«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Παιδόφιλος και ο Δαλάι Λάμα; ..Γεμίσαμε ερπετά.. (βίντεο)

 

twitter.com/CerfiaFR.....


Ο πολύς Δαλάι Λάμα την πέφτει σε μαθητή, on camera φιλάει στο στόμα παιδί κι επιχειρεί γλωσσόφιλο με τον ανήλικο! Παιδόφιλος και ο Δαλάι Λάμα;

Ένα βίντεο του Dalaï Lama δημιουργεί πολεμική στο Internet. Ο πολύς Δαλάι Λάμα on camera φιλάει στο στόμα παιδί κι επιχειρεί επίσης να αγγίξει με την γλώσσα του το στόμα του ανηλίκου κατά μια συνάντηση που είχε με μαθητές. Mια άκρως παιδοφιλική σκηνή. 

Ο Δαλάι Λάμα μόνιμα προσκεκλημένος των Βρυξελλών ως πολιτικός αντίπαλος της Κίνας είναι ο ανώτατος ηγέτης του θιβετιανού κλάδου του Βουδισμού, ο οποίος δεν αναγνωρίζεται από άλλες σχολές (κινέζικες, ινδικές κ.λπ.) και που αντιπροσωπεύει ένα μικρό μέρος όλων των Βουδιστών. Ο Δαλάι Λάμα είναι και τίτλος και πρόσωπο, στην προκειμένη περίπτωση από το 1950 ο Tenzin Gyatso, τώρα 86 ετών. Ο όρος Δαλάι Λάμα σημαίνει «ωκεανός σοφίας». Αναγνωρίζεται από τους οπαδούς του ως έκφραση του μποντισάτβα (το ισοδύναμο ενός αγίου στον Βουδισμό) της συμπόνιας. Οι μποντισάτβα έχουν πετύχει τη μόξα τη λύτρωση με το σπάσιμο της σαμσάρα αλλά δεν προχωρούν να ενωθούν με το μπράχμαν την ανώτερη θεία αρχή του σύμπαντος κατά βουδισμό-ινδουισμό γιατί περιμένουν και τους άλλους να φθάσουν στο επίπεδό τους.

 

dimpenews.com 


6 σχόλια:

  1. Τα αλλοειδή γελάνε από κάτω..
    Εδώ δεν έχουμε μόνο παιδεραστία. Αυτός θέλει να τον φάει τον πιτσιρικά . Κυριολεκτικά..
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα σώμα μπορεί να ταΐσει έως και 40 άτομα*
      Δώρισε τώρα
      Μαζί θα μπορούσαμε να τερματίσουμε την παγκόσμια πείνα, τον υπερπληθυσμό και την κλιματική αλλαγή.

      https://humanmeatproject.com/

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΑΞΕΙ, 40 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΥΠΕΡΒΟΛΗ
      ΑΛΛΑ 35 ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΟΥΝ -
      ΜΕ ΣΟΔΕΣ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝΕ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ –ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΒΟΩΣΙΝ– ΚΑΤΕΥΟΔΙΑ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ
      ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΜΑΖΙ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ, ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.
      ΓΕΝΟΙΤΟ.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ SMS... ΤΟΥ Ο ΒΟΔΙΣΤΗΣ...ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ .


    AΛΛΑ , TI ΝΤΡΟΠΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !

    Talk Talk - Such A Shame

    https://www.youtube.com/watch?v=9WTOE4swye0



    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΗ... ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ
    ΠΕΣΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣΤΟ ΟΡΘΑ Κ ΚΟΦΤΑ ,
    ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ, ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΛΟΓΕΣ ΠΑΠ@ΡΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΠΕΣ , ΠΕΣ ΠΕΣ - ΤALK TALK TALK ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞ ΥΠΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΔΕ , ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ , ΔΙΟΤΙ Ο ΒΟΔΙ ΛΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΜΠΑ ΡΟΛΟ ΤΟΥ .

    Η δύναμη των λέξεων

    https://www.youtube.com/watch?v=-omsICuVyzI


    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΙΑ........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΚΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ .ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ;ΟΙ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΓΗ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ.......ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή