«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Το πρώτο κινητό της Tesla θα είναι… ελληνικό ! – Η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 800 και 1200 δολαρίων (βίντεο) Το επερχόμενο κινητό της Tesla, το Model «π» θα διαθέτει δυνατότητα δορυφορικής σύνδεσης στο διαδίκτυο Starlink !

περισσότερα εδώ

6 σχόλια:

  1. Λοιπόν, αυτό το κινητό το θέλω! Το θέλω πολύ! Και δυστυχώς το γράφω γιατί δύσκολα να το αποκτήσω. Πάνω από 250 ευρώ ΔΕΝ θα μπορούσα να δώσω για κινητό αυτή την εποχή. Θα ήθελα όταν βγει όμως..να το αποκτήσω. Τότε θα έφτιαχνα και ονομαστικότατο λογαριασμό στο Twitter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mη χολοσκας Κώστα. Τώρα που θα πάρεις το ηλεκτρικό τουτού, θα σου χαρίσουν ένα.
      Μόνο να προσέξεις, να μην είναι τα καλώδια από καλαμπόκι και στα τρώνε οι ποντικοί!
      ΛΟΛ


      μνκ

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Μαράκι!
      Τό ξερα ότι θα με πάρετε στο ψιλό.. 🤣

      Διαγραφή
    3. Α,μα,νο,αν το θέλεις πολύ και βγεί γρήγορα,θα το αποκτήσεις,δεν θα σου χαλάσει το σύμπαν το χατίρι,Θανάσης🙂

      Διαγραφή
  2. Dum Spiro Spero. Τελικά, ίσως και να το δίνουνε τζάμπα. Λέγεται πως θα είναι ΔΩΡΟ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ για την αγορά αυτοκινήτων TESLA. Ίδωμεν.

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελει η π@υτ@ν@ να κρυφτη, μα η χαρα δεν την αφηνει απο δω το πανε, απο κει το πανε στο Qfone θα το φερουν χεχεχεχεχεχεχεεχεχεχεχεχε Μ.Σκορπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή