«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Πώς είπατε..;;; _ (πρόεδρος με κάκαλα..)


Ο πρόεδρος Guillermo Lasso του Ισημερινού (Ecuador) προέτρεψε εκατομμύρια πολίτες να οπλιστούν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στις τυραννικές ελίτ που θέλουν να τους υποδουλώσουν μέσω αποσταθεροποίησης της χώρας από το οργανωμένο έγκλημα (εκατοντάδες οπλισμένες συμμορίες σε όλες τις μεγάλες πόλεις).

"Έχουμε έναν κοινό εχθρό!" δήλωσε ο Λάσο, καθώς η κυβέρνησή του επέτρεψε σε όλους τους πολίτες της χώρας να φέρουν και να χρησιμοποιούν πυροβόλα όπλα.

"Τροποποιήσαμε το διάταγμα που επιτρέπει την κατοχή και την οπλοφορία", είπε. "Με άλλα λόγια, σε γενικές γραμμές ... επιτρέπεται η κατοχή και η μεταφορά όπλων για χρήση από πολίτες για προσωπική άμυνα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου και των κανονισμών".

ο Λάσο κήρυξε αρχικά κατάσταση έκτακτης ανάγκης "στις επαρχίες Σάντα Έλενα (δυτικά), Λος Ρίος (κέντρο) και στη Ζώνη 8, η οποία περιλαμβάνει τις πόλεις Γκουαγιακίλ, Ντουράν και Σαμποροντόν στην παράκτια επαρχία Γκουάγιας (νοτιοδυτικά)".

Από τότε που ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου εφάρμοσε μεταρρυθμίσεις υπέρ της οπλοκατοχής στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια της προεδρίας του (2018-2022), η Λατινική Αμερική φαίνεται να αγκαλιάζει σταδιακά την έννοια της νόμιμης οπλοκατοχής ως εργαλείο καταπολέμησης του εγκλήματος.


πηγές:

thepeoplesvoice.tv

reuters.com 


Lynyrd Skynyrd - "Δώσε μου πίσω τις σφαίρες μου!"


 



4 σχόλια:

  1. Εβραίοι στην Ιερουσαλήμ φτύνουν χριστιανές καλόγριες.
    Αυτοι έχουν κάθε δικαίωμα να μας προσβάλλουν αν τους προσβάλλουμε όμως εμείς θεωρούμαστε αντισημίτες ακροδεξιοί φασίστες ναζιστές‼️

    https://twitter.com/wwwmolwnlavecom/status/1647896646162829313?cxt=HHwWgsC-0ZnRwN4tAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να φέρνει γέλια ή και να πειράζει το άκουσμα του προσώπου αλλά ο μόνος που μίλησε στο ελληνικό κοινοβούλιο για οπλοχρησία σε αυτοάμυνα ήταν ο κύριος Βελόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/425882/telos-to-xorio-opos-to-kserame-meta-to-plafon-se-kotes-provata-kounelia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόεδρος με κάκαλα... – «νίκας τοις ευσεβέσι κατά βαρβάρων δωρούμενος».
    Περί βαρβάρων...

    https://www.offlinepost.gr/2021/09/07/rafael-korrea-dnt-h-allios-david-goliath/

    Και Τέσσερις Ημερομηνίες

    Προεδρική θητεία R.K.: 15 Ιανουαρίου 2007 – 24 Μαΐου 2017.
    19 Ιουνίου του 2012, ο Ασάνζ (WIKILEAKS) κατέφυγε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο υποβάλλοντας αίτημα για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου.
    16 Αυγούστου 2012, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισημερινού Ρικάρντο Πατίνο ανακοίνωσε την απόφαση της χώρας να παραχωρήσει τελικά πολιτικό άσυλο στον Ασάνζ, ο οποίος παρέμενε στους χώρους της πρεσβείας της χώρας στο Λονδίνο, υπό την απειλή της σύλληψής του.
    11 Απριλίου 2019 ο Ασάνζ συνελήφθη από τη βρετανική αστυνομία μετά την άρση της ασυλίας του από την κυβέρνηση του Ισημερινού.

    Εάν κι εφόσον έχουν μια κάποια Σημασία...

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή