«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Συναλλαγές με μετρητά στηΣουηδία! πάει για φούντο το GreatReset


 

από Francesca de Villasmundo


Νέος σουηδικός νόμος υποχρεώνει τα πιστωτικά ιδρύματα να παρέχουν υπηρεσίες μετρητών



Το πείραμα της χρήσης μετρητών στη Σουηδία έφτασε στο τέλος του. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι, μεταξύ των οποίων η κοινωνική ανισότητα και οι πιθανές κυβερνοεπιθέσεις, για τους οποίους το έθνος του προοδευτισμού πήγε προς τα πίσω. Αυτή η επιστροφή στα μετρητά είναι ένας κόκκος στον τροχό της Μεγάλης Επαναφοράς και του "όλα ψηφιακά" που διαφημίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Ο σουηδικός νόμος υποχρεώνει τα πιστωτικά ιδρύματα να παρέχουν υπηρεσίες μετρητών

Η εφημερίδα Le Temps ανατρέχει σε αυτή την κακή εμπειρία:

 

"Σε αυτή τη χώρα όπου μπορείς να πληρώσεις τα πάντα με τραπεζική κάρτα, χωρίς ελάχιστη αγορά (...), όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν κέρματα ή χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι τους.

 

"Στις εκκλησίες, η παραδοσιακή είσπραξη έχει αντικατασταθεί από τη δυνατότητα πληρωμής με το Swish, ένα σύστημα άμεσης πληρωμής μέσω τηλεφώνου που συνδέει τον αριθμό σας με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ακόμη και οι ζητιάνοι, αντί να απλώνουν μάταια το χέρι τους, φορούν τον αριθμό Swish στο στήθος τους. Τα 56 δισεκατομμύρια κορώνες που εξακολουθούν να κυκλοφορούν στη χώρα αντιπροσωπεύουν πλέον μόνο το 1,2% του ΑΕΠ, το χαμηλότερο επίπεδο στον κόσμο (ο μέσος όρος στην Ευρωζώνη είναι 10%), και τα μετρητά χρησιμοποιούνται μόνο στο 6% των συναλλαγών.

 

"Καθώς η Σουηδία υπερηφανεύεται ότι υιοθετεί νωρίς τις νέες τεχνολογίες, η επίδοση αυτή πανηγυρίστηκε ως ένδειξη μιας "ευέλικτης", γρήγορης και αποτελεσματικής κοινωνίας"... μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2020. Εκείνη τη χρονιά" τέθηκε σε ισχύ ένας νόμος σχετικά με την "υποχρέωση των πιστωτικών ιδρυμάτων να παρέχουν υπηρεσίες μετρητών", με μάλλον ριζοσπαστικές διατάξεις σε αυτή την "πλήρως ψηφιακή" οικονομία. Οι Σουηδοί πρέπει πλέον να μπορούν να κάνουν ανάληψη μετρητών - και να καταθέτουν μετρητά για επιχειρήσεις - σε ακτίνα 25 χιλιομέτρων από την κατοικία τους. Αυτό θα ισχύει για το 99,7% του πληθυσμού, με το υπόλοιπο 0,3% να ζει σε απομακρυσμένες γωνιές της Λαπωνίας. Το μέτρο εγκρίθηκε σχεδόν ομόφωνα από τους ευρωβουλευτές τον περασμένο Νοέμβριο και δίνει στις τράπεζες ένα έτος προθεσμία για να συμμορφωθούν, ενώ η τραπεζική εποπτική αρχή έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τις απείθαρχες τράπεζες.

 

Στόχος είναι να δοθεί σε κάθε Σουηδό η ελευθερία να επιλέγει τα μέσα πληρωμής του και να προστατευθούν οι πιο ευάλωτοι

Για τη σουηδική κυβέρνηση, η απόφαση αυτή έχει ως στόχο να δώσει σε κάθε Σουηδό την ελευθερία να επιλέξει το μέσο πληρωμής του και να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους: "Οι ηλεκτρονικές πληρωμές έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά πρέπει επίσης να μπορούμε να χρησιμοποιούμε μετρητά. Οι ηλικιωμένοι, οι ανάπηροι, όσοι μόλις έφτασαν στη Σουηδία πρέπει να μπορούν να πληρώνουν με μετρητά", εξήγησε τότε ο υπουργός Οικονομικών Per Bolund.

Η μείωση των μετρητών, εξήγησε η Le Temps τον Μάρτιο του 2020, ήταν "τόσο ραγδαία στη Σουηδία - το ποσοστό των πληρωμών με μετρητά στα καταστήματα μειώθηκε από 40% το 2010 σε 15% το 2016 - που αυτή η επιλογή μπορεί σύντομα να μην είναι πλέον δυνατή. Όλο και περισσότερα τραπεζικά υποκαταστήματα δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία μετρητών και στις πόλεις μπορεί να χρειαστεί μεγάλη απόσταση με τα πόδια για να βρει κανείς ένα ΑΤΜ. Τα καταστήματα που αρνούνται τα μετρητά -είναι νόμιμο- πολλαπλασιάζονται και ακόμη και η πρόσβαση στις δημόσιες τουαλέτες γίνεται με κάρτα.

 

Έτσι", συνέχισε η Le Temps, "το βαθύ κίνητρο αυτού του νέου νόμου, και επομένως αυτής της ανατροπής, είναι πάνω απ' όλα κοινωνικό. Αν το χρήμα είναι άδικο και διαχωριστικό, το ψηφιακό χρήμα είναι ακόμη περισσότερο. Στη Σουηδία, προϋποθέτει την ύπαρξη ενός καθολικού αριθμού μητρώου, ενός τραπεζικού λογαριασμού και μιας σταθερής διεύθυνσης, κάτι που δεν έχουν οι μετανάστες, οι τουρίστες και οι άνθρωποι σε πολύ επισφαλείς καταστάσεις. Απαιτεί την εκμάθηση ψηφιακών εργαλείων, τη συμβουλή στον τραπεζικό λογαριασμό σε έναν φορητό υπολογιστή, τη γνώση του πώς να στέλνει κανείς χρήματα μέσω τηλεφώνου. Απαιτεί μόνιμη πρόσβαση στο τηλεφωνικό δίκτυο και στο Διαδίκτυο, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα στις αγροτικές περιοχές. Και τέλος, εμποδίζει όποιον δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις να αγοράσει αγαθά και υπηρεσίες.

 

"Πρόκειται για ένα επιχείρημα που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό και το οποίο επιτέλους εισακούστηκε", δήλωσε ο Björn Eriksson, συνταξιούχος αστυνομικός που κάνει εκστρατεία για τη διατήρηση των μετρητών ως επικεφαλής της ένωσης Kontantupproret, τον Ιανουάριο του 2020. Σχεδόν όλα τα κόμματα ψήφισαν υπέρ αυτού του νόμου για να αναγκάσουν τις τράπεζες να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή η ομοφωνία είναι ακόμη πιο σημαντική επειδή αυτή η δυσπιστία απέναντι στο ηλεκτρονικό χρήμα δεν περιορίζεται πλέον στο περιθώριο της κοινωνίας. Η Κεντρική Τράπεζα της Σουηδίας, που ανησυχεί για την εξαφάνιση ενός μέσου πληρωμής για το οποίο έχει μονοπώλιο, "εγγυημένο από το κράτος", χαιρέτισε αυτό το "βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση".

 

Η άλλη μάχη για την επιστροφή των μετρητών, εξηγεί ο Björn Eriksson, είναι να "αναγκαστούν" τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις να σταματήσουν να αρνούνται τα μετρητά:

 

"Πρέπει να αναγκάσουμε ορισμένα από αυτά να γυρίσουν πίσω.

 

Πρέπει να αναγκάσουμε κάποια από αυτά να υποχωρήσουν." Πολλά από αυτά εξακολουθούν να αρνούνται να δεχτούν μετρητά.

 

Επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, άλλος ένας κίνδυνος ενός έθνους χωρίς μετρητά και με ψηφιακά μέσα

Η εφημερίδα Le Temps εκτίμησε την κατάσταση ως εξής: "Η Le Temps εκτιμά την κατάσταση ως εξής:

 

"Από την πλευρά της πολιτικής ασφάλειας, υπάρχουν επίσης ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους σε περίπτωση πολέμου ή κυβερνοεπίθεσης: τι θα συμβεί σε μια χώρα χωρίς κανένα μέσο πληρωμής; Μεταξύ των νέων ανθρώπων, το αίσθημα αυτό αυξάνεται επίσης, για άλλους λόγους: "Όταν ακούς τις ειδήσεις από την Κίνα για την ηλεκτρονική παρακολούθηση των πολιτών μέσω των αγορών τους, πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτό το είδος παρακολούθησης δεν θα συμβεί σε χώρες όπως η Ελβετία ή η Σουηδία;" λέει ο Björn Eriksson. "Μπορεί να μην συμβεί αύριο, αλλά συναντώ όλο και περισσότερα νέα, καταξιωμένα στελέχη που περιορίζουν τις αγορές τους με κάρτες επειδή φοβούνται τον Μεγάλο Αδελφό!

 

Ο εφιάλτης μιας "πλήρως ψηφιακής" Σουηδίας διαλύεται και αυτό είναι καλό. Η πρωτοπόρος χώρα σε αυτόν τον τομέα, όπως και σε όλα σχεδόν τα προοδευτικά θέματα, πηγαίνει προς τα πίσω από το 2021, όπως πηγαίνει προς τα πίσω και σε πολλές άλλες κοινωνικές "προόδους" που ανέδειξε στην κορυφή, όπως η πολυπολιτισμική και πολυεθνική συμβίωση ή ο απεριόριστος lgbtism, πριν συνειδητοποιήσει τις κοινωνικές καταστροφές που προκάλεσαν.

 

 

Αυτό το σουηδικό παράδειγμα είναι μια νότα ελπίδας, η ψηφιακή Μεγάλη Επαναφορά δεν θα είναι τόσο εύκολο να επιβληθεί, αν και δυστυχώς πρέπει να φοβόμαστε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Γαλλία θα ακολουθήσουν το δρόμο της ιδεολογικής ψευδαίσθησης μιας ζωής χωρίς μετρητά, χωρίς να λάβουν υπόψη τους την πραγματικότητα που τελικά κυριάρχησε στη Σουηδία και που θα επιβληθεί και σε αυτούς, έστω και πολύ αργά...

 

 medias-presse.info

μετάφραση: Con

 

 

18 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ11 Μαρτίου, 2023 19:06

    Τράπεζα της αμερικλαν έριξε πιστολιά,φαλιμεντο...

    Και ξαφνικά κρίση στην Γεωργία... τυχαίο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡11 Μαρτίου, 2023 22:28

    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,
    H TA EXOYN ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΕΝΑ Ι.Χ.Ε Η ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΣΤΑΜΑΤΑΣ Σ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Η ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΕΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ANTE ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ Η ΠΤΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ;
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΙΟΝΙΑ; ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ;
    Η ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΠΑΣ Σ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Η ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ;
    EXEΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ Α4 ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΑ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΟ 1999 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ TΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ;
    ΡΕ ΜΕΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ, ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΩ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο KAΘΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΙΝΕΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΥ Μ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΟΥΛΑΣ;
    ΡΕ ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΡΕ ΚΛΕΦΤΗ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΦΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ;
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ Σ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.
    ΧΤΙΖΩ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΤΙΖΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ ΧΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΧΤΙΖΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

    ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ !!!
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ, ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΙ ΤΣΊΡΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΦΟΣ... ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ.. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΆΖΟΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Άδικα χολοσκάς. Όποια προβλήματα, όποιο άγχος, όποια αναποδιά
      κι ανασφάλεια προκαλέσει η Αχρήματη Κοινωνία
      Θα ισοφαριστούν -και με το παραπάνω- από την παντελή έλλειψη έγνοιας, φροντίδας, ενασχόλησης και δη δαπάνης για το καινούργιο, ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο.
      Κι επειδή η ζωή μας είναι -εκ των πραγμάτων- ένα μπακαλοτεύτερο κερδοζημιών, καλό είναι να μην τα θέλουμε όλα δικά μας...

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    3. Κι άλλα δεν έχουν σκεφτεί.

      Στη δικαιολογία τους, ότι δήθεν θα περιοριστεί η φοροδιαφυγή, ή/καί θ' ανιχνεύονται (έως μηδενισμού τους) τα "μαύρα" χρήματα από εγκληματικές δραστηριότητες, δεν έχουν σκεφτεί πως οι παράνομοι / ο υπόκοσμος πάντα βρίσκουν τρόπους να ξεπερνάνε τα εμπόδια.
      Κι ακόμη: εσύ κι εγώ, τί φοροδιαφυγή, ή τί ηλεκτρονικό έγκλημα να κάνουμε; των εκατό ευρώ; Αντιθέτως, οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών με κανέναν τρόπο δεν θα διακινδύνευαν να πέσουν στην αντίληψη των "Αρχών" μερικά δις δικά τους.

      Πιστωτικές καί χρεωστικές κάρτες, ως βοηθητικά μέσα κρατικής αστυνομεύσεως... Αστεία πράγματα!

      Διαγραφή
  3. Που; στη Σουηδια ρε φιλε που πηγαινουν και τσιπαρονται οικειοθελως...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΑΡΥ ΚΑΙ Η ΜΕΓΚΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ SVB BANK
    Η OPRAH ΧΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΥΣΗ SVB

    Τα καλύτερα έρχονται!
    https://twitter.com/isource_news/status/1634413085787316225
    ===
    https://twitter.com/isource_news/status/1634429388484919308
    ===
    ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της Silicon Valley Bank πούλησαν τις μετοχές τους εβδομάδες πριν από την κατάρρευση!!! – Οι επενδυτές προσπάθησαν να βγάλουν 42 δισεκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη πριν η τράπεζα πτωχεύσει την Παρασκευή!!!

    https://greeknewsondemand.com/2023/03/12/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-silicon-valley-bank-%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%82/
    ===
    Προκάλεσαν την κατάρρευση της μεγάλης Silicon Valley Bank οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ! – ΙΔΟΥ η «άγνωστη» τράπεζα που βυθίζει τις μετοχές διεθνώς!

    https://greeknewsondemand.com/2023/03/11/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡12 Μαρτίου, 2023 09:08

    https://twitter.com/williamlegate/status/1633896730642006026
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εκτροχιασμός τρένου Norfolk Southern στην Αλαμπάμα. Αυτός είναι ο ΤΡΙΤΟΣ εκτροχιασμός του νότιου Norfolk σε περίπου ένα μήνα.
    ---------------------
    https://twitter.com/krassenstein/status/1632183832299417601
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ένα ακόμη τρένο του Norfolk Southern μόλις εκτροχιάστηκε ξανά στο Οχάιο. Λεπτομέρειες: - Ο εκτροχιασμός μόλις έλαβε χώρα στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο. - Μεγάλο hazmat και ανταπόκριση έκτακτης ανάγκης καθ' οδόν - Οι κάτοικοι έλαβαν εντολή να «φυλάξουν καταφύγιο» σε απόσταση 1.000 ποδιών από τον εκτροχιασμό κοντά στο Ohio 41 και το Prime Ohio Business Park - 20 Rail Cars που εμπλέκονται σε ατύχημα. Σημειώστε ότι αυτοί οι εκτροχιασμοί ΔΕΝ χρειάζεται να συμβούν. Ο διαχειριστής του Μπάιντεν πιέζει για περισσότερους κανονισμούς για να σταματήσει αυτό το είδος!
    ----------------------
    https://twitter.com/rawsalerts/status/1630661028634669056
    Επί του παρόντος, πολλές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμάτων Hazmat, ανταποκρίνονται σε εκτροχιασμό τρένου στην κομητεία Manatee, Φλόριντα. Ένα από τα βυτιοφόρα μεταφέρει πάνω από 30.000 γαλόνια καυσίμου προπανίου μαζί με πολλά άλλα αυτοκίνητα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί διαρροές, όπως λένε οι αξιωματούχοι, χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί
    1.3M views
    0:03 / 1:36
    10:07 μ.μ. · 28 Φεβρουαρίου 2023
    από τη Φλόριντα των ΗΠΑ·
    2,7 εκ
    Προβολές
    5.376
    Retweets
    1.087
    Παράθεση Tweets
    11,5 χιλ
    Μου αρέσει

    RAWSALERTS
    @rawsalerts
    ·
    28 Φεβρουαρίου
    Απαντώντας σε
    @rawsalerts
    🚨#ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Νέες φωτογραφίες δείχνουν μια πιο κοντινή εικόνα του εκτροχιασμού του τρένου που έλαβε χώρα στην κομητεία Manatee, Φλόριντα, καθώς ένα από τα δεξαμενόπλοια μετέφερε πάνω από 30.000 γαλόνια προπανίου. Η ακριβής αιτία για το πώς εκτροχιάστηκε βρίσκεται υπό διερεύνηση, λένε οι αξιωματούχοι
    Σχετικά άτομα
    ----------------------
    https://twitter.com/JohnnyAkzam/status/1633510302451998741
    Ένα άλλο #trainderailment στο Verdigris της Οκλαχόμα όπου λένε ότι δεν μεταφέρονταν επικίνδυνα υλικά. Μεγαλύτερο ερώτημα: Γιατί καταρρέουν όλοι οι σιδηρόδρομοι στην "πλουσιότερη χώρα του κόσμου" καθώς η RXR Co.s συνεχίζει να καταγράφει κέρδη ρεκόρ;
    ----------------------
    https://gab.com/RealStewPeters/posts/109989346727859194
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

    Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από εκτροχιασμό τρένου μεγάλου φορτίου στην κομητεία Σάμερς της Δυτικής Βιρτζίνια.
    ----------------------
    https://twitter.com/vossex/status/1633582209037631489
    Περισσότερες από 30 χημικές διαρροές έχουν συμβεί στις ΗΠΑ το 2023 μέχρι στιγμής και δεν είναι καν Μάρτιος!
    ----------------------
    https://twitter.com/ObserveByProxy7/status/1633646703013253123
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συνεχίσουμε να κάνουμε έτσι!!! .. χημικές διαρροές .. το νερό μολύνεται .. αυτό είναι τρελό .. πότε θα σταματήσουμε και θα συνειδητοποιήσουμε τη ζημιά που προκαλούμε .. (η οποία τελικά θα επιστρέψει για να μας δαγκώσει στο μπροστινό μέρος) .. έτσι ξέρετε ότι πρέπει όλοι να δώσουν ένα σ*τ!
    ----------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡12 Μαρτίου, 2023 09:36

    ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΕΜΑΘΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΛΟΝΙΑ ΝΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
    ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΑΦΟΥΣ.

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ SMART KAI PASS.
    NA TIΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ, SMART KAI PASS.
    PASS FUEL, PASS FOOD, PASS ENERGY,
    PASS ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ PASS PORN.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΑ PASS, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ Π@@ΤΣΑ ΘΑ ΦΑΣ.
    ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΣΕ ΡΩΤΑΩ.

    https://twitter.com/iluminatibot/status/1632339166632583168
    «Έξυπνοι μετρητές» «Έξυπνα αυτοκίνητα» «Έξυπνα τηλέφωνα» «Έξυπνες πόλεις» «Έξυπνα σπίτια» Η λέξη «SMART» αναφέρεται στην «τεχνολογία αυτοελέγχου, ανάλυσης και αναφοράς». Μια έξυπνη ψευδαίσθηση ασφάλειας και ευκολίας, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με τον ψηφιακό έλεγχο και την επιτήρηση.
    ----------------------
    https://twitter.com/freedom_NowUK/status/1633106715959762944
    Έξυπνες πόλεις….
    ----------------------
    https://gab.com/BeachMilk/posts/109991924878153009
    Ο Klaus διοργανώνει ένα τεράστιο πάρτι στη Γενεύη της Ελβετίας αυτό το Σαββατοκύριακο για να γιορτάσει το νέο ψηφιακό νόμισμα υποδούλωσης της Ινδίας!
    ----------------------
    https://www.weforum.org/agenda/2018/08/smart-cities-forest-city-belmont/
    Όλες αυτές οι χώρες χτίζουν ολοκαίνουργιες πόλεις
    7 Αυγούστου 2018
    ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΖΟΥΝ; ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ;
    ----------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=UCC4_iSQDfs&ab_channel=GlennBeck
    Οι «έξυπνες πόλεις» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ θα περιορίσουν το φαγητό σας;
    ----------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=dJA_GBhCGgE&ab_channel=ForbesBreakingNews
    JUST IN: Ο Τραμπ προτείνει την οικοδόμηση δέκα νέων «πόλεων ελευθερίας» στις ΗΠΑ, προσφέροντας «μπόνους μωρών»
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ----------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ""ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΑ PASS, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ Π@@ΤΣΑ ΘΑ ΦΑΣ""

      ΜΕΓΑΛΕ ΗΛΙΑ!!!
      ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΌ..🙂

      Διαγραφή
  7. Έρχεται «Αρμαγεδδών» στην παγκόσμια οικονομία; Η Κίνα «ξεφορτώνει» αμερικανικά ομόλογα και αγοράζει μεγάλες ποσότητες χρυσού

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/i-kina-proetoimazetai-gia-polemo-ksefortonetai-amerikanika-omologa-agorazei-megales-posotites-xrysou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡12 Μαρτίου, 2023 09:49

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΙΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΤΑΜΟΥΣ, ΛΙΜΝΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΨΑΡΙΑ, ΦΥΤΑ, ΕΝΤΟΜΑ, ΖΩΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    ΑΝ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ, ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΘΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ;
    ΑΡΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;
    Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΜΠΙΛΟΘΥΡΑΣ, ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου είχε κάνει εντύπωση, ποσό εντύπωση είχε κάνει σε έναν Σουηδό, πριν 10 περίπου έτη, όταν με είδε να κρατάω μετρητά.. Μην κρύβομαι, σκέφτηκα " ποσό μπροστά είναι η Σουηδία.. " Ευτυχισμένος στην άγνοια μου τότε ( πιθανότατα και τώρα, για κάτι άλλο που δεν βλέπω αυτή την στιγμή). Κάτι άσχετο τώρα ,
    σχετικά με το ρεύμα: τίς βιβλιοθήκες και τα μάτια μας.! Το ρεύμα θα πέσει μια μέρα. Η μόνη γνώση που θα διασωθεί θα είναι τα τυπωμένα βιβλία. Φοβάμαι μαζικά 'ατυχήματα ' στο μέλλον στις βιβλιοθήκες, οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους στο έλεος του Θεού από άποψη συντήρησης, διατήρησης και προστασίας των βιβλίων ( όσο υπάρχει ρεύμα χρησιμοποιήστε το για την προστασία των βιβλίων).
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις ΗΠΑ, μετά την κατάρρευση μιας τράπεζας, άλλες τέσσερις έπεσαν.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2023/03/blog-post_62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μασκ παραδέχεται το ενδεχόμενο εξαγοράς της χρεοκοπημένης τράπεζας Silicon Valley

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2023/03/silicon-valley.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατέρρευσε και η αμερικανική Signature Bank – Ξεκίνησε «ντόμινο» πτωχεύσεων;

    https://www.pronews.gr/oikonomia/ektakto-katerreyse-kai-i-amerikaniki-signature-bank-ksekinise-ntomino-ptoxeyseon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή