«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ! (κλικ στην εικόνα)

12 σχόλια:

  1. Ψηφιζοντας ετσι οπως ψηφιζουμε τοσα ... συν τοσα χρονια .. εχουμε αυτα τα πολυ γνωστα μας δλδ απο τα τρια το μακρυτερο...
    Απλα τους νομιμοποιουμε και τους ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ.
    Παιζουμε εκτος εδρας σε εντελως στημενο παιχνιδι..
    Το λευκο αν πληθυνει με συνειδητους πολιτες αποκτα την δυναμικη που χρειαζομαστε για την ανατροπη ενος εντελως σαποιου θεατρου που παιζεται εις βαρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λευκά προσμετρώνται στα άκυρα, νόμος Παυλόπουλου 2006.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτως με το πνευμα και την στρατηγικη του Ζακη Πολυζωιδη.
    Εδω ομως αποδεικνυεται οτι ολοι οι νομικοι μας εξυπηρετουσαν το βρωμερο μας συστημα ολες αυτες τις δεκαετιες που περασαν.........!!!
    Αδιανοητο.
    Αφυπνιση λοιπον και δρασεις απο ολους μας και προς πασαν κατευθυνση για αποκατασταση της αλήθειας και αποδοση δικαιοσυνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποδεικνυεται λοιπον ως ηλίου φαεινότερο οτι και τα 5 κοματα του κυνοβουλιου μας ητοι ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΠΑΣΟΚ , ΜΕΡΑ 25 εχουν σαφη επιγνωση της εγκληματικης ΑΠΑΤΗΣ του εκλεγειν και εκλέγεσθαι....και μας δουλευουν ψιλο γαζι ως προβατα και γαλοπουλες. Χα , χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://yandex.com/search/?text=team+jorge&lr=10418&src=suggest_Dssm

    7,000,000 USD PLIROSE O KOULIS

    https://en.wikipedia.org/wiki/Team_Jorge

    STA ISPANIKA JORGE SIMENEI GIORGOS……PANDA PERNOYN KSENA ONOMATA OI ALLITES
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ !
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ .
    ΠΟΤΕ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ;
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ .ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ .ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ .
    ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΛΑΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΤΕ ΟΜΟΙΓΕΝΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ .
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ .
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ .
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΘΑ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ .
    ΑΣΕ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ .
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ ..........
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ; ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΚΟΛΑΚΙ.

      https://www.tribune.gr/politics/news/article/852107/o-prigkipas-nikolaos-me-masonoys-tis-acharnon-stin-athinaiki-leschi.html

      ΜΑ ΑΡΓΕΙ, ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΑΡΓΕΙ. ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΞΑΝΑΔΕΣ 'ΤΟ, ΜΗΠΩΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ.
      ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ OI ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ''ΠΑΚΕΤΟ'' ΚΟΡΣΕΣ ΓΕΛΙΟΥ, ΠΕΝΤΑΚΙΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΕΣ (ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ, ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.TRAGIK.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ αν ειχαμε κατοχη απο αλλη χωρα πχ Τουρκια τα πραγματα θα ηταν πολυ καλα γιατι συνειδητα και υποσυνειδητα ΟΛΟΙ θα ειχαν μεσα τους την εθνικη συσπειρωση ακομη και τα παιδια.
    Τωρα νομιζεις οτι η αντιπολιτευση ειναι αντιπολιτευση και το ΚΚΕ ειναι ΚΚΕ....
    Γιαυτο και ο υπνος μας ειναι βαθυς εως ληθαργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ:
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    https://www.facebook.com/aperopiablog/posts/pfbid032TgaimiVM1p5zYMSEEYHKkbR7MvAQkTk5gBPoasK63S2wh74mXqFaLRuXkYfrVRJl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΓΝ. Τα ψέματα τελειώνουν μετά τις εκλογές: Έρχονται λιτότητα και «λύση» τύπου «Πρέσπες» στο Αιγαίο
    Η Κομισιόν δεν ξαναδίνει χρήματα και οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώσει το πρόβλημα με τους υδρογονάνθρακες σε Αιγαίο και Μεσόγειο
    ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ - ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΤΗΣ USA. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΚΡΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η USA ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΗΡΙΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ.
    ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ. ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μίνι γκαλοπάκι από τον κοινωνικό κύκλο μου
    στους 10 ψηφοφόρους της ΝΔ το 19 ξαναψήφισαν ΝΔ οι 5
    (κανονικά είναι 11 με 5 , γιατί έχω και έναν ακόμα που ψήφισε ΝΔ το 19 αλλά δυστυχώς το 21 τον χάσαμε ξαφνικά, δεν θα τον προσμετρήσω)
    οι 5 που ξαναψήφισαν ΝΔ
    1ος 2η , γνωστοί μου ζευγάρι γουστάραν με τρέλα την πρωτιά του Μητσοτάκη λες και πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα τους, δεν είπαμε και πολλά τους άφησα στην χαρά τους.
    3η , φίλη από παλιά το έριξε χωρίς δεύτερες σκέψεις ΝΔ με το επιχείρημα «και τι να ψήφιζα ρε Ηλία; τον ΣΥΡΙΖΑ;», οκ εγώ πάντως δεν της ζήτησα κάτι τέτοιο.
    4ος , συνεργάτης μου ελ. επαγ. περίμενε κάποιο ρουσφέτι από την ΝΔ (νομίζω ΕΣΠΑ) και μου απολογήθηκε για την ψήφο του δυσαρεστημένα έκπληκτος «δεν περίμενα να πάρει 40%», κάτι ξέρει.
    5ος , γνωστός νδίτης της γειτονίας μου , έβριζε τον Μητσοτάκη 3 χρόνια , αλλά χτες που τον ρώτησα τι ψήφισε μου απάντησε με πονηρό χαμόγελο «δεν βαριέσαι όλοι ίδιοι είναι» , ώπα; τον έγραψα στην λίστα

    οι 5 που δεν ξαναψήφισαν ΝΔ στις 21 Μαϊου
    1η , πρώην συνεργάτιδα μου, το 19 ψήφισε ΝΔ και βλαστήμησε την ώρα και την στιγμή όντας αντιεμβολιάστρια, στην προχθεσινή τηλεφωνική συνομιλία μας έβριζε γερά τον Μητσοτάκη και αυτούς που τον ψήφισαν. Απείχε από τις εκλογές καθότι εργάζεται σε νησί.
    2η , γνωστή μου σύζυγος πρώην πολιτευτή της ΝΔ σε συνάντηση μας προ μηνών κατηγορούσε τον Μητσοτάκη και εχθές που την συνάντησα μου είπε πως ψήφισε τον Βόβολη
    3ος , γνωστός μου πρώην κομματικός της ΝΔ στην επαρχία, προ διετίας τα είχε τσουγκρίσει με τους πολιτευτές της περιοχής του και σ αυτές τις εκλογές έτρεχε να μαζέψει ψήφους για τον ανιψιό του που κατέβαινε με τον Βελόπουλο.
    4ος , παιδικός μου φίλος ήξερα ότι είχε ψηφίσει το 19 ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τον συνάντησα στον δρόμο την επομένη των εκλογών και είχε κατεβασμένα μούτρα και μου έκανε το ερώτημα (αυτό που το ακούω παντού δυο μέρες τώρα) «ποίος τον ψήφισε αυτόν τον μαλά…»
    5η , συγγενικό μου πρόσωπο που ζει και εργάζεται σε νησί, είχε ψηφίσει ΝΔ το 19 χωρίς σοβαρό λόγο και εννοείτε το σκύλομετάνιωσε, απείχε των εκλογών λόγω απόστασης – οικονομικών και μετά από δικής μου προτροπής να ψηφίσει καλύτερα στις δεύτερες εκλογές

    για να είμαι σωστός πρέπει να προσμετρήσω και δύο που ψήφισαν τώρα ΝΔ
    1ος , γνωστός της συζύγου μου δημ. υπ. που προηγουμένως είχε ψηφίσει Καμένο το 15, το 19 ΣΥΡΙΖΑ και χθες έμαθα ότι ψήφισε ΝΔ, και αντιεμβολιαστής ήταν μέχρι που τα έκανε, δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό
    2ος , φίλος μου χρόνια πασόκος, μες την πανδημία είδε το φως το αληθινό και αναγνώρισε στο πρόσωπο του Μητσοτάκη τον μεγάλο ηγέτη, είμαι σίγουρος ότι τον ψήφισε (και ίσως και το 19)

    10-5+2=7 οπότε ΝΔ 2023 70% της ΝΔ 2019
    τα εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν ΝΔ 2023 110% της ΝΔ 2019
    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΣ γίνεται η ΘΕΣΜΙΚΗ νοθεία στις ελληνικές εκλογές...

    http://www.press-gr.com/2023/05/blog-post_641.html?m=1

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή