«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Η εξέγερση κατά της Bud Light..

Τσαντισμένοι πατριώτες απορρίπτουν την Woke κατήχηση: " Η Budweiser δεν είναι απλώς η εταιρεία που έφτιαξε την μπύρα μας. Είναι αυτή που προσποιήθηκε ότι μοιράζεται τις αξίες μας. Τώρα βλέπουμε ότι όλα αυτά ήταν μ@λακίες". Γιατί ο κόσμος είναι τόσο θυμωμένος με τη διαφήμιση της Bud Light; Μήπως επειδή είναι στενόμυαλοι φανατικοί που μισούν τους τρανσέξουαλ; Όχι, δεν είναι αυτό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άντρες δεν αφιερώνουν καθόλου χρόνο στο να σκέφτονται τους τρανσέξουαλ. ("We don't give a fu**..."). ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

8 σχόλια:

  1. Εκεί τουλάχιστον αντιδρούν κάποιοι..
    Τώρα, εάν οι διαφημιστές δεν ήταν τόσο στόκοι, θα έβαζαν πχ έναν τρανσ να του προσφέρεται ή εν λόγω μπύρα και να την απορρίπτει λέγοντας ότι αυτή είναι ανδρική μπύρα.. Λέμε τώρα..
    Αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι ο σκοπός είναι η επιβολή συγκεκριμένης ατζέντας με το στανιό.. Ας βάλουν τώρα την μπύρα τους εκεί που ξέρουν.
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://enaasteri.blogspot.com/2023/04/k-francis-boyle-covid19-mrnat-darpa.html

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/04/k-francis-boyle-covid19-mrnat-darpa.html
    (me olo to sevasmo alla panw se ayta ta epixeirimata basizomai kai egw kai fwnazw oti KANEIS den einai aksios na mpei sthhn boyli ...kai ekei mesa apla tha metavlithei se akrobati kwlotoumpas kai alla 25+ xronia tha paleyoyme ...)

    https://www.ksipnistere.com/2023/04/40112-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9.html

    https://nioland.substack.com/p/rete4-tv-19

    kalo mesimeri kai kali dynami

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεύτερο σύνδεσμο ήθελες να βάλεις αυτόν:

      http://enaasteri.blogspot.com/2023/04/blog-post_30.html

      Καλό μεσημέρι επίσης!!!

      Διαγραφή
    2. file Κωστα εισαι μεσα στο μυαλο μου ρε φιλε .Για αυτο εχεις τον διοδοτο ..Οντως ηταν λαθος η διευθυνση , οντως μου εκανε εντυπωση το αρθρο αυτο που εβαλεσ εσυ αλλα εκανα επικολληση το προηγουμενο .Ευχαριστω πολυ για την διορθωση και να με συμπαθας που εχς μια αντιθετη αποψη σχετικα με τις εκλογες , αλλα σεβομαι και την δικη σου θεωρωντας την πατριωτικη αλλα οχι μεσα στο φασμα των ιδανικων μου .Απο τοτε που αγκαλιασαμε την μετριοτητα και τον συμβιβασμο , ειπαμε τελοσπαντων και χασαμε την αξιοκρατια μας .Εχω χασει πασα εμπιστοσυνη στο οικημα βουλη και στην επιχειρηση κρατος και οι βαθμιδες του .Οπως επισης και στην ΕΠΕ εκκλησια , ειδικα εαν μιλησουμε για τα ανωτερα κλιμακια τζενται (με μερικες εξαιρεσεις , οι οποιες ΔΕΝ ισχυουν στον πολιτικο χωρο ).Ευχαριστω οπως και να εχει τεραστιε .

      Διαγραφή
    3. 💙
      (ΜΠΛΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ - ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΣ - ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗ..ΤΗΣ Budweiser 🤣 )

      Διαγραφή
  3. ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗ :
    https://www.youtube.com/watch?v=DTMZKlkXP_k
    ΜΕ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ.... ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ BROKEBACK MOUNTAIN.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. {the current CEO behind the Mulvaney fiasco is a “former CIA spy handler”.}

    Πρώην πράκτορας της Σίας;;;
    Χειριστής πρακτόρων;;;;;;;
    Προβοκάτσια μου μυρίζει, για πόλωση.
    Ζούμε στον ανάποδο κόσμο ΤΟΥΣ.
    Μην το ξεχνάμε.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή