Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Φτάνει κύριε Λυμπερόπουλε..! Μην ξεβρακώνεις άλλο τον Μπίχλα! ..Θα χάσω τις διακοπές στην Τήλο... 🤣 _ (κλικ στην εικόνα)


4 σχόλια:

 1. ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΆ.... ΆΛΛΟ ΟΡΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΤΡΩΣ ΤΕΛΙΚΆ.....😉.... ΚΆΤΙ ΌΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ😄

  https://twitter.com/nikosmakedonas5/status/1660541491104698368
  ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ.
  KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!

   Διαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΉ ΤΟΥ...
   ΕΤΣΙ –ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ, ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ–
   ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ.
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ –ΝΑ ΠΕΙΣ– ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΦΙΡΜΕΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
   ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ' ΝΑΙ ΜΕΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ GLBTQ – Εκ του διεθνούς αρκτικόλεξου Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender και Queer.

   ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ. ΑΜΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ...

   Ν.Κ.

   Διαγραφή
 2. Ταυρόκωστα καλημέρα καλά τα όσα καταγγέλλει, αλλά άκουσε και τον Ιωσήφ Παπαδόπουλο
  ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή