«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Το νέο «ΣΑΤΑΝΙΚΟ» σχέδιο του Αμερικανικού Πενταγώνου με τα «DEEP FAKE NEWS»


 

Γράφει το Russia Today:

Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο «deepfake» τελευταίας τεχνολογίας, να κατασκοπεύετε ανθρώπους μέσω οικιακών συσκευών και να αναπτύξετε τεράστια δίχτυα τράτας για συλλογή δεδομένων; Αν ναι, τότε το Πεντάγωνο θα ήθελε να συγκεντρώσει τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό, ώστε να μπορέσει να εμβαθύνει τις προσπάθειες χειραγώγησής του.

Σύμφωνα με έγγραφα , που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ (USSOCOM) ξεκίνησε διαγωνισμούς για μια ολόκληρη σειρά σκιωδών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, το Πεντάγωνο αναζητά «δυνατότητες επόμενης γενιάς για να «χρησιμοποιήσει» το «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» ως προς την συλλογή δεδομένων και πληροφοριών από τον πληθυσμό και την ανάλυση των μηνυμάτων που είναι δημοφιλή και ευρέως αποδεκτά». 

Για ποιον σκοπό;;; Για να μπορέσει η MISO (Στρατιωτική Υποστήριξη για Επιχειρήσεις Πληροφοριών) να παράγει και να διαδίδει ειδήσεις που θα μπορούσαν να αφομοιωθούν πιο εύκολα από συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού, αναφέρει το έγγραφο (σ.σ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ).

Η Ουάσιγκτον τώρα παραδέχεται ανοιχτά ότι επιδιώκει ενεργά την απόκτηση αυτών των νέων τεχνολογιών για χρήση στις δικές της «επιχειρήσεις επιρροής, ψηφιακής εξαπάτησης, και εκστρατειών τακτικής παραπληροφόρησης». 

Νωρίτερα αυτό το έτος, η εταιρεία συμβούλων OODA με έδρα την Ουάσιγκτον δημοσίευσε μια έκθεση που προειδοποιεί ότι οι κινεζικές οικιακές συσκευές όχι μόνο κατασκοπεύουν τους ιδιοκτήτες τους, αλλά θα μπορούσαν πραγματικά να εξυπηρετήσουν την κινεζική κυβέρνηση. Αυτή η εξωφρενική ιστορία αντιμετωπίστηκε με υστερία και άρνηση στα βρετανικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Όχι όμως για να σταματήσει αυτό το πράγμα, αλλά για αναλάβουν οι ΗΠΑ την πρωτοκαθεδρία. Η εταιρεία OODA αυτοχαρακτηρίζεται ως «μια παγκόσμια εταιρεία στρατηγικών συμβούλων με βαθιά γνώση σε θέματα παγκόσμιας ασφάλειας, τεχνολογίας και πληροφοριών».  Οι εκκλήσεις για απαγόρευση των κινεζικών οικιακών συσκευών λόγω της κατασκοπευτικής τους δυνατότητας, θέλουν στην πραγματικότητα να καταστήσουν την Ουάσιγκτον ηγέτιδα σε αυτό το κομμάτι.

Το Πεντάγωνο θέλει επίσης να μπορεί να παράγει “deepfake” βίντεο, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρουσιάσουν πλαστά γεγονότα ως ρεαλιστικά προκειμένου να χειραγωγήσουν το κοινό. Ή, όπως το έθεσε το Πεντάγωνο, «να παράγει ειδήσεις και να επηρεάζει καταστάσεις μέσω μη παραδοσιακών καναλιών σε σχετικές κοινωνικές κοινότητες ομοϊδεατών». Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς πιο κραυγαλέα παραδείγματα πραγματικών fake news από αυτά των «deepfake» βίντεο. Αλλά το Πεντάγωνο θέλει να παράγονται τόσο χαλαρά όσο το Netflix παράγει τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές του.

(…)

Κάποιος θα πει πως ο στρατός, θέλοντας να πολεμήσει τους κακούς, θα θέλει να χρησιμοποιήσει κάθε εργαλείο που έχει στην διάθεσή του — και να επιδιώκει συνεχώς να επεκτείνει αυτήν την εργαλειοθήκη. Ωστόσο, πρόσφατα στοιχεία υποδεικνύουν ότι αυτά τα στρατιωτικά εργαλεία συλλογής και ανατροπής δεδομένων, που στοχεύουν διαδικτυακές και συμβατικές πλατφόρμες πληροφοριών, στρέφονται σε μεγάλο βαθμό εναντίον των πολιτών τους για να προστατεύσουν το κατεστημένο και τις αφηγήσεις του και όχι για λόγους εθνικής ασφάλειας.

 

 kanenazori.com

 

7 σχόλια:

  1. https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%ae%cf%82-mossad-%ce%b2%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/ χμμμμμ...καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΒΑΝΑΣ - ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ (ή ΜΕ ΥΠΟΗΧΟΥΣ) ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

      https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/to-onoma-mou-einai-marc-polymeropoulos-imoun-proin-ypsilovathmos-tis-cia-otan-dechthika-epithesi-me-katefthynomeni-palmiki-energeia-radiosychnotiton/

      Διαγραφή
    2. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡20 Μαρτίου, 2023 14:34

      ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΘΡΟ,
      ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΓΙΑ ΑΟΡΑΤΑ ΟΠΛΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ Η ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.
      ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
      ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Κοίτα βρε παιδί μου κάτι περίεργες "συμπτώσεις"!

    https://www.facebook.com/ioanna.ypsilanti.3

    Ο σημερινός Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιένς Στόλτερμπεργκ (Jens Stoltenberg) ήταν ο διευθυντής της Παγκόσμιας Συμμαχίας για τα εμβόλια και την ανοσοποίηση (GAVI) του Γκέιτζ από το 2002 έως το 2005.
    Σπούδασε οικονομολόγος, αλλά πήρε βραβείο, για την Παιδική Υγεία το 2005.
    Θου Κύριε!
    Στη φωτογραφία, κάθεται στο Προεδρείο του GAVI με τον αναπληρωτή Αντριου Μίτσελ (Andrew Mitchell).
    Οταν έγινε Γ.Γ του ΝΑΤΟ σήκωσε την φράντζα.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlUxDvTLXk-2s-CsoYrUtCIzA5aHbzXmARYltSSR9rZD5-Ear-7Kyklme_7lHa60RFlEn1ydtZxnhDAhwk7sfBQR-wDWPf9f-XCc9yL_eGcxWysPcN7rTK7FnUeP6u_vihUizqwRPJLAPdJ1TvV7GKq3RKcR5jGkR8MOsVQsw3Zr3qrBnWuuk/s1199/33680.jpg

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Πόση ακτινοβολία τρώμε καθημερινά;;;

    https://www.youtube.com/watch?v=39QAkKowKUQ
    https://rumble.com/v2dq6ms-143989012.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Great Reset δεν μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την σφαγή στα Τέμπη[!!!!!!]
    Όταν το εμβληματικό Gatestone Institute, έγραψε στις 06/02/23 ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ «ΕΧΕΙ “ΚΛΕΨΕΙ” ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ», δεν το έγραψε τυχαία και καθ’ υπερβολή.
    Η “κακοκαιρία” για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι η αντίδραση των κοινωνιών, αλλά και υγιών πολιτικών δυνάμεων, που προβάλλουν αντίσταση στα σχέδιά του. Οπότε, οι θυσίες είναι απαραίτητες για να καμφθεί η αντίσταση των λαών. Η σφαγή στα Τέμπη, έγινε ακριβώς για να αποφευχθεί η πολιτική κακοκαιρία, που θα χτύπαγε το δοσιλογικό πολιτικό μας σύστημα, από την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στον ολοκληρωτισμό του και την μονοκομματική δημοκρατία του. ΕΜΒΟΛΙΑ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ.
    Το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και οι συνεργάτες του στην Ελλάδα, δε θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους πολίτες, ως στόχους, σε φρικιαστικό λούνα παρκ βγαλμένο από τα βιβλία του Στήβεν Κινγκ. Το έκαναν στην Marfin, το έκαναν στο Μάτι, το έκαναν στη Μάνδρα και το έκαναν ξανά στα Τέμπη. Δεν υπάρχει φρένο, διότι δε θέλουν, διακομματικά, να υπάρξει φρένο στις σφαγές του κόσμου.
    https://theflagreport.com/to-great-reset-den-borouse-na-prochorisei-choris-tin-sfagi-sta-tebi/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή