«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ / ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ή ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.. ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ.. ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΛΆ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

7 σχόλια:

  1. γαμω το σπιτι τους και δεν ειναι μονο αυτοι /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φίλης, αιώνιος φοιτητής της νομικής, ακολούθησε τον Γιάννη Μπανιά μετά την διάσπαση του ΚΚΕεσ. με τον Κύρκο να ιδρύει την Ε.ΑΡ κ τον έτερο το ΚΚΕ Ανανεωτική Αριστερά μετέπειτα ΑΚΟΑ.
    Στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις 1989-90 έλαβον 0,28% για να καταλήξουν στην τρίτη στο 0,13%.
    Τότε άρχισαν οι αποχωρήσεις, πρώτος ο Σκουρλέτης, Φίλης, Βούτσης, ο Ηλίας Μόσιολος, ο αδελφός του Χρήστος, που δημοσιογραφεί με το ψευδεπώνυμο Ξανθάκης κλπ.
    Άγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ20 Μαΐου, 2023 15:27

    Zaxarias Mytilinios
    2 ώρ.
    https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios ·
    Λοιπόν αποφάσισα θα το ριξω στη ΝΊΚΗ γιατί μόνον αυτοί έχουν σοβαρές ελπίδες να μπουν στη Βουλή.
    Τώρα τι θα κάνουν ειδομεν.
    Ούτως ή άλλως έχουμε μπροστά μας δύο εκλογικες αναμετρησεις (ένας πιθανος δεύτερος γύρος και τις ευρωεκλογές σε ένα χρόνο).
    Μια ευκαιρία θα την δώσω ελπιζοντας να μην μας κάψει όπως ο Πάνος καμένος... Αλλά και να μας καψει η "εκδίκηση" θα έρθει αργά (σε έναν χρόνο) ή γρήγορα (σε ένα μήνα).
    Καλή αυριανή.
    Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
    Κυριακή του Τυφλου. Το μέγα θαύμα, ίσως μας ανοίξει τα μάτια...
    Ζητώ το Έθνος.
    ΌΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΊΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΜΑΣ ΈΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥΣ ΏΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΉΜΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ20 Μαΐου, 2023 15:38

    δημοκρατης
    23 λεπτά πριν
    απο pronews
    Ειναι προφανες, οτι αυριο το μνημονιακο πολιτικο συστημα θα πατωσει και γι'αυτο τρεχουν και δεν φτανουν τα επιτελεια! Προσπαθουν να σωσουν οτι σωζεται, ενω βλεπουν, οτι το μονο που τους μενει, ειναι η συγκυβερνηση! Ειναι σιγουρο, οτι ασχετα απ αυτα που λενε δημοσιως, γινονται εσωτερικες και μυστικες διεργασιες, ωστε να κυβερνησουν μεσω συγκυβερνησης. Αυτο ομως που κανει φοβερη εντυπωση, ειναι η ξαφνικη επιθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ... Αυτο δειχνει οτι ο Τσιπρας, οπως βεβαια και οι αλλοι μνημονιακοι, δεν θελουν με τιποτα την Κωνσταντοπουλου μεσα στη Βουλη!... και αυτο με κανει να αναθεωρησω τις αποψεις μου και να ξαναπροτεινω την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ως επιλογη. Το ξερω οτι εχει αριστερες αντιληψεις, το ξερω οτι ειναι υποστηρικτης των λοατκι και της διαφορετικοτητας, αλλα εχει δειξει οτι ειναι δυναμικη, αντιμνημονιακη και καλη ''ποντα'' μεσα στη Βουλη!... και για να μην τη θελουν οι μνημονιακοι και να την σαμποταρουν, αυτο δειχνει οτι τη φοβουνται!... ιδιαιτερα ο Τσιπρας!...που φοβαται μη τον ξαναπει ''ξεφτιλισμενο'' και μαλιστα εντος Βουλης! Οποτε την προτεινω ξανα ως εκλογικη επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν κοιτας και προς το ΕΠΑΜ του Καζακη(Συμμαχια ανατροπης) ,οι αριστεροι τον λενε δεξιο,ειναι λιγοτερο κουμμουνιστης και περισσοτερο πατριωτης κοιταξτε τα βιντεο του στο γιουτιουμπ για λαθρομεταναστες,οικονομια,κλπ εχει συγκροτημενο λογο.ΗΖωη ειναι υπερ λοατκι,εμβολιων ,ναι ειναι δραστηρια δεν λεω.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Ναύτη,
      το σχόλιο απλά το βρήκε ο "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" στο προνιούς, και μάς το μετέφερε να το διαβάσουμε λόγω του ότι έχει ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  5. δεν βλέπω όμως κάποιες στελεχάρες
    Ο Τσίπρας δεν είναι αυτός που δίνει την πολιτική γραμμή στο ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν το λέω για να τον δικαιολογήσω, είναι ένας απολίτικος αλαζόνας σαχλαμάρας της γενιάς μου που καμαρώνει για το χάρισμά του στην εξαπάτηση,
    Αυτοί που δίνουν την πολιτική γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η μητσοτακική συνιστώσα (όπως τους λέω εγώ) Δραγασάκης Σταθάκης Τσακαλώτος κλπ, πέραν του Τσακαλώτου που παίζει τον ρόλο της αριστερής εσωκομματικής αντιπολίτευσης γι αυτό και είναι υποχρεωμένος να δίνει και καμία παράσταση δημόσια , οι άλλοι δύο είναι καλά κρυμμένοι πίσω από τον Τσίπρα, δεν εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας και χαίρουν και οι τρεις μίας πρόστυχης ασυλίας από την κριτική που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο προσεκτικός παρατηρητής θα προσέξει ότι το μιντιακό σύστημα του Μητσοτακέικου (κανάλια και εφημερίδες της διαπλοκής) ποτέ δεν έχει στραφεί κατά αυτών των πολιτικών παρόλο ανήκουν στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, αντιθέτως μπορεί εύκολα να πέσει κανείς σε κάποιο εγκωμιαστικό άρθρο στις δεξιές φυλλάδες υπέρ των παραπάνω κυρίων.
    ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο , η διαφορά είναι ότι την ΝΔ την ακολουθούν χαζοί δεξιοί ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ χαζοί αριστεροί.
    ΗλιαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή