«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

... χριστιανικό μέταλ 😉

Λαμβάνω την κάθε μέρα και δεν με νοιάζει τι λένε οι φωνές της αμφιβολίας. Υψώνω το Όνομα που θα λάμψει και το Φως των Ουρανών φωτεινότερο κάθε μέρα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και ξέρω ότι υπάρχει πόνος. Ακόμα και όταν είναι δύσκολα δεν θα ντρέπομαι. Αν η αυγή αποκαλύψει το τέλος των ημερών, θα Σε ακολουθήσω μέχρι να μην υπάρχει άλλη κόλαση να πληρώσω. Μου Έδωσες ένα δώρο που δεν θα αρνηθώ και μου Προσφέρεις έναν καλύτερο κόσμο να έρθει. Η θλίψη του αύριο έμεινε τόσο πίσω, με τη χαρά του τι θα γίνει σύντομα αυτή η ζωή. Αν είμαι βαθιά μέσα στην καταιγίδα, αν με πιάσει η βροχή, από τη στιγμή που γεννήθηκα, Εσύ είσαι αυτός που πάντα παραμένει. Αν ο ήλιος έχει πέσει από τον ουρανό και τα αστέρια που λάμπουν αρχίζουν να κρύβονται, όταν η νύχτα έχει κλέψει κάθε μέρα, θα Σε ακολουθήσω μέχρι να μην υπάρχει άλλη κόλαση να πληρώσω.

14 σχόλια:

  1. χριστιανικό παλιό καλό rock
    Johnny Cash
    https://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc
    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  2. Aνεβαστε τα βιντεο σας στο σαιτ που δεν λογοκρινει. Δεν καταγραφει στοιχεια κανενος. Ολοι μπορουν να σχολιαζουν ανετα και με Λαιικ. Δεν εχει αλγοριθμους, (τεχνικη νοημοσηνη) κλπ. Δεν χρειαζεστρ το Φειςμποοκ. Φερτε τους ακολουθους σας να ενωθειτε. Εχει και ζωντανη μεταδοση για ανακοινωσεις. `Οτι εκτατο. Εχει και βιντεοκληση να ενωθει ο κοσμος με αγαπημενα προσωπα ανεξερτατητος σε πια χωρα βρισκονται, μεσα σε δευτερολεπτα.

    Instachat1.com

    Θα μεινετε να υποστηρίζεται μονο τα ξενα σαιτ που σας κατεβαζουν και δεν αφηνουν να σχολιαζουν ολοι ανετα?


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος04 Ιουνίου, 2023 13:09

      Αγγελική μου, με όλο το θάρρος. ΜΗΝ πιστεύεις ό,τι "σερβίρεται". Ως επαγγελματίας του χώρου, σε ΒΕΒΑΙΩΝΩ οτι ΚΑΝΕΝΑ απο τα εν λόγω sites δεν είναι όπως τα λές. ΟΛΑ καταγράφουν, ΟΛΑ παρακολουθούν και ΟΛΑ έχουν αλγορίθμους.

      Μπορεί κάποια να μην τα χρησιμοποιούν (προσωρινά) για "κακό" σκοπό, αλλά ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και το παραμικρό κλικ που κάνει ο χρήστης. Το πότε θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία και για ποιό σκοπό, μένει να το διαπιστώσουμε.

      Να ξέρεις οτι ΟΛΑ τα δεδομένα (συμεριλαμβανομένου ήχου και εικόνας) στο διαδίκτυο ΔΕΝ πάνε χαμένα.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρε....
      ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ .
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ==== ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ..!!!!!!
    ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/06/blog-post_4.html
    ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ
    ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.. "ΠΟΙΟΣ ΣΕ Γ@Μ@ΕΙ ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΠΑΛΙΌΓΥΦΤΑ!"
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.. ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΒΟΡΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ"
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέργιος Νταουσανάκης - Η κάθοδος των ηλιθίων

    https://www.youtube.com/watch?v=Ox0qzhCwGXw

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
      ΑΪ ΛΟΒ ΓΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. 😉😉😉

      Στέργιος Νταουσανάκης - Ελευθερία
      https://www.youtube.com/watch?v=QqWjpapxHZ0

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή