«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Video ΣΟΚ: Ρώσοι στρατιώτες δηλώνουν ότι η Ουκρανία εκτρέφει παιδιά σε εργοστάσια για «ελίτ παιδεραστές». Ο ύποπτος ρόλος των Μ.Μ.Ε Ευρώπης και Αμερικής και η παγκόσμια προσπάθεια αποποινικοποίησης της παιδεραστίας...

Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη εντός της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης. Δηλώνουν σε video ότι παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες «φάρμας εργοστασίων» και στη συνέχεια τα πιο «ελκυστικά» από αυτά πωλούνται ως σκλάβοι του σεξ σε ελίτ παιδεραστές, ενώ εκείνα για τα οποία δεν βρίσκονται αγοραστές για να τα πάρουν «υπόκεινται σε διαλογή σαν να είναι πεταμένα απόβλητα» καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Διός Κούρος28 Μαρτίου, 2023 10:17

    Σσσσσσσσ, μην τα λέτε αυτά !!! Θα ξυπνήσετε τον κόσμο και έχουμε σιέστα !!!

    Τι να πρωτοσχολιάσεις σε αυτή την ανάρτηση ; Αδιανόητο ακόμα και να το σκέφτεσαι !! Και ακριβώς επειδή είναι αδιανόητο, συμβαίνει κάτω απο τη "μύτη" μας και η εύκολη ταμπελα του hoax τελικά κερδίζει τον κοιμησμένο άνθρωπο.

    Αναρωτηθείτε απο ποιούς θα ξεκινήσει η ΝΕΜΕΣΙΣ.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ο κόσμος ζει αλλαγές που είχε να δει εδώ και 100 χρόνια»-Θ.Ιγνατιάδης

    https://youtu.be/UpRYvcj29nk

    «Ο κόσμος πια δεν μπορεί να επιστρέψει σε αυτό που γνωρίζαμε πριν από τις 24 Φεβρουαρίου 2022». Ο πρόεδρος της Ελληνορωσικής Λέσχης ΔΙΑΛΟΓΟΣ, σε μία συζήτηση με αφορμή τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στη συνάντηση των προέδρων Ρωσίας-Κίνας. Ήταν χωρίς αμφιβολία η είδηση της εβδομάδας που πέρασε στη διεθνή επικαιρότητα. Μια συνάντηση που μπορεί να επηρεάσει όλο τον πλανήτη.

    Πως αλλάζει ο κόσμος είτε αυτό μας αρέσει, είτε όχι το εξηγεί ο κ.Ιγνατιάδης όχι κάνοντας εκτιμήσεις, αλλά βάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων μηνών σε σειρά. Ο Κινέζος πρόεδρος είπε στον Πούτιν ότι «ο κόσμος ζει αλλαγές που είχε να δει 100 χρόνια». Τον διαβεβαίωσε ότι αυτές τις αλλαγές θα τις «τρέξουν μαζί» Ρωσία και Κίνα.

    Όλες οι χώρες προφανώς κοιτούν πρώτα απ ΄ όλα το συμφέρον τους και παρακολουθούν αυτές τις αλλαγές. Το κάνει και η Ελλάδα ή προτιμά να μένει απολύτως προσκολλημένη σε «άρματα» άλλων.

    Ο κ.Ιγνατιάδης αναλύει τη διεθνή κατάσταση που άμεσα μας αφορά, όχι με την δυτικοκεντρική αντίληψη την οποία διαρκώς ακούμε. Γι ΄ αυτό και η ανάλυση του είναι πολύ χρήσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος28 Μαρτίου, 2023 18:54

      Εξαιρετικός ο Κύριος Ιγνατιάδης. Αντιπροσωπευτικός μορφωμένος Έλληνας της διασποράς. Ακούγοντάς τον διαπιστώνουμε την ΕΛΛΕΙΨΗ πραγματικών προσωπικοτήτων ατην Ελλάδα. Είναι και λίγο καταθλιπτικό αυτό !!

      Ευχαριστούμε Con.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. https://katohika.gr/ellada/ektakto-synelavan-allodapous-etoimazan-tromokratiko-chtypima-mesa-stin-ellada/
    Αρχισαν τα οργανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Μαρτίου, 2023 11:02

    ΠΟΛΛΆ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΊ ΣΤΟ
    ΧΑΖΑΡΟ Δ'ΡΑΙΧ ΚΡΆΤΟΣ.
    ΔΙΑΚΊΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
    ΕΚΤΡΟΦΉ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ
    ΑΔΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ.
    ΒΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΙΩΝ.
    ΞΈΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΟΠΛΩΝ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ .
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ,ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Η ΚΑΜΠΑΛ
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ
    ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
    ΑΣΎΛΛΗΠΤΟ ΚΑΖΟ !🤣🤣😂😂
    ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ
    ΓΙΑ ΟΝΤΕΒΡ .
    ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΈΛΙΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή