«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Βίντεο ΣΟΚ !! περιγραφή Ρώσου στρατιώτη..

 

Μετάφραση εικόνας:

Ρώσοι στρατιώτες ανακάλυψαν ουκρανικά "εργοστάσια μωρών". Μικρά παιδιά ανατρέφονται για οίκους ανοχής παιδικού σεξ ή δολοφονούνται για περισυλλογή οργάνων προς πώληση στη μαύρη αγορά.

 

γράφει ο Βrian Shilhavy , εκδότης, του Health Impact News:

Ένα βίντεο ήρθε στην επιφάνεια με Ρώσους στρατιώτες να περιγράφουν πώς ανακάλυψαν ένα "εργοστάσιο μωρών" στην Ουκρανία, όπου μικρά παιδιά μεγαλώνουν για τους παιδόφιλους παιδικούς οίκους ανοχής ή δολοφονούνται για να συλλέξουν τα όργανά τους και να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά.
 

Το πλήρες βίντεο δημοσιεύτηκε από το  The People's Voice και αναφέρεται πως άλλες πηγές στη Ρωσία έχουν καλύψει το θέμα αυτό και πως τα δυτικά ΜΜΕ το δικαιολογούν απλώς ως παραπληροφόρηση ή προπαγάνδα.

Αλλά οι Ρώσοι δεν είναι οι μόνοι που έχουν καταγράψει αυτή τη φρικτή πρακτική της εμπορίας βρεφών και μικρών παιδιών για σεξ και στη συνέχεια της δολοφονίας τους για τα μέλη του σώματός τους.

Πριν από δύο χρόνια δημοσιεύσαμε το ντοκιμαντέρ που εξέδωσε ο Πολωνός κινηματογραφικός παραγωγός Patryk Vega, με τίτλο "Τα μάτια του διαβόλου".

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ο Vega είναι σε θέση να πάρει πραγματικά συνέντευξη από έναν από τους διακινητές παιδιών που διακινούν μωρά από την Πολωνία και την Ουκρανία σε οίκους ανοχής παιδιών στη Γερμανία, όπου τα παιδιά, συνήθως ηλικίας περίπου 5 έως 7 ετών, εργάζονται για μερικά χρόνια στους οίκους ανοχής μέχρι τα μικροσκοπικά τους σώματα να αρχίσουν να καταρρέουν και στη συνέχεια δολοφονούνται για να συλλέξουν τα όργανά τους, τα οποία διακινούνται στους πλούσιους και ισχυρούς. 


Αυτό δεν είναι ένα εύκολο ντοκιμαντέρ για να το παρακολουθήσεις και με αναστάτωσε συναισθηματικά καθώς το παρακολουθούσα, ενώ καλύπτω αυτό το θέμα της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Εδώ είναι το μέρος του βίντεο με τον Ρώσο στρατιώτη με αγγλικούς υπότιτλους, το οποίο βρίσκεται στο κανάλι μας Bitchute:




healthimpactnews-com



7 σχόλια:

  1. Για αυτά είχαμε ενημερωθεί και τα γράφαμε στα σχόλια (κυρίως ο Αριστόμαχος) , πέρυσι τέτοιο μήνα. Τα μητσοτακο-πρόβατα μάς αποκαλούσαν ψεκασμένους συνωμοσιολόγους. Αυτή τη φορά.. είναι αλλιώς να τα ακούν οι πολλοί από το στόμα Ρώσου αξιωματικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Avgerinos Thanassis

    Παιδιά κάντε και πείτε ό,τι θέλετε, αλλά αυτή η ιστορία με τη σεξουαλικότητα των παιδιών και το "δικαίωμά" τους ακόμη και στην αλλαγή φύλου, που κάποιοι έχουν βαλθεί να αναδείξουν, γεμίζοντας με τέτοιες κλινικές τον κόσμο, ξεπερνά κάθε λογική...

    https://twitter.com/AvgerinosMoscow/status/1648719861067948033

    Υ.Γ. ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ,ΠΑΛΙ Ο ΜΠΙΛΙΣ ΠΟΡΤΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνάμε και την Ινδία και το Πακιστάν όπου εδώ και δεκαετίες υπάρχουν χιλιάδες "ιατρεία" όπου αγοράζουν και πωλούν παιδικά όργανα. Συρία, Αφρική.
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκέιτς χρηματοδοτεί εκατομμύρια σε ΜΚΟ που υποστηρίζει ότι τα παιδιά που γεννιούνται σεξουαλικά, τα 10χρονα πρέπει να μάθουν για την «εμπορική σεξουαλική δουλειά»

    https://www.foxnews.com/media/gates-funded-ngo-claims-children-born-sexual-10-year-olds-should-learn-about-commercial-sex-work

    Η ΜΚΟ περιλαμβάνει 120 ανεξάρτητους οργανισμούς σε περισσότερες από 146 χώρες και έχει λάβει – συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού δικτύου της – πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια από την Gates. Άλλοι σημαντικοί χορηγοί ήταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς τα παραπάνω ισχύουν. Βέβαια ο Γκέιτς ίσως να μην είναι και τόσο Ό όσο Ή..
      https://youtu.be/RmlpeJf4Oo0
      sta.

      Διαγραφή
    2. EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ............. Thanks


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  5. Στην Ταϋλάνδη, αυτά συμβαίνουν φανερά, εδώ και πολλέεεεες δεκαετίες, και κανενός δεν του καίγεται καρφάκι. Θεωρείται μάλιστα το κατ' εξοχήν "τουριστικό προϊόν" της χώρας, που τρέχουν μιλιούνια "πολιτισμένοι" εβραιοπέη, κυρίως κωλογερμαναραίοι, μακράν οι πλέον άρρωστοι και διεστραμμένοι όλων (και ελληνόφωνα ψυχανώμαλα γομάρια επίσης).
    Το νησάκι Πουκέ, που το θέρισε το τσουνάμι, το θυμόμαστε; Εκεί ήταν το κέντρο της παιδικής πορνείας, φάτσα-φόρα, δημόσια και οργανωμένα.
    Το 1986 περίπου, που πήγα Ταϋλάνδη, στο αεροδρόμιο που κατεβήκαμε, υπήρχε μεγάλο σταντ με διαφημιστικά φυλλάδια, με φωτογραφίες παιδιών, ονόματα, ηλικίες (από 5 έως 14) και τα στοιχεία της "επιχείρησης" φυσικά (διεύθυνση, τηλέφωνα κλπ). Στο διεθνές αεροδρόμιο, το κέρατό μου μέσα... Το εθνικό τους προϊόν!!


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή