«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Περί κόμματος 'Νίκη' Δημήτρη Νατσιού..

 
 Σημείωση Κ-Τ : Το παρακάτω κείμενο, το έλαβα εχθές το βράδυ στο viber
 
 
Αγιορείτικες αλήθειες και αγανάκτηση

Τελικά, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας, δεν φταίνε οι Τατσόπουλοι, αυτοί φαίνεται να είναι πιο ειλικρινείς από εμάς, λένε "δεν πιστεύουμε και θα πείσουμε και άλλους να μην πιστεύουν σε Θεό κτλ.

Αυτοί που πριν χρόνια έθαψαν την ευλογημένη προσπάθεια του κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΑ του Βολουδάκη ,οι ίδιοι προβατόσχημοι λύκοι τώρα, με πιο πολύ πάθος προσπαθούν να λερώσουν την ευλογημένη προσπάθεια του πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗ και όσο βλέπουν το αγκάλιασμα του κόσμου , τόσο περισσότερο δαιμονίζονται
 σκορπώντας  ενοχικά σύνδρομα στους απλούς πιστούς, λέγοντας :"μην παρασύρεστε από θρησκευτικές  παραεκκλησιαστικές οργανώσεις και μοναστήρια"  μην ακούτε τη συνείδηση σας δηλαδή. 
Αυτά δεν τα λέμε για τους γνωρίζοντες τη δράση του δασκάλου, αυτοί  πληροφορούνται το θέλημα Του. 

Αυτά τα λέμε όχι βέβαια με διάθεση να κρίνουμε τους επισκόπους μας, αλλά για να προστατέψουμε τους αδερφούς που έχουν άγνοια και εύκολα παρασύρονται γιατί αγνοούν τα λεχθέντα και πραχθέντα των οικουμενιστών και απορούν γιατί επίσκοποι δεν θέλουν στη Βουλή έναν τόσο καλό δάσκαλο θεολόγο.
Για αυτό ταπεινά ενημερώνουμε.

Οι λόγοι που οι οικουμενιστές επίσκοποι ποικιλοτρόπως πολεμούν τον  κύριο Νατσιό είναι οι εξής:

1) Ο  κύριος Νατσιός πήρε θέση ξεκάθαρη για τό Κολυμπάρι: βλέπε εδώ: https://youtu.be/mYhzGD95eJY  .

Όπως είδαμε και ακούσαμε στο βίντεο ο δάσκαλος μιλά για προδοσία των κατ'όνομα μόνο επισκόπων στο ξεπούλημα της Ορθοδοξίας...

2) Ο  κύριος Νατσιός με άρθρα και επιστολές.  https://www.newsnowgr.com/article/1031349/dimitris-natsios-apantisi-ston-mitropoliti-ydras-spetson-kai-aiginis-k-efraim.html    πήρε θέση κατά της αλλαγής στο μάθημα των θρησκευτικών, όταν ο Ύδρας Εφραίμ   έλεγε "ναι" στην κυβέρνηση για την αλλαγή . Πήγε περίπατο ο κατηχητικός και ομολογιακός χαρακτήρας του μαθήματος!!! ....βλέπε εδώ...: https://tasthyras.wordpress.com/?s=%CE%9D%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8C%CF%82+&submit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

Αρθρογραφία του κυρίου Νατσιού 2019-2023 για  όλα τα θέματα ,καλό είναι να τα διαβάσουμε και να τα διαδώσουμε γιατί δυστυχώς πολλοί καλοπροαίρετοι αδερφοί μας, τα αγνοούν.


3) Ο Νατσιός πήρε θέση κατά της λαθρομετανάστευσης, όταν ο Αλεξανδρουπόλεως έλεγε, χαλαρά ,"θα ερωτευτούν οι κόρες σας τους λάθρο και όλα καλά! θά λύσουμε το δημογραφικό.

4) Ο Νατσιός πήρε θέση κατά της υποχρεωτικοτητας και του lockdown μιλώντας για την  απάτη το ""Μένουμε σπίτι""

 Όταν ο μεταπατερικός οικουμενιστής και ουκρανόφιλος Δημητριάδος Ιγνάτιος και Λαρίσης Ιερώνυμος τρομοκρατούσαν, στηρίζοντας το κυβερνητικό αφήγημα, κλειστοί ναοί,  ψυχαναγκαστική μασκοφορία , κ.τ.λ.

Βλέπε εδώ ποιος είναι ο Λαρίσης


Βλέπε εδώ κάτι άλλο 

5)  Όταν ο Νατσιός χαιρετούσε τους αγώνες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου ,
η Συνοδος μας δυστυχώς, πιστή στο κυβερνητικό αφήγημα του  βλάσφημου Μόσιαλου και Μητσοτάκη ( να μην ξεχνάμε)  ήθελε το στόμα του κλειστό! 

5) Όταν για χρόνια ο Νατσιός έκανε δωρεάν εκπομπές στο 4Ε  θίγοντας φλέγοντα εθνικά και εκκλησιαστικά θέματα, οι αρχιερείς της αισχίνης μαγείρεψαν εν μία νυκτί την εκδίωξη του.
 Βλέπε εδώ:

Νατσιός για κάρτα πολίτη βλέπε εδώ:

Νατσιός για Μακεδονία βλέπε εδώ:

Νατσιός για πανδημία βλέπε εδώ:

Και εδώ:


Τώρα με την απάτη του «μένουμε σπίτι» επιστρατεύτηκαν τα «λαμπερά» όργανα της προπαγάνδας. Στις μεγάλες τρικυμίες ξεβράζονται τα κονσερβοκούτια και τα σκουπίδια. Ο λαός έπρεπε να τρομοκρατηθεί, να καθηλωθεί, να ενοχοποιηθεί. Οι ναοί να κλείσουν χωρίς αντιδράσεις. Ιερείς και πιστοί να απειληθούν. Το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας να ποινικοποιηθεί. Τα παράνομα πρόστιμα να κάμψουν όσους τολμούν..... (περισσότερα πίσω στον σύνδεσμο.)

Για να μην κουράζω, δεν λέω άλλα, γιατί οι λόγοι τελειωμό δεν έχουν.
Αυτη είναι η αλήθεια αδελφοί, αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που οι αρχιερείς της καριέρας δεν θέλουν έναν άξιο, έντιμο και ευλογημένο άντρα στην πολιτική, γι αυτό αρχές και εξουσίες του σκότους όλοι κατά της ευλογημένης προσπάθειας του πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗ.

 Δεν έπρεπε να έχουν χάσει τον ύπνο τους ,δεν έπρεπε να
αρρωσταίνουν στη σκέψη ότι ο Νατσιός ενδέχεται από τα έδρανα της Βουλής να κηρύττει αυτά που οι επίσκοποι ξέχασαν.

Έπρεπε να χαίρονται και να επικροτούν προσευχόμενοι, να μας χαρίσει η Αγάπη Του και άλλους σαν τον κύριο Νατσιό, να ευλογηθεί ο τόπος, να ακουστούν στη  Βουλή ήθη χρηστά κι ευλογημένα!!!

Δόξα τω Θεώ όμως, έχουμε και αγίους επισκόπους,  δεν αφήνει η Αγάπη Του.
Ποτέ δεν θα δούμε τους σεβασμιώτατους αρχιερείς μας Κυθήρων, Καλαβρύτων πρώην και νυν, Καρπενησίου και άλλους καλούς να ταράζουν και να διχάζουν το ποίμνιο  , γιατί αυτοί ξέρουν να εκτιμούν, βλέπουν καθαρά , δεν πέφτουν στην παγίδα να γίνουν το μυστρί, να ρίξουν τη λάσπη να λερώσουν καθαρούς!!!

 Λύσσαξαν όλα τα συστημικά κανάλια, φθόνος διαβόλου  ξεκάθαρος,
Θα μου πεις  ,αν το δούμε και αλλιώς, καλό είναι, κάνουν δωρεάν διαφήμιση, γιατί λίγοι ξέρουμε τον ευλογημένο δάσκαλο. Ήρθε ο καιρός να τον γνωρίσουμε όλοι!!
 
Όλοι ξαφνικά εναντίον Νατσιού! σύμμαχοι με τον  κοινό εχθρό .
Μα είναι δυνατόν; !!!

Μα καλά,δεν βλέπουμε το θέλημα Του, την ευκαιρία που μας έδωσε η Αγάπη Του!!
Έτσι θα πάμε μπροστά, θα βγάζουμε οι χριστιανοί τα μάτια μόνοι μας, δίνοντας πάσες στους δημοσιογράφους του σατανοκρατούμενου συστήματος .
Ας  φρεσκάρουμε την αρθρογραφία του Νατσιού,
να θυμηθούμε τους αγώνες του !!

Τράπεζες ,  μασονικές στοές, εταιρείες, λέσχες μυστικές οργανώσεις, φανερά πλέον χρηματοδοτούν και στηρίζουν τα μεγάλα κόμματα με δάνεια αγύριστα
και  αρχιερέα δεν ακούσαμε να σχολιάσει κάτι, τώρα ενοχλήθηκαν..... που τα μοναστήρια ,το Άγιον Όρος  , οι ευλαβείς και ανδρείοι κληρικοί με απλότητα και παρρησία λένε:
"Ναι βρε παιδιά, το δάσκαλο απ'το Κιλκίς από μικρό παιδί τον ξέρουμε , ψηφίστε τον, ευλογία για τον τόπο , αληθινούς χριστιανούς στα πράγματα θέλουμε! 
 
Οὐ γὰρ ἔδωκεν ἡμῖν ὁ Θεὸς πνεῦμα δειλίας, ἀλλὰ δυνάμεως καὶ ἀγάπης καὶ σωφρονισμοῦ.

Β Τιμ. 1,7


Διαβάστε επίσης:

Β.Ρέστης: «Δεν έχω καμία σχέση με την χρηματοδότηση του κόμματος Νίκη». Θα προσφύγω άμεσα στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια αν συνεχίσουν να δημοσιεύονται ανυπόστατες φημολογίες

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δ. ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ 




15 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΕΝ ``ΦΥΤΡΩΣΕ'' ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ. ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΙΣΧΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΤΩΡΙΝΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013-14-15, ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ 2023;;;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψαξτε τι λεει το κινημα ''ΚΟΙΝΩΝΙΑ '' (κατι καποδιστριακοι )που αυτοι πρωτοι καλεσαν τον νατσιο να μπει στην παραταξη τους και καθοτι λενε τους πουλησε .Ειχαν δωσει συντευξη προσφατα σχετικα με τον εν λογο κο Νατσιο ΄.Τσεκαρετε το ...ΜΕτα κρινετε .ΚΑΙ δεν τα λεω εγω αλλα στην σχετικη συντευξη λεει και αλλα .Γενικα φιλοι μου ο πολιτικος κοσμος της χωρας ειναι ενα ματσο wannabe αρχηγοι(της τρυπια δεκαρας) , ονειροβατες (που μολισ μπουν στην βουλη τα γραφουν ολα και ξεχνανε και αξιεσ και αρχες), μεθυστακες τρελλοι ,φετιχιστες σκληροι (βλ .κουτσουμπα) , φιλοχρηματοι και γενικα με ενα γενιτσαρικο ανθελληνικο συμπερφοτιστικο μοτιβο (αν τους ρωτησεις υποκρινονται και καλα για να μην τους κανουν στην μπαντα και μολισ μπουν θα τα αλλαξουν ολα )(εδω γελαμε για ναμην κλαιμε).Αλητεσ σιχαμενοι ολοι οι πολιτικοι ...με βασικους τους γνωστους ..και οπως λεει και ο τυποσ που υπογραφει ''μποτιλια στο πελαγος '' ετσι οπς ειναι η δημοκρατια αυτη ..ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΩ //και δεν μιλαω για βασιλειες και οτι αλλη εναλακτικη το ιδιο το συστημα δινει ..../Σιχαθηκα το συτσημα ολοκληρο γιατι ΜΟΝΟ σκοπο εχει την εξαλειψη μας.Και εμεις αντι να το πατησουμε καθομαστε και πεφτουμε στα καροτα του και πιστευουμε καθε μαλακα και μαλακισμενη , σιχαμενα ανδρεικελα σε διαφορα ποστα ...ειναι πολυ κοντα ολα .καντε τα πρωτα μπανια σας ...ιουνιος και παλι καινουριο καροτο για να μην σηκωθειτε ποτε απο το αναπαυτικο καρεκλακι πληκτρολογησης .Ο καθενας νοημον θα επρεπε να ειναι ηδη σε πυρετο ετοιμασιας για καβατζα , ενδυναμωση (σωματικη ψυχικη )ενημερωση με τον κυκλο σας σχετικα με το σχεδιο δρασης σε διαφορα σεναριΑ ..κ.α.π.χρονος δεν υπαρχει πλεον .οσο δεν κανουμε κατι τοσο υποχωρουμε και στο τελος γκρεμος (ΟΧΙ ΤΟΙΧΟς )και αυτοι θελουν να μας ριξουν ...με το τελοσπαντων , δεν βαριεσαι κ.ο.κ φτασαμε ως εδω .Μασ σκοτωνουν και τα παιδια μασ και δεν ανεχομαστε να τους χαλασουμε ....ΟΜΩΣ καλομελετατε ....... ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΑΤΟΣ και πεφτουμε με τα μπουνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KΑΙ έχω ψηφίσει 'Κοινωνία του Καποδίστρια', ΚΑΙ έχω γνωρίσει από κοντά ιδρυτικά τους μέλη, το 2011. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τηλεφωνικώς φίλε Pananas. (δεν θα πω κάτι κακό για την 'Κοινωνία', απλά κάποια μυστήρια που συμβαίνουν)

      Διαγραφή
    2. και αυτοι οι κοινωνια περιεργοι ηταν /ειναι

      Διαγραφή
  3. To πρόβλημα στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ήταν ότι ο παπάς ήταν αυταρχικός και "παντογνώστης". Διοικούσε το κόμμα εν ράβδω σιδηρά, όπως και το ποίμνιό του.
    Νόμιζε ότι το κόμμα είναι μοναστήρι κι αυτός ηγούμενος.
    Μονοπρόσωπη Α.Ε. και οι υπόλοιποι ως αναγκαίο κακό.
    Πολλοί λάκισαν.

    Με τη ΝΙΚΗ είναι και ο Διονύσης Μακρής από το Βήμα Ορθοδοξίας, άνθρωπος δοκιμασμένος για την γνησιότητά του, εδώ και πολλές 10ετίες.
    Επίσης, με την ΝΙΚΗ είναι και όσοι εκκλησιάζονταν κρυφά, στις "κατακόμβες" των λοκ-ντάουν.

    Θα ψηφίσω κι εγώ.
    ΝΙΚΗ.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Πρόβλημα με τη ''ΝΙΚΗ'' είναι ότι ο Νατσιός αρνήθηκε πεισματικά να βάλει επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον πατέρα Κλεομένη προκειμένου,
      με το νταούλι και με τον ζουρνά, κλήρος και λαός να γκρεμίσουμε τα τείχη του Μαξίμου όπως, τότε με τις σάλπιγγες, τα τείχη της Ιεριχούς.

      Άραγε, Θα υπάρξει επόμενη φορά;

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    2. Πολλά δεν ξέρω για το τι συμβαίνει μέσα στο κόμμα αυτό, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι ο πατήρ Κλεομένης είναι τελείως ακατάλληλος για τέτοια θέση.

      Εκτός του ότι είναι ακραίος παλαιοημερολογίτης και υβριστής Αγίων, το βασικότερο είναι ότι είναι αγράμματος, έξαλλος, αμετροεπής και ακαταλόγιστος. Να τον βάλει υποψήφιο (και μάλιστα επικεφαλής στο επικρατείας!!!) για ποιό λόγο; Για να δώσει το προσωπικό του σόου και μέσα σε λίγες μέρες, να τινάξει τις προσπάθειες όλων των άλλων στον αέρα, ;
      Μπορεί ο Κλεομένης να αρέσκεται να περιστάνει τον "τρελλό προφήτη", αλλά τέτοιες δουλειές χρειάζονται χαμηλών τόνων σωφροσύνη, όχι "ιερή τρέλλα". Δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές.

      μνκ

      Διαγραφή
    3. Υ.Γ. Το "νταούλι κι ο ζουρνάς" μου θυμίζουν τον "γκόου μπακ μίσες Μέρκελ". Κι αυτός κάτι ζουρνάδες θα έπαιζε...
      Μεγάλα λόγια και τζάμπα μαγκιές.
      Όλα θα γίνουν θαυματουργικώς και αυτομάτως!

      Το 1453 γιατί δεν έγιναν;
      Το 1922;
      Το 1940;
      Τον χειμωνα του 1942;
      Το 1946;
      Το 1974;
      κλπ κλπ...

      μνκ

      Διαγραφή
    4. @ΝΚ ΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ??? ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ?

      https://www.youtube.com/watch?v=EGLnNeboFps

      https://www.youtube.com/watch?v=Sk20qUSg8mg

      V P X

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστώ Μαρία μου για την απάντηση, με έβγαλες από τον κόπο.

      Διαγραφή
    6. @ VPX

      Πολύ γέλιο λέμε..! χαχαχα
      Αξιοθαύμαστη στον Κλεομένη η διά Χριστόν σαλότητά του, αλλά ως εκεί.

      Διαγραφή
    7. Ακραίος; Υβριστής; Αγράμματος; Έξαλλος; Αμετροεπής; Ακαταλόγιστος;
      Με τέτοια προσόντα; Σιγά να μην ξεπέσει στο επικρατείας της ΝΙΚΗΣ
      υπουργός ανάπτυξης του Μητσοτάκη να μην σου πω και αντιπρόεδρος της ΝοθείαςΔημοκρατίας
      ΗλίαςΦ

      Διαγραφή
  4. ONTΩΣ Ο Κος ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ( 2010 ) ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΛΟΑΤΚΙ - ΕΜΠΟΡΟΥΣ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΛΠ...

    ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΔΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΝΟΚΕΦΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ( Κ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ..) ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ...Κ
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ...!

    The Black Hole

    https://www.youtube.com/watch?v=P5_Msrdg3Hk

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο που το κόμμα Νίκη το πολεμάει η βρωμιά λυσσαλέα, σημαίνει ότι κάτι καθαρό υπάρχει στα εσώτερα του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.youtube.com/watch?v=dbMTvlGTZ_0&t=106s

    ΑπάντησηΔιαγραφή