«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Πώς να μην κλάψει το κορίτσι... Αυτός είναι σοβαρός ψυχολογικός τραυματισμός από τους ανώμαλους νεοταξίτες! (άρθρο-βίντεο)


 

 Αν έχουν το θεό τους!! (που τον έχουν..και ξέρουμε ποιος είναι....)

Ένας μαντραχαλάς κολυμβητής που ίσα που έπιανε την 462η θέση, έκανε αλλαγή φύλου και το ανώμαλο νεοταξικό σύστημα στις εωσφορικές ΗΠΑ (μία Δύση που κάθε μέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην πιο άθλια διαστροφή) αποφασίζοντας ότι τώρα είναι "γυναίκα", τον έβαλε να διαγωνιστεί με γυναίκες αθλήτριες και να βγαίνει 1ος! Είναι αυτό που λέμε συχνά ότι θέλουν να μάς επιβάλλουν: Να αποδεχτούμε ότι το 2+2=5. Λες και με την αλλαγή φύλου..άλλαξε και ο αντρικός του σκελετός με την 3 φορές μεγαλύτερη κολυμβητική ικανότητα και ταχύτητα από τον γυναικείο..

Κ-Τ

                                           πριν                                                                 μετά

 

Και εδώ.. εικόνες απείρου κάλλους.. και «δίκαιης» άμιλλας....


 


Δείτε αυτό το άρθρο:

 

Οι ΗΠΑ έχουν σίγουρα βυθιστεί στην πιο βαθιά και αβυσσαλέα τρέλα. Όπως βλέπετε, αυτός ο πολύ μέτριος άνδρας κολυμβητής που κατατάσσεται μεταξύ της 400ης και 500ης θέσης των Αμερικανών κολυμβητών, αλλάζοντας το "φύλο" του αλλά όχι το φύλο του, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας μεταξύ των γυναικών! Αυτό το απλό γεγονός δείχνει πόσο τρελοί έχουν γίνει αυτοί οι άνθρωποι, πόσο αποκρουστικοί. Όταν είναι πάνω από 1,80 μ. ύψος, με τους μύες ενός 22χρονου που λούζεται στην τεστοστερόνη, πώς τον άφησαν να συναγωνίζεται με κοριτσάκια που έχουν το μισό του μέγεθος; Κάθε κορίτσι που παίρνει φάρμακο ντόπινγκ για να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα θα καταδικαζόταν από την ομοσπονδία, αλλά ένας απόλυτα συγκροτημένος άνδρας έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται!

 

Εκεί όμως που γίνεται πραγματικά κακό, εκεί που γίνεται εξαιρετικά σοβαρό, είναι το γεγονός ότι αφήνουν αυτόν τον νεαρό άνδρα 22 ετών με τα ανδρικά του χαρακτηριστικά να κρέμονται από τον καβάλο του να αλλάζει στα ίδια αποδυτήρια με τα κορίτσια! Οποιοσδήποτε άλλος άνδρας που θα έκανε το ίδιο πράγμα θα παραπεμπόταν στη δικαιοσύνη και θα καταδικαζόταν αμέσως!

 

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτού του είδους η ψυχιατρική πλάνη λαμβάνει χώρα μόνο στη Δύση, σε καμία άλλη χώρα του κόσμου, επειδή πολύ συχνά οι Δυτικοί νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου και ότι το μοντέλο τους είναι σίγουρα το καλύτερο, ότι πρέπει να εξαχθεί στους τέσσερις ανέμους. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτό συμβαίνει, είναι δύσκολο να το πιστέψει γιατί δεν βγάζει νόημα, είναι παράλογο και ηλίθιο, αλλά είναι αλήθεια. Με τέτοιου είδους συμπεριφορές καταλαβαίνουμε ότι η Δύση είναι ήδη νεκρή, ότι εξαφανίζεται...

 lelibrepenseur.org

 

Και το βίντεο με την αθλήτρια που αποκλείστηκε και έχει τραυματιστεί σοβαρά ψυχικά:

 


 

 

11 σχόλια:

  1. Μάλλιασε η γλώσσα μου επί δυο μήνες τώρα, να λέω ότι δεν δεχόμαστε εντελώς ανώνυμα σχόλια. Και ανακοίνωση είχα βάλει στην αρχική σελίδα επί δύο ολόκληρες βδομάδες, αλλά..άδικος κόπος. Όποιοι κακομαθημένοι συνεχίζετε να γράφετε ανώνυμα..να ξέρετε ότι θα πηγαίνουν "κουβά"!
    Αν τύχει και μού αρέσει πολύ κάποιο τέτοιο ανώνυμο, το δημοσιεύω τις τελευταίες ημέρες με ψευδώνυμο δικής μου εμπνεύσεως: "ΦΟΎΦΟΤΟΣ"! Και το κάνω επίτηδες για να περάσω το νόημα του εκνευρισμού μου, γιατί ξέρετε ποιος είναι ο Φούφοτος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "επιστήμη" γιατί δεν αντιδρά; Οι γιατροί, οι βιολόγοι, οι γενετιστές. Αλλά πώς να μιλήσουν όταν στην καλύτερη περίπτωση απειλούνται με μηνύσεις , σε έναν κόσμο όπου οι αντιρατσιστικοί νόμοι έχουν καταλύσει κάθε έννοια λογικής, επιστήμης,
    γνώσης, θρησκείας και δικαίου;

    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι δυστυχώς. Έχουν ξαναγίνει αυτά, σε άλλα αθλήματα, τρεξίματος, αλμάτων κ.ά.
      Αυτοί που πρέπει, δεν έχουν πει κουβέντα, γιατί φοβούνται για τις θέσεις τους.
      Ευτυχώς, στην Ελλάδα δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε τέτοιο επίπεδο παραλογισμού.

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ....ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα βιολογικα φυλα ειναι 2: αρρεν και θηλη. Ολα τα ενδιαμεσα ειναι αντικειμενο ερευνας της ψυχιατρικης επιστημης.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διός Κούρος21 Μαρτίου, 2023 10:02

    Άσχετο με την ανάρτηση και προκαταβολικά συγγνώμη.

    Σήμερα είναι η ημέρα της ποίησης. Σας αφιερώνω το ποίημα του αείμνηστου Θανάση Βέγγου, ως ποιητής Αυγερινός, το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι και λίγο επίκαιρο.

    Απόψε σήμερα και χθές
    που όλες οι πόρτες είν κλειστές
    και γω είμαι απόξω

    Και μές το θάμπος το θαμπό
    παίρνω αμπάριζα να μπω
    και με πετάνε όξω

    Όλος ο κόσμος με αγνοεί
    βαρέθηκα πια τη ζωή
    τους φόνους και τα μίση

    Αλί αλί και τρισαλί
    φωνάξτε αμέσως τον Αλί
    να με καρατομήσει

    https://www.youtube.com/watch?v=_Ftd-f3UtkA

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ευρώπη να καεί για να σωθεί η Ελλάδα!21 Μαρτίου, 2023 10:12

    Δεν είναι μόνο η δύση. Οι Κινέζοι οι πρώτοι διδάξαντες. Απλά ό,τι κάνουνε το κάνουνε στη ζούλα. Για όποιον θυμάται, στην κολύμβηση αρχές δεκαετίας 90 (παγκόσμιο του 90 και Ολυμπιακοί του 92, και τα δύο στη Βαρκελώνη) οι Κινέζες σάρωσαν τα μετάλλια. Μετά εξαφανίστηκαν. Ο μύθος λέει ότι οι Κινέζες ήταν Κινέζοι αλλά το σκάνδαλο ήταν τόσο μεγάλο που σκεπάστηκε.
    Μην πούμε για τις σιχαμερές ρίψεις, με εκείνα τα ανατολικοευρωπαϊκά κάτι με τα πρησμένα καβάλα. Τώρα στις ρίψεις συμμετέχουν ζουμπουρλούδικες νταρντάνες έως και μοντέλα (Τζελίλη) και τα ανδρόγυνα μεταφέρθηκαν στους δρόμους. Παρατηρήστε τι θηλυκοί Σταλλόνε τρέχουν στους δρόμους, όλες από κοινοπολιτεία γιατί οι αγγλοσάξωνες θέλουν να αφανίσουν τον Ολυμπισμό. Πανηγύριζε ο χατζηαβάτης για τα ρεκόρ που κατάπινε το τραβέλι σεμένυα (σέμεν=σπέρμα, γιατί το μάτριξ μας χλευάζει). Το οποίο ΑΠΑΙΤΕΙ μέσω δικών να τρέχει ΟΛΟΥΣ τους γυναικείους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ. ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ``ΠΑΙΖΕΙ ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ'' ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ... ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΑΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΑΡΚΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΦΟΛΕΣ;;;;; ΡΩΤΑΩ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδι μου εγω ταχω μπερδεμενα.
    Συνελληφθει μας λεει η καθε CIA στο καθε κεντρικο, ( η αλλη πηρε των ομματιων της να βοηθησει τον "ελα με φορα Αλ6") "αγνωστος" στην Θεσσαλονικη γιατι απεπειραθει να βιαση μια γυναικα.
    Μαλιστα.
    Τους βρωμολαθροπακιστανους τους λενε "αγνωστους" αμα ειναι ελληνας το τονιζουν:"Ημεδαπος"
    Παμε παρακατω.
    Συνελληφθει μας λενε ο "αγνωστος" γιατι δεν την βιασε μεν, αλλα...προσεβαλε την "γεννετησια αξιοπρεπεια" τους θυματος.
    Κι εγω ρωταω, ο Βαγγελας με τρεις πηχες μουσια και αλογοουρα που ακρωτηριαζεται ιατρικα κοβοντας την τσουτσου του και βαζοντας δυο πλαστικα βυζια δυο κιλα το ενα, ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ; ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ;
    Κανας εισαγγελεας μ' ακουει;

    Θα μου πεις τι ψαχνεις τωρα; Ψιλλους στ' αχυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απλά τα πράγματα.. Όπως με τους Οβριούς, ο Βαγγέλης γίνεται Τζέλα και πάει μπροστά.. 🤣

      Διαγραφή