«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ο Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι η "λευκή υπεροχή" (white supremacy) είναι "η πιο επικίνδυνη τρομοκρατική απειλή για την Αμερική"

Σχόλιο Διόδοτου: Έτσι όπως το πάνε οι ψευτο-δημοκρατικοί Χάζαροι των ΗΠΑ.. θα στήσουν και προβοκάτσιες με ψευτο-κουκλουξκλαν να καίνε μαύρους, όπως έκαναν πριν τον Εμφύλιο.


Η "λευκή υπεροχή" είναι η "πιο επικίνδυνη τρομοκρατική απειλή" στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δήλωσε σε πλήθος μαύρων αποφοίτων ότι η χώρα διαλύεται από τον λευκό ρατσισμό.

"Η σκληρή πραγματικότητα του ρατσισμού μάς έχει διαλύσει εδώ και καιρό", δήλωσε ο Μπάιντεν στο ιστορικά μαύρο πανεπιστήμιο στην Ουάσινγκτον το Σάββατο.  "Είναι μια μάχη. Ποτέ δεν τελειώνει πραγματικά, αλλά στις καλύτερες μέρες, αρκετοί από εμάς έχουν τα κότσια και τις καρδιές να υπερασπιστούν το καλύτερο μέσα μας, να επιλέξουν την αγάπη έναντι του μίσους.

"Την ένωση έναντι της διάσπασης. Η πρόοδος έναντι της υποχώρησης. Να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στο δηλητήριο της λευκής υπεροχής, όπως έκανα στην εναρκτήρια ομιλία μου, για να την ξεχωρίσω ως την πιο επικίνδυνη τρομοκρατική απειλή για την πατρίδα μας".


Μετά το χειροκρότημα του πλήθους, ο Μπάιντεν συνέχισε: "Δεν το λέω αυτό επειδή είμαι σε ένα μαύρο HBCU. Το λέω όπου κι αν πάω".

Η λευκή υπεροχή είναι η μεγαλύτερη απειλή για το έθνος μας και όλοι όσοι διαφωνούν μαζί μου είναι λευκοί ρατσιστές. Βλέπετε πώς λειτουργεί αυτό;

Η ομιλία του Μπάιντεν επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από συντηρητικούς που αμφισβήτησαν τις προτεραιότητες της κυβέρνησής του.

"Θέλω να πω, αυτό είναι εντελώς τρελό", έγραψε στο Twitter ο ιδρυτής του OutKick, Clay Travis. "Μιλούσε κανείς έτσι τη δεκαετία του 1980, του 1990, του 2000 ή ακόμα και του 2010; Φυσικά και όχι. Κι όμως, ξαφνικά η λευκή υπεροχή είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ στην Αμερική; Δεν νομίζω καν ότι είναι μία από τις 50 μεγαλύτερες απειλές".   
    - Clay Travis (@ClayTravis) May 13, 2023

"Όχι, το λες επειδή είσαι ένας παθολογικός ψεύτης που υποστηρίζεται από τα μέσα ενημέρωσης για να βοηθήσετε να τροφοδοτηθεί ο επικίνδυνος φυλετικός διχασμός", δήλωσε η Julie Kelly.  
    - Julie Kelly 🇺🇸 (@julie_kelly2) May 13, 2023

 

Ο Μπάιντεν έλαβε τιμητικό πτυχίο από το πανεπιστήμιο το Σάββατο για αυτό που, όπως δήλωσε η σχολή, "αξίζει πολύ για τα χρόνια μετασχηματιστικής υπηρεσίας του ως γερουσιαστής των ΗΠΑ, αντιπρόεδρος και τώρα ως πρόεδρος των ΗΠΑ".


thepeoplesvoice.tv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου