«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Ο AΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΏΝ 2023 !!


Χάνουν και είναι απελπισμένοι..

Και τώρα ξαμολούν τα όρκ τους με πανοπλίες, το τελευταίο τους χαρτί. 

!!! ΤΟ ΠΡOΒΛΗΜΑ ΕIΝΑΙ ΌΤΙ ΜOΝΟ ΛIΓΟΙ EINAI ΑΦΥΠΝIΣMENOI ΣTHN E.E…..και ειδικά στην Ελλάδα  !!!


EuroGendFor, αυτός ο Ευρωπαϊκός ιδιωτικός μυστικός στρατός, δημιουργήθηκε για να καταστείλει τις εξεγέρσεις στην Ευρώπη

EUROGENDFOR = NATO

 

https://eurogendfor.org/    = Όπως το Seebrig στα Βαλκάνια  http://seebrig.org = NATO

 

ΑΥΤOI ΠΟΥ ΠΟΛΕΜANE ΤΟΥΣ ΓAΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤEΣ

 

https://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force

 

Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής


Ενεργό 2006 έως σήμερα


7 κράτη


Σύνθημα "Lex paciferat" (Λατινικά)

"Ο νόμος θα φέρει ειρήνη"

 

Σημαία:


 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ευρωπαϊκή δύναμη Χωροφυλακής (EUROGENDFOR) είναι μια επιχειρησιακή, προ-οργανωμένη και ταχέως αναπτυσσόμενη δύναμη επέμβασης, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά στοιχεία αρκετών ευρωπαϊκών αστυνομικών δυνάμεων με στρατιωτικό καθεστώς των μερών, προκειμένου να εκτελεί όλα τα αστυνομικά καθήκοντα στο πλαίσιο των επιχειρήσεων διαχείρισης κρίσεων, όπως ορίζεται στο άρθρο 1 της Συνθήκης για την ίδρυση της ευρωπαϊκής δύναμης Χωροφυλακής.[2][3]

 

Ξεκίνησε με συμφωνία το 2006 μεταξύ πέντε κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ): Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία και Ισπανία. Η Ρουμανία προσχώρησε το 2009 και η Πολωνία το 2011.[4] το καθεστώς του κατοχυρώνεται στη Συνθήκη του Βέλσεν της 18ης Οκτωβρίου 2007.[5] τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Βιτσέντσα της Ιταλίας.

 

Επί του παρόντος δεν έχει συσταθεί σε επίπεδο ΕΕ (αναφέρεται ως Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας, ΚΠΑΑ) * για παράδειγμα, δεν αποτελεί έργο της μόνιμης διαρθρωμένης συνεργασίας (PESCO) της ΚΠΑΑ. Ωστόσο, μπορεί να συμβάλει στην εφαρμογή της ΚΠΑΑ, όταν διατίθεται ως πολυεθνική δύναμη σύμφωνα με το άρθρο 42.3 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΣΕΕ).

 

Con

 

 

2 σχόλια:

  1. Διός Κούρος17 Απριλίου, 2023 23:15

    Κάνω μια σκέψη. Ας υποθέσουμε οτι και εδώ θα δούμε μια ημέρα ξαφνικά ξένα "παιδάκια" να "φυλάνε" μια συγκέντρωση. Έχετε την εντύπωση οτι οι Έλληνες θα φερθούν όπως όταν "φυλάνε" (τις συγκεντρώσεις) δικά μας "παιδάκια" ; Όχι οτι τα δικά μας παιδάκια είναι καλύτερα, αλλά όταν ο Έλληνας δει ξένο απέναντί του θα ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ.

    Ξέρω οτι πολλοί που θα διαβάσετε το σχόλιό μου θα με λοιδωρήσετε. Αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι και η δική μας αντίδραση θα είναι εντελώς διαφορετική αν δούμε στη ΧΩΡΑ ΜΑΣ ξένους να προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να τους ξεχωρίσουμε και να ΜΗΝ είναι ανανεμειγμένοι με δικούς μας (όπως έχει ήδη συμβεί σε μικρό βαθμό και κάποιοι το ψελίσανε).

    Φανταστείτε τα "καλόπαιδα" των ομάδων να πάρουν χαμπάρι οτι έχουν έρθει βάρβαροι να μας φυλάξουν. Ένα τσαφ θελει !! Αν βγούν μπροστά αυτοί, τότε θα ακολουθήσουν και άλλοι.

    Ο Έλληνας μπορεί να κοιμάται και να είναι πολύ ανεκτικός σε συμπεριφορές ομοεθνών του (σε βαθμό αηδίας), αλλά όταν απέναντι είναι ΞΕΝΟΣ, τότε αλλοίμονο στον ξένο !!

    Διός Κούρος

    ΥΓ Για να μην παρεξηγηθώ, ΔΕΝ συμφωνώ σε γενικό ξεσηκωμό, διότι αποτελεί βούτυρο στο ψωμί τους. Άλλου είδους "ξεσηκωμός" χρειάζεται, αλλά με τόσους βολεμένους μισέλληνες, θα αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι www.seebrig.com ήταν στον Τύρναβο μέχρι το 2021 .....Ήταν αυτοί που σε "σκότωσαν" σε όλες τις διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Μακεδονίας και επίσης της Σάμου.

      Δεν ήταν μόνο Έλληνες και έφυγαν στα Σκόπια στα σύνορα με την Ελλάδα το 2021

      Διαγραφή