΝΑΙ ΑΠΛA BPOMOΠΡΟΔOΤΕΣ

    Ο πρέσβης ε.τ Γιώργος Αϋφαντής, σε μια καταιγιστική συνέντευξη στον 98.4, υποστηρίζει ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη ο διπλωματικός σχεδιασμός των ΗΠΑ για “ήρεμα νερά” σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και για αυτό διαμορφώνουν και επικοινωνιακά κλίμα για ελληνοτουρκικά και Κυπριακό με λογικές πακετοποίησης .Το παράδοξο είναι, είπε, πως η Ελληνική πλευρά εμφανίζεται από το σύνολο του πολιτικού της συστήματος, έτοιμη για συνομιλίες πάνω σε αυτά που μέχρι προχθές ακόμη και απειλές χτυπημάτων ή και επιχειρήσεων "καταλήψεων" νησιών μας, έθετε συνολικά στο τραπέζι η Τουρκία. Τώρα απλά , ενώ εξακολουθεί να τα θέτει, αλλάζοντας απλά το ύφος της με αποκλιμάκωση της έντασης, λόγω και της εσωτερικής της κρίσης από τους σεισμούς, εμείς στην Ελλάδα το εμφανίζουμε ως δήθεν "θεαματική στροφή" της Τουρκίας. Κατά τον κ. Αϋφαντή είναι σαφές πως πίσω από αυτή την παρασκηνιακή πρωτοβουλία των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται η προώθηση και υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδιασμού ελέγχου από τους Αμερικανούς της ευρύτερης περιοχής.

    Ως εκ τούτου, εκείνο που προκύπτει είναι ότι στην Ουάσινγκτον η γενική θεώρηση είναι πως για να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι σχεδιασμοί της, δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις και κρίσεις. Είναι δε σαφές πως στο πακέτο αυτό μπαίνουν τα ελληνοτουρκικά, τα ενεργειακά και σε κάποια φάση το Κυπριακό.

    Πέραν του ότι η Άγκυρα πέραν των επικοινωνιακών δεν δείχνει διάθεση για αλλαγή πολιτικής, οι ΗΠΑ δεν ασχολούνται με το περιεχόμενο των όποιων λύσεων, παραπέμποντας στους εμπλεκόμενους. Ενδιαφέρει την Ουάσιγκτον να απαλλαγεί τον «πονοκέφαλο».

    Η λογική της πακετοποίησης, που δεν είναι καινούργια προσέγγιση, κινείται στη λογική πως θα μπορούσαν οι δυο διαδικασίες- ελληνοτουρκικά και Κυπριακό- να «συναντηθούν» στην πορεία. Αυτή ήταν θέση της Άγκυρας, κάποιων τρίτων, όχι όμως της Λευκωσίας και της Αθήνας καθώς αυτό θα σημαίνει «όλα στο τραπέζι».

    Την ίδια ώρα, όπως επισημαίνει ο κ.πρέσβης , η ΕΣΤΙΑ αποκαλύπτει συγκλονιστικές μαρτυρίες του πρώην προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος αποκαλύπτει τις απόψεις που έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εθνικά θέματα και το Κυπριακό! Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε βιβλίο που κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει τις μαρτυρίες Αναστασιάδη, ο κ.Μητσοτάκης ήταν υπέρ της διακοπής των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ για να ηρεμήσουν οι Τούρκοι! Επιπλέον προκύπτει ότι θεωρεί το Κυπριακό πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να το βρίσκει μπροστά της η Ελλάδα!!! Ακόμη ποιο εντυπωσιακό είναι, όπως λέει , ότι ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση, ούτε τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, λειτουργεί ως υποψήφιος πρωθυπουργός που εναρμονιζόμενος με τις πολιτικές των ΗΠΑ , "διαπιστώνει" ότι η Τουρκία «τείνει χείρα φιλίας προς την Ελλάδα» και προσθέτει ότι δεν μπορεί να το αρνηθούμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Peter Schiff -----Can China Save The World From A CRASH!! 🔴Live Stream Peter Schiff--- with Cyrus Janssen & Alex Reporterfy

    https://youtu.be/dWq6xhGrVsc

    ΔΙΑΤΗΡHΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜIΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑYΣΤΕ TO VIDEO

    ---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Μαρτίου, 2023 11:11

    ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ :
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΒΑΡΑΕΙ Ο ΡΩΣ ΒΑΡΑΓΓΑΣ .
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΆΡΕΣ.
    ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΟΛΊΝΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΩΣ ΠΟΝΟΎΝ!
    😂🤣🤣🤣😂🤣🤣
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή