«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Σταύρος Καλεντερίδης περί εκλογών.. [ ΣΟΥΠΕΡ! ]

Εκτός από το πολιτικό και κυβερνητικό σύστημα.. μέχρι και το Σύνταγμά μας είναι σάπιο. Δεν ορίστηκε από το λαό και σύμφωνα με τη βούληση των Ελλήνων. Δίνει το δικαίωμα στον κάθε σάπιο πρωθυπουργό, και κατά τα συμφέροντά του, να κάνει πρόωρη διεξαγωγή εκλογών για εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας, ακόμα κι αν αυτός ο δικτατορίσκος κρίνει ότι "εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας" είναι και το ότι δεν τού αρέσει ο καιρός! Ο λόγος που επικαλέστηκε ο Μητσοτάκης για να κάνει εκλογές τον Μάιο αντί για 'τέλη Ιουλίου-Αύγουστο', είναι σαν να παραδέχεται ότι αυτός και ο Δένδιας είναι ανίκανοι για να επιτύχουν "ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας" και να εκπροσωπήσουν με ισχύ τον τόπο μας διεθνώς. Οι άνθρωποι δεν είναι απλά μαϊντανοί, αλλά δευτεροκλασάτοι ηθοποιοί ταινίας τρόμου, δολοφόνοι της πατρίδος μας. Με τις εκλογές.. νομιμοποιούμε όλο αυτό τον ξενοκίνητο θίασο, τις βδέλλες στο σώμα της πατρίδος, που μάς ρουφάνε το αίμα. Τα πάντα είναι δόλια, πρέπει επειγόντως να ξεφορτωθούμε όλο αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα, αυτή τη σέκτα της ιστορικής μας καταστροφής. Πρέπει να ξεσηκωθούμε, ο Αγώνας θα είναι μακρύς. Κ-Τ
 

19 σχόλια:

  1. Στον πρόλογο, βασικά έδωσα μια περίληψη του βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Με τις εκλογές.. νομιμοποιούμε όλο αυτό τον ξενοκίνητο θίασο"

    Αυτή η φράση του Σταύρου Καλεντερίδη, μοιάζει σαν προτροπή προς αποχή από τις εκλογές.
    Εγώ, επιμένω: "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ".
    Η ΑΠΟΧΗ και το ΛΕΥΚΟ ανεβάζουν τα ποσοστά των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, και το ΑΚΥΡΟ είναι ΣΑΝ ΑΠΟΧΗ.

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι !!!!! - ΜΙΚΡΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ:

    -αυτούς που αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύσταση της χώρας με ελληνοποίηση ΛΑΘΡΟμεταναστών εχθρικών προς τα ελληνικά ιδεώδη και την επίσημη θρησκεία της χώρας
    -αυτούς που προγραμματίζουν ξεπούλημα του Αιγαίου στους τούρκους
    -αυτούς που δεν σέβονται το Θεό
    -αυτούς που δεν σέβονται την δημοκρατία (την πραγματική - οχι την democracy του μητσοτακη και των υπολοιπων ζαχαροβριών της δυσης)
    -αυτούς που επέβαλλαν μνημόνια
    -αυτούς που επέβαλλαν μπόλια
    -αυτούς που επέβαλλαν αστυνομοκρατία
    -αυτούς που στηρίζουν λοατκι + τρανς
    -αυτούς που ευλογούν τις αμβλώσεις
    -αυτούς που στηρίζουν κάθε αδικία και ανωμαλία
    -αυτούς που δεν ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του λαού
    -αυτούς που καταρράκωσαν την παιδεία
    -αυτούς που δεν έκαναν κάτι για την αισχροκέρδεια
    -αυτούς που έφτιαξαν Ματι + Τεμπη
    -αυτούς που είναι πατριδοκάπηλοι
    -αυτούς που είναι θρησκοκάπηλοι
    -αυτούς που παράτησαν και ξεφτίλισαν τις επαρχίες και την αγροτική παραγωγή

    Είναι πολλά ακόμα..Συμπληρώστε..

    ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΟΙ ΣΑΠΙΛΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ.

    ΑΛΛΆ.. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΌΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ (ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ):

    "ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΗΓΟΥΜΕΘΑ ΟΥΚ ΑΠΡΑΓΜΩΝΑΣ ΑΛΛ' ΑΧΡΕΙΟΥΣ"
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα συμφωνώ 100% με αυτά που γράφεις αλλά πιστεύω ότι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα αναστάτωσης, σύγχυσης και ακυβερνησίας και οι λόγοι θα φανούν πιστεύω το επόμενο διάστημα σε σχέση με αυτά που θα έρθουν στην επιφάνεια και εγώ δεν βλέπω ηρεμία πριν τον Φεβρουάριο του 2024.Το άλλο θέμα επίσης είναι τι θα έχει συμβεί μέχρι την ημέρα των εκλογών σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Τουρκία εκτός από τα δικά μας, γιατί έχουμε πολλές μέρες ακόμα.Οι εκλογές θα γίνουν και θα είναι με τον παραδοσιακό τρόπο ή θα έχουμε προβλήματα και γεγονότα που δεν έχουμε ξαναδεί?Θέλω να προσθέσω επίσης σε αυτά που γράφεις ότι αν είχαμε σωστούς πολιτικούς με αγάπη για την πατρίδα θα είχαν απογειώσει τη χώρα και θα την είχαν πάει πολύ μπροστά πράγμα που έχουν πει πολλοί και εσύ ο ίδιος κατά καιρούς μέσα από το blog αλλά αυτή τη στιγμή νιώθουμε ότι είμαστε εξόριστοι στη χώρα μας και ότι μας τιμωρούν κάθε μέρα.Αυτές τις μέρες έχουμε βιώσει δυσκολίες στην επιχείρηση που εργάζομαι, γιατί δύο οδηγοί έφυγαν για δημόσια επιχείρηση και αυτά είναι τα "δωράκια" της κυβέρνησης πριν τις εκλογές για όσους έχουν γνωριμίες ή υποκλίνονται στο σύστημα.Ενας τρίτος αποχώρησε γιατί έχει κάνει 150 εμβόλια και αυτή τη στιγμή παλεύει με πολλαπλούς καρκίνους και χειρουργεία, πράγμα που είναι δικό του λάθος γιατί η εταιρεία δεν απαίτησε ποτέ από εμάς εμβόλια αλλά μόνο τα test αναγκαστικά.Καταλήγω στο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ότι κάποιοι άνθρωποι "βλέπουν" περισσότερες εικόνες από το μέλλον και προστατεύονται ενώ κάποιοι άλλοι είναι εκτεθειμένοι σε όλα όσα συμβαίνουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή και ψήφισε υποχρεωτικό εμβολιασμό.Γνωστή μου έκανε εμβόλιο στο δεκάχρονο παιδί της το οποίο εμφάνισε ζάχαρο και θα παίρνει χάπι για όλη την υπόλοιπη ζωή του, ενώ στις εξετάσεις του έξι μήνες πριν το εμβόλιο δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.
      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
  3. https://www.ksipnistere.com/2023/04/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%bf%ce%bb%cf%86%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%b3.html

    ta symperasmata dika sas .KALa ta leei sto video kai as enoxlei ..Dystyxws pame ntoygroy eite se afanismo mas eite se aimatikylisma kai me to zori tha ksesikwthoyme .exoyme xreos sta paidia mas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΡΕΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0B1GRUAPkSoFMoMBvxgzVHRJbM7yLXHUU8rSQfHDHyLpSZmXscT35imHddYC2jvmPl&id=100036338083723

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ;
    AYTOYΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;
    https://www.facebook.com/bigdonkey21/videos/772390710948133

    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.
    https://www.facebook.com/bigdonkey21/videos/785978182651772/

    ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ.
    https://www.facebook.com/photo?fbid=702135831918729&set=a.453304266801888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXA..
      ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΕΥΣΩΜΟΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΆ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΕΣ.

      Διαγραφή
  6. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΦΗΜΗ ,ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΒΙΩΣΕ .{ΚΛΩΝΟΣ)
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ. ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3%CE%98%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%A3-%CE%95%CE%A6%CE%A5%CE%93%CE%95-%CE%9F-%CE%9C%CE%A5%CE%98%CE%9F%CE%A3-%CE%9F/

    ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ..

    http://aera2012.blogspot.com/2014/05/blog-post_2.html
    ======
    Η ΜΕΛΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

    https://historia-hellas.blogspot.com/2012/09/blog-post.html

    Υ.Γ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΠΑΓΑΛΙΝΗ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ..
    https://www.youtube.com/watch?v=cDpIewCZOK0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι Σαββας και οχι Σταυρος

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα τρία πρώτα συντάγματα του Αγώνος ήσαν αντιγραφές τα μεν 2ο+3ο αντίγραφα των μασονικών της λεγομένης γαλλικής Επαναστάσεως κ το μεσαίο των Άγγλων μασόνων της Νέας Αγγλίας, που σήκωσαν τα όπλα κατά της μητρός πατρίδος τους Αγγλίας. Αυτοί πρόεδροι στην θέση του βασιλέως.
    Στο αμερικανογενές σύνταγμα οι υπουργοί αποκαλούνται γραμματείς από το secretary.
    Το σύνταγμα Καραμανλή της Μεταπολιτεύσεως προέβλεπε την πρόωρο προκήρυξη εκλογών λόγω σπουδαίων εθνικών λόγων.
    Το χρησιμοποίησε το 1977 με πρόσχημα το Κυπριακό.
    Προέβλεπε επίσης ότι ο ανώτατος άρχων δύναται να διαλύει την Βουλή κατά βούλησιν
    επικαλούμενος εθνικούς λόγους.
    Το είχε προετοιμάσει για τον εαυτό του.
    Ο ίδιος κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου της πρωθυπουργίας του συνεχώς πρόωρες,1958,1961,1963.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ(2020)... ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!🔥
    Η ΕΛΛΑΔΑ ???🤔🤔🤔ΟΧΙ ...Εεε ???🙄🙄🙄
    Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ Jim Caviezel... ΠΕΡΙ.... ''Α Δ Ρ Ε Ν Ο Χ Ρ Ω Μ Α Τ Ο Σ''🩸🩸🩸🩸

    ''ΔΕΝ.. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ... ΕΛΕΟΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ''🦎🔥

    https://twitter.com/klimhs13/status/1649791357601325056

    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Sound of Freedom (2022) FULL MOVIE English

    https://www.youtube.com/watch?v=8acffTwxjpE

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ?
    ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ Η ΠΙΚΡΑ. ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ.
    ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ/ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ?
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
    ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ?
    ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΑΜΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΡΙΧΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΠΑΛΗ , ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ
    ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ
    Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ?
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    (ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή