«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

«Ποσοστά» στο Αιγαίο καί απλή λογική

γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Κ-Τ : Έχετε ακούσει το νησιώτικο τραγούδι "Όταν χαράζει στο Αιγαίο.. είναι όμορφα σού λέω" ..; 

Ε, εγώ θα το πω διαφορετικά...


 

Όσο ο κοσμάκης ασχολείται με τις προεκλογικές υποσχέσεις ηλιθίων καί παλιανθρώπων, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μιά άσκηση απλής λογικής.

. . . . . . . . . . .

Όλοι βλέπουμε (ελπίζω, δηλαδή…) το πού πάνε τα πράγματα μ’ εμάς καί την Τουρκία, «ceteris paribus» (εάν όλα τα υπόλοιπα παραμείνουν όπως είναι – παναπεί, να διατηρηθούν οι τρέχουσες ψευδεπίγραφες «ειρήνη» καί «τάξη»). Εξηγούμαι:

Ήδη ο εχώριος πωλητικός κόσμος μας το λέει κατάμουτρα, ότι με τους Τουρκαλάδες πρέπει «να τα βρούμε»…. εννοώντας όχι να (ξανα)βρούμε εμείς τις πατρίδες που -προσωρινά- χάσαμε στη Μικρά Ασία, αλλά να δώσουμε στους Τούρκους ένα μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται – από αλιεύματα, έως έδαφος νησιών ΜΑΣ, καί φυσικά υπέδαφος (πετρέλαια / αέρια / ορυκτά). Διότι, λέει, οι Τουρκαλάδες «έχουν δικαιώματα» στο Αιγαίο, μιά που οι δυτικές ακτές τους βρέχονται απ’ αυτό.

Κανείς, όμως, δεν λέει:

  • ότι τα δικαιώματα κάθε κράτους περιορίζονται μέσα στα σύνορά του, όχι έξω απ’ αυτά,
  • (…’ντάξ’… άμα τό ‘λεγαν αυτό, θά ‘πρεπε να κράξουν καί τους ηπαπαραίους! Έχουν μιά δικαιολογία καλούτσικη…)
  • καί ότι καθόλου δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε οικονομική καί εδαφική κυριαρχία σε οποιονδήποτε, αν δεν του τή χρωστάμε. Οι διεθνείς σχέσεις ΔΕΝ ορίζονται με κριτήριο τη …φιλευσπλαχνία!!!
  • Χρωστάς, μόνον άμα χάσεις σε πόλεμο, ειδικά πόλεμο που τον ξεκίνησες εσύ. Ειδικώτερα, που τον ξεκίνησες αδίκως. Μόνον τότε υποχρεούσαι σε δόσιμο.

Συνεπώς, ήδη από την αρχή, οι συζητήσεις γιά να δώσουμε στην Τουρκία έδαφος / υπέδαφος, ξεκινάνε με παραλογισμό.

Αλλά, οι πωλητικοί επιμένουν να μας ζαλίζουν τον έρωτα στις τηλεοράσεις, με την ΠΑΡΑΛΟΓΗ αξίωση «να τα βρούμε» με την τουρκίτσα.

. . . . . . . . . . .

Δυστυχώς, όμως, κι ενώι οι περισσότεροι καταλαβαίνουν:

  • πως αυτά τα «να τα βρούμε» είναι καραμπινάτες μαλακίες,
  • καί πως αυτές οι μαλακίες δεν είναι ιδέα των εγχωρίων πωλητικάντηδων, αλλά ισχυρών ξένων,

τί κάνουν;

Τα εξής απαράδεκτα:

  • Αδρανούν, καί δεν το σκέφτονται κάν. Σά να μήν τους αφορά το θέμα. (Ρέ νησιώτες, εκεί στο ανατολικό Αιγαίο, εσάς αφορούν πρώτα αυτά τα «ναταευρήματα». Σκοπεύετε να ρίξετε κανένα φτύσιμο σε κανέναν πωλητικό, ή απλά η ζωή συνεχίζεται; Δεν σας άκουσα να μιλάτε.)
  • Ακόμη χειρότερα, μερικοί σηκώνουν ψηλά τους ώμους, καί λένε: «- Δεμπανα δώσουμε κάμποσο Αιγαίο; καί τί έγινε; Μπάς καί σταματήσουν να μας πρήζουν τ’ @@ οι τουρκαλάδες…»
  • Τρίς χειρότερα, οι περισσότεροι ετοιμάζονται να ψηφίσουν πωλητικούς καί κόμματα, που …«θα τα βρούν» με την τουρκίτσα.
  • Καί, τετράκις χειρότερα, υπάρχουν καί οι …πιστοποιημένοι ραγιάδες καί ραγιαδόφρονες!… Αυτοί, που ονειρεύονται «φαναριωτισμούς» καί συνομοσπονδίες με την τουρκίτσα, ή σκέτη επαναφορά της Οθωμανοκρατίας – καί τους εαυτούς τους σε ευνοημένες θέσεις μέσα στο ντοβλέτι: από γιουσουφάκια, έως προύχοντες. Κι η Ελλάδα να πάει να.

[Ναί, πολύ μεγάλη ανάγκη σας είχαν οι τουρκαλάδες εσάς τους τελευταίους, ώστε να μοιραστούν μ’ εσάς την εξουσία τους! Ξού, ρέ ζώα!!!

Ακόμη κι αν αλλαξοπιστήσετε, πάλι θα είσαστε δίποδα βήτα διαλογής. Διότι κι οι Κούρδοι είναι καί μουσλίμια, καί ορίτζιναλ υπήκοοι τουρκίτσας. Αλλά…

Μονάχα θα σας πηδάνε οι τουρκαλάδες, καί πολύ θα σας είναι.

Καί καλά θα σας κάνουν.]

. . . . . . . . . . .

Αν ρωτήσεις, τώρα τον πολύ κοσμάκη, γιατί νομίζει ότι θα ησυχάσουν τα πράγματα με την παραχώρηση ενός μέρους του Αιγαίου στην τουρκίτσα, θα σου απαντήσει κάτι σαν:

«- Τα έχουν ήδη κανονισμένα οι ηπαπαραίοι. Γνωρίζουμε ότι θα μας ρίξουν στη μοιρασιά, αλλά να ησυχάσουμε επιτέλους!»

Καί, όντως, η μοιρασιά του Αιγαίου έχει αρχίσει να υλοποιείται τουλάχιστον από το 1975, όταν καί «ατύπως» δόθηκε εντολή να σταματήσουμε τις καταρρίψεις αεροπλάνων της Τούρκ Χαβά Κουβεττλερί. (Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταρρίψει κανένα.)

Καί, όντως, η «εντολή» των «Μεγάλων Δυνάμεων» για κάτι χειρότερο απ’ την παραχώρηση του Αιγαίου, δηλαδή το να υποχωρήσει η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας στα σύνορα των Τεμπών (ή, χειρότερα, του Δομοκού), δηλαδή να σβηστεί καί ν’ αναστραφεί η εποποιΐα του 1912-1919, είναι ιστορία που χρονολογείται από το 1915 περίπου.

Όμως, εδώ προκύπτουν κάποια τρομερά ερωτήματα. Που, όμως, θα τα έθετε ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος, αλλά όχι ο υπνωτισμένος νεοελληνάκος (που χειροκροτάει «αρχηγούς»).

. . . . . . . . . . .

Ερώτημα πρώτο:

  • Γιατί δεν διαβάζεις Ιστορία, υπνωτισμένε νεοελληνάκο;

Ως γνωστόν, το 1942 ο «κύριος» Άντονυ Ήντεν πρότεινε στους τουρκαλάδες τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου ως δώρο, αν έβγαιναν στον πόλεμο μαζί με την αγγλίτσα, εναντίον της γερμανίτσας.

Ως λιγώτερο γνωστόν, την ιδέα αυτή την έβαλε στην κεφάλα του Ήντεν ο Μουστάκιας. (Όχι πως δεν θά ‘θελαν, ή δεν θα μπορούσαν καί οι Άγγλοι από μόνοι τους να σκεφτούν τέτοια πράγματα.) Βέβαια, όταν ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς αμέσως μεταπολεμικά είδε ότι οι Άγγλοι σκόπευαν να κλείσουν τον διάδρομο του ανατολικού Αιγαίου (βάζοντας χέρι στα Δωδεκάνησα), αφ’ ενός έστειλε καί καναδυό πολεμικά πλοία στην περιοχή, αφ’ ετέρου υπέγραψε -ως μή ώφειλε- την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

[Ως μή ώφειλε, διότι δεν έπεφτε σε κανέναν λόγος, άρα ούτε καί σ’ αυτόν. Η διαφορά προς επίλυσιν ήταν καθαρά διμερής: Ελλάδας – ηττημένης Ιταλίας.]

Οι Τούρκοι, όμως, ευτυχώς (γιά μας) απέρριψαν την πρόταση, διότι: (α) δεν θα τα χαλούσαν τόσο εύκολα με τα παλιά τους φιλαράκια, τους Γερμανούς των «σιδηροδρόμων της Βαγδάτης«, (β) διέβλεψαν (ορθώς) ότι η Γερμανία θα ήταν η ουσιαστική νικήτρια του Β’ ΠΠ, με υπέρ αυτών (οικονομικές καί άλλες) συνέπειες αυτού του γεγονότος, τουλάχιστον γιά μισόν αιώνα στο μέλλον, καί (γ) πιθανώτατα περίμεναν μεγαλύτερο μπαχτσίσι. (Πάγια τακτική τους, άλλως τε.)

Απ’ την άλλη, οι Γερμαναράδες (ήδη κατακτητές της Ελλάδας) τά ‘μαθαν αυτά, λύσσαξαν, καί …ενίσχυσαν τις φρουρές τους στο ανατολικό Αιγαίο!!!

[Εδώ ακριβώς παίζει καί το θρυλούμενο «σχέδιο Αλέξανδρος», δηλαδή να τα βρούμε με τους Γερμαναράδες μέσα στο 1941, καί πρίν τα πράγματα αγριέψουν μεταξύ μας· καί, με τη βοηθειά τους, να επανακτήσουμε την Ιωνία ΜΑΣ. Δυστυχώς, δεν περπάτησε τελικά.

Ά, ρέ Τσολάκογλου, στερνή σου γνώση να την είχες πρώτα!… Δεν τον άκουσες τον μητροπολίτη Ιωαννίνων, να σε ορκίσει πρωθυπουργό πρίν τη συνθηκολόγηση! Αλλοιώς θα ήταν τα πράγματα μετά.

Πώς να σε / μας σεβαστούν οι Γερμανοί, μετά; διότι, άλλο ο δοτός πρωθυπουργός, άλλο ο ορκισμένος από τον Ελληνικό Λαό. Κι άλλο να συνθηκολογεί πρωθυπουργός, κι άλλο ο επικεφαλής αξιωματικός του πεδίου μάχης…]

. . . . . . . . . . .

Ερωτημάτων δεύτερο πακέτο:

Μερικοί, που κάπως διάβασαν καί κουτσοέμαθαν κάποιες φάσεις της Ιστορίας μας απ’ τα Ιντερνέτια, λένε:

«- Ναί, τα ξέρουμε αυτά, καί το ίδιο κάνουν τώρα καί οι Αμερικάνοι, γιά να δελεάσουν την Τουρκία!»

Όμως, γιατί να τη δελεάσουν την Τουρκία (να μείνει στο Δυτικό «στρατόπεδο»), καί μάλιστα με πράγματα που ΔΕΝ τους ανήκουν; (Άμα θέλουν χουβαρνταλίκια με την τουρκίτσα, γιατί δεν της χαρίζουν πχ το Τέξας; Νά ‘τα καί τα πετρέλαια!)

Δεν ξέρουν / δεν βλέπουν ότι η Τουρκία:

  • έχει ήδη διαλέξει στρατόπεδο,
  • είναι άπληστη,
  • δεν είναι της εμπιστοσύνης,
  • θα τους χορεύει στο ταψί, όποτε της δοθεί ευκαιρία,
  • είναι ασταθής (καί κάθε άλλο, παρά «περιφερειακή υπερδύναμη»), καθ’ ό πολυφυλετική καί πολυθρησκευτική; (Το Κουρδιστάν, γιατί το …κουρδίζουν τόσα χρόνια οι ηπαπαραίοι, άλλως τε; )

Τα ξέρουν, καί τα βλέπουν. Αλλά, επιμένουν. Καί όχι, δεν είναι (μόνον) ντουβάρια γκάνγκστερζ, που δεν ξέρουν / δεν έχουν ανάγκη από διπλωματία κι ευγένειες. Έχουν τον σκοπό τους.

Το γιατί ακριβώς τα κάνουν αυτά οι ηπαπαραίοι (κι όχι ακριβώς αυτοί – αλλά οι Χάζαροι, που τους καβαλλήσανε), υπνωτισμένε νεοελληνάκο, θα σου το πω στο τέλος.

. . . . . . . . . . .

Ερώτημα τρίτο:

  • Αφού ήδη η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο των ηπαπαραίων (από το 1947), γιατί δεν συζητάνε μονάχα μ’ εμάς γιά το Αιγαίο (κι εντάξει, εν γνώσει μας ότι θα μας ρίξουν αγρίως στη μοιρασιά), κι ανακατεύουν καί την τουρκίτσα;
  • Γιατί δεν παίρνουν νταβατζηλίκι ένα 99% των πετρελαίων / αερίων του Αιγαίου, καί να τελειώνουν όλα; Αφού μπορούν, κι αφού τώρα από τέτοια έχουμε το μηδέν (0) τοις εκατό, μιά που δεν γίνονται εξορύξεις. (Άρα, τί είχαμε, τί χάσαμε; ) Τον χρυσό της Χαλκιδικής, πώς τον πήραν στο 100%; (Ναί, ξέρω, εκεί είναι …Καναδοί… 🙂 )

«- Μά, επειδή θέλουν να δελεάσουν την τουρκίτσα!», λέει ο υπνωτισμένος νεοελληνάκος. «Τά ‘παμε παραπάνω! Στο κάτω-κάτω, οι ηπαπάρα θα μας …προστατέψουν, διότι δεν θα τολμήσει η τουρκίτσα ν’ αμφισβητήσει τα ποσοστά! 90% οι ηπαπαραίοι, 5% εμείς, 5% αυτοί!… καί θα το βουλώσουν οι γείτονες καί ‘σύμμαχοι’!»

Έ, λοιπόν, παλιομαλάκα, σού ‘χω σαρπράϊζ! Αμέσως μετά.

. . . . . . . . . . .

Ερώτημα τέταρτο:

  • Ρέ Ζό, ποιά «ποσοστά μας» θα «προστατέψουν» οι ηπαπαραίοι; Ξέρεις εσύ κανέναν ληστή, που θα σου αφήσει τα μισά σου χρήματα, καί δεν θα σου τα πάρει όλα; Γιατί θα σταματήσει η Τουρκία, άμα πάρει φόρα; Καί ποιός λες να τη σταματήσει; το φάντασμα του Κολοκοτρώνη;
  • Την Κύπρο, ρέ Ζό, την «προστάτεψαν» οι «προστάτες» της Άγγλοι, ή σταμάτησαν τους Τούρκους να μην επεκταθούν; Μήπως τους σταματάνε μισόν αιώνα τώρα, να μην κάνουν εποικισμό;

Λοιπόν, υπνωτισμένε νεοελληνάκο, γιατί νομίζεις πως η Τουρκία θα περιοριστεί στο 5-10-50% του Αιγαίου, που θα της χαρίσουμε, ή στα «2-3 νησάκια» των «προφητειών» των «γεροντάδων», καί δεν θα φτάσει μέχρι την Αθήνα;

Καί γιατί νομίζεις ότι θα τη σταματήσουν οι ηπαπαραίοι, να μην καταλάβει όλη την Ελλάδα;

Έ; Γιά πες!!!

Γιά πες, να μάθουμε κι εμείς!

. . . . . . . . . . .

Λοιπόν. Γιά να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα μιά γιά πάντα:

Αν οι Δυτικοί θέλουν μία φορά να σταματήσουν την (θαλάσσια, ή διά ξηράς – βλέπε «Ματσεντονίγια» καί αμερικανόφιλες κυβερνήσεις λοιπών Βαλκανίων) κάθοδο των Ρώσσων προς νότον, θέλουν χίλιες φορές την οριστική εξαφάνιση της Ελλάδας καί των Ελλήνων από προσώπου Γής!!! (Την οποία τώρα θ’ αναλάβει εργολαβία η Τουρκία. Καί μετά θα την πηδήξουν κι αυτήν οι δυτικοί. Τά ‘παμε.)

Κι αυτό δεν είναι τωρινό, ούτε του 1975, ούτε του 1915.

Κρατάει από την εποχή του Ελληνο-Ατλαντικού πολέμου.

Αλλοιώς (αν δηλαδή εγώ είμαι υπερβολικός, ή δεν ξέρω τί μου γίνεται), όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα είχαν απαντήσεις που να στέκονται καί λογικά, αλλά καί σε συμφωνία με τα δεδομένα της πραγματικότητας.

Όμως, ΔΕΝ έχουν.

. . . . . . . . . . .

Αυτά, επί του θέματος· κι εσύ, υπνωτισμένε νεοελληνάκο, ξέρω πως ετοιμάζεσαι να διαπράξεις την ηλιθιότητα πού ‘χεις στο μυαλό σου: δηλαδή, να πας να ψηφίσεις τους «ναταβρούμε». Αυτούς, δηλαδή, που θέλουν να σε εξαφανίσουν από προσώπου Γής.

Το ξέρω, καί δεν μπορώ να σ’ εμποδίσω.

Κάνε ό,τι θές.

Κάνε μου, όμως, καί τη χάρη να πας να πνιγείς. Κατά προτίμηση, πρίν τις εκλογές.

Κι εσύ, καί οι «ναταβρούμε» «αρχηγοί» σου.

 

ergdhmerg.wordpress.com 

 

 

4 σχόλια:

  1. Ο Μ#ΙΝ€Σ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..



    ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ..
    ΕΚΑΝΕ ΨΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ
    61% ΤΙΣ ΕΚΑΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ..


    ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ!!!

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΑ...


    -----------------------------------------




    ΤΩΡΑ Η ΖΑΚΟΥΛΑ.. !!!Η ΖΑΒΗ!!!


    ΈΚΛΕΙΣΕ..ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΓΙΟ..

    ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΆ.ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΊΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ,!!!!
    ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 €
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.

    ΕΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΎΒΟΙΑ!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ .ΜΕ ΤΡΙΑ ΦΤΕΡΑ!!!

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΊΑ..ΜΕ
    ΓΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.
    ΤΙΣ ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!
    ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ..ΠΤΟΛΕΜΑΊΔΑ..
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛ ΡΕΥΜΑ ΧΡΥΣΟ
    ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΖΕΣΤΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΕΡΟ !!!

    ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΛΙΟ ΚΑΙ Η ΖΑΒΗ ΕΨΗΣΕ ΑΡΝΙ .ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ #0Υt@n@της.. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!
    ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΊΡΙ

    ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΆΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΎ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΒΡ®ΟmΟΠΟΥΣΤΑ..ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΔΑ!!
    ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΜ@ΛΑΚ@!!!!

    ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΊΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΊΑ!!
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ.

    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΊΑ!!! ΕΛΛΑΣ!!

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ!!


    Ω!!!!ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΙΩΝ!!


    Η ΜΗΠΩΣ.... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ????




    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσκ Τσκ Τσκ Τι απαισιοδοξια ειναι αυτη ρε παιδια ελεος Κανενας Δεν βλεπη το θεατρο μα κανενας Μιχ Σκορπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον οκτωβρη του 20 ο ανθρωπος των ΄΄΄΄΄ειδικων αποστολων΄΄΄΄ μιχ χρυσοχοιδης ,ανεφερε οτι ειναι ,,,εθνικισμος΄΄΄΄΄΄τα 12 μιλια...με κομψο τροπο μας ειπε δηλ οτι η χωρα μας εχει αποποιηθει του δικαιωματος για επεκταση των χωρικων υδατων απο τα 6 στα 12 μιλια....βρειτε τις συμφωνιες και τις συζητησεις που εχουν γινει κατα καιρους και θα καταλαβετε,,η Ελλαδα θα συρθει στην χαγη οπου δεν διεκδικει τιποτε,ενω ο τουρκος διεκδικει το μισο Αιγαιο...η μεγαλυτερη βιομηχανια στην Ελλαδα ειναι αυτη των προδοτων.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή