«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Καλά... τόσο μακάκας είναι αυτός ο.. «ανώνυμος σχολιαστής» του Μουχάτζιρ, που έβαλε σε λίστα με υποστηρικτές της αποχής τον Διόδοτο ..;; Μόνο σημαία δεν σήκωσε ο Διόδοτος υπέρ της συμμετοχής στις εκλογές και ψήφο σε μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα. Και το ένα -όλο κι όλο- άρθρο που αναδημοσίευσε και ήταν υπέρ της αποχής, το ανάρτησε από σεβασμό προς το 60% των αναγνωστών του, που δήλωσαν πως προτιμούν να απέχουν.

περισσότερα εδώ

46 σχόλια:

  1. Ήθελα να στο στείλω αλλά με πρόλαβες. Πλήρης δυσφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια Εκπομπή καταιγιστική που πρέπει να κοινοποιηθεί παντού και να την δει Όλος ο Ελληνικός λαός με Κεντρικό Ομιλητή τον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ κ. Σπύρου.

    https://www.facebook.com/zerdaliskiriakos/videos/1381175875791142


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα εισαι σιγουρος οτι ειναι...."μακακας" και ουχι "μακακω";
    Μακακω, που μαλιστα δεν ξερει ουτε να βραζει νερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστο ...αλλα μαλλον ειναι κοινος γνωστος ολων των ιστολογιων ...

      Διαγραφή
  4. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/05/blog-post_428.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡17 Μαΐου, 2023 07:46

    ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2023 ΚΛΕΙΝΕΙΣ 40 ΕΤΗ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ H EMMΙΣΘΟΣ;

    AN EXEΙΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ 53 ΕΤΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η ΕΜΜΙΣΘΟΣ;

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΗΔΗ 40 ΕΤΗ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 53 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67; ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η ΕΜΜΙΣΘΟΣ;

    ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67 ΣΟΥ ΕΤΗ ΚΙ ΑΝ ΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ 53 ΕΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2037.
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΕΤΟΣ 1983 ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2037, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 54 ΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; MHΠΩΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ; ΜΗΠΩΣ Η ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ;
    MHΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

    ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Σ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ AΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΖΗΣΩ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ 54 ΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ;
    ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣKΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ EXETE ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 2 ΚΑΙ 3 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΕΤΗ ΣΑΣ;
    ΠΟΣΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 45 ΚΑΙ 50 ΕΤΗ ΤΟΥΣ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ;
    OXI ΡΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ.
    NAI ΡΕ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΟΣ, Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.
    Η ΚΑΛΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπειμπυ, γραψτον κι αυτον και αλλους\λες, εκει που δεν παιρνει μελανι [μην ξεχνας οτι ΚΑΙ γι αυτο μας τα δωσε ο Θεος]...οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...να εχεις μια ομορφη ημερα....φιλιααααα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλτατε οικοδεσπότα!

    Μή μασάς στις παπαριές του καθενός Διαδικτυακού "ανώνυμου". Γράψ' τον κανονικά, καί μην απολογείσαι.

    Αν τσακωνόμασταν εμείς, καί δή σε επίπεδο χαρακτηρισμών που θα χάλαγαν τη φιλία μας (πχ: "- Είσαι πράκτορας!", κτλ), τότε ναί, επιβάλλονται οι αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν - καί με μάρτυρες τρίτα πρόσωπα κοινής αποδοχής. Αλλά τώρα, σιγά που θα δώσεις καί λογαριασμό στον κάθε σαχλαμάρα, λες καί τον ήξερες κι από χθές. Ακόμη δεν έχει ποινικοποιηθεί η ελεύθερη γνώμη, απ' όσο ξέρω.

    Άειντε, με τον κάθε προβληματικόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/05/blog-post_50.html

    https://www.youtube.com/watch?v=58CaLup5dE8

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/05/julius-evola-carl-gustav-jung.html (περιληπτικο και ωραιο)

    https://anatropi.substack.com/p/pcr-11b

    https://www.trelokouneli.gr/epistrofi-toy-petroy-filippidi-stin-tileorasi-to-proto-programma-poy-epaixe-meta-to-dikastirio/ (επαικσε το ρολο του καροτου οπως ο λιγναδης , φουρθιωτης , η συριζαια λεσβια και ποσοι αλλοι και τωρα ελέυθερωθηκε )

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%cf%81-%ce%ba-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b2%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/ (ξεφτιλισμενοι της κεφαλης της εκκλησσσιας τζενται λαοπλανοι ,,,πολιτικοποιησατε την ανωτατη μητερα )

    https://www.oparlapipas.gr/2023/05/kanoyn-oti-x-le-monde-e.html (το πανε σιγα σιγα στις συνειδησεις )

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypex/o-ypeks-mexri-tin-kyriaki-n-dendias-anakoinose-gia-proti-fora-episima-oti-yparxei-parathyro-eykairias-gia-tis-prespes-tou-aigaiou-meta-tis-ekloges/ το πανε σιγα σογα οι προδοτεσ .το εχουν ηδη κανει αλλα το λενε σιγα σιγα )

    https://odysee.com/@ennea:f/TheManyFacesofAI:6

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα boy μου!
      Σε ευχαριστούμε πολύ για τους ωραίους συνδέσμους!!!

      Διαγραφή
  9. Μουχάτζιρ (ο τόνος στο «α»).
    Σημαίνει μετανάστης, τόσο στην αραβική όσο ΚΑΙ στην εβραϊκή γλώσσα.
    Προέρχεται από το ρήμα Χάατζαρα, το οποίο σημαίνει μετανάστευσε (αόριστος, γ' πρόσωπο ενικού, γένους αρσενικού) - Αυτός μετανάστευσε (για την απόλυτη ακρίβεια).

    هَاجَرَ He immigrated - Μετανάστευσε (αυτός)
    مُهَاجِرٌ Immigrant - Μετανάστης

    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/07/blog-post_162.html
    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/10/blog-post_66.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικό κ το μουσαφίρης, αραβογενές σημαίνον επισκέπτης.
      Όρος στο νοτιοανατολικό Πακιστάν, στην χώρα των Σίντι, πρωτεύουσα Καράτσι, όταν αναγκάσθησαν να υποδεχθούν στην περιοχή τους αλλοφύλους μουσαλμάνους.
      Άγγελος

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο Άγγελος.
      Μουσάφιρ, από το ρήμα σάαφαρα, σημαίνει επισκέπτης (από μακριά).
      Σάαφαρα, σημαίνει «αυτός ταξίδεψε». Σάφαρ, είναι το ταξίδι. Από εκεί, βγαίνει και το... σαφάρι.
      Διαβάστε και κάτι άλλα εδώ: https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/12/blog-post_26.html

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΩ Ο ΜΠΕΧΛΗΣ ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ;

      Διαγραφή
    4. Δεν έχω ιδέα φίλε Punisher. Πάντως, τόπος εξορίας δεν υπήρξε στο παρελθόν.

      Διαγραφή
    5. Στην Τήλο, ο τότε δήμαρχος πρό -περίπου- εικοσαετίας είχε παντρέψει με πολιτικό γάμο ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Βέβαια, μετά αυτοί οι "γάμοι" ακυρώθηκαν από το ΣτΕ, αλλά το περιστατικό έχει μείνει ιστορικό (περίπου σαν "αστικός θρύλος") καί προξενεί θυμηδία, όποτε το θυμάται κανείς.

      Διαγραφή
    6. Ά, επίσης, η νύν δήμαρχος είναι λαθρολάγνα.

      Κάτι πρέπει νά 'χει το νερό του νησιού! :-)

      Διαγραφή
    7. Τα γνωρίζω αυτά, φίλε Εργοδότα. Αλλά έτσι όπως τα τοποθέτησες, είναι σαν να μάς λες ότι ο μπίχλας θα μάς στείλει εκεί να μάς τακτοποιήσουν οι αραπάδες... 🤣

      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  10. Διός Κούρος17 Μαΐου, 2023 11:56

    Πέστα ρε ΗΛΙΑ !!! Τώρα μάθαμε οτι είμαστε και έμμισθοι !!! Δεν έχω που να τα κρύψω τα εισοδήματα χαχαχαχα. Ευτυχώς που "κερδίζω" και χρήμα ως "έμμισθος", γιατί τα άλλα μου εισοδήματα, αυτά με 34 έτη ΣΚΛΗΡΗΣ εργασίας (έως τώρα και συνεχίζουμε), τα έχω ήδη ξοδέψει σε υποχρεώσεις.

    Κώστα μη μασάς. Το blog σου είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ και όλοι νοιώθουμε στο πετσί μας αυτή ακριβως την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. Για κάποιον που διαβάζει τακτικά το blog αλλά και τα σχόλια, ΔΕΝ χρειάζονται διευκρινίσεις για το "ποιόν" του blog, αλλά και του "ιδιοκτήτη" του.

    Φαίνεται οτι σε κάποιους ΔΕΝ αρέσει η πολυφωνία. Ας είναι !!

    Τέλος, παιδιά πέστε μου που πουλάνε "πατριδόμετρα" να πάω να αγοράσω ένα για να μετρήσω πόσο πατριώτης είμαι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να έχουμε μια "κοινή" συνισταμένη, αλλιώς χανόμαστε στη μετάφραση.

    Έρρωσθε και Ηρεμήστε

    Διός Κούρος

    ΥΓ Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και νά'θελε κανείς να ψηφίσει τον Μπέχλη, τον έχει ήδη κάψει ο Χατζατζάρας, με τις ηλίθιες μεθόδους του.
    Πως να εμπιστευτείς αυριανιστές με αλτσχάιμερ, που δεν τους κόβει να κρυφτούν, ούτε κατά την προεκλογική περίοδο;

    Λάσπη και Αυριανή.
    Αυτά ξέρει, αυτά μολογάει.
    Κι ο Μπέχλης συνομολογεί, δια της σιωπής του.


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι αυτή την στιγμή διχάζουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ και σπείρουν ψευδείς ειδήσεις είναι ύποπτοι για πρακτοριλίκι, ρουφιανιά και μισελληνισμό. Λυπάμαι για την άπειρη μοναξιά τους εκτός των άλλων προσωπικών τους προβλημάτων που δεν μας αφορούν βεβαίως βεβαίως.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που υπηρετησε την στρατιωτικη του θητεια ο κ.Χατζαραs;;;
    φραπογαλοs..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαλα στηθηκε η παγιδα, αλλοι ακυρο αλλοι λευκο αλλοι πατριωτεs εθνοσωτηρεs , διασπαστικε το εκλογικο σωμα δινονταs αποτελεσμα που τουs επιτρεπει να συγκυβερνησουν με εξοκοινοβουλευτικο πρωθηπουργο που θα επιτελεσει το (θεαρεστο) εργο τηs προδοσιαs του αιγαιου. Μηπωs θα επρεπαι ολοι συνενοιμενοι καρρα lol!!!!! να διναμε τη καφτη πατατα μονο σε εναν?..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ περίεργα μας τα λέει και τούτος. Κάτι παίζει με Κασιδιάρη και πο@στροσύριζα. Να μην ψηφίσετε, λέει, νουδούλα και μπατσόκ από τα συστημικά, αλλά για τους λοατκοψείριζα, κουβέντα... Σίγουρα κάτι του έχουν τάξει από τα σκοτεινά υπόγεια. Ο καθένας έχει την τιμή του, άλλος είναι φτωχομπ@νές και ικανοποιείται με λίγα ψίχουλα που πέφτουν στο πάτωμα από το φαγοπότι και άλλος έχει καλύτερα κονέ με τη χαβούζα και παίρνει περισσότερα.....Όσο για τα φρικιά από το κούνημα 21, που θα μας στείλουν στην Τήλο, είναι μακράν οι καλύτεροι διασκεδαστές των ημερών....Μιλάμε για τρελό γέλιο.

    «Διάγγελμα» Η.Κασιδιάρη προς τους ψηφοφόρους: «Ποιους να μαυρίσετε»
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/i-kasidiaris-oute-enas-ellinas-na-min-apexei-apo-tin-eklogiki-diadikasia-mayrizoume-ti-symmoria-tou-maksimou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡17 Μαΐου, 2023 21:52

    ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΑΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.
    Η ΖΕΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ Α4 ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ.

    ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ <>, ΟΤΑΝ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΜΟΝΟΙ ΓΑΡ ΤΩΝ ΤΕ ΜΗΔΕΝ ΤΩΝΔΕ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΟΥΚ ΑΠΡΑΓΜΩΝΑ ΑΛΛ΄ΑΧΡΕΙΩΝ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ , ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ (ΑΘΗΝΑΙΟΙ) ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΧΡΕΙΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ, ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ο ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ, ΗΤΑΝ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ NA ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ; ΔΕ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ (ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ). ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.
    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡17 Μαΐου, 2023 21:57

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.
    Ο ΟΡΟΣ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΕΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ. ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΤ ΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΠΟΛΗΣ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΟΡΟΣ ΑΧΡΕΙΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΕΙ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ, ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΠΟΛΗ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡17 Μαΐου, 2023 21:57

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΡΙΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΕΒΛΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΙΩΝΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zέτα μου,
      καλό μου φιλαράκι και αδελφάκι,
      ξέρω πως ο σχολιασμός σου αυτός είχε αποδέκτη αποκλειστικά εμένα (τουλάχιστον όσον αφορά τον Διόδοτο). Γιατί εγώ είμαι που ανέφερα δύο φορές μέσα στον Διόδοτο την φράση από τον Επιτάφιο του Περικλή.
      Συμφωνώ σε όλα όσα είπες Ζέτα μου. καμία αντίρρηση, έχεις δίκιο. Δεν συγκρίνονται οι εποχές και οι καταστάσεις και οι έννοιες όπως τις διατύπωναν και τις χρησιμοποιούσαν τότε, με την σημερινή κατάντια της αντινόησης.
      Σάς έχω όμως πει και ότι συμφωνώ πως η αποχή στην εποχή μας είναι επίσης "πολιτική πράξη", αξιοσέβαστη και ορθή.

      Ευχαριστώ πολύ για το σούπερ-σχόλιο, και να σχολιάζεις πιο συχνά!

      Φιλάκια και στους δυο!!!

      Διαγραφή
    2. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡17 Μαΐου, 2023 23:13

      ΚΑΙ ΜΕΙΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΩΣΤΗ ΜΑΣ.

      ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.
      ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ.
      ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
      ΚΑΝΤΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΛΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

      Πως να μιλάτε χωρίς να λέτε τίποτα…
      https://antikleidi.com/2011/10/21/xilinoslogos/

      Διαγραφή
    3. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡17 Μαΐου, 2023 23:40

      ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ,
      ΜΕ ΟΜΙΛΙΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, ΤΟΝ ΜΠΑΡ-ΒΙΤΣΙΟΖΟ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ, ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑΝ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΑΣΙΕΣ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ.
      ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΑΝ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;
      ΑΥΤΗ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
      ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

      ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΛΙ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
      https://www.facebook.com/anastasia.natassa.7/posts/pfbid0axY3xXtbM5LZ4YNTFe67trq5cyy8QEnyD29HGxoVzR3MRsobw3KJxCZkqDJmS5wwl

      Anastasia Natassa
      5 ημ. ·
      Εκεί μας κατάντησαν....
      Αμορφωτους, αδαείς, αστοιχειωτους.... Το μεθοδευσαν, το ενήργησαν, το πετυχαν!
      Θλίψη.... Απέραντη θλίψη....

      Διαγραφή
    4. ΜΠΑΡ-ΒΙΤΣΙΟΖΟ = ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

      ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ..ΤΑ "ΚΟΥΛΑ", "ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ", "ΤΣΙΜΠΛΑΣ" ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΆΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ 🤣

      Διαγραφή
    5. Διός Κούρος18 Μαΐου, 2023 10:16

      ΜΠΡΑΒΟ βρε Ζέτα και ΜΠΡΑΒΟ βρε Ηλία που έχεις τη συγκεκριμένη Ελληνίδα σύντροφό σου !!! Ζέτα να σχολιάζεις συχνότερα.

      Απο την πλευρά μου θα σας πώ να ΜΗΝ απογοητεύεστε ΠΟΤΕ, διότι ο Ελληνισμός και το Ελληνικό Πνεύμα ΔΕΝ περιορίζεται στα γεωγραφικά όρια της Πατρίδας μας.

      Οι Έλληνες κατοικούν ΠΑΝΤΟΥ στη Γαία και να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι ΠΑΛΙ οι Έλληνες θα δείξουν το δρόμο στην ανθρωπότητα.

      Ήδη τον δείχνουν.

      ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ Αδέλφια

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    6. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡18 Μαΐου, 2023 18:54

      ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ.
      ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΥΠΑΤΙΑ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.

      Διαγραφή
  19. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    ΕΥΣΤΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ! ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ
    ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΘΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ΄ΟΨΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤ. ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ
      ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ.

      Διαγραφή
  20. ΤΟ ΟΡΘΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    ΕΥΣΤΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ! ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ
    ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΘΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ΄ΟΨΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤ. ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ !!!
    Γ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. LIVETV.GR-TZEHMS SONTERS-15-05-2023 απο το 1:38:00 και μετα..
    Βγηκε ο αλλοs ο σκ@τοπ@υσταs αυτοs που ειναι εκει στο ξεκατινιασμα 21,εναs πρωην πασοκοs να μην εκφραστω χειροτερα γιατι μπορω να του πω κι αλλα αμα θελει,λοιπον βγηκε και ειπε οτι ο Τζεημs ειπε ψηφιστε ΕΠΑΜ...Εκει λοιπον στο ξεκατινιασμα 21,που σαs στειλαμε και προσκληση αμα θελετε να βγειτε στο ντιμπειτ εκει ειναι το κομμα κοτεs μαλλον...οι κοτεs ειναι εκει!...δεν ειναι το κομμα,ειναι κοτεs εκει...καλησπερα κ.Μπεχλη αν μ'ακουτε αφιερωμενο σ'εσαs..λοιπον εκει ειναι οι κοτεs...κοτεψατε να βγειτε στο ντιμπειτ γιατι δεν εχετε να πειτε τιποτα το μονο που λετε απο το πρωι μεχρι το βραδυ μ@λ@κιεs κι εσειs κι ο συνεργατηs ο πασοκοs που με πιανει συνεχωs στο στομα του...
    karatzapornidios

    ΑπάντησηΔιαγραφή