«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ !!! ..και άλλα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α!

8 σχόλια:

  1. Κοκοκο. Γραμμή για Βελόπουλο δηλαδή, άλλη μία κολοτουμπα.
    Tuluba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το focus είναι μέσον του Βελόπουλου στην Θεσσαλονίκη, ο διευθυντής του εμφανίζεται σχεδόν καθημερινώς στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Alert μέσω του οποίου ο Βελόπουλος εμπορεύεται κηραλειφές και ιδιόχειρα κείμενα του Ιησού.
    Τελευταίως ο Χίος εμφανίζεται στο Alert, στην εκπομπή του Ανδρέα Καψαμπέλη, παλαιού υπαλλήλου στα ΜΜΕ των Κουρήδων, δλδ αυριανιστής, πριν εμφανιζόταν στο ART του Καρατζαφέρη.
    Ο Χίος στην ιστοσελίδα του διαφημίζει δύο υποψηφίους βουλευτές του κόμματος Βελόπουλου, τους οποίους επίσης διαφημίζει η ιστοσελίδα του Μελισσανίδη Newsbreak.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχίζω να αμφιβάλλω και για την "δολοφονική"ενέργεια κατά του χιου
    Tuluba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. self made event aka fourthiwtis taxa moy me kalasnikov ahhahahahaha emploki apo 20 cm axxaxaxaxaxax

      Διαγραφή
  4. ΑΝΑΓΝ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?
    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%8d-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο focus ειναι η μόνη αντί νεοταξιτικη φωνή στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο στην βόρεια Ελλάδα. Έφερε από montane μεχρι bagdi, έδωσαν μάχες εδώ και 3 χρόνια. Οποιος δεν ξέρει να σιωπά, εκτός αν γνωρίζει κάνεις αλλο ΜΜΕ στην χώρα τέτοιο, έστω το μισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να είναι έτσι, θέλω να το πιστεύω.
      Θα παρακαλέσω όμως να βάλετε και ένα ψευδώνυμο σε επόμενα σχόλιά σας, γιατί μόνο έτσι θα αναρτηθούν.

      Διαγραφή