«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Μπριζολάκιας και Σαμαράς δήθεν έκαναν "αντιπολίτευση" στην Κούλα τα τελευταία δύο χρόνια.. Τελικά όμως.. στηρίζουν απόλυτα το κόμμα και την καρέκλα τους, όλοι συνειδητότατη συμμέτοχη στην εγκληματική οργάνωση. Όλο το ιερατείο σε παράταξη..Σαλόμ

Περισσότερα εδώ

5 σχόλια:

  1. Όλοι οι προδότες Ενωμένοι.
    Της προδοσίας το Αίμα
    Νερό, δεν γίνεται!!!!



    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡09 Μαΐου, 2023 22:30

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΙΩΝΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ. ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΟΦΙΑΣ.
    ΤΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΑΡΚΙΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ !! ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2021 ΕΩΣ ΤΩΡΑ !!

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2023/05/1-2021.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έπρεπε (συμφωνα με το συνταγμα) να εχουμε υπηρεσιακή κυβερνηση. Που ειναι αυτη?
    Δεν έχουμε γιατι ο Κουλης ΔΕΝ ολοκληρωσε την 4ετια όπως επιβάλετε από το συνταγμα και αντ' αυτού επικαλέσθηκε εκτακτη ανάγκη (μαλλον θα χεστκε η φοραδα στο αλώνι και αυτο ειναι σοβαρη εκτακτη αναγκη), διέλυσε πρόωρα τη Βουλή και έτσι παμε σε εκλογές με κυβερνηση Κούλη, υπουργούς που κανουν ακομη και τώρα ρουσφέτια, επικαλούνται τις θέσεις τους και τις ιδιοτητες τους και άλλα διαφορα... κι εχει και πιο μεγάλη ουρα αυτη η ιστορία που θα την δουμε αν παμε σε 2η Κυριακη.

    Πατάνε σε παραθυράκια του Συντάγματος. Για παράδειγμα το Σύνταγμα ορίζει ότι θα πρέπει να υπάρχει υπηρεσιακός υπουργός εσωτερικών που θα διεξάγει τις εκλογές, αλλά δεν προέβλεψε να σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, αν δεν ολοκληρώσει την θητείας της η προηγούμενη.

    Έτσι ο Κούλης έβαλε υπηρεσιακή ΥΠΕΣ την Καλλιόπη Σπανού και αφήνει τους υπόλοιπους να κάνουν ρουσφέτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8 γραφεία τελετών στη Θεσσαλονίκη, και τα 2 τελευταία χρόνια εχουν θησαυρίσει απο τους πολλούς θανάτους!

    https://www.olympia.gr/1542265/viral/echei-8-grafeia-teleton-sti-thessaloniki-kai-ta-2-teleytaia-chronia-echei-thisayrisei-apo-toys-polloys-thanatoys/

    ΑπάντησηΔιαγραφή