«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Προχωρώντας προς μια παγκόσμια αυτοκρατορία: Η ανθρωπότητα καταδικάζεται σε μια μονοπολική φυλακή κι ένα ψηφιακό Γκουλάγκ



"Το COVID είναι κρίσιμο, διότι αυτό είναι που πείθει τους ανθρώπους να αποδεχθούν, να νομιμοποιήσουν, την πλήρη βιομετρική επιτήρηση".

Satanic Yuval Noah Harari, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

 

Χρησιμοποιώντας την ψεύτικη αφήγηση του "ιού COVID" ως κάλυψη, τα προνομιούχα, εξουσιομανή παράσιτα που κλέβουν τον παγκόσμιο πλούτο έχουν επιταχύνει απότομα το μακροχρόνιο σχέδιό τους για τη δημιουργία μιας ενιαίας παγκόσμιας αυτοκρατορίας που θα βρίσκεται πλήρως υπό τις διαταγές τους.

 

Αυτή η ενιαία παγκόσμια αυτοκρατορία θα χρησιμοποιήσει τελικά τις υπηρεσίες όλων των υπερεθνικών οργανισμών του πλανήτη, προκειμένου να ρυθμίσει και να ελέγξει κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής.

 

Πρόκειται για μια παγκόσμια αυτοκρατορία που διοικείται από μια αποκλειστική λέσχη, ίσως 8.000 έως 10.000 ατόμων, της οποίας τα μέλη δεν ορκίζονται πίστη σε καμία εθνική σημαία, που θεωρούν σνομπ τους εαυτούς τους ανώτερους από τους συμπατριώτες τους και που αδιαφορούν για την πολιτική ιδεολογία, αρκεί να μπορούν να ελέγχουν την πολιτική δομή εκ των έσω. Στόχος τους είναι να σβήσουν όλα τα εθνικά σύνορα και βρίσκονται σε καλό δρόμο για να καταστρέψουν τα συντάγματα κάθε έθνους-κράτους.

 

Πρόκειται για μια παγκόσμια αυτοκρατορία που, σε αντίθεση με παλαιότερες εποχές, δεν χρειάζεται μόνιμο στρατό για να διεξάγει πόλεμο σε ένα πεδίο μάχης εναντίον μιας αντίπαλης αυτοκρατορίας. Διότι, σε αυτή την εποχή της ενιαίας παγκόσμιας αυτοκρατορίας, ο εχθρός που υποτάσσεται είναι ο καθένας από εμάς.

 

Αυτή η αποστολή επιτυγχάνεται μέσω μιας εξελιγμένης εκστρατείας πληροφοριακού πολέμου, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να χειραγωγεί κάθε σκέψη, λέξη και πράξη μας.

 

Είναι σημαντικό ότι αυτή η επίθεση εναντίον μας έχει ως στόχο να καταστείλει και να πατάξει την ελευθερία σε κάθε πτυχή της ζωής μας - την οικονομική ελευθερία, την πολιτική ελευθερία (ιδιαίτερα την ελευθερία να μεταδίδουμε και να λαμβάνουμε πληροφορίες και να δεχόμαστε ή να απορρίπτουμε πληροφορίες), την ελευθερία της φυσικής κίνησης, την ελευθερία λήψης αποφάσεων για την υγειονομική περίθαλψη και, πάνω απ' όλα, την ανεξαρτησία να σκεφτόμαστε μόνοι μας - αυτό που μπορεί να ονομαστεί πνευματική ελευθερία.

 

Πριν εκθέσω αυτή την παγκόσμια αυτοκρατορία με περισσότερες λεπτομέρειες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου, αγαπητέ αναγνώστη, μια ιστορία για τους γονείς μου. Χρησιμεύει για να αντιπαραβάλει την εκδοχή της δεκαετίας του 1950 της μαζικής παρακολούθησης και των σκληρών περιορισμών των ατομικών ελευθεριών σε ορισμένα μέρη του κόσμου με την εκδοχή της καταπίεσης του 2020, όπου όλη η ανθρωπότητα -ανεξάρτητα από το πού ζει κανείς- οδηγείται σταθερά και κρυφά σε ένα πανταχού παρόν ολοκληρωτικό πλέγμα ελέγχου…

David Skripac

Η συνέχεια εδώ



15 σχόλια:

  1. Διός Κούρος10 Ιουνίου, 2023 12:18

    Μετά τον κοβιντόπουλο, έρχονται ταχέως και οι κλιματικοί εγκλοισμοί. Πρώτο πείραμα (χωρίς εισαγωγικά) στη Νέα Υόρκη. Οι "φωτιές" (με εισαγωγικά - και θα εξηγήσω) στον Καναδά μετέφεραν τον απόκοσμο καπνό πάνω απο τη μεγαλούπολη των ΗΠΑ. Φυσικά η πονόψυχη κυβέρνηση έβγαλε ανακοίνωση "ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ" για να μην πεθάνετε απο την ατμόσφαιρα !!

    Αν αυτό δεν λέγεται κλιματικό lockdown, τότε πως λέγεται ; Εθελοντικό τώρα, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ αύριο. Σιγά σιγά το "εμφυτεύουν" στο υποσυνείδητο των ανθρώπων, πάντα για το "καλό" τους !!!!

    "Φωτιές" στον Καναδά. Πάνω απο 120 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πυρκαγιές στη χώρα !!! Με πολλά βιντεάκια αγροτών στο twitter να καταγγέλουν ΑΦΥΣΙΚΑ φαινόμενα. Μέχρι και για "μανιτάρια καπνού" λένε. Η φύση εκδικείται ε ; Ε ρε σανός !!!

    Το αφήγημα λέει για κλιματική κρίση και πράσινα άλογα. Το σχέδιο είναι να συνηθίσει ο κόσμος σε αυτά τα φαινόμενα και να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ στις ΕΝΤΟΛΕΣ, αλλιώς θα πεθάνει !!! Βάζουν χέρι στον αέρα που αναπνέουμε και στο νερό που πίνουμε, διότι ο μολυσμένος απο σωματίδια αέρας πέφτει στη γή και μολύνει και το νερό. Αν δεν μπορείς να αναπνεύσεις και να πιείς νερό, πολύ απλά ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. Με αυτή την "απειλή" προσπαθούν (αλλά ΔΕΝ θα καταφέρουν) να φέρουν το δυστοπικό μέλλον στο ΤΩΡΑ.

    Πολύ "πρεμούρα" ρε παιδιά !!! Τι τους έχει πιάσει και τα κάνουν όλα τόσο ΣΥΝΤΟΜΑ ; Έρχεται "κάτι" (κακό για αυτούς) και ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ; Μήπως το ΤΕΛΟΣ τους είνα ορατό (σε αυτούς) και έχουν "χάσει τα αυγά και τα πασχάλια" ;

    Όσο το "καράβι" βαίνει προς τα βράχια και η δυστοπικότητα είναι πιο ορατή, προσωπικά εγώ ΑΝΑΘΑΡΡΩ. Πρίν με ψέξετε για υπεραισιοδοξία και παραλογισμό, να σας υπενθυμίσω οτι ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ και "ΒΛΕΠΩ" με την ΨΥΧΗ και ΟΧΙ με το μυαλό και την καρδιά. Ο "φόβος" ο οποίος είναι το συναίσθημα της αναμονής του κακού, ΔΕΝ υπάρχει πλέον, διότι πολύ απλά ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ βλέπω το "κακό" και τελικά ΔΕΝ είναι τόσο "κακό" όσο περίμενα.

    ΑΦΟΒΙΑ, καρτερία, νοητική αυτοσυγκέντρωση και ΕΥΘΥΜΙΑ. Να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι όλα θα τελειώσουν σε ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Και θα τελειώσουν με νικητή τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Βασικά έχουν ΗΔΗ τελειώσει και αναμένουμε τις "ανακοινώσεις", αλλά πώς να το καταλάβουμε απο τη στιγμή που το ΜΥΑΛΟ μας έχει εκπαιδευτεί σε γραμμικό χρόνο ;;!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος10 Ιουνίου, 2023 12:24

    Έκανα μια "επίσκεψη" στο κανάλι του Tucker Carlson στο Twitter, εδώ :
    https://twitter.com/TuckerCarlson

    Παιδιά, ο τύπος έχει ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΙ και ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ πολύ κόσμο. Δεν εννοώ μόνο το πλήθος των views στα βιντεάκια του, που όντως είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. Εννοώ με ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ !! Όσοι ξέρετε Αγγλικά και μπορείτε να παρακολουθήσετε, ακούστε τον. Μοιράζει κόκκινα χάπια ΔΩΡΕΑΝ. Τουλάχιστον για όσο τον αφήσουν και δεν ακούσουμε για κανένα τροχαίο ή αυτοκτονία !!

    Έ ρε γλέντια !!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡11 Ιουνίου, 2023 00:42

    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0QCk7uq9kQRAN31bLecDKLicYhvVEbrQDu3eCzTy3xgnHhWU2LoxmKfcPLUrm4oQml&id=100091728678288

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σάββατο που μας πέρασε, πέθανε ο Γιούναμπόμπερ. Τον βρήκαν στο κελί, αυτοκτονία λένε.

      μνκ

      Διαγραφή
  4. Τι εγινε ρε παιδια Εσπασε ο θολος,και προσπαθουν να τον καλυψουν με καπνο????? Λεω εγω τωρα Εχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Harari: Το Τέλος της Ελεύθερης Βούλησης

    Ένα βίντεο όπου ο ψυχοπαθής καθηγητής πανεπιστημίου επιδεικνύει την ξεκάθαρή άποψη των αφεντικών του πως ο άνθρωπος είναι ένα ζώο προς χακάρισμα από τους ελεγκτές του.
    https://rumble.com/v29r98a-harari-.html

    Y.Γ. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ,ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.........
    ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΧΑΝΟΥΣ...........

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος11 Ιουνίου, 2023 14:21

      Αγαπητή Αγγελική,

      ΚΑΝΕΝΑΣ χαράρι και μαράρι δεν μπορεί να μας "κλέψει" την Ελεύθερη Βούληση, εκτός αν εμείς οι ίδιοι την παραδώσουμε αυτοβούλως !!!

      Όποιος θέλει, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα (στην κυριολεξία αν την παραδώσει).

      Άστον να ... σκούζει. Λίγα είναι τα ψωμιά του.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  6. Τα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου αρχίζουν να χρησιμοποιούν ψηφιακά διαβατήρια του WEF για να αρνούνται την τροφή των πολιτών.

    https://thepeoplesvoice.tv/uk-supermarkets-begin-using-wef-digital-passports-to-deny-citizens-food/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡11 Ιουνίου, 2023 09:53

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
    Ο ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. https://youtu.be/yBtstUyEEQw

    ΕΙΠΕ:
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ.
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.

    ---------------------

    Η περίεργη δήλωση του Χρουτσώφ στον ΟΗΕ "Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος...."
    https://youtu.be/RpScrX_86qU

    "Tα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την γη, μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψεως"
    Η ιστορική αυτή φράση του ηγέτου της Σοβιετικής Ενώσεως Νικήτα Χρουτσώφ, ενώπιον της γενικής συνελεύσεως των ηνωμένων εθνών, τον Σεπτέμβριο του 1960 (εποχή ψυχρού πολέμου), όταν εντος της συνελεύσεως λογομάχησε σε υψηλούς τόνους με τον πρόεδρο τον ΗΠΑ Ντουάϊτ Αινζεχάουερ, λόγω της καταρρίψεως του κατασκοπευτικού αεροσκάφους u-2 των ΗΠΑ που ίπτατο άνωθεν της Ρωσίας.
    📌📌Στους στίχους 252 – 255, του Ησιόδου διαβάζουμε:
    τρὶς γὰρ μύριοί εἰσιν ἐπὶ χθονὶ πουλυβοτείρῃ ἀθάνατοι Ζηνὸς φύλακες θνητῶν ἀνθρώπων, οἵ ῥα φυλάσσουσίν τε δίκας καὶ σχέτλια ἔργα ἠέρα ἑσσάμενοι, πάντη φοιτῶντες ἐπ᾽ αἶαν.Δηλαδή λέγει ότι τριάντα χιλιάδες υπάρχουν εκ του Ζηνός φύλακες αθάνατοι των θνητών ανθρώπων απάνω στην πολύκαρπη γη.
    Και τούτοι παρακολουθούν τις δίκες και τα εγκλήματα γυρίζοντας αεροντημένοι παντού στην γαία.

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΜΠΑΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος11 Ιουνίου, 2023 14:19

      Φίλε ΗΛΙΑ έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

      Το θέμα είναι οτι τα Ελληνικά Τελωνεία (και ΟΧΙ τελώνια) έχουν ΑΦΗΣΕΙ όλους "αυτούς" να αλωνίζουν στη Γαία τόσες χιλιετίες και να προκαλούν όλα αυτά τα δεινά. Προσοχή !!! Χιλιετίες για εμάς. Για αυτούς ;

      Η άποψή μου είναι οτι πολύ απλά ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ για να το κάνουν και εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα κρίνουμε τις αποφάσεις τους και τις ενέργειές τους. Όλα γίνονται βάσει ΣΧΕΔΙΟΥ και για ένα ΣΚΟΠΟ και θα πρέπει να αφήσουμε τη νομοτέλεια να λειτουργήσει. "Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό" !!

      Η αλήθεια είναι οτι έχω αναθαρρήσει ΠΟΛΥ το τελευταίο διάστημα, για λόγους που αν τους αναφέρω εδώ θα με περάσουν για τον "τρελό" του χωριού. Όμως να είσαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ οτι τα πράγματα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα απο ό,τι φανταζόμαστε και επειδή βρισκόμαστε μέσα στην "καταιγίδα" δεν έχουμε την υπομονή αλλά και όυτε το "μυαλό" να συνειδητοποιήσουμε το καλό που ΕΡΧΕΤΑΙ (βασικά είναι ΗΔΗ εδώ, αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε για να το "δούμε").

      Κάνε μια βόλτα απο εδώ : http://perseasorion.blogspot.com/

      Ξέρω, ξέρω, ο Στρατηγός είναι υπεραισιόδοξος και ψεκ, αλλά ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Πρώτη φορά τόσο αναθαρρητικό κείμενο !!

      Σε αντιπαραβολή με τον άλλο "τρελό" εδώ :
      http://2012portal.blogspot.com/2023/06/situation-update.html

      Ξέρω, ξέρω, ο COBRA είναι ψεκ (και εγώ έχω αμφιβολίες), αλλά για ΠΡΩΤΗ φορά στα 11 χρόνια, μιλάει για :
      "The Light forces have made a breakthrough on the etheric plane. They were able to destroy the Chimera / Lords of Karma dark network on the etheric plane with all their technologies, with most of the etheric Chimera / Lords of Karma entities captured and taken to the Galactic Central sun, and a very few of the Chimera escaping to the physical plane into cloned bodies through the DARPA pit. Thus now the only location under dark control is the physical plane on the surface of this planet."

      Θέλει πολύ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΔΙΑΚΡΙΣΗ όταν διαβάζεις τους δύο παραπάνω, αλλά η αισιοδοξία τους ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ. Εγώ έχω άλλους λόγους για την αισιοδοξία μου, όχι αυτούς τους δυο, αλλά πάνω στη δική μου υπεραισιοδοξία, η συγχρονικότητα "δούλεψε" και τους διάβασα μαζί !!

      Έρρωσο Αδελφέ μου

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Η φωτο με το σκάφος πάνω από την Ιερουσαλήμ είναι εντελώς διά τον πέοντα!
      Είναι φωτοσόπ με το σκάφος των Μηχανικών από την ταινία Προμηθέας. Δεν μπορούσαν να βάλουν κάποιο άλλο σκάφος από λιγότερο γνωστή διαστημική ταινία; Πήγαν και καρφώθηκαν γιατί νομίζουν ότι είμαστε όλοι άσχετοι.
      Τελικά.. πήγαν ή δεν πήγαν στη Σελήνη; χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Αλλά δεν πειράζει, αφού δεν βρήκα καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας γι αυτό το Σαββατοκύριακο.. θα διαβάσω τον "Στρατηγό" ...

      Διαγραφή
    4. Διός Κούρος11 Ιουνίου, 2023 15:44

      Κώστα συμφωνώ. Οι φωτογραφίες που βάζει είναι ενδεικτικές. Δεν χρειάζεται ειδική ικανότητα για να το καταλάβει ο καθένας !!!!

      Επίσης συμφωνώ ότι η ανάγνωση του Στρατηγού είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ταινία χαχα.

      Αυτό όμως δεν αναιρεί τα λεγόμενα !!

      Τα φιλιά μου

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  8. Έλληνας γιατρός κατακεραυνώνει τον ΠΟΥ για την εφαρμογή παγκόσμιου ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας

    https://focusfm.gr/ellinas-giatros-katakeraynonei-ton-poy-gia-tin-efarmogi-pagkosmioy-psifiakoy-pistopoiitikoy-ygeias/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή