«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ : ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ EΡXETAI Η ΟΡΓΗ.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΤΗ GAMISATE !!!!!

10 σχόλια:

  1. Κωστα το ξερεις πολυ καλα πως τιποτα δεν θα γινει δυστυχως, τιποτα που να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ να ελεγχουν. Μπορει καποιες κατα τοπους διαμαρτυριες και οσοι φωναζαμε για τις Πρεσπες. Μια απο τα ιδια δηλαδη. Αρα, μπορουμε να κανουμε για να το αποτρεψουμε; Ειμασθε 2,5 εκατομυρια ανεμβολιασθοι περιπου; αρα βλεπουμε τα πραγματα υπο την ιδια οπτικη: Βγαζουμε και ΙΣΧΥΡΗ και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ κυβερνηση, αρκει να παμε Μονοκουκι. Ας συντονιστουμε λοιπον δεν ειναι κακο.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ...ΠΧ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Αιγαίον ήταν ελληνική λίμνη, τώρα δεν είναι διότι ο μη Τούρκος κ γνωστός μασόνος Μουσταφά Κεμάλ ίδρυσε το νεοπαγές τουρκικό κράτος στην Μικρά Ασία επίσης στο ήμισυ της Αρμενίας κ στο Κουρδιστάν.
    Στις διαπραγματεύσεις απαίτηση μας άμεση η παράδοση Ίμβρου κ Τενέδου. Πληρωμή ενοικίου από το τουρκικό κράτος για την χρήση της ελληνικής πόλεως Άγκυρα ως πρωτεύουσα του.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, Μάλιστα. Μετά Χαράς Να πάμε στο Δικαστήριο της Χάγης, πού' ναι και το μεράκι της Ντόρας, ζητώντας να καθοριστεί το ενοίκιο που θα μας καταβάλλει το τουρκικό κράτος για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί, ως πρωτεύουσά του, την ελληνική πόλη Άγκυρα.
      Το Τζάμπα Πέθανε,Το ξέρει κι ο Σουλτάνος αλλά σου λέει Άστους, όσο δεν μιλάνε Κέρδος τό' χω...

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  4. Η Ευρώπη να καεί για να σωθεί η Ελλάς!08 Μαΐου, 2023 18:05

    Φακ γιου αϊ γουόντ ντου γουάτ γιου τελλ μη, τραγούδαγε η παρέα στη συναυλία τους στην Πετρούπολη. Και μετά πήγανε να εμβολιαστούνε για να "κερδίσουν την ελευθερία τους". Ψευτόμαγκες ήμεθα. Εμετρήθημεν και ευρέθημεν ολιγοβαρείς. Και λίγα μας κάνουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω εν μέρει. Γιατί δεν έχουμε να κάνουμε τόσο με έλλειψη θάρρους, όσο με έλλειψη σωστής παιδείας, που έδωσε χώρο στην εξαπάτηση από τον εχθρό.

      Διαγραφή
  5. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.
    Γ.Βαρουφάκης: «Είμαστε κράτος υπό κατοχή – Όλα τα χρήματα από τις εξορύξεις υδρογονανθράκων θα τα πάρουν οι ξένοι»
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ? ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ. ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
    ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΩΦΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΜΕΤΑ
    ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
    Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΤ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΛΘΕ Ο ΝΙΜΙΤΣ. ΕΝΩ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ. ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΔΗ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ Κ@ΠΡΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΛΑΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΒΡΕ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ?
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ? ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to aigaio exei sυμφωνηθει .το ιονιο εχει δοθει ηδη (και ακριβως στα συνορα με τον αλβανικο θαλασιο χωρο υπαρχει βαση υπβρυχιων αλβανοτουρκικη ), οι κυκλαδες ειναι του βατικανο , η μακεδονια εχει ταμπελοποιηθει , ο εβροσ , ροδοπη ετοιμαζονται σιγα σιγα , γαυδος τενεδος καστελοριζο εκριζωνουν τον πληθυσμο κ.ο.κ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    και το μισος και η καταθλιψη και η δυναμη να προχωραμε μερα με την μερα ....αλλα σιγα σιγα γινεται βημα βημα
    και στο τελος οι επομενοι θα ειναι ζομπι με δωρο πρωινη κολωνοσκοπηση και δωρο το εκτυπωμενο σουβλακι στον ψωρο δουλειας .
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ πλεον .
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡθΡΟ ΤΗΣ ΟΥΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ αλλα και αποδειξη οτι ειναι κρατικοι 100%
    θα ερθει η ωρα φιλε κωστα
    και εμας να πουλησουν δεν θα κουνηθει κανεις .
    η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΧΤΕΣ .
    ο καθεις θα κανει οτι του κατεβασει η καρκαλα του με τις εκλογες.
    εχετε κολλησει με το καροτο και ολα τα περνανε κατω απο την πορτα .
    τερμα οι εκλογεσ (μπορει και να μην τελειωσουν ποτε )

    ειναι κανονισμενα ολα
    και μονο ενα μαυρο κυκνο
    ενα false flag γεγονος
    η' και ενα ΙΜΙΑ η΄κατι αναλογο
    η' και κατι που δεν μπορουμε να φανταστουμε
    ειναι αρκετο γαι να πανε σε συνεργασια (και καλα αναγκαστικη για το καλο του ελληνικου λαου και ολοι να το κανουν γαργαρα )
    οπως εκαναν για τα εμβολια Η1Ν1, κοβιντ , ευβοιες , πρεσπεσ , ιμια , ματι , τεμπη βιασμοι και μαστρωπεια 12 χρονςων (απο τον ΝΔ μιχο ), απαγωγεσ 10 χρονων απο (την συριζαια λεσβια ), αλλαξοκωλιες με παπαδες και οργια με χρηματα και κομπινεζον , δολοφονιες μαρτυρων , δημοσιογραφων και αρειοπαγιτων αντιθετων με το ξεπουλημα ηθικης και αξιων της χωρας , ΝΟΟΡ 1-7 (βρηκαν μονο το 1 και πεθαναν ολοι οι μαρτυρεσ κατηγοριας ) , αστυνομικοι δολοφονοι η' βαπορακια , ξεπετσιασμα του αρειου παγου και του δικαστικου σωματος , ελεγχομενοι και κρατικοι αντιφα , φασιστες , μκο , πακια , ρουβικωνας , ουα , 17Ν ,ΟΥΑ , BLACK BLOCKS, Ελ.Ασ. και οτι αλλη μαλακια κνε , κκε , κκε μ-λ , ανταρσυα , παμε ..και καθε ειδους συνδικαλισμος ....ξεπουλημα και κλεισιμο ΚΑΘΕ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ , θαψιμο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΑΣ για
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΛΟΥΤΟ (κυριολεκτικα ) ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ , αλλαγη και διαστρβλωση καθε ιστορικης αληθειας , προσωπων και γεγονοτων , εξαθλοιωση της επετειου του εθνους απο την μουμια την αγγελοπουλου αλλα κι οοοολου του συστηματος ...οι ξεπουλημενοι εφοπλιστες , το ψευτικο πολυτεχνειο κ.οκ ωστε για να νομιζει το κοπαδι οτι καποιος παλευει για την ζωη του πολιτη (κουνια που τον κουναγε ).
    και γραφω ΜΟΝΟ για τα τελευταια 20 -40 χρονια .
    Δυστυχως η' ευτυχως η μεγαλοκαρδια ενος ευαισθητου λαου ειναι εκμεταλευσιμη φιλ ε κωτα απο τους ιδιουσ σιχαμενους εδω και πολλες γενιες .
    Η ιδια μεγαλοκαρδια που τους οριζει ηρωες ειναι αυτη που τους δυναστευει .
    Το προβλημα δεν ειναι η διχονοια μεταξυ μας (η οποια υπαρχει ακομη απο την αρχαιοτητα )
    αλλα η δυνατοτητα μασ να προχωραμε ακομη και στα πιο δυσκολα περιβαλλοντα .
    (Ειμαστε σαν τα εξτρεμοφιλα συμπαθη οντα )
    Υπαρχει πολεμος που εχει ξεκινησει απο την Ελληνικο Ατλαντικο πολεμο , κα συνεχιζεται μεχρι και σημερα .
    ΕΙναι η πρωτη φορα που εχουνφτασει τοοοσο κοντα να εξαλειψουν το εθνος (αν και αλλαξαν ροτα και σκοποσ ειναι αντικατασταση και η προμιξη ).
    Αν ο καθεις στην ζωη του επεναφερει τις αξιες που πιστευει ...και ακλονητος συνεχισει ν ζει , αργα η' γρηγορα οι γυρω του θα υιοθετησουν τις ιδεες του μιας και καποες ιδεες ειναι αναλοιωτες μεσα στον χρονο , ενω καποιες ειναι σαπιεσ και χανονται .
    Δεν μπορεισ να τραγουδησεις εαν το κεφαλι σου ειναι σκυφτο φιλε κωστα .δεν βγαινει φωνη .Οποτε καλο θα ειναι να ειμαστε απλα ετοιμοι , ο καθεις στην ζωη του ..εν συνειδητοι και θα δοθει η ευκαιρια (θελω να πιστευω ) στην δικη μας χρονογραμμη , να επανα ενταξουμε οοοοολα οσα μας πηραν .
    ΝΑ κοιταξουμε ομως τοτε να μην ξεχασουμε (ως συνηθως )και με την ιδια ελλειψη οικτου (που δειχνουν αυτοι απεναντι σε εμασ στουσ ανημπορους καιτα παιδια ), να εξαφανισουμε ολες τις γενιες (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ) αυτων που μηδισαν μια και καλη και για παντα .
    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε Pananas,
      ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στην ανηλεή σου θέαση!

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Θα διαφωνήσω μόνο σε έναν με τον Pananas θέλουν πλήρη εξαλείψει των εγχώριων, εδώ θα συμφωνήσω με τον εργηδημεργ, εξαφάνιση όλων μας.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη
      Υ. Σ. Χαιρετισμούς στις αγαπητές Αστυλλαιδα και mnk

      Διαγραφή