«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Παράξενες ειδήσεις...

Περισσότερα ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Προχθές ο Σπίλμπεργκ είπε ότι η αγαπημένη του ταινία όλων των εποχών είναι το Ε.Τ. ..
    Ίσως η πλέον προώθηση της συγκεκριμένης ατζέντας να μην είναι τυχαία. Παλαιότερα σε παίρναν στο ψιλό και τώρα οι ίδιοι φέρνουν το θέμα ανοικτά στο κοινό. Θέλει προσοχή από εδώ και πέρα διότι η επόμενη "πανδημία" μπορεί να έχει να κάνει με ΑΤΙΑ.. Άλλο τί υπάρχει και άλλο τί θα δούμε..
    sta .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.el.gr/ellada/chamos-yparchei-ki-allo-komma-ellines/
    to vazw edw giati einai periergi eidisi afoy apetyxe to kolpo me ton systhmikos eissagelea .THa pigainei olo me arxeiothetiseis ..ayto to thema ..

    kaaaliiimeeereeesss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σού πω αμέσως τί παίζεται φίλε Pananas:

      Τον Μιχάκη τον γνώρισα από κοντά το 2011, πριν φτιάξει το κόμμα. Εγώ και η αδελφή μου είχαμε ενθουσιαστεί με τη ρητορική του ικανότητα και την πατριωτική θέρμη του. Αφότου έφτιαξε το 2012 το κόμμα του, μετά από δύο χρόνια έγινε κwλος με τον νούμερο ένα συνεργάτη του (έχω πάθει μπλακ άουτ αυτή τη στιγμή και δεν θυμάμαι όνομα, ήταν πάντως πολύ καλό παιδί). Αναρωτιόμαστε τί να συνέβη και μάλιστα σκεφτήκαμε να κάναμε μια κίνηση να τούς συμφιλιώσουμε.. ώσπου κάποια στιγμή είδαμε σε κάποιο βίντεο στο γιουτιούμπ τον Μιχάκη να φιλά το χέρι του Βαρθολομαίου και να τού βάζει στο χέρι ένα φάκελο. Ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε βρε πω πω, που λέει κι ο Βοσκόπουλος..
      Εν πάσει περιπτώσει, νομίζω πως ο Μιχάκης αυτή τη στιγμή εκτελεί μία ακόμα αποστολή του συστήματος, εναντίον του Κασιδιάρη. Κανένα όνομα δεν τού έκλεψε ο Κασιδιάρης. Στην αρχή ο Κασιδιάρης ονόμασε το κόμμα του "Έλληνες γτπ" δηλαδή "Έλληνες Για Την Πατρίδα". Μετά το άλλαξε σε "Εθνικό Κόμμα Έλληνες".
      Ο Μιχάκης όμως.. ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ..... βγαίνει στα κανάλια αυτές τις μέρες και λέει ότι το κόμμα του ονομάζεται "ΕΛΛΗΝΕΣ". Λέει ψέμματα. Το κόμμα του ονομάζεται "“EΛΛΗΝ. Ε. Σ.” δηλαδή ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ. Ποιο όνομα λοιπόν τού έκλεψε ο Κασιδιάρης...

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ,
      ΚΟΙΤΑ :

      Αγαπητές/οί μέλη και φίλες/οι του πολιτικού φορέως μας,

      διά του συνημμένου εγγράφου μας, σας γνωρίζουμε ότι, παρά τις προσθάθειές μας, προκειμένου ο πολιτικός φορέας «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» να συνταχθεί προς την νομιμότητα και κατόπιν της αλαζονικής συμπεριφοράς του ηγέτη του κυρίου Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που μας άφησε άναυδους δηλώνοντας ότι αυτός έχει λεφτά, αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου για την, εκ μέρους, του ανωτέρω φορέως καπηλεία της επωνυμίας του πολιτικού μας φορέως:

      Α. Όσον αφορά την ονοματοκλοπή του βασικού προσδιοριστικού στοιχείου, του περιγραφικού πυρήνα και την κεντρική ονομασία «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», του υπό την καταστατική επωνυμία «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ (ΕΛ.ΛΑ.Σ)» πολιτικού μας φορέως.

      Β. Όσον αφορά την παράνομη ιδιοποίηση-σφετερισμό του Εθνικού Συμβόλου, του εμβλήματος του «Ήλιου της Βεργίνας».

      Κατόπιν των ανωτέρω, αναμένουμε τις εξελίξεις του νομικού μας εγχειρήματος

      Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

      ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

      Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής Μιχαήλ Γιανναρόπουλος

      Διαγραφή
  3. μα φιλε κωστα παρολο που δεν εχω κα σε υποληψη τον κασιδιαρη, γιατι με την καταλληλη γαλουχηση (ειναι ενας δικτατορισκος στα χερια τησ ΝΤΠ φουλ ελεγχομενος και με επαρση )''Ελληνες γτπ = ελληνεσ για τον Π0υ750αχαχαχαχχχαχαχααχχα και μετα το αλλαξε σε ΕΚΕ * ειμαστε καθικα εμεις ''
    Οσο για τον μαλακα αυτον τον Μιχακη φαινεται δοτλοπρεπης αλλα με λεγειν και ικιου παραπανω απο ακρυλικη ρητινη ...φαινεται οτι παιζει ρολο μιας και δεν πετυχε ο πουλημενος κανελλοπουλος , και νομιζω οτι και ο στρατιωτικος ειναι και αλλος δουρειος μεχρι να φυγει απο το κομμα ο κασιδιαρης .Εξαλλου και αυτος δεν φαινεται πολυ αντισυστημικος μιας και ολα τα ποντκαστ περνανε απο ελεγχο και παλι τα βγαζουν ...ενω εχουν κανει και χειροτερα απο το να απαγορευσουν να βγαζει εκπομπεσ απο το κολλεγιο .Ο βαρθολομαιος απο την αλλη βρωμαει και σαν λεξη πλεον (ουτε ονομα δεν ειναι , ) οπως και ο ιερωνυμος ..και μετα χριεαζομαι απολυμανση οφθαλμων οποτε το βλεπω.Ο σκοποσ ειναι να μεινουν αιωρουμενοι ΟΛΟΙ οσοι ελεγαν να ψηφισουν το κομμα του κασιδιαρι ..και να δημιουργησουν συγχυση ωστε να πετυχουν κοινςνικα μια ανγλαστικη προτροπη προς το ακυρο (τελευταιας στιγμης ) η' να μειωσουν μια αποχη ανω 50 % ( σγμαινει οτι τους εχουμε σιχαθει )και νομικα (δεν ξερω εαν ισχυει ακομη ) πρπει να διαλυθουν τα κομματα και να επαναληφθουν οι εκλογες .Παντως ενας φιλος μου διελυσε τον εγκεφαλο (ειναι πολυ κοντα στον γουρλοματη )μου ειπε οτιο θα βγει με τα τσαρουχια ...Απο την αλλη εγω δεν πιστευω οτι θα γινει κτι τετοιο ουτε τσιπραιο αποτελεσμα ...μιασ και θα ψηφισουν και τα δεντρα , και οι νεκροι και τα πακι ,πρεζακια κλπ ..οποτ εμμλον θα παμε και για τριτες εκλογες , η' κατι σε συνεργασιας πριν το διαχςρισμι αιγαιου με διλλημα θελετε πολεμο η' συνεκμεταλευση ?Ηδη η ευρωπαικη ενωση εβγαλε τo UNION nomisma ....και οτι και να βγει ο ΠΟΥ θ γενει αρχηγος κρατων και με ψγφιακη διακυβερνηση και νομισμα ....εαν δεν τους εξαφανισουμε οοοοολους τους .Σε ολο τον πλανητη .
    Ευχαριστω για την επεξηγηση παντως .Σε εκτιμω ιδιαιτερα φιλτατε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN ΣΕ ΕΞ ΑΠΑΤΗΣΩ 1 ΦΟΡΑ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΘΥΜΑ , ΑΝ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ( βλ. ΚΟΥΛΗ-ΤΣΙΜΠΛΑ - ΓΑΠ και ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΙΜΕΝΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΚΛΠ ) ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΩ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Α ΝΟΗΤΟΣ .

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ( ΠΟΛΥ ΦΩΤΟΝΙΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΛΙΘΟΣ...) Κ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ Κ ΓΕΝΝΑΙΩΝ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ω Ν ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΜΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΕΣ...ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ... ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ .

    *** ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΦΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ - ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ... ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΤΙ ...

    Μr KOYTΣΟΥΜΠΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    https://linkpicture.com/view.php?img=LPic644a9dff7fe351135012756

    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑγΟΥ... ΠΟΣΟΥΣ ΑΧΜΕΤΗΔΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ...?

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A3%CE%A4%CE%91-%CE%91%CE%94%CE%A5%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A3%CE%9F%CE%A5-%CE%A3%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99/

    MOYΣΙΚΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=ns2hmyP0mGY&list=RDns2hmyP0mGY&start_radio=1

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ Loving The Alien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΕΧΩ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

      (ο πρώτος σύνδεσμος δεν ανοίγει)

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ :
      https://postimg.cc/5jySrPT9

      & With Gasoline....!!! DO YOU REMEMBER..?
      https://www.youtube.com/watch?v=zTkw6ukUVXw

      V P X


      Διαγραφή
    3. 🤣
      ..και αγοράκια, που λέει κι ο Χίος.

      Διαγραφή