«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Πρύτανης Μαρία Δελιβάνη: Η Δύση Έπεσε -Το θέμα της Ελλάδος..

  Σχόλιο Διός Κούρου: Η ΚΥΡΙΑ Δελιβάνη είναι η απόδειξη οτι υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που μπορούν να οδηγήσουν τον Ελληνισμό ξανά μπροστά. Πολλά απο αυτά που λέει, κάνουν τους πραγματικούς ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να εκνευρίζονται με το γεγονός οτι αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν εδώ που φτάσανε. Όμως είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η αλήθεια πονάει. Παρόλα αυτά, η συνέντευξη με έκανε να αναθαρρήσω, διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακόμα Έλληνες με ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και υπο συγκεκριμένες συνθήκες θα βγούν μπροστά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τουίττερ 🤣 :


    Στήβι Γουόντερ
    @stevisteviw

    Η ΕΥΠ συνέλαβε γυναίκα στο Παγκράτι που ήταν μονίμως κουρασμένη.
    Ήταν Ρωσίδα κατάκοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/03/blog-post_731.html?m=1

    ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΊΧΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδική πορνογραφία με άλλοθι την τέχνη.
      Σειρά μετά ο καλλιτέχνης.Έντεχνο παλούκωμα ,να ζήσει τουλάχιστον τρεις -τέσσερις μέρες ωσάν σουβλάκι ,να κοιτά τον ουρανό και να ζητά έλεος.

      Διαγραφή
  4. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    Δίχως στρογγυλέματα - καραμπινάτα προδοτικές κινήσεις Δένδια
    https://www.youtube.com/watch?v=TGjOnq6u0Ms

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε ,
    τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε..

    Ζαν.Πωλ.Σαρτρ.

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή