«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Αναπληρωτής Αρχηγός Πληροφοριών Ουκρανίας: Θέλουμε να σκοτώσουμε τον Πούτιν (RT news)


 

Ο Βαντίμ Σκιμπίτσκι δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος αισθάνεται ότι οι πράκτορες του Κιέβου «τον πλησιάζουν όλο και περισσότερο»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται στη λίστα θανάτου της Ουκρανίας, αποκάλυψε ο αναπληρωτής επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας. Ο Βαντίμ Σκιμπίτσκι πρόσθεσε ότι οι υφιστάμενοί του κυνηγούν επίσης κορυφαίους Ρώσους στρατιωτικούς διοικητές.

Μιλώντας στο γερμανικό μέσο ενημέρωσης Die Welt την Τετάρτη, ο Skibitsky ρωτήθηκε αν η υπηρεσία του προσπαθεί να δολοφονήσει τον επικεφαλής του ρωσικού κράτους. Ο Ουκρανός αξιωματούχος απάντησε λέγοντας ότι ο πρόεδρος Πούτιν «αντιλαμβάνεται ότι τον πλησιάζουμε όλο και περισσότερο«.Σύμφωνα με τον Σκιμπίτσκι, η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών δεν κατάφερε να σκοτώσει τον Πούτιν επειδή «παραμένει κρυμμένος«, αλλά πρόσθεσε ότι ο Ρώσος αρχιστράτηγος «αρχίζει τώρα να βγάζει το κεφάλι του έξω«.

Ωστόσο, όταν εμφανίζεται δημοσίως, η υπηρεσία πληροφοριών «δεν είναι σίγουρη αν είναι πραγματικά αυτός«, επέμεινε ο Skibitsky.

Πρόσθεσε ότι οι υφιστάμενοί του «προσπαθούν να σκοτώσουν» τον Γεβγκένι Πριγκόζιν, τον επικεφαλής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γερασίμοφ έχουν επίσης σημαδευτεί για εξόντωση από την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, υποστήριξε ο αναπληρωτής επικεφαλής της.

Όταν ρωτήθηκε αν το Κίεβο βρισκόταν πίσω από τις δολοφονίες της δημοσιογράφου και ακτιβίστριας Ντάρια Ντούγκινα τον περασμένο Αύγουστο και του στρατιωτικού μπλόγκερ Βλαντλέν Τατάρσκι στα τέλη Απριλίου, καθώς και την απόπειρα δολοφονίας του συγγραφέα Ζαχάρ Πριλέπιν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Σκιμπίτσκι υποστήριξε ότι επρόκειτο για «εσωτερικές δουλειές«.

Ο Ουκρανός αξιωματούχος ισχυρίστηκε επίσης ότι διάφορες ομάδες εντός της ρωσικής ελίτ μάχονται μεταξύ τους για την εξουσία.

Ο Σκιμπίτσκι πρόσθεσε ότι οι Ρώσοι «προπαγανδιστές» δεν αποτελούν τους στόχους πρώτης προτεραιότητας για την υπηρεσία του, σε αντίθεση με τους διοικητές των ρωσικών στρατιωτικών μονάδων. Ισχυρίστηκε ότι το Κίεβο κατάφερε να δολοφονήσει κάποια από αυτά τα κορυφαία στελέχη, αλλά αρνήθηκε να δώσει ονόματα ή αριθμούς.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

RT news

 

kanenazori.com 

 

 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΑΠΟΥΛΚΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΔΕΝ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ουκρανία πρέπει να εξαφανισθεί από τον χάρτη.
    Είναι η καθ' εαυτό Ρωσία, προέκυψε από την διάλυση κ ομοσπονδιοποίηση της ρωσικής αυτοκρατορίας από τους
    εβραιομπολσεβίκους.
    Ο Εβραίος Ζελένσκι ένας επαγγελματίας θεατρίνος, υπάλληλος των Εβραίων μεγαλοαπατεώνων Ιγκόρ Κολομόσκι κ Βαντίμ Ραμπίνοβιτς, που είχαν το θράσος να συστήσουν Εβραϊκή Βουλή της Ουκρανίας με έδρα το Ντιπρνο πρώην Αικατερίνοσλαβ.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τον σκοτώσετε θάναι χειρότερα γιά σας ... καραδοκεί ο Μεντβέντεφ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή