«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Η ΝΙΚΗ του ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας έρχεται στις εκλογές του Ιουνίου! (Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ)

«Η κυβέρνηση έχει ευθέως εκδηλώσει την πρόθεσή της να τροποποιήσει ανενόχλητη το Σύνταγμα με διευρυμένη πλειοψηφία 180 εδρών. Σκοπεύουν να πλήξουν τον Ελληνισμό και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια σε μία σειρά από θέματα όπως: η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας (Αιγαίο, ΑΟΖ), η συνταγματική αποκαθήλωση της επικρατούσας θρησκείας και του χαρακτήρα της εθνικής Παιδείας, ο περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη, η αρπαγή ελληνικών ιδιοκτησιών από ξένα “funds”, η πλήρης φτωχοποίηση του Έλληνα, η αποδόμηση της οικογένειας, ο εκπαιδευτικός εκμαυλισμός των παιδικών ψυχών. Η ΝΙΚΗ θα αντισταθεί απέναντι στον εθνομηδενισμό της κυβέρνησης και των εντός και εκτός Βουλής συνοδοιπόρων της, ως το τέλος. Ή αυτοί ή η Πατρίδα» 

 

Στην πρώτη εκλογική της αναμέτρηση τον περασμένο Μάιο, η ΝΙΚΗ έγραψε ιστορία στον πολιτικό βίο της πατρίδας μας, με δύο επικεφαλίδες:

Πρώτον, η ΝΙΚΗ απετέλεσε έκπληξη για δημοσκόπους και πολιτικούς αναλυτές. Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, με τον ιδρώτα και τον οβολό πολλών αγνών Ορθοδόξων Ελλήνων πατριωτών,  μελών και φίλων της Νίκης εδώ και χρόνια, χωρίς να εκλιπαρήσουμε κανέναν σε ανίερες συμμαχίες. Τον Μάιο, περισσότεροι από 172.000 συμπολίτες μας τίμησαν τη ΝΙΚΗ με την ψήφο τους, με το μετρημένο αποτέλεσμα της κάλπης να δείχνει 2,92%.

Δεύτερον, στο μεσοδιάστημα η ΝΙΚΗ δέχθηκε πρωτοφανή και συντονισμένο πόλεμο ύβρεων, ψεύδους, τρομοκρατίας προσώπων, σπίλωσης χαρακτήρων, ψευδών ειδήσεων, θεωριών συνωμοσίας, χλευασμών και γενικότερα λάσπης· πόλεμο, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η ελληνική πολιτική ιστορία. Απαντήσαμε μετρημένα και μόνο με αλήθειες. Προσφάτως, πέραν της δημοσιευμένης στα ΜΜΕ ενεργοποίησης εθνικών υπηρεσιών που υπάγονται απευθείας στον Πρωθυπουργό, εναντίον της ΝΙΚΗΣ, σημειώθηκαν και δύο απόπειρες, μέσω προσφυγών στον Άρειο Πάγο, να αποκλεισθεί η ΝΙΚΗ από την συμμετοχή της στις εκλογές του Ιουνίου. Οι προσφυγές αιτιολογημένα απορρίφθηκαν. Η φωνή της ΝΙΚΗΣ, που είναι γνήσια φωνή του ελληνικού λαού, δεν θα φιμωθεί.

Στις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου, η ΝΙΚΗ αυξάνει τους υποψηφίους της σε 290 πρόσωπα, με συνδυασμούς που καλύπτουν το σύνολο των εκλογικών περιφερειών, με ενισχυμένη σύνθεση από προσωπικότητες που έχουν εισφέρει πολλά στην πατρίδα και στον συνάνθρωπό μας. Πρόσωπα, που θα δώσουν τον εκλογικό τους αγώνα κρατώντας τη σημαία του «εμείς» και όχι του «εγώ», ως ελεύθεροι άγνωστοι στρατιώτες και όχι ως διαχειριστές πελατειακών σχέσεων.

Ανάμεσά τους, εξέχουσα θέση ως Επικεφαλής του συνδυασμού Επικρατείας, αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης, Επίτιμος Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου. Μετά από 38 έτη ευδόκιμης υπηρεσίας στην πολιτική και ποινική Δικαιοσύνη, ο κ. Αποστολάκης αποτελεί όχι μόνον ένα ισχυρό σύμβολο του αγώνα μας για την απελευθέρωση της δικαιοσύνης από την κομματική χειραγώγηση, αλλά και έναν μαχητικό κυματοθραύστη απέναντι στη μελετώμενη αναθεώρηση του Συντάγματος που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση στην επερχόμενη Βουλή.

Στην τιμητική τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τοποθετείται ο Επικεφαλής Επικρατείας κατά την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, υπερπολύτεκνος κ. Γεώργιος Μπαϊραμίδης, σύμβολο των αξιών της οικογένειας που υπερασπίζεται η ΝΙΚΗ. Τον ευχαριστούμε για την εκ νέου συμμετοχή του στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ. 

Η επερχόμενη Βουλή θα είναι στίβος μάχης. Οι «δεξιοί» και «αριστεροί» εντολοδόχοι της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» σκοπεύουν να πλήξουν τον Ελληνισμό και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια σε μία σειρά από θέματα όπως: η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας (Αιγαίο, ΑΟΖ), η συνταγματική αποκαθήλωση της επικρατούσας θρησκείας και του χαρακτήρα της εθνικής Παιδείας, ο περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη, η  αρπαγή ελληνικών ιδιοκτησιών από ξένα “funds”, η πλήρης φτωχοποίηση του Έλληνα, η αποδόμηση της οικογένειας, ο εκπαιδευτικός εκμαυλισμός των παιδικών ψυχών.

Η κυβέρνηση έχει ευθέως εκδηλώσει την πρόθεσή της να τροποποιήσει ανενόχλητη το Σύνταγμα με διευρυμένη πλειοψηφία 180 εδρών. Η ΝΙΚΗ, πιστή στις αξίες της Ρωμηοσύνης, θα αντισταθεί απέναντι στον εθνομηδενισμό της κυβέρνησης και των εντός και εκτός Βουλής συνοδοιπόρων της, ως το τέλος. Ή αυτοί ή η Πατρίδα.

Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα να συστρατευθεί στον έντιμο αγώνα της ΝΙΚΗΣ, με την ψήφο του, με την ομολογία της γνώμης του, με το υστέρημά του, με την παρουσία του στα εκλογικά τμήματα. Στις 25 Ιουνίου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ΝΙΚΗσουμε!

 

nikh.gr 

 

28 σχόλια:

  1. "Η ΝΙΚΗ θα αντισταθεί απέναντι στον εθνομηδενισμό της κυβέρνησης και..." Ήθελα να 'ξερα πώς θα αντισταθεί ένα οποιοδήποτε κόμμα με μονοψήφιο ποσοστό. Τι θα κάνει; Θα κατεβάσει τον κόσμο σε γενική απεργία; Με τα λόγια αντιστέκομαι κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να αντισταθεί (αν θέλει) οποιοδήποτε μικρό κόμμα με εκπροσώπιση στη Βουλή. Αρκεί να παραιτηθεί σύσσωμο οπότε, βάσει του Συντάγματος, προκαλεί εκλογές.
      Φυσικά ένα τέτοιο όπλο πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ σε περίπτωση Εθνικής προδοσίας, όπως οι Πρέσπες του Αιγαίου...
      Για όλα τα άλλα εσωτερικά ζητήματα, ακόμη και αν δεν είναι σε θέση να εμποδίσει ψήφιση νομοσχεδίων, ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ίσως γίνει αιτία αφύπνισης περισσοτέρων απογοητευμένων Ελλήνων.
      Επομένως η απαξίωση μιας τέτοιας προσπάθειας δεν ωφελεί..

      Διαγραφή
    2. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μούφα είναι που κυκλοφόρησε επί ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

      Διαγραφή
    3. Μούφα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Αλλά όντως δεν πρέπει να έγινε ποτέ! ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΤΣΙΑ!
      Είναι όντως ¨"πολλά τα λεφτά Άρη", που λέει και ο φίλος παρακάτω....
      Οπότε ποιες είναι οι δικές σας προτάσεις, αφού θεωρείτε κάθε κίνηση μάταια;;;
      Η αποχή που την ευαγγελίζονται ως λύση κάτι μυστήριοι ξερόλες, με αποτέλεσμα, απούσης της δυσαρεστημένης ψήφου να γίνει ο Μητσο/ης Σουλτάνος;
      .Γιατί μεγάλο μέρος του μαγειρέματος στηρίζεται στην αποχή...
      Βέβαια από τα λεγόμενά σας υπάρχει και η άλλη λύση:
      Να πάμε για μπανάκι με μια πέτρα στο λαιμό!
      Έίναι ο μόνος τρόπος λύσης των προβλημάτων αν κάθε άλλη κίνηση τη θεωρείτε μάταια!

      Διαγραφή
    4. Αν από τα λεγόμενα μου κατάλαβες ότι πρέπει να πάμε γιά μπανάκι, δεν θα καταλάβεις ούτε αυτά εδώ:

      Δεν κάνω προτάσεις. Δεν έχει νόημα. Ερώτημα έθεσα, θεωρίες καί ευχολόγια πήρα γιά απάντηση.

      Γενική αποχή θα διέλυε το πολιτικό κατεστημένο. Θα έβλεπες όλα αυτά τα τομάρια να παίρνουν το ίδιο αεροπλάνο. Αυτό όμως απαιτεί σκεπτικό πολίτη καί όχι υπηκόου. Απαιτεί να αποβάλει ο κάθε ένας την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί από μικρή ηλικία.

      Γιά το μαγείρεμα χρειάζονται υλικά. Με άδεια τα κουτιά δεν γίνεται νοθεία.

      Χρειάζεται ιδιαίτερη τόλμη γιά να μην κάνεις ό,τι σε προτρέπουν τα πολιτικά παλιοτόμαρα; Εγώ το έκανα από όταν η μη συμμετοχή είχε αυτόφωρο με ποινή ένα χρόνο φυλακή + πρόστιμο, ασχέτως αν δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Σήμερα, λόγω νομοθεσίας Ε.Ε. δεν υπάρχουν επιπτώσεις.

      Θα συνεχίσουν να φτιάχνουν κόμματα, γιά να συνεχίσεις να ψηφίζεις καί να συντηρείς το σύστημα που παίρνει τις εντολές του από την Πρεσβεία. Δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς. Τώρα τελευταία σας χτυπούν στο θρησκευτικό συναίσθημα με συγκεκριμένο κόμμα. Τα ξέρουν τα κόλπα καλύτερα από εσένα, επειδή δεν έκατσες ποτέ να τα μάθεις γιά να μπορείς να τα αποφεύγεις.

      Βάλε λοιπόν στο στόμα το φακελάκι σαν υπάκουος υπήκοος καί πήγαινε να ασημώσεις το δοχείο νυκτός που ονομάζουν κάλπη. Δεν έχει σημασία τι θα ρίξεις. Τα αποτελέσματα τα έχει ήδη αποφασίσει η Πρεσβεία.

      Όσο γιά εμένα, δεν δέχομαι να πάω να παίξω χαρτιά με χαρτοκλέφτη καί να περιμένω να κερδίσω.

      Διαγραφή
    5. Στην Ελλάδα πάντως, είναι εντελώς αδύνατο να υπάρξει μαζική αποχή (άδειες κάλπες). Υπάρχουν οι ηλίθιοι που ψηφίζουν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΤΣΥΡΙΖΑ και δεν γνωρίζουν καν τί είναι τα υπόλοιπα κόμματα, υπάρχουν τα κομματόσκυλα και οι λάθρο. Βγάζουν κυβέρνηση και με αυτούς.

      Διαγραφή
    6. Το ξέρω ότι είναι αδύνατον. Αυτό όμως δεν με κάνει να τους ακολουθώ ή να το αποδέχομαι..
      Κάτι σημαντικό: Το να πάρει το πρώτο κόμμα 2.000.000 ψήφους καί να κάνει κυβέρνηση, δεν είναι καθόλου ίδιο με το να πάρει 200.000. Πόσο καιρό θα αντέξει; Στην πρώτη μεγάλη απεργία θα πέσει. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να ξεκαθαρίσει κάπως το πολιτικό τοπίο.

      Διαγραφή
    7. Τα των γραμμάτων το χρώμα δηλώνει το της υποθέσεως το άθροισμα . ΕΣ.

      Διαγραφή
    8. Το να πας να παίξεις χαρτιά με χαρτοκλέφτη δε συνεπάγεται υποχρεωτικά πως θα χάσεις
      Αφού ενδέχεται –θαυματουργικώ τινί τρόπω– ο χαρτοκλέφτης, μετά Μετάνοιαν, να παίζει πλέον ΤΙΜΙΑ...

      ''Ο.Υ.Α. Το θαύμα έγινε. Μεγάλος αντίπαλος του 1ου κόμματος και Αξιωματική αντιπολίτευση η συνεργασία πατριωτικών κομμάτων με πάνω από 18,1%.''

      https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%85-%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b8%ce%b1%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82/

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    9. Αυτόλυκε, η δική σου απάντηση είναι θεωρίες και ευχολόγια!
      Γιατί υπάρχει μεγαλύτερο ευχολόγιο, από το επιτευχθεί καθολική αποχή;;;
      Καλός ο ρομαντισμός, αλλά αποτελέσματα φέρνει ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ!
      Όσο για τις διαπιστώσεις που κάνεις αγαπητέ, φοβάμαι ότι αυτό είναι το εύκολο! Αυτό που κάνουμε όλοι, χρόοοοοονια τώρα!
      Άρα;;; Τι να τις κάνουμε τις "διαπιστώσεις";;;
      ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΙΕΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ;; Εφαρμόσιμες όμως! Όχι ευχολόγια!

      Διαγραφή
    10. Συμπληρωματικά:
      Με δικαιώνεις απόλυτα με το σχόλιό σου, που μίλησα για μπανάκι με ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

      Διαγραφή
    11. Δεν προσέχεις. Δεν είπα ότι μπορεί. Αντιθέτως έγραψα "Το ξέρω ότι είναι αδύνατον". Θες πρόταση; SVK 7.62x51 Όλα τα άλλα είναι νά 'χαμε να λέγαμε.

      Διαγραφή
    12. Μια χαρά προσέχω!
      Εσύ μίλησες για ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ! Διότι αφού παραδέχεσαι ότι "δεν μπορεί" γιατί καμαρώνεις για τη στάση σου;;;
      Δεν συνεχίζω, διότι από δω και πέρα θεωρώ ότι κάνουμε κατάχρηση της φιλοξενίας του αγαπητού Διόδοτου...
      Άλλωστε τα επιχειρήματα υπέρ, ή κατά της αποχής έχουν εξαντληθεί και δεν έχει νόημα! Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο!
      Απλά δεν σε τιμάει το να υποτιμάς αλαζονικά αυτόν που διαφωνεί μαζί σου._

      Διαγραφή
    13. Δανάη,
      κατά τις 7 το πρωί ο Αυτόλυκος έστειλε κι άλλο μήνυμα, το οποίο δεν δημοσίευσα γιατί κατά λάθος είχε έρθει ως ανώνυμο. Έλεγε:
      "Εσύ είπες ότι προβλέπεται. ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ. Εγώ λέω ότι δεν προβλέπεται."

      Διαγραφή
    14. Σάς εκτιμώ και τούς δύο και με λυπεί ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε πλήρως. Αφήστε το να πάει, γιατί αυτό το μαφιόζικο κράτος..έτσι κι αλλιώς λαγό περιμένεις να βγει από το καπέλο.. και νυχτερίδες βγαίνουν.

      Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  2. Αν παραιτηθει ενα κομα συσσωμο δεν μπορουν να ξαναβαλουν υποψηφιοτητα οι παραιτηθεντες βουλευτες ποτε ξανα και για παντα Μονο καινουργοι, Και μονο οσοι αγαπουν την πατριδα θα το κανουν Παρολο που ειμαι ενα μηνα πιο μικρος απο τον ΚΩΣΤΑ, Δεν θυμαμαι να εχη γινει ποτε Αχχ Ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεε Μιχ Σκορπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο! Αλλά προβλέπεται! Τώρα αν υπάρξουν μάγκες που θα το αποτολμήσουν είναι άλλο καπέλο!

      Διαγραφή
    2. Αυτό που προβλέπεται είναι ότι οι έδρες του κόμματος που θα παραιτηθεί, θα μοιραστούν στα υπόλοιπα κόμματα βάσει του εκλογικού μέτρου με το οποίο έγιναν οι εκλογές. Αυτά, γιά να μην σας παραμυθιάζουν κάποιοι πολιτικάντηδες ή τα τσιράκια τους.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
      Σε ποιο άρθρο του Συντάγματος προβλέπεται αυτό που γράφεις;;
      Για να ξεκαθαρίσουμε επιτέλους το ποιος μας παραμυθιάζει!

      Διαγραφή
  3. Συνχαρητιρια στο μπλογκ για την στήριξη στο κόμμα της Νίκης, Ελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε το μπλογκ που δίνει χώρο σε απλούς ανθρώπους να σχολιάσουν το οτιδήποτε, χωρίς καμία , και κανενός είδους λογοκρισίας, εύγε λοιπόν.Μυρτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρτώ μου, υπάρχει και παραϋπάρχει λογοκρισία. Μόνο σε αυτή την ανάρτηση...έχουν έρθει αρκετά τρολλ, να βάλουν ειρωνικά, αλλά και χυδαία σχόλια για τη Νίκη και το Νατσιό, αλλά έφαγαν πόρτα. Μόνο στους τακτικούς μου σχολιαστές και φίλους επιτρέπω να κάνουν κάποια αυστηρή κριτική σε κάτι που υποστηρίζω, γιατί θα την κάνουν με τακτ και σεβασμό στο μπλογκ και σε εμένα.

      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  5. Είναι ηλίου φάει νοτερον ότι τους έχει μπει στο μάτι η Νίκι , και προσπαθούν, με κάθε αθεμητρον μέσο να την χτυπισουν, είναι λοιπόν αδίστακτη η φάρα τους, όμως την τελευταία λέξη θα την πει ο λαός. Α.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ και επαυξάνω με την πρόταση του «Διοδότου» να μπουν οι Νάτσιος Βελόπουλος Κωνσταντοπούλου, εγώ θα πρόσθετα και το Βαρουφάκη.
    Αν και δεν υποστηρίζω κανένα από αυτά τα τέσσερα κόμματα

    Να υπογραμμίσω

    1ον
    Νάτσιος και Βελόπουλος κόβουν ψήφους από τον Μητσοτάκη και Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκης κόβουν από τον Τσίπρα
    ευχής έργον θα ήταν να εξαϋλωθούν τα τρία κόμματα που οι κυβερνήσεις τους επέβαλαν μνημόνια κι ας αντικατασταθούν με κόμματα που μπορεί να αποδειχθούν στο μέλλον το ίδιο ξεπουλημένα,
    προέχει όμως τώρα να τελειώνουμε με ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ γιατί όσο παραμένουν ως οι μόνοι διεκδικητές της εξουσίας αρχίζουν να παγιώνονται πολιτικές ολοκληρωτισμού
    με την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει η αρχή.

    2ον
    ο Νάτσιος, ο Βελόπουλος, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης ακόμα και ο Κασιδιάρης εάν συμμετείχε στις εκλογές, απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά (με ποσοστά άνω του 5% έκαστο)
    ο Νάτσιος στους αγανακτισμένους νοικοκυραίους, ο Βελόπουλος στους δεξιούς αντιεμβολιαστές, η Κωνσταντοπούλου στους αριστερούς αντιμνημονιακούς, ο Βαρουφάκης στους πρώην συριζαίους, και ο Κασιδιάρης στους αντισυστημικούς εθνικιστές και προς το παρόν κανένας από τους 5 δεν δείχνει πρόθεση να απευθυνθεί σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες,
    οπότε η εκλογική επιτυχία του ενός δεν εξαρτάται από την αποτυχία των άλλων ,
    η εκλογική επιτυχία ή αποτυχία των τεσσάρων είναι σε συνάρτηση με το κατά πόσο εύστοχη ή άστοχη είναι η κριτική τους απέναντι στους πυλώνες αναφοράς την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ

    3ον
    με 7κομματική βουλή ο Μητσοτάκης δεν παίρνει αυτοδυναμία, οπότε ή θα εξαγοράσει βουλευτές και θα αποκτήσει με βρόμικο τρόπο μια εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή θα πάει σε τρίτες εκλογές που θα καταλήξει στην συγκυβέρνηση ξεφτίλας ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ, τα δυο αυτά σενάρια είναι πολύ καλύτερα από το σενάριο καθαρής αυτοδυναμίας της ΝΔ

    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σου αγαπητέ Ηλία,
      το θεώρησα ως το πιο εμπεριστατωμένο σχόλιο του μήνα, βασισμένο πάνω στην ορθότητα της Ελληνικής Λογικής. Γι αυτό, το μετέφερα και στην ανάρτηση που θα βρίσκεται μόνιμα στην αρχική σελίδα, μέχρι και την Κυριακή των εκλογών.
      Να είσαι καλά, καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
    2. Κώστα Ταύρε με τιμάς σ ευχαριστώ
      Για να κατασταλάξώ σε μία θέση και δή πολιτική χρησιμοποιώ την λογική, όχι το συναίσθημα (οργή συμπάθεια αντιπάθεια μίσος εκδίκηση ελπίδα εγωισμός θαυμασμός)
      Δεν πέφτω στην συστημική παγίδα των δίπολων
      φασίστες–κουμούνια, αριστεροί-δεξιοί, συντηρητικοί–προοδευτικοί
      Και κυρίως δεν τρώω τις παπάτζες που μου σερβίρει η μονταζιέρα της νουδούλας
      Ο Νατσιός τα παίρνει από μονές, (ε βέβαια ο Μητσοτάκης μόνο από συναγωγές καταδέχεται)
      Ο Βελόπουλος πουλάει κειραλοιφές, (αν πουλούσε φαιζερ θα ήταν αξιόλογος)
      Η Κωνσταντοπούλου είναι ημίτρελη, (ενώ ο μπουμπούκος η Μισέλ η Δόμνα και ο Ψαριανός τα χουν 400)
      Ο Βαρουφάκης θα βάλει την χώρα σε κίνδυνο, (αλίμονο με την ΝΔ δεν ρισκάρουμε η καταστροφή είναι σίγουρη)
      Ο Κασιδίαρης είναι ναζιστής (ναι γιατί ως γνωστό ο πατέρας του στην γερμανική κατοχή ήταν συνεργάτης των SS και κατέδιδε πατριώτες, για να μην αναφερθώ ότι έστελνε από την φυλακή τεθωρακισμένα στους ομοϊδεάτες του στο Κίεβο)

      ΗλίαςΦ

      Διαγραφή
    3. XAXAXA
      και το χιούμορ σου αγαπητέ Ηλία πολύ εύστοχο!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  7. Μια Νίκη είναι σίγουρη, αυτή του ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΕΛΛΑΔΟΣ! ΡΩΜΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή