«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Κόμμα ΝΙΚΗ : Απάντηση στα ψεύδη του κ. Βελόπουλου

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΔΙΟΔΟΤΟΥ:

Θα πω πέντε πραγματάκια, γιατί με την επίθεση του Κηραλοιφόπουλου στον Νατσιό, θεωρώ ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Μιλάει ποιος; Ο Βελόπουλος που έχει ρίζες στην πιο βρώμικη τρύπα της ελληνικής κομματο-πολιτικής ονόματι Καρατζαφύρερ;
Ο Βελόπουλος με τις εκατοντάδες κουτοπονηριές στο ιστορικό του με κυριότερη την υπογραφή του σε μνημόνιο, καθώς και τη δήλωσή του ότι ΔΕΝ θεωρεί προδοσία την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας;

Τί έχει προσφέρει στην Ελλάδα ο Βελόπουλος εκτός από κορώνες στη Βουλή, δηλαδή απλά ένας ρόλος που ονομάζεται "βαλβίδα εκτόνωσης του πόπολου";
Ο Νατσιός τουλάχιστον, επί 12 χρόνια κάτι πρόσφερε: Ξύπνησε πραγματικά πολύ κόσμο με τα άρθρα του, και ειδικά αυτά που κατήγγειλαν την διαστρέβλωση της ελληνικής Ιστορίας και την προσπάθεια του συστήματος για αφελληνισμό μέσω της παιδείας.

Ο Βελόπουλος ξέφυγε! Κατηγορεί κάποιον για κάτι που ο ίδιος ο βελόπουλος είναι πιο πιθανό να κάνει.

Παρακολουθώ μέρες τον πόλεμο κατά του Νατσιού και από ποιους γίνεται. Δεν θα πω ότι τους θεωρώ όλους ύποπτους, είναι όμως δυστυχώς οι περισσότεροι καχύποπτοι γιατί έχουν τσιμπήσει από τις φήμες που διαδίδει το σύστημα μέσω fb, twitter κ.ά, μέσω ιστοσελίδων, youtube και μπατριωταράδων αρθρογράφων και ιστολόγων. Μετέθεσε σε όλους αυτούς την πολεμική του το σύστημα, και όχι στην τηλεόραση, γιατί παράλληλα θέλει και να τσιμπήσει τα λεφτουδάκια που προσφέρουν οι χρηματοδότες της Νίκης.

Είπα λοιπόν πως "έχουν τσιμπήσει από τις φήμες". Παραδέχομαι ότι δεν είναι όλα φήμες, αλλά έχουν βάση στο ίδιο το καταστατικό του κόμματος Νίκη, καθώς και στην άρνηση του κ.Νατσιού να δώσει εξηγήσεις. Αλλά σε ποιους να δώσει εξηγήσεις; Στον λαϊκιστή Χίο ή στα παιδαρέλια του Αγωγή; Και γιατί πρέπει να απαντήσει σε αυτά που έχουν να τον ρωτήσουν (χρηματοδότηση κόμματος-"οικουμενισμός"-"αν εμβολιάστηκε"-αν είναι φιλο-λάθρο κ.ά.); 

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Τις ευχάριστες λοιπόν απαντήσεις που θα ήθελαν, θα τις δουν στην πράξη. Φτάνει η ΝΙΚΗ να μπει στη Βουλή. Και μετά θα δείτε κάτι διαφοροποιημένο σε σχέση με το υπάρχον "συμβιβαστικό" καταστατικό του κόμματος. Και δεν το λέω γιατί το φαντάζομαι...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σε εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου σήμερα 23/5, καταφέρθηκε εναντίον της ΝΙΚΗΣ την οποία αποκάλεσε «υποκομματίδιο», φτιαγμένο από τη Νέα Δημοκρατία για να ανακόψει την Ελληνική Λύση και μάλιστα επικαλέστηκε ότι «έχει και στοιχεία».

Κάκιστη η επιλογή του κ. Βελόπουλου να υποβαθμίσει την δημοκρατική γνώμη 172.000 Ελλήνων, οι οποίοι γνωρίζουν σαφώς τις επανειλημμένες και ξεκάθαρες δημόσιες δηλώσεις μας, ότι η ΝΙΚΗ θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία καταστροφική για την Ελλάδα και δεν πρόκειται επ’ουδενί λόγω να συνεργαστεί μαζί της. Θα το επιβεβαιώσει στον ίδιο τον κ. Βελόπουλο και ο κατά σάρκα αδελφός του, ο εκλεγείς βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Δημήτρης Βενιέρης – Βελόπουλος.

Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα «στοιχεία» του, τα οποία εμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα «χειρόγραφα του Ιησού» που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του. Ενδεχομένως τα «στοιχεία» να συναγωνίζονται σε γνησιότητα και το υποκοριστικό «Φραγκούλης», με το οποίο βάπτισε τον τότε υποψήφιο (και νυν Ευρωβουλευτή) Εμμανουήλ Φράγκο, ώστε ο ανύποπτος πολίτης να πιστέψει ότι τάχα μαζί του συστρατεύθηκε ο γνωστός απόστρατος στρατηγός κ. Φράγκος Φραγκούλης.

Ας αναρωτηθεί το εκλογικό σώμα, πώς γίνεται ο κ. Βελόπουλος να μας κατηγορεί ως «δεκανίκι της ΝΔ» και ταυτόχρονα να προσπαθεί για πεντακομματική Βουλή, δηλαδή αυτά ακριβώς που επιδιώκει και η ΝΔ ώστε να αλλάξει ανενόχλητη το Σύνταγμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Ξέχασε ο κ. Βελόπουλος τη δική του θητεία στη Νέα Δημοκρατία όταν διαλύθηκε το ΛΑΟΣ με το οποίο ψήφισε και ο ίδιος το πρώτο μνημόνιο. 

Ξέχασε ο κ. Βελόπουλος ότι δεν θεωρεί προδοσία την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. 


Άραγε οι ψηφοφόροι του γνωρίζουν ότι η ιστοσελίδα «pronews» που συστηματικά στηρίζει την Ελληνική Λύση πετώντας λάσπη και συκοφαντίες για τη ΝΙΚΗ, ανήκει επίσημα στην DNM Group, της οποίας ιδιοκτήτης και διευθυντής είναι ο κ. Αναστάσιος Γκουριώτης, συνεργασθείς με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Κυβερνήσεων ΝΔ; Γνωρίζουν ότι ο όμιλος που μας αποκαλεί «μαξιλάρι» της ΝΔ, είναι εκείνος που δίνει έντυπά του για διανομή στον Ελεύθερο Τύπο;

Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε. «Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου»; Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του «Ιησούς και Δίας», μας έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του. Σαφώς όμως, ένας άνθρωπος που διεκήρυττε δημοσίως ότι ο Ιησούς είναι νόθο παιδί Έλληνα στρατιώτη, δε μπορεί να αυτοτιτλοφορείται «ορθόδοξος».

Προτείνουμε στον κ.Βελόπουλο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των δικών του θέσεων, αφήνοντας κατά μέρος την υπηρεσία του στα εκλογικά συμφέροντα της ΝΔ, που είναι να φιμώσει και να διαστρεβλώσει τη φωνή της Νίκης. Πόσο δύσκολο του είναι να κάνει έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα; 

«Οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει ο Λαός μας. Στις 25 Ιουνίου ο χρόνος αυτός τελειώνει. Στις 25 Ιουνίου έρχεται η Νίκη του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. Η Νίκη μπαίνει στη Βουλή και οι αλήθειες θα ακούγονται πεντακάθαρα.


nikh.gr 


49 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΗ Συμφωνω σε ολα οσα ειπες, πλην ενος η ιστοσελιδα,λεγεται PORNNEWS χεχεχεχεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα,
    Πραγματικά "φωνάζει ο κλέφτης..." Το κόμμα ΝΙΚΗ πρέπει να μπει στη Βουλή. Πρέπει να μπουν και άλλα. Βασικά, πρέπει να πάμε όλοι 100% να ψηφίσουμε. Αν πάμε όλοι θα μειωθεί αναγκαστικά και η νοθεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Λάζαρε!
      Είχα πει ότι δεν θα πάρω θέση σε καμία υπόθεση που θα αφορούσε κόμμα. Αλλά η περίπτωση αυτή με έβγαλε από τα ρούχα μου. Ήρθαν κιόλας τρία ανώνυμα σχόλια με το ίδιο περίπου περιεχόμενο: "Διόδοτε κρίμα που σε διάβαζα τόσο καιρό, δεν είχα καταλάβει ότι είσαι του συστήματος". Είπα την γνώμη μου συγκρίνοντας δύο άτομα (Βελό-Νατσιό) και ξαφνικά έγινα του συστήματος. Ε ρε .. mRNA έχει το σανό που μοίρασε η Κούλα..; Να πω κι εγώ με τη σειρά μου..Κρίμα!

      Διαγραφή
    2. Ο κάθε εξαπατημένος τενεκές βάζει εύκολα ταμπέλα σε έναν μπλογκερ, χωρίς να έχει προσέξει ότι η αμέσως προηγούμενη ανάρτηση περιέχει βίντεο όπου ο Χίος ξανακάνει αυστηρή κριτική στον δάσκαλο Νατσιό. Αν ήμουν του "συστήματος" θα είχα βάλει αυτές τις μέρες αυτά τα βίντεο του Χίου; Και τελικά ποιος είναι του συστήματος.. έχουμε χάσει την μπάλλα.
      Ναι, το παραδέχομαι, είμαι κι εγώ μέρος κάποιου συστήματος. Ονομάζεται συνείδηση. Μού το εγκατέστησε ο Πατέρας απ' τους Ουρανούς.

      Διαγραφή
    3. (Λοιπόν Κώστα Ταύρε εφόσον έλαβες τρία ανώνυμα σχόλια πάρε και ένα από μένα που είμαι 100% αντισυστημικός και όχι αντισυστημικός a la carte)
      «Διόδοτε κρίμα που σε διάβαζα τόσο καιρό και δεν είχα καταλάβει πόσο καθαρός και συνεπής είσαι στην μάχη που δίνεις εναντίον του συστήματος»
      ΗλίαςΦ

      Διαγραφή
    4. 🤣
      Τρία ήταν το πρωί μέχρι τις 8. Έως τώρα, ήρθαν συνολικά 12.

      Διαγραφή
    5. 12; … τότε αλλάζει το πράγμα, μιλάμε για έρωτα, πάω πάσο

      άλλο θέμα,
      ανάλυση Γιώργου Ρωμανού
      https://www.youtube.com/watch?v=_cd61UuyIl4
      ΗλίαςΦ

      Διαγραφή
  3. Δείτε από το έκτο λεπτό (6) έως 10:10 :
    https://www.youtube.com/watch?v=csk912ro5r0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ο Βελοπουλος τους μαρανε κι οχι η μαλακια τους...ρε αντε να χαθειτε ,ο νατσιος που βρηκε τα λεφτα κι εφτειαξε κομμα;;;;;τοσο μεγαλος ειναι ο μισθος του δασκαλακου;;;;;η μηπως του τα εδωσαν οι γιββωνες που ηρθαν στην χωρα μας να κανουν επενδυσεις;;;; η του τα σκασαν οι μητροπολιτες;;;;τουλαχιστον ο Βελοπουλος ηταν ο ΜΟΝΟΣ που μιλησε για πατριδα,κι οχι για λοατκι και λαθρομουσλιμια...αντε χεστειτε λοιπον....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λετε ο βελοπουλος ηταν με τον καρατζαφυρερ,οτι ολοι οι πολιτικοι ηταν κνιτες δεν σας πειραζει;;;;οι νεοκωλοτουμπες δεν σας πειραζουν;;;;να αρχισω τα σουαχιλι μπας και συνελθετε;;;;εχω τα νευρα μου με τον μαλακα που βγηκε ,μη με νευριαζετε κι αλλο...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περί πάρτις μπορεί να αγωνιζεται ο Βελόπουλος. Περί πάτρις.. χλωμό το βλέπω.
      Κι αφου βρε Σουλάκι άρχισε να μιλάει για ένωση των πατριωτικών δυνάμεων, ετσι ειπε να αρχίσει την προσπάθεια; Με επίθεση σε πατριωτικό κόμμα;

      Στον προλογο μου μίλησα κ για τη χρηματοδότηση και για τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
    2. Xexexexexexexexexexexexe Εμπενε Κα ΣΟΥΛΑ Μας χεχεχεχεχεχεχεχε σουαχιλι? Ακου σουαχιλι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗΣ Χεχεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορπιος

      Διαγραφή
  6. Αντι να χτυπησουν με λυσσα τα κομματα που κυβερνησαν και κατεστρεψαν τη χωρα, καποια φυντανια εχουν πεσει με λυσσα πανω στο Νατσιο...... Ποναει πολυ να μιλας για ΧΡΙΣΤΟ στις μερες μας..... Ακομα και οι υπερπατριωτες, οι εθνικιστες προετρεπαν τον κοσμο να ψηφισει τον τσιπρα! Πανω απο ολα ο αρχηγος.... η Πατριδα στα παπαρια μας!!! ΝΙΚΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλουμε το Βελόπουλο στη Βουλή. Δεν είπαμε ότι δεν τον θέλουμε. Απλά, θέλουμε να μπουν όσοι γίνεται περισσότεροι. Και όχι να λασπολογούνται μεταξύ τους.
    Και γιατί να πει ο Νατσιός ποιος χρηματοδοτεί το κόμμα του; Μάς έχουν πει μήπως τα μεγάλα κόμματα ποιοι μεγάλοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές τους χρηματοδοτούν; Ειδικά το ΚΚΕ αυτό το κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο στο θέμα της χρηματοδότησης, αλλά και στα άλλα θέματα για τα οποία απαιτούν απαντήσεις από το Νατσίο,
      να κάνουν ερωτήσεις και σε όλους τους υπόλοιπους κομματάρχες, να δούμε τί θα τούς απαντήσουν και αν θα τούς απαντήσουν.

      Διαγραφή
  8. Δείτε και αυτό, που ανάρτησε η Φωτεινή από fb :

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/05/blog-post_36.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιπατητής24 Μαΐου, 2023 13:01

    Σοβαρευτείτε κάποιοι παρακαλώ. Ο μνημονιακός Βελόπουλος... Την εποχή του βιβλιοπωλείου Ιστοριογνωσία, το παρατσούκλι του ήταν Κυριάκος "τα φράγκα να βγαίνουν" Βελόπουλος. Κι αυτό το παρατσούκλι βγήκε απο την απάντηση που έδωσε ο ίδιος σε μία ψαροτεβέρνα της Χαλκιδικής που έριχνε μασαμπούκες, όταν ένας γνωστός του τον εντόπισε και τον ρώτησε τί κάνει... Το παραδάκι είναι καλό....
    Όντως θα μπεί στην βολή των γιδιών. Καί; Θα λειτουργήσει ώς ανάχωμα; Ακόμη και να ήθελε δέν μπορεί, απλά άλλη μία βαλβίδα εκτόνωσης.
    Άν τα μπατριωτικά κόμματα (του κώλου) είχαν προτεραιότητα την πατρίδα, θα δημιουργούσαν μία ΕΝΩΣΗ. Αλλά αυτή η λέξη είναι άγνωστη σε κάφρους...
    Κι ο δασκαλάκος-λεβεντιά απο πού ξεπήδησε, μοιάζει σαν να ξεπετάχτηκε απο το πουθενά. Βάλαμε και την ανιψιά στην μέση και μονομιάς κοντά στο 3%.Ενδεικτικό της ηλιθιότητας και συνάμα απόγνωσης των βλακών-δειλών.
    Νέμεσις κύριοι, νέμεσις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Μαΐου, 2023 15:26

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ ΑΡΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗ.

      ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4304 (ΦΕΚ Α’ 234/23/10/2014)
      γ. Τα πολιτικά κόμματα και οι συνασπισμοί, τα οποία στις τελευταίες
      γενικές βουλευτικές εκλογές είχαν καταρτίσει πλήρεις συνδυασμούς,
      τουλάχιστον, στο εβδομήντα τοις εκατό (70%) των εκλογικών περιφερειών
      της χώρας και συγκεντρώσει αριθμό ψήφων, τουλάχιστον, ίσο με το ένα
      κόμμα πέντε τοις εκατό (1,5%) του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων της
      επικράτειας.

      3. Η τακτική χρηματοδότηση καταβάλλεται κατ` έτος και ανέρχεται σε
      ποσοστό ένα κόμμα μηδέν δύο τοις χιλίοις (1,02 ο/οο) των τακτικών εσόδων
      του Κρατικού Προϋπολογισμού του αντίστοιχου οικονομικού έτους.

      ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
      ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ$$$$$ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ" ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ:

      ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί καρπώθηκαν το ποσό των 28.081.001,14 ευρώ σε 14 ξεχωριστές δόσεις.
      Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ, μειωμένο σε σχέση με το σπάταλο παρελθόν αλλά αρκούντως σημαντικό για τα δεδομένα της μεταμνημονιακής Ελλάδας, μοιράστηκαν τα κόμματα τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια (πριν το 2019). Η κρατική χρηματοδότηση από τις εκλογές του 2015 ως και σήμερα, βάσει των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων και των ΦΕΚ που έχουν εκδοθεί αγγίζει τα 47.685.800 ευρώ και μοιράστηκε στα κόμματα ανάλογα με τα ποσοστά που κατέγραψαν στις εκλογικές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν.
      Από τους υπόλοιπους, ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με τις διάφορες εκφάνσεις του (ΔΗΣΥ, Ελιά, ΠΑΣΟΚ κτλ) που εισέπραξε κοντά στα 4 εκατ. ευρώ (3.946794,48 ευρώ) και ακολουθεί το ΚΚΕ με σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ ( 3.416.043,19 ευρώ).
       Σε κάθε περίπτωση ποσά που ξεπερνούν το εκατομμύριο μοιράστηκαν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα με το Ποτάμι να ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ (2.629.915,05), όπως και οι ΑΝΕΛ που έφτασαν τα 2.781.275,22 εκατ. ευρώ. Η Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη δεν έμεινε…παραπονεμένη καθώς έλαβε 1.777.321,66 ευρώ.
       Δικαίωμα μάλιστα στην χρηματοδότηση είχαν και κόμματα που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή αλλά κατέγραψαν αντίστοιχα ποσοστά όπως, οι ΛΑΕ ( 256.749,14 ευρώ), ΛΑΟΣ (284.750,89 ευρώ), ΔΗΜΑΡ (από υπόλοιπα) με 391.591,38 ευρώ ακόμα και η Δημιουργία Ξανά (28.093,75 ευρώ υπόλοιπο από τις προηγούμενες εκλογές).
       Ξεχωριστή ακόμα, είναι η περίπτωση του μορφώματος της ΧΑ, καθώς τα 4.058.984,61 ευρώ που δικαιούται βάσει νόμου έχουν «παγώσει» λόγω της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
       
      Αναλυτικότερα τα πρώτα χρήματα αποδεσμεύτηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό προς τα κομματικά ταμεία, αμέσως μετά τις εκλογές, στα μέσα του Οκτωβρίου του 2015 ως υπόλοιπο της λεγόμενης εκλογικής χρηματοδότησης (1.412.800 ευρώ). Μέσα στον Δεκέμβρη δόθηκαν επιπλέον 4.495.000 ευρώ ως β’ δόση για τη συγκεκριμένη χρονιά. Το 2016 δόθηκαν συνολικά 13.458.000 ευρώ σε 3+1 δόσεις και μοιράστηκαν αναλογικά στα κόμματα ανάλογα με την εκλογική τους δύναμη. Ωστόσο, τα περισσότερα χρήματα της τετατραετίας εισέρευσαν στα κομματικά ταμεία το 2017 σε 6 διαδοχικές δόσεις, αγγίζοντας τα 19.570.000 ευρώ.
       Αντίστοιχα το 2018 και μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχουν εκταμιευτεί προς τα κόμμα 8.750.000 ευρώ σε δύο δόσεις, ενώ αναμένεται πριν από τις εκλογές να δοθούν περισσότερα (η τελευταία δόση έχει ημερομηνία 16/1/19).
       

      Διαγραφή
    2. Περιπατητης24 Μαΐου, 2023 22:32

      Πώς πάει εκείνο το λαϊκό άσμα αγαπητέ Μποτιλια ; Για τα λεφτα τα κάνεις όλα...

      Διαγραφή
  10. Είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ !

    Κουφάλες, λαμόγια, ψευτοσωτήρες !

    Αντί να τρώγεστε μεταξύ σας για τους λειράτους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που παριστάνουν την αντιπολίτευση, θα έπρεπε να είχατε εξεγερθεί και να καίγατε την συμμορία του Μητσοθάφτη για την ΝΟΘΕΙΑ που μας έτριψε σαν ΣΚΑΤΟ στα μούτρα!!!

    Αν νομίζετε ότι η τυραννία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ θα ανατραπεί με ψηφοφορίες, μιλήστε με ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου μια και βρίσκεστε ΚΑΒΑΛΑ στον ΠΟΥΤΣΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΑΡΚΟ, ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΡΙΖΟΤΟ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ..
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ.

      Διαγραφή
    2. σιγα ρε αντρακλα μην καψεις καμμια φλατζα,[δεξι η αριστερο αρχιδι] χαχαχαχαχαχα...Σουλα

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΡΤΗ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΛΟΤΟ...ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ????


      ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΚΗ... ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ ....ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΜΟΡΤΗ MARKO E.T.C.

      ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

      A CASA D' IRENE-NICO FIDENCO

      https://www.youtube.com/watch?v=WDgKqfbiWwA

      V P X

      Διαγραφή
    4. Το αριστερό θα σου δώσει Σούλα ο Μάρκος που ειναι και πιο κρεμαστό. Του Μάρκου το μπινελικι τουλάχιστον είναι εμπεριστατωμένο δεν βρίζει αόριστα σαν λιμενεργάτης όπως εσύ.

      Διαγραφή
    5. Εσείς πιείτε από εδώ για την ώρα κι έρχεται και το κυρίως πιάτο:

      https://twitter.com/spirosthe1st/status/1661609196574371841

      Υ.Γ. Σούλα, εσύ κατάπιε τα ούλα... Όχι τα δικά μου γιατί δεν γαμώ σαβούρες, των πάκηδων εννοώ...

      Διαγραφή
  11. Φίλε Κώστα καλημέρα.

    Από εδώ και πέρα σταματάω να ανακατεύομαι με τους "έλληνες" πολιτικούς καθώς είναι ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ……XA XA XA XA !!!!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒAΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙO ΚIΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ !!!!!!

    Η λέξη ΕΝΩΣΗ εναντίον ενός KΟINOY εχθρού της ΕΛΛΑΔΑΣ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους.

    Ας αφήσουμε τους 70% τρυπημένους να απολαύσουν 20 χρόνια Κούλη ( γιατί θα μείνει ΜΟΝΟΣ TOY o Klaus Schwab, o ΠOY και το Bilderberg Club για τουλάχιστον 20 χρόνια ως "πρωθυπουργός" !!!).

    ΕΠIΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕYΧΟΜΑΙ ΚΑΛH ΕΚΜAΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚHΣ ΓΛΩΣΣΑΣ επειδή θα είναι το πιο χρήσιμη για αυτούς και για τα παιδιά τους !!

    Να πάνε να γαμηθούν οι ίδιοι ….και η Ελλάδα μαζί ΕΞ ΑΙΤIΑΣ TOY ΕΓΩΙΣΜOY ΤΟΥΣ !!!

    « Ραγιάδες μια ζωή...Ραγιάδες εσείς.. Ραγιάδες και τα παιδιά σας...Ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας... !! » ( Παπαφλέσσας)

    ΞΕΧAΣA ΑΥΤO…..

    …ΚΑΙ OΤΙ Ο "ΠΡΟΔOΤΗΣ" ΧIΟΣ ΠΛHΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛH ΤΟΥ ΘEΛΗΣΗ ΜΕ 2 ΣΦΑIΡΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ!!!

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-%ce%9d%ce%a4%ce%9f%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%a4%ce%9f-%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%9f%ce%9c%ce%9c%ce%91-%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%a4%ce%9f-%ce%9f/

    Προτείνω σε όλους τους Έλληνες να παρακολουθήσουν όλες τις παρεμβάσεις στη Βουλή του Βελόπουλου από το 2019….. το μόνο πολιτικό κόμμα που είχε ΠΛΗΡΗ παρουσία σε μια άδεια Βουλή… προσπαθώντας να βοηθήσει τους Έλληνες!!! END +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ "Να πάνε να γαμηθούν οι ίδιοι ….και η Ελλάδα μαζί ΕΞ ΑΙΤIΑΣ TOY ΕΓΩΙΣΜOY ΤΟΥΣ !!!" στο σύμπαν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...
      ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ εγώ είμαι σομαλή... λυπάμαι που διάβασα τα σχόλια σου και ειδικά στον ΔΙΟΔΟΤΟ, μου είναι αδιάφορο αν πικράθηκες ή τα συναισθήματα σου για το τι γίνεται στην δική μας ΠΑΤΡΙΔΑ αυτή τη στιγμή εσύ άλλαξε υπηκοότητα γιατί τέτοιου επιπέδου ΕΛΛΗΝΕΣ δεν τους θέλουμε. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν παρατάμε την ΕΛΛΑΔΑ μας για οποιονδήποτε λόγο και δεν παίζουμε το παιχνίδι των εχθρών της.
      Λυπάμαι γιατί σε είχα εκτιμήσει αλλιώς. Έξω και μακριά από την Ελλάδα μας τέτοιες φωνές...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  12. Ο φίλε μου Κώστα ,

    μόνο με τα δικά μου αυτιά άκουσα το βράδυ της 21ης τoν Πρετεντέρη να λέει " Νίκη , το πολιτικό κόμμα που υποστηρίζουμε " !

    Επίσης ο Ρέστης ( ο Εβραίος Ρέστης ) λένε ότι χρηματοδοτεί τη ΝΙΚΗ ! ( Θυμηθείτε πίσω στο 2019 το πρώτο ταξίδι του Εβραίου Κούλη …. να ταξιδέψει στο Ισραήλ με την οικογένειά του για να δει την Νατάνιαχου και να βάλει λουλούδια στον τάφο του Χέρτσογκ ) !!
    Πιστέψε με , δεν δίνω δεκάρα για τον Βελόπουλο , αλλά ήταν και είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που είχε αντισταθεί κατά την περίοδο του Covid, Turk Aegean, εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου ……το μόνο πολιτικό κόμμα που είχε ΠΛΗΡΗ παρουσία σε μια άδεια Βουλή… προσπαθώντας να βοηθήσει τους Έλληνες!!!

    Για να σου πω την αλήθεια γνωρίζω ότι όλοι οι πολιτικοί είναι κλέφτες και ξεπουλημένοι , αλλά μόνο ο Βελόπουλος και ο Κασιδιάρης είναι λιγότερο και είναι ενάντια στο βαθύ κράτος ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜEΝA ΑΓAΠANE THN ΕΛΛΆΔΑ…..

    Σκεφτείτε ένα πράγμα, γιατί ο Τσίπρας πήγε να συναντήσει τον Σουλτς και γιατί ο Μπλίνκεν είχε έρθει να τον συναντήσει ; OΛΑ HΤΑΝ/EINAI ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜEΝΑ …… και η ΝIKI έφτασε και ωθήθηκε από παντού !! Σκεφτείτε, από όπου έχουν ένα τέτοιο ΜEΓΕΘΟΣ χρημάτων για να συμμετάσχουν και να κάνουν τέτοια τεράστια δημοσιότητα παντού;;;

    Οι ΗΠΑ είναι απελπισμένες να κρατήσουν την Τουρκία που θέλει να πάει στα BRICS ,με όποιο κόστος και η Ελλάδα θα είναι Ιφιγένεια…… Συνεπώς με 180 βουλευτές της Ν. Δ. και 10 της NIKI που χρηματοδοτείται από το Ισραήλ (Ρέστις) o Κούλης μπορεί να κάνει ό, τι του αρέσει με το Αιγαίο !!

    Ήμουν με τον Κασιδιάρη, αλλά όπως είχα πει και έστειλα το email ( Jewish Cuncil)του 2019, το Ισραήλ δεν θα του το επιτρέψει ποτέ ξανά……και το Ισραήλ ελέγχει τις ΗΠΑ/CIA/DEEP STATE και την ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,

      ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΏΣ ΤΟ ΛΕΩ..

      ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ, ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΣΙΟ ;

      ΤΟ ΠΌΣΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΎΟ ΠΟΥ ΑΝΈΦΕΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΊΚΙ ΑΠΟΠΝΈΟΥΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ) ΣΕ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΆ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ -ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ- ΈΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΆΓΙΑ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΎ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η ΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΆ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ.

      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΞΙΦΟΜΑΧΙΑ ΕΔΩ, ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΟΙΌΝ ΟΛΩΝ!
      ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΆΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΝΙΚΕ... Κ ΤΟ ΡΟΥΛΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ..... MR CON ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ....KΑΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ! ΚΑΤΙ 250.000 € ΣΤΗΝ deutsche bank .... XRONIA ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ , ΟΚ ΚΑΛΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ ΑΛΙΕΥΤΗΣ ..!! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ , ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ !!! ΔΙΟΤΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ...Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΠΑΤΕΡΑ.....!!! ΧΑΧΑ

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ = ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΑΜΟΙΒΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ - ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ Κ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ - ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!!
      ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.....

      V P X

      Διαγραφή
  13. Στον σαιτ της νικης στην παραγραφο 4 για τους λαθρομεταναστες, εξαλείφθηκε η παράγραφος 3 που εγραφε για παραμονή των λάθρο 50 και 100 χρόνια ή μόνιμα."  Δηλαδη μνημονιο λαθροεισβολεων!! Τωρα το εχουν αλλαξει εντελως το σαιτ και δεν βρισκω τιποτα απ αυτα. Εχω κρατησει ομως στιγμιοτυπα οθονης τι ελεγαν πριν και μετα με διαφορα μιας εβδομαδας! Οποιος θελει μπορω να του στειλω τις φωτο.Ο νατσιος  οταν τον ρωτησε ο ευαγγελατος αν ειναι υπερ του πολιτικου γαμου απαντησε "ελευθερος ειναι ο ανθρωπος να κανει και πολιτικο γαμο". Ενω θα επρεπε να πει πως ο γαμος ειναι ενα απο 7 μυστηρια της εκκλησιας και οποιος απεχει απ αυτο απεχει και απο τον Χριστο...Και εδω ειναι το κλειδι οπου θα πρεπει να καταλαβουμε καποια στιγμη οτι η Ορθοδοξια δεν μπορει να εμπλεκετε με την πολιτικη και να αλλαζουμε το Δογμα οπως κανει ο Χριστεμπορος νατσιος...
    Για τον βελοπουλο τι να πουμε; Ο βελοπουλος ειναι ΝΑΙ στο μνημονιο και ΠΑΡΩΝ στα μπολια

    Ενας αναγνωστης ΑΒΓΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι υπόπτως έθεσαν θέμα Βελόπουλος ή Νάτσιος.
    Για μένα καλύτερα ο Νάτσιος στην Βουλή παρά ο καθεστωτικός, κοινωνικό παράσιτο, Βελόπουλος
    , που το παίζει κ επιχειρηματίας πωλόντας κηραλοιφές που θεραπεύουν πάσα νόσον κ μαλακίαν.
    Τον Νάτσιο τον γνωρίζω από τα πατριωτικά κείμενα του στο διαδίκτυο.
    Διδάσκαλος με δεύτερο πτυχίο στην Θεολογία.
    Ο Βελόπουλος ...πτυχιούχος Μέσης Εκπαιδεύσεως. Οι πνευματικές δυνάμεις του δεν του επέτρεψαν να εισέλθει σε ΑΕΙ ή, έστω, σε ΤΕΙ.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ....ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΕΞΗΛΘΑΝ !

      V P X

      Διαγραφή
  15. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Μαΐου, 2023 17:20

    Στην Ανάρτηση των αποτελεσμάτων τής singular logic στην σελίδα τού "υπουργείου" εσωτερικών αναφέρεται, ότι δεν έγινε διασταύρωση με αυτά των πρωτοδικείων. Αφού ισχυρίζονται ότι δεν έγινε νοθεία, γιατί αποκρύπτουν τα αποτελέσματα των πρωτοδικείων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ φίλε Διονύση, βρίσκεται στο πρώτο δεκάλεπτο αυτού του βίντεο: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/05/blog-post_66.html

      Διαγραφή
  16. Σιγουρα κατι δεν παει καθολου μα καθολου καλα με τον λεγομενο πατριωτικο-εθνοκεντρικο χωρο. Ολα τα μειονεκτηματα της φυλης μας τωρα βρηκαν την ευκαιρια να ξεπροβαλουν. Η διχονοια, ο φθονος, ο ακρατος εγωισμος, η τοσο τυφλη ιδιοτελεια και ο κομπασμος!!! Ενω η ΕΝΩΣΗ ολων των δυναμεων του χωρου αυτου ειναι αυτονοητη και αδηριτη, τι βλεπουμε? Στησανε ολοι απο ενα μικρο μαγαζακι και πυροβολουν οποιον δουν μπροστα τους. Ελαχιστες φωνες προμοταρουν την συγκροτηση ενος μεγαλου (πολυ μεγαλου) πατριωτικου μετωπου, εστω και ετεροκλητου στην αρχη αφου οι εθνικοι κινδυνοι επελαυνουν και κανενας δεν εχει την πολυτελεια να κωλυσιεργει. Προσωπικα στα μεγαλα θεματα που απασχολουν τους πατριωτες (οχι τους αργοσχολους και τους εγκαθετους) εχω παρατηρησει οτι οι διαφορες ειναι ελαχιστες. Αμελητεες θα ελεγα σε επιπεδο της Στρατηγικης Κατευθυνσης και ορατες μονο στα θεματα Τακτικης. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (πλην εξαιρεσεων) ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ακομα καθ απο αυτους που φαινονται οτι ειναι ειλικρινεις. Δεν ειναι η μονη επαρκης εξηγηση οτι δεν υπαρχει καποιος ηγετης που να μπορεσει να τραβηξει το καρο απο το τελμα. Γιατι τωρα πλεον δεν υπαρχουν περιθωρια. Φθασαμε στο σημειο που αναγκαστικα ειναι ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ!! Να δειξουμε οτι υπαρχουμε πολιτικα και οτι ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! Αργοτερα επισκευαζουμε τις διαφωνιες μας ΕΝ ΠΛΩ!! Αυτο λεω! Δεν πρεπει να περιμενουμε. Οσοι εχουν το χαρισμα της πειθους και της μεγαλοψυχιας ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ με μια μονο σημαια! Αυτη της ΕΝΩΣΗΣ ολων των πατριωτικων εθνικων δυναμεων και φιλων της ελευθεριας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΩ ΚΟΜΜΑ

    Αν το σχόλιό σας δεν ήταν χυδαίο και υβριστικό, ίσως και να το αναρτούσαμε. Αλλά απορώ πώς δεν προσέξατε ότι δεν διαφημίσαμε κανένα κόμμα μέχρι και την Κυριακή των εκλογών. Αλλά και αυτή η ανάρτηση δεν είναι διαφήμιση. Το είπα με σαφήνεια: Η ανάρτηση έγινε για να καυτηριάσω το γεγονός της υποκρισίας από πλευράς Βελόπουλου, που τη μια λέει να ενωθούν τα πατριωτικά κόμματα για να διώξουν την οικογενειοκρατία της μεταπολίτευσης.. και ακριβώς την ίδια μέρα επιτίθεται συκοφαντώντας ένα άλλο πατριωτικό κόμμα. Τόσο πολύ φοβάται μην τού πάρει ψήφους και έδρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώτη φορά βλέπω κόμμα που όλοι το πολεμούν και το κατηγορούν, οι αριστεροί ότι είναι ακροδεξιό, οι δεξιοί ότι είναι των ψεκασμένων, οι χριστιανοί ότι είναι του κατεστημένου της εκκλησίας, οι πατριώτες ότι είναι του συστήματος και υπέρ των μεταναστών, οι αντιεμβολιαστές ότι είναι υπέρ των εμβολίων.
    Τι συμβαίνει;;;;
    ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023
    Αν υπάρχει νοθεία!!!!...
    στην επομένη εκλογική αναμέτρηση, σε ένα μήνα από τώρα….. μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα, …..πατριώτες δωδεκαθειστές, χριστιανοί, Άθεοι, ΠΑΣΟΚικοί, Αριστεροί, Αναρχικοί, Φασίστες, Νεοδημοκράτες, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, ….όλη αυτή η κοινωνία που κατά τον κανόνα πιστεύει ότι αδικείτε από το σύστημα και ελέγχεται η ελευθερία του μπορεί να ανατρέψει το γεγονός.
    Το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γ@μ@σ@@ είναι μια οργή !!! η κάλπη είναι μια οργή, αλλά μπορεί να είναι και ένας κουβάς !!! …υπάρχει ένας πολιτικός χώρος κενός που υποτίθεται ο μέγιστός ελληνάρας θα παίξει μπάλα και θα κερδίσει το ΣΥΣΤΗΜΑ ..λέει έχει στο αίμα του ΙΧΩΡ έχει τον ΔΙΑ δίπλα του είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και όχι ο ΔΑΥΙΔ! και είναι έτοιμος να κάνει τους 12 άθλους, επειδή μια εσωτερική πηγή του είπε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ γ@μ@τ@@ ….και συνάμα ένα σύνολο οπαδών, φιλάθλων, πολιτών,… η κοινωνία γενικότερα αβαντάρουν τον ΑΣΤΡΑΧΑΝ τον Μεσσία ΠΟΛΙΤΙΚΌ σαν τον νέο ΘΗΣΈΑ ή ΗΡΑΚΛΗ που πήρε το ΣΠΑΘΙ και ξεκινά κ αυτός του άθλους…… ΞΕΧΝΟΥΝ την ΜΥΗΣΗ όλοι αυτοί οι ελληνάρες που θέλουν να πάρουν την εξουσία η την ΤΡΟΙΑ και να στείλουν τον Κυριάκο στον αγύριστο ..νομίζουμε μπαίνοντας στο γήπεδο η νίκη είναι κάτι το σίγουρο!!!
    Όταν ένας αδελφός τσακώνεται με τον άλλο αδελφό, όταν η ίδια πραγματικότητα σου δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο …. πόσο σίγουρος είσαι αν ο τερματοφύλακας κάνει τον μ@λ@κ@ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ….. και πόσο σίγουρος είσαι σε αυτόν που σου λέει πατριώτη έχω ΙΧΩΡ και σαν extera bonus είμαι ανεμβολίαστος δεν με χάκαραν!!! Είμαι μαζί σου .
    Νοθεία ….το χακάρισμα του εμβολίου έκανε το 70% του εμβολιασμένου έλληνα πλέον (δαιμονισμένου) να ψηφίσει ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ!!!!
    Το πρόβλημα είναι τεράστιο για τον ΕΛΛΗΝΑ και γενικότερα για όλη την ανθρωπότητα.
    Όταν ανακατεύουμε τα πάντα και πίνουμε ξύδια να ξέρεις δεν θα βρείς την πόρτα του σπιτιού σου.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    …..πατριώτες δωδεκαθειστές, χριστιανοί, Άθεοι, ΠΑΣΟΚικοί, Αριστεροί, Αναρχικοί, Φασίστες, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, ….όλη αυτή η κοινωνία
    Να καταλάβει ότι ΕΣΥ που του δίνεις το βήμα να πει το α,β,γ, πρέπει να γίνεις αμέτοχος ΑΓΝΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ έξω από την δική σου κοσμοαντίληψη ότι χθες ήσουν ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΠΑΣΟΚ…. δεν τρέχει κανένα ΙΧΩΡ και πράσινα άλογα ούτε mRNA το οποίο θα σε διαφοροποίηση σε κάτι άλλο και να σε φέρει σε ένα βήμα προς τον μη ΘΕΟ είναι σαν να μου λες η νοθεία των εκλογών του 2000 άλλαξε το ρου της ΕΛΛΑΔΟΣ αφού και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ να έβγαινε ο κόσμος στο μυαλό του είχε την εικόνα ενός εντολοδόχου φασίστα αν δεν κάνω λάθος τα ίδια λέγανε και για το τέως βασιλιά,,,, τι να λέμε τώρα.
    Η νοθεία μας φταίει ή που ο μίσος πλανήτης χωρίστηκε σε Πουτιν Τραμπ και σκοτεινούς ηγέτες …εν μέρει φαινομενικά έτσι μας αρέσει αυτό βλέπουμε τότε γιατί δεν βλέπεις τόσο φανερά και το έργο του ΣΑΤΑΝΑ να τελειώνουμε και να μπαίνουμε σε έναν ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ έναν νέο κόσμο με ΗΘΟΣ ΑΞΙΕΣ αφού εσείς έχετε αυτές τις εσωτερικές φωνές που οδηγούν στο ΦΩΣ
    Πως ακόμα είμαστε εκτός !!!!

    Aκούω παραδοσιακά αριστερές περιοχές του Πειραιά, της Νίκαιας, του Περάματος, της Δραπετσώνας κλπ, έγιναν ξαφνικά «γαλάζιες»….
    ΓΙΑΤΙ;

    Εκφράζω την οργή που έχουμε όλοι σαν παλικάρια αλλά γίναμε μαλλία-κουβάρια… δεν βλέπω ΣΩΤΗΡΙΑ

    Use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Use your illusion
      ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΤΣΙ
      Αν υπάρχει νοθεία!!!!...
      στην επομένη εκλογική αναμέτρηση, σε ένα μήνα από τώρα….. μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα,......
      ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΨΑΝΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !!! ΟΚ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ

      δεν βλέπω ΣΩΤΗΡΙΑ

      ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΟΚ 40% ΤΗΣ ΜΙΛΦΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ Κ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ !



      ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΧΕΤΙΚΟ

      https://www.youtube.com/@dertaubedj

      V P X



      Διαγραφή
  20. Έχω τώρα εδώ και ενα μήνα
    Ψάχνω να βρω έναν ψύλλο
    Μέσα σε μια αποθήκη με 20.000 δέματα άχυρο
    Μήπως μπορει να με βοηθήσει βοηθήσει κάποιος???


    Άλλο τόσο θα ξυπνήσουμε και εμείς, για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το Σύστημα...

    Των πολιτικών Απατεώνων...


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡25 Μαΐου, 2023 01:16

    Γιόμο Κενυάτα, 1893-1978
    Κενυάτης ηγέτης

    Όταν ήρθαν οι ιεραπόστολοι, οι Αφρικανοί είχαν τη γη και οι ιεραπόστολοι κρατούσαν τη Βίβλο. Μας έμαθαν να προσευχόμαστε με τα μάτια κλειστά. Όταν τα ανοίξαμε, εκείνοι είχαν τη γη κι εμείς κρατούσαμε τη Βίβλο.
    --------------------

    ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ,
    ΟΙ ΧΑΝΑΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΚΗΝΗΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ,
    ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ MARCO DE SADE.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ.
    ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;
    ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡25 Μαΐου, 2023 01:19

    Mahatma Gandhi, 1869-1948
    Ινδός στοχαστής και ακτιβιστής

    Μ’ αρέσει ο Χριστός σας. Δεν μ’ αρέσουν οι χριστιανοί σας. Οι χριστιανοί σας είναι τόσο διαφορετικοί από τον Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. “Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.”

      “Σαν ανθρώπινα όντα, το μεγαλείο μας δεν έγκειται τόσο στην ικανότητα μας να ξαναφτιάξουμε τον κόσμο, αλλά στην ικανότητα μας να ξαναφτιάξουμε τους εαυτούς μας.”
      Mahatma Gandhi, 1869-1948

      + ΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

      O ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΞ ΟΥΣΙΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ - ΑΚΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑ....ΝΕΟ...ΕΛΛΗΝΑ..!!!

      Michael Jackson Man In the mirror Greek subtitles
      https://www.youtube.com/watch?v=zSr6AKtxuy4

      V P X

      Διαγραφή
  23. Η ακεραιότητα και η αυταπάρνηση, που είναι τα ζητούμενα στην επιλογή των πολιτικών προσώπων αφορούν το ήθος του ατόμου, τον βαθμό της πίστης του. Για τον χριστιανό (που ο νατσιος διακηρύττει ότι είναι) το πρωτεύον είναι η πίστη και αυτή διαμορφώνει το ήθος του. Αυτή λοιπόν η πιστη προσεβλήθει, προδόθηκε και περιφρονήθηκε, οπότε που ο ανένδοτος αγώνας που έπρεπε να δούμε από τον νατσιό;τι αγώνα τώρα θα δώσει για κάτι δεύτερο απο την πίστη του. - την πατρίδα - με ποιο ήθος όταν αυτό δεν λειτούργησε όταν επρεπε για το πρωτεύων; Αν για αυτό που πιστεύει σιώπησε μπρος στην προσβολή του, μάλιστα ζητά και λαμβάνει ευλογίες από αυτούς που το έκαναν (για οποίους λόγους, ο Πειραιώς πνευματικός του ), τι αντίδραση θα έχει μπρος στις προσβολές της πατρίδας; θα σιωπά για το καλό του κοινοβουλίου και της δημοκρατίας, αφού πρώτα γράψει ένα αρθράκι υπακούωντας στον θεσμό της κονοβουλευτικης δημοκρατίας και του κάθε μέντορα, πολιτικού ή θρησκευτικού του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜYΡΙΖΑΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή