«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ενώ ο Κούλης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για την πολιτική προεκλογική του εκστρατεία με το κρατικό αεροπλάνο… την ίδια στιγμή στο Μεξικό ο Πρόεδρος Manuel Lopez Obrador.. πωλεί το προεδρικό αεροπλάνο για την κατασκευή "δύο νοσοκομείων", από 80 δωμάτια το καθένα, στις πιο φτωχικές περιοχές του Μεξικού.


 

Σχόλιο Con: Τι έχουμε κάνει στον καλό Θεό πoυ από τη δολοφονία του Καποδίστρια η Ελλάδα κυβερνάται μόνο από τους ίδιους εγκληματίες..;

 

 

Εν μέσω μιας περιόδου δημοσιονομικής λιτότητας στο Μεξικό, το πολυτελές προεδρικό αεροπλάνο του Μεξικού, που πωλείται από το 2018, βρήκε τελικά έναν αγοραστή.

Το Τατζικιστάν αγοράζει το Boeing 787 έναντι 83 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή η πώληση ήταν μια προεκλογική υπόσχεση του Μεξικανού προέδρου, Αντρές Μανουέλ Λόπεζ Ομπραδόρ, με το παρατσούκλι ΑΜΛΌ.

 

"..Δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά λέω ειλικρινά ότι το αξίζει, καθώς θα ένιωθα ντροπή να χρησιμοποιήσω αυτό το αεροπλάνο" !!!

 


 

 soleilverseau.com

 

 Προσγείωση Κούλας (σήμερα 10:30) στην Κεφαλονιά:

 



 

19 σχόλια:

  1. Διός Κούρος04 Μαΐου, 2023 13:03

    Ο κούλης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και "πλήθος" ζών τον αγκαλιάζουν και του φιλάνε τα χέρια, όπως έχουμε δει σε πολλά ρεπορτάζ.

    Μπορεί όμως να μου πει κάποιος, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, αν έχει ταξιδέψει ΕΚΤΟΣ Ελλάδος ; Το ρωτώ ειλικρινά, γιατί έχω την εντύπωση πως όχι.

    Φανταστείτε να ξαναβγεί (κούφια η ώρα). Θα τον δεχθεί κανένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (για τη χώρα του) ΗΓΕΤΗΣ του εξωτερικού ; Διότι όπως πάνε τα πράγματα, η Ευρώπη σιγά σιγά βαίνει προς πατριωτικές κυβερνήσεις. Ποιός θα δεχθεί να τον συναντήσει γνωρίζοντας οτι τον καταγράφει ; οέο ;;;

    Καλά, για αμέρικα ΔΕΝ τον βλέπω με τίποτα !!! Έχει ήδη στοχοποιηθεί με την εμφάνιση στο κονγκρέσο στούντιος. Με το που μπουζουριάσουν τον Μπαϊντενοκλώνο δεν θα πατάει κανένας ΜΗ πατριώτης (για τη χώρα του) εκεί.

    Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο γίνονται πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα χαχαχα.

    Ηλία ρίχτοοοοοοο. Η ατάκα απο την ταινία. Το όνομα συμτωματικό (;)

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γουστάρω όπως τα γράφεις φίλε μου Διός Κούρε,
      απλά.. προτιμώ το "ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!!" από το "κούφια η ώρα.." χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Enas filos poly dipla ston brwmopoysta nyn pordipoyrgo moy eipe (kai me ebgale apo taroyxa mou )oti tha ksanbgei me ta tsaroyxia i tha synkybernhsei .....(senario 1 ) to deytero senario einai na MHN ginoyn katholou apotelesmata kai na synexeisei me taxa moy kybernhsh synergasias katw apo pseydes gegonos entos ioyniou ...(an oxi nwrtitera )filtate dios koyre ..OSO gia thn ekklisia o enas na ton kobei to string , o allos na min mporei na katsei apo tin eksomologisi stoys koitwnes tis mitropolis , mia i boyla , mia i fwfi ....apo tin mia kseftyla stin alli kai eksafanistike kei o morfoy ///
      Einai pleon ksekathara pera apo to xeri mas to ti tha ginei kai DEN EXOYME KAMMIA SXESI ME EKLOGES (SIGNWMI POY SAS TO XALAW )PATE DEN PATE //TO IDIO ..
      OYTE APOXI , OYTE AKYRA OUTE TIPOTA DEN ALLAZEI AYTO POU ERXETAI KALPAZONTAS ME PAREA ...

      Διαγραφή
  2. Ε μα ειναι και κοντα 2 μετρα "γκομενος" τι να τα κανει τα ποδαριατ;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣
      Το είπε και η στημένη: "καλέ..τί γκόμενος είσαι εσύ;;"

      Διαγραφή
  3. Διός Κούρος04 Μαΐου, 2023 14:42

    Γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω.

    Μέρος 1ο

    Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύτηκα αρκετά για την απόφαση αυτή, αλλά αν βάλεις κάτω την κοινή λογική, τελικά ήρθε σαν ΦΥΣΙΚΟ επακόλουθο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που την υποστηρίζουν. Θα αναφέρω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ κάποιους, με ΧΡΟΝΙΚΗ σειρά και ΔΕΝ θα πάω πίσω στην προηγούμενη «κυβέρνηση» γιατί θα γράφω 3 μέρες. Υπόψιν ότι θα μπορούσα να γράψω πολλούς λόγους, εξίσου σημαντικούς, αλλά δεν έχει νόημα ρε παιδιά !!!

    - ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ να με υποχρεώσουν να τσιμπηθώ. Πολλοί το δέχθηκαν γιατί εκβιάστηκαν ή φοβήθηκαν ότι θα χάσουν την δουλειά τους και το έκαναν, παίρνοντας μέρος σε ένα αποτυχημένο πείραμα, όπου δέχτηκαν να είναι τα πειραματόζωα. Τα αποτελέσματα είναι ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ και προσεχώς ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    - Μετά ήρθαν οι παρακολουθήσεις. Πραγματικά τι να σχολιάσω !!!! Απλά έτσι αποδεικνύεται ο λόγος που οι «δικοί» του ΔΕΝ τον ρίχνουν. Τους κρατάει από τα π@π@ρι@ με υποκλαπέν υλικό !!!

    - Μετά, ο «αγώνας» που θα έδινε κατά της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών πήγε …. άπατος. Από το όχι στο ναι και μη μιλάς μ@λ@κ@ Έλληνα. Είναι για το συμφέρον σου να διαχωρίζεσαι από τους Μακεδόνες. Είναι άλλο είδος οι Μακεδόνες, δεν είναι Έλληνες. Και αυτό ΔΕΝ το είπε ένα αριστερό κόμμα. Το είπε ένα υποτιθέμενο «πατριωτικό» κόμμα (έτσι δεν πλασάρεται;). Σειρά έχουν οι Μυρμιδόνες.

    Στη συνέχεια άρχισαν τα … πιο ωραία.

    - Η Δημοκρατία (έστω αυτή η μισή) καταλύθηκε με «δημοκρατικό» τρόπο.

    - Θέσπισαν νόμους για να κόψουν κόμματα (αυτά ούτε ο …. Σημίτης !!).

    - Δικαστές παίρνουν εντολές από την κούλα, αντί από εμένα το Λαό και το Σύνταγμα, το οποίο έκαναν κουρελόχαρτο. Όχι ότι ΔΕΝ ήταν ΗΔΗ κουρελόχαρτο από το ΠΡΩΤΟ μνημόνιο, αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε.

    - Οι Δικαστές αποφάνθηκαν (!!!) ότι υπάρχει κόμμα το οποίο απεργάζεται σχέδιο κατάλυσης της Δημοκρατίας και μάλιστα αυτό ΔΕΝ είναι το ΚΚΕ !!!!!. Με άλλα λόγια, υποχρεώνουν ΕΜΕΝΑ να ΜΗΝ έχω το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αποφασίσω ποιον θέλω να με αντιπροσωπεύσει στο, έστω και λειψό, κοινοβούλιο. Αυτή η υποχρεωτικότητα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, διότι ΔΕΝ έχω την επιλογή να ΜΗΝ την ακολουθήσω, όπως το τσίμπημα.

    - Συνεπώς, το εκλογικό αποτέλεσμα σε αυτές τις εκλογές, είναι ΗΔΗ νοθευμένο, αφού σε ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας απαγορεύτηκε να εκφραστεί όπως ΕΠΙΘΥΜΕΙ. Έχουμε χάσει «από τα αποδυτήρια».

    Συνεχίζεται…

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διός Κούρος04 Μαΐου, 2023 14:43

    Γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω.

    Μέρος 2ο

    Και μετά μου λέτε να πάω να ψηφίσω μικρά και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα ή να ρίξω ψήφο αντίδρασης στον τσίμπλα (!!!!!) ή στην άκρα αριστερά !!! Μα πηγαίνοντας να ψηφίσω, ΣΥΝΑΙΝΩ σε όλα τα παραπάνω. Είναι σαν να τους λέω «καλά μου κάνετε αφού σας ανέχομαι και θα έρθω να ψηφίσω αυτό που ΕΜΕΙΝΕ να ψηφίσω». Μετά δεν θα έχουν όλα τα δίκια να μου πουν «μα εσύ το ψήφισες, ας πρόσεχες. Είσαι ενεργός πολίτης που αποφασίζει», όπως έχουν αρχίσει χωρίς αιδώ να λένε «μα εσύ ήθελες να τσιμπηθείς, δεν σε υποχρέωσα» ;;;;!!!!

    Ρε άντε μου στο Δι@ολο και ακόμα παραπέρα, σιχάματα. Το κακό (για αυτούς) είναι ότι πραγματικά πιστεύουν ότι όλοι είμαστε πρόβατα. ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά τι να σας κάνω που εμείς είμαστε ανοργάνωτοι (για πόσο ακόμα όμως;) και ΔΕΝ αποφασίζουμε εύκολα να ΠΡΑΞΟΥΜΕ. Αλλοίμονό σας όμως αν το αποφασίσουμε.

    Αν με κοροϊδέψεις μια φορά, ντροπή σου. Αν με κοροϊδέψεις δεύτερη ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ.

    Στις εκλογές του 2019 η συμμετοχή ήταν 57,78 %, δηλαδή αποχή 42,22 % (δες εδώ :
    https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/)

    Το 2019, η κούλα πήρε 39,85 %. Δηλαδή την ψήφισε το 39,85 του 57,78. Με άλλα λόγια έχουμε αφήσει να μας τυραννά μια κούλα, με απόφαση του 23,02 % ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ποσοστού Ελλήνων. 2 στους 10 ρε παιδιά !!! Οι 2 στους 10, έδωσαν το ελεύθερο στην κούλα να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. Κάντε τις πράξεις. Αν κάνετε τις πράξεις και για τους υπόλοιπους, θα σας πιάσει ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ για το πραγματικό νούμερο Ελλήνων που έδωσαν το δικαίωμα σε κάτι Βαρουφάκηδες, Βελόπουλους κλπ να μας ΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ στο σβέρκο, λες και είναι σημαντικές προσωπικότητες.

    Για να ΜΗΝ αφήσουμε αυτό να ξανασυμβεί, σε αυτές τις εκλογές, η συμμετοχή ΠΡΕΠΕΙ να είναι όσοι τα κομματόσκυλα και οι γριές που φιλάνε το χέρι του Μωυσή και του άλλου του ανεκδιήγητου του άεργου προέδρου του 15μελούς. Για να μην μιλήσω για τους υπόλοιπους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ προδότες που έχουν φορέσει το μανδύα του πατριώτη και φωνάζουν «λύκος λύκος» για να μας παρασύρουν. Όπως ΜΗΔΕΝΙΚΗ θα έπρεπε να ήταν και η ανταπόκριση σε κάθε είδους pass.

    Αλλά τέτοιοι είσαστε, τέτοιοι σας αξίζουν. Και ΔΕΝ βάζω τον εαυτό μου μέσα, γιατί εγώ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να είμαι τέτοιος. ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ, ανόητοι.

    Μαζική ΑΠΟΧΗ.

    Θα ξαναψηφίσω όταν κληθώ να το κάνω σε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τότε.. θα έχεις Κούλη ή Κούλη/Τσίμπλα ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ! ..αφού δεν θα είναι μόνο τα κομματόσκυλα και οι χειροφιλούσες, αλλά και 1μισι εκατομ. λάθρο.
      Κάτι είπε ο Γιάννης25 για λευκό και άκυρο ότι δεν προσμετρώνται στα πρώτα κόμματα, την πρώτη Κυριακή των εκλογών με το υπάρχον εκλογικό σύστημα. Δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα, αλλά νομίζω ότι ισχύει. Είναι ένας καλός λόγος για να συμμετέχουμε στις εκλογές.

      Διαγραφή
    2. Απόψε ο συνταγματολόγος κ Σπύρου θα δώσει απάντηση για τα άκυρα και λευκά... 10 η ώρα στην εκπομπή του Τάσου Λαμπρόπουλου: Greek Swiss radio....
      Για όποιον ενδιαφέρεται
      Σ. Χ..Ματρώνη...

      Διαγραφή
    3. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡04 Μαΐου, 2023 20:31

      ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ 1ο & 2ο ΜΕΡΟΣ. ΜΕ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ.
      ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΚΗΝΗΤΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΗΝΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΛΕΞΙΝΟΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
      Η ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΠΛΕΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΗΦΙΣΟ, ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΧΑ, ΠΟΛΥ ΒΟΘΡΙΛΑ, ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΙΑ.
      ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
      ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.
      ΟΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητε Κουρε, ο Κωστας εχει δικαιο. Η αποχη και μαλιστα μαζικη θα ειχε νοημα εαν το τελικο αποτελεσμα και η κυβερνηση εβγαινε επι των εγγεγραμενων και οχι οπως τωρα επι των εγκυρων μονο. Για μενα χρειαζεται μαζικη στηριξη μικρων κομματων ωστε να υπαρξει κατακερματισμος των εδρων

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    5. Κουστουμακι,πουκαμισακη,εσωρουχα, πατουμενο τεσπα ολα τα σεα και καλτσιτσες ξαδερφε και καλτιτσες εχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε ΤΟΜΑΡΙΑ Ε ΤΟΜΑΡΙΑ Μιχ Σκορπιος

      Διαγραφή
  5. Τι σου είναι αυτή η κούλα και η παρέα της βρε παιδί μου, πρωτοπόρα η ρουφιάνα!!!
    Μας έφερε σε χρόνο dt την ΤΝ και μάλιστα θα αντικταστήσει τους αρδ στο debate των (μη χέσω) αρχηγών ...Βρε τι δόξες είναι αυτές!!! Κι εσείς οι αχάριστοι και αγράμματοι ψεκ τη λοιδορείτε...Βρε, για το καλό μας πασχίζει, γιατί θα αντικαταστήσει τους αρδ και όλους τους παρουσιαστές και τις τηλεπερσόνες με τα τεχνητά μούτρα με την ΤΝ.
    Τελικά, ουδέν κακόν αμιγές καλού... Όμως, θα ήθελα να παρακαλέσω την κουλίτσα μας να μου κάνει και μια προσωπική χάρη: να αντικαταστήσει και τους τηλεοπτικούς ηθοποιούς - η απεχθέστερη και πιο κενόδοξη επαγγελματική ράτσα παγκοσμίως - που έχουν κάνει κώλο και χέζουν τον κόσμο όλο στα μπουρδέλα της πλατείας Συντάγματος και των Βρυξελλών, όπου αφοδεύουν ασύστολα...
    Πλάκα-πλάκα, αλλά τα γεγονότα είναι καταιγιστικά και το πιο γκροτέσκο θρίλερ από καταβολής ιστορίας παίζεται ήδη στις οθόνες και οσονούπω στις ζωές μας....

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ - ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
    https://www.youtube.com/watch?v=5h0eGhz4kGk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ......................

    Ερμής – ΕΡΤ: Ο πρώτος εικονικός παρουσιαστής με τεχνητή νοημοσύνη στην Ελλάδα

    «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο στούντιο 4 της ΕΡΤ» ήταν οι πρώτες λέξεις του Ερμή στην κάμερα.
    BINTEO

    https://radar.gr/article/ermis-ert-o-protos-eikonikos-parousiastis-me-techniti-noimosyni-stin-ellada

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάος στα Τρίκαλα: Από νεροποντή πλημμύρισαν δρόμοι κι έγινε καραμπόλα – Προηγήθηκαν ψεκασμοί στη Λάρισα!

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1654040667142901761

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Φατσομπουκ το ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!!!!

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2023/05/blog-post_91.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EIΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ@ΑΝΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ............ΟΛΟΙ.

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/05/e-io-o-on-eo-o-env-n-iv-nv-vin.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ταράζει τα νερά ο Στέφανος Χίος! Όλα όσα αποκάλυψε...

    https://www.youtube.com/watch?v=QvmKw0Ijh4E

    Ο Χίος όλα τα λεφτά.
    ========
    “ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΩ. (ΒΙΝΤΕΟ)
    Ράγισε καρδιές, η ηλικιωμένη γυναίκα με σοβαρά προβλήματα υγείας, που τηλεφώνησε σήμερα στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες.

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%91-%ce%a0%ce%97%ce%a1%ce%91%ce%9d-%ce%9f%ce%9b%ce%91-%ce%9f%ce%99-%ce%91%ce%9b%ce%97%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%98%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%9c/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή