«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Joe Pass - Better Days (Full Album)

25 σχόλια:

  1. Στα περίπτερα άρχισαν να κυκλοφορούν ποτάκια σε γυάλινη συσκευασία, 4,7% οινόπνευμα.
    Δοκίμασα το μοχίτο και το sex on the beach (🤣)..
    ..καρασούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσημο έγγραφο του Ηνωμένου Βασιλείου από το Υπουργείο Υγείας αποκαλύπτει ότι το κοβιντ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ Αυτό σημαίνει ότι οι μάσκες, τα lockdown, τα εμβόλια και οι δοκιμές PCR ήταν όλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ

    https://twitter.com/linakampa/status/1636991620779237376

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπράβο Γερμανάκια.. καλοί μ@λ@κες πιαστήκατε κι εσείς...

    https://twitter.com/Klaus_Arminius/status/1637058935076057088

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 κίνδυνοι για την υγεία από τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου ενώ βρίσκεστε στην τουαλέτα
    https://kanenazori.com/2023/03/18/6_kindynoi_apo_xrisi_kinitou_stin_toualeta/comment-page-1/?unapproved=14564&moderation-hash=7e4a0989c665448a7ad6aa2d6649eb7e#comment-14564

    Δεν συμφωνώ.
    Το απολαμβάνω να απαντώ διά τηλεφώνου σε προεκλογική δημοσκόπηση και ταυτοχρόνως να χέ.... Σίγουρα είναι πιο υγιεινό για τη σκέψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρόεδρος της Ινδονησίας ζητά από τις περιφερειακές αρχές της χώρας να εγκαταλείψουν τα δυτικά συστήματα Visa και Mastercard

    https://lesmoutonsenrages.fr/2023/03/17/le-president-indonesien-demande-aux-autorites-regionales-du-pays-dabandonner-les-systemes-occidentaux-visa-et-mastercard/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρακη on the beach εχει??? Τσιπουρο???? χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Πες τωρα οτι θες υπογραφη,,, να τρελαθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλάκη θα σε μαλώσω χεχεχε

      Διαγραφή
    2. Καλα να περνας Αδελφε λιγο εμεινε Δες και εναν τιτλο https://www.youtube.com/live/B8JCNUGHFiE?feature=share

      Διαγραφή
    3. Ουπς ξεχασα Μιχαλακης Σκορπιος Εεχεχεχεχεχε

      Διαγραφή
    4. Ε ρε Παναΐτσα μου τί έχει να γίνει, πριν ακόμα έρθει η Κυριακή της Ανάστασης...!!!

      Διαγραφή
    5. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡19 Μαρτίου, 2023 09:36

      ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
      ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 16 ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ;
      ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,
      ΗΛΙΑΣ.

      Διαγραφή
    6. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡19 Μαρτίου, 2023 11:29

      https://www.youtube.com/watch?v=Pq3p-hCVuVA&ab_channel=MICHAILFILIPPIDIS
      11 03 2023 ΝΕΣΑΡΑ GESARA "ΤΡΑΜΠ-ΤΣΑΡΛΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ"

      ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,
      ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.
      ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ 4:34 ΛΕΠΤΟ.
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ MADE IN GREECE.
      ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.
      ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ, ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

      ΣΤΟ 13:35 ΛΕΠΤΟ ΛΕΕΙ, ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.
      ΣΟΒΑΡΑ; ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΣΑΡΑ ΓΚΕΣΑΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΡΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ, ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.
      Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ.

      Διαγραφή
    7. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΙΣ 6-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ..

      Διαγραφή
    8. Διός Κούρος19 Μαρτίου, 2023 14:55

      Καταρχήν σέβομαι τις απόψεις όλων των συνανθρώπων μου, είτε τις ενστερνίζομαι είτε όχι. Με σεβασμό και στον Κο Φιλιππίδη, έχω και εγώ παλαιότερα εκφέρει την άποψή μου σε αυτά που αναφέρει. Βέβαια όταν ένας άνθρωπος είναι απόλυτος στις απόψεις του, για εμένα τουλάχιστον κρούει ένα καμπανάκι οτι είναι και παρασυρμένος σε αυτές. Και ας έχει αναιρέσει τον εαυτό του πολλάκις με τις ημερομηνίες. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν θα αρχίσω να κατηγορώ συνανθρώπους μου για τις απόψεις τους. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαθέτει το αλάθητο. ΚΑΝΕΝΑΣ.

      Και μόνο που λέει οτι όσοι πιστεύουν στη νεσάρα και γκεσάρα είναι οι αφυπνισμένοι και όλοι οι άλλοι κοιμούνται, κανονικά θα έπρεπε όποιος βλέπει τα βίντεό του να τα σταματήσει επιτόπου. Δεν μπαίνει καν στη λογική να ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ο ίδιος αν όλο αυτό το αφήγημα είναι η εναλλακτική λύση των ΙΔΙΩΝ ανθρώπων για να παρασύρουν τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υποψιασμένους (και όχι αφυπνισμένους, διότι η αφύπνιση ξεκινά απο την υποψία).

      Ακόμα και η απαρχή της νεσάρα, δηλ. η υπογραφή της απο τον κλίντον, μπάζει απο παντού. Το αφήγημα λέει οτι του έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο για να την υπογράψει και δεν είχε άλλη λύση !!!!! Τι να πρωτοπείς και τι να πρωτοαντιτείνεις σε αυτό το επιχείρημα !!! Απλά ασχολίαστο.

      Όσο αφορά το QFS, έχω αναφέρει και σε ανάρτησή μου οτι όταν είδα την παρουσίαση απο τον Charlie Ward (ο οποίος είναι ο κύριος αντιπρόσωπος, κατά τους υποστηρικτές του QFS), ΤΡΟΜΑΞΑ, διότι ΔΕΝ διαφέρει σε απολύτως τίποτε απο τη σκλαβιά που μας οδηγεί ο σβάμπ και οι λοιποί. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Και μην ακούσω οτι το QFS θα έχει κάλυψη απο χρυσό και πολύτιμα μέταλλα, ή οτι διασφαλίζεται η τεχνολογία του απο το block chain, γιατί θα αρχίσω να γελάω και θα με κλείσουν μέσα. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ρε παλικάρια ; Ποιός σας το διασφαλίζει ; Ο Ward, ο Parks και ο Φιλιππίδης ;

      Η νεσάρα ΑΝ εφαρμοστεί, θα είναι το μεγαλύτερο ΚΑΚΟ που μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή στην ανθρωπότητα. Θα μεταλλάξει τους ανθρώπους σε ΑΕΡΓΟΥΣ (κυριολεκτικά και ψάξτε την ερμηνειά). Κανένας δεν έχει την ΠΑΙΔΕΙΑ να διαχειριστεί όλα αυτά που λέει η νεσάρα. Και για να μην νομίζετε οτι είμαι εντελώς αρνητικός, η νεσάρα - γκεσάρα είναι too good to be true και η ανθρωπότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ να την εφαρμόσει.

      Επίσης, για να κάνει το αφήγημα αληθοφανές (παρασυρόμενος απο τους Ward κλπ), το στολίζει με "δημοκρατία", "ισότητα", "ελευθερία" κλπ. Με αυτό τον τρόπο αυτά που λέει γίνονται αρεστά στον ακροατή και "παίζει" με τα "θέλω" του κόσμου, ενώ έντεχνα μένουν απέξω τα "μπορώ".

      Τέλος, ενώ όλο λέει οτι δεν θέλει πρόβατα και ακολούθους, μια απλή ανάγνωση στα σχόλια των βίντεό του, θα σας πείσει για το αντίθετο. Επειδή δεν έχω και φατσοβιβλίο δεν ξέρω τι γίνεται και εκεί μέσα με τους ακολούθους του. Κρίμα για τον κόσμο που τον ακούει και ΔΕΝ σκέφτεται, αλλά ποιός είμαι εγώ που θα τα βάλω με την ελεύθερη βούληση του καθενός ;

      Ο πραγματικά αφυπνισμένος ΞΕΡΕΙ όχι μόνο τι συμβαίνει, αλλά και τι πρέπει να γίνει για να ξεμπερδέψουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ απο τους κρόνιους. Δεν είναι δική μου δουλειά να τα λέω, όπως δεν είναι και δική μου δουλειά να πείσω τους μπολιασμένους για το λάθος που έκαναν.

      Ο καθένας μας έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει διαλέξει το νοητικό του στρατόπεδο. Το ΤΕΛΟΣ (στο πεδίο μας) θα τα αποκαλύψει όλα.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      ΥΓ Μιχάλη Σκορπιέ, είσαι σίγουρος οτι δεν είσαι ο Φιλιππίδης ; Με ανθρώπινη Αγάπη στο λέω και χωρίς ίχνος ειρωνίας.

      Διαγραφή
    9. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡19 Μαρτίου, 2023 20:24

      ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΛΠΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

      ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ NA EIΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ Η ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ.
      ΝΑ ΤΡΙΠΛΟΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ; ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;
      ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
      ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.
      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΤΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ;
      TO ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ AYTO; ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ANAMEΣΑ ΣΕ ΤΡΑΜΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝΙΚΟΥΣ; ΘΕΛΟΥΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

      Διαγραφή
  7. "Ας βγάλουμε τη γ@μημένη την αλήθεια στη φόρα" ... (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)
    ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ

    https://www.brighteon.com/a1fa3d65-0ad4-4b55-b697-b7686302b55f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρύτανης Μαρία Δελιβάνη: Η Δύση Έπεσε _ Το μέγα θέμα της Ελλάδος..

    https://www.brighteon.com/d5e79cd2-9fed-45eb-9af8-c5dc0752e936

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος19 Μαρτίου, 2023 11:43

      Φίλε μιλάμε για ΤΡΟΜΕΡΗ συνέντευξη. Η ΚΥΡΙΑ Δελιβάνη είναι η απόδειξη οτι υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που μπορούν να οδηγήσουν τον Ελληνισμό ξανά μπροστά. Πολλά απο αυτά που λέει, κάνουν τους πραγματικούς ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να εκνευρίζονται με το γεγονός οτι αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν εδώ που φτάσανε. Όμως είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η αλήθεια πονάει. Παρόλα αυτά, η συνέντευξη με έκανε να αναθαρρήσω, διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακόμα Έλληνες με ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και υπο συγκεκριμένες συνθήκες θα βγούν μπροστά.

      Για όσους υποστηρίζουν και λένε ¨και ποιος θα έρθει", ας δούν την συνέντευξη και ας αναρωτηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τι πρέπει να ΣΥΜΒΕΙ για να ΦΕΡΟΥΜΕ τους ΑΞΙΟΥΣ Έλληνες στο προσκήνιο και να αναλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα ηνία της Πατρίδας ΜΑΣ.

      Πιστέψτε με, σαν την Κυρία Δελιβάνη υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ. Ας αναρωτηθούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε.

      Ευχαριστώ Κώστα για την κοινοποίηση του βίντεο. Συστήνω να το δούν όλοι οι Διοδοταίοι και να το κονοποιήσουν σε όσους περισσότερους μπορούν. Θα είναι ένα πρώτο βήμα για αφύπνιση.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα boy μου!
      Θα το σκεφτώ, μπορεί να γίνει και κανονική ανάρτηση.

      Διαγραφή
  9. Μια μετεωρολόγος με έδρα το Λος Άντζελες λιποθύμησε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης αυτό το Σαββατοκύριακο -- και ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάστασή της μετά την καταγραφή της τρομακτικής στιγμής από την κάμερα.

    https://www.tmz.com/watch/2023-03-18-031823-newscaster-faint-1583526-543/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γερμανική ασέβεια στην Κρήτη,με πλάτες… Κεραμέως

    Απόβαση Γερμανών εκπαιδευτικών σε πολεμικό μνημείο των ναζί,σε μια ωμή προσπάθεια επαναχάραξης της Ιστορίας

    https://www.newsbreak.gr/ellada/449909/germaniki-aseveia-kriti-kerameos/
    ====
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

    https://www.youtube.com/watch?v=mg0sSs-GrK0


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KATAΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ;;;;;;;;;;
    Ισραηλινός υπουργός σε Άδωνι: Έρευνες για την βιταμίνη D και τον COVID

    https://rumble.com/v2doc08--d-covid.html


    KAΛHMEΡA
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλά ενδιαφέροντα σχόλια και εδώ :
    https://www.pronews.gr/oikonomia/sovari-i-katastasi-stis-elvetikes-trapezes-piezoun-tin-credit-suisse-na-eksagorastei-gia-na-parei-voitheia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΕΧΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ
    https://twitter.com/CitizenFreePres/status/1637279642565611520?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1637279642565611520%7Ctwgr%5Ec0f3a757dc5f119c58efba40e52893e2b96412aa%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fkosmos%2Fragdaies-anamenontai-oi-ekselikseis-stis-ipa-me-tin-dilosi-n-tramp-gia-syllipsi-tou-i-paremvasi-elon-mask%2F

    ΑπάντησηΔιαγραφή