«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ DAVOS, Διατάζει την Ιρλανδία να θανατώνει 65.000 αγελάδες, κάθε χρόνο για 3 χρόνια, για την καταπολέμηση της "Κλιματικής Αλλαγής" / Ο Τζον Κέρρι κηρύσσει πόλεμο στους Αμερικανούς αγρότες.

 

Η Ιρλανδία προσπαθεί να συμμορφωθεί με τις οδηγίες που εξέδωσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβαμπ, με κυβερνητικά έγγραφα που διέρρευσαν να αποκαλύπτουν σχέδια μοντελοποίησης για τη σφαγή 65.000 βοοειδών κάθε χρόνο για τρία χρόνια, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κλιματικούς στόχους του WEF για τους "στόχους μηδενικής κλιματικής μόλυνσης".

Το Δουβλίνο αναγκάστηκε να ασκήσει πίεση στον γεωργικό τομέα, που αποτελεί διαχρονικό πυλώνα της ιρλανδικής βιομηχανίας, για να επιτύχει σημαντική μείωση των εκπομπών του, λαμβάνοντας υπόψη ότι μια αγελάδα γαλακτοπαραγωγής βάρους 550 κιλών εκπέμπει περίπου 320-330 γραμμάρια μεθανίου την ημέρα.

Ο αναπληρωτής McGrath προέβλεψε ότι ο αντίκτυπος στην αγροτική οικονομία της Ιρλανδίας θα είναι "τρομερός" και θα στείλει τις τιμές των τροφίμων σε περαιτέρω άνοδο, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα μπορούν να αγοράσουν κρέας παρά μόνο σε ειδικές περιστάσεις όπως τα Χριστούγεννα.


----------------------------------------------------------------


Οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις είναι σημαντικοί εκλύτες αζώτου, σύμφωνα με τον "τσάρο του κλίματος" του Μπάιντεν, Τζον Κέρι, ο οποίος πιέζει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να πατάξει τη γεωργία στην Αμερική για να καταπολεμήσει την "υπερθέρμανση του πλανήτη".

Ο Kerry επιμένει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να μειώσουν μαζικά τη γεωργία για να επιτύχουν τους ριζοσπαστικούς στόχους της "πράσινης ατζέντας" που έχουν θέσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ).

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο κόσμος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή χωρίς να αντιμετωπίσει πρώτα τις εκπομπές του γεωργικού τομέα - και οι αγρότες στις ΗΠΑ βρίσκονται στο επίκεντρο των σχεδίων του.


πηγή: thepeoplesvoice.tv


6 σχόλια:

  1. Ο ΚΕΡΥ ;;;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΥ ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΚΡΥΦΘΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ;
    ΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ;
    ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ;
    Α ΡΕ ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑ ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΕΣ .
    Α ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ .
    ΑΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ ,ΑΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ .
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΕΣΤΗ ΚΕΡΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πραγματικό επώνυμο του Kerry,Cohn.
    Ο παππούς του Εβραίος από Οδησσό. Με τις ταραχές που δημιούργησαν το 1905 μέσω " σοσιαλιστικής" δράσεως υπήρξε μεγάλος διωγμός των περιουσίων.
    Ο παππούς του έφθασε έντρομος κάπου μεταξύ Βοημίας κ Μοραβίας βαπτιζόμενος χριστιανός.
    Φυγάς στις ΗΠΑ άλλαξε το επώνυμο στο ιρλανδικό Κέρρυ.
    Αυτή την περίοδο οι Ιρλανδοί εξεγείρονται κατά των Εβραίων προσφύγων από Λιθουανία-Λετονία.
    Αιτία η μετατροπή του μητροπολιτικού ναού του Κιέβου, της του Θεού Αγίας Σοφίας σε συναγωγή!
    Μεγάλη περιοχή της Ιρλανδίας ονομάζεται Κέρρυ...
    Ο πατέρας του Τζων, προπολεμικώς ευρέθη στην Γαλλία όπου εγνώρισε κ ενυμφεύθη μία Forbs, της γνωστής οικογενείας, απογόνου του διασήμου Σκώτου πειρατή του 19ου αιώνος.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος04 Ιουνίου, 2023 13:19

    Αντικαταστήστε όπου "αγελάδες" τους "ανθρώπους". Αυτό θέλουν και το σχέδιο είναι πρώτα να το κάνουν με αγελάδες, κότες κλπ, ώστε να μπει στο υποσυνείδητο των ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ (δηλ των τεχνητά υπάκουων) ανθρώπων και μετά στους ΙΔΙΟΥΣ.

    Η επόμενη φάση με το νέο "ιό" θα είναι πιο δυστοπική. Τουλάχιστον αυτό επιδιώκουν, άσχετα με το αν θα τα καταφέρουν. Να αναμένετε χειρότερες οδηγίες και παραινέσεις απο τον 19, τύπου "μεταφορά σε στρατόπεδα" των "αρνητών", άρνηση πώλησης τροφής κλπ. ΔΕΝ θα πιστεύετε τι θα μας λένε και κυρίως ΔΕΝ θα πιστεύετε την ανοχή των ήδη μπολιασμένων και την πίεση που θα μας ασκησουν.

    Βέβαια μένει να αποδειχθεί, διότι και μια μεγάλη μερίδα μπολιασμένων είναι πλέον υποψιασμένη, αλλά ΔΕΝ τρέφω ελπίδες ούτε έχω αυταπάτες οτι θα καταλάβουν τι γίνεται. Εδώ πήγαν μονοκούκι και ψήφισαν την κούλα !!!

    Όταν όμως ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει.

    Έρρωσθε Αδέλφια και ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΤΕ το λόγο που είσαστε ΕΔΩ αυτές τις στιγμές.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προ ημερών είδηση: Πυρκαγιά σε βουστάσιο με 18.000 αγελάδες στις ΗΠΑ.
    Προσωπικό μουλάτος από Μεξικό κ γενικώς όμοιοι από Κεντρική Αμερική.
    Τρέφονται κυρίως από σόγια παραγωγής Βραζιλίας σε εκχερσωμένα τροπικά δάση.
    Η περίπτωση λίαν προσφυώς έχει ονομαστεί Σογιαλισμός.
    Η Μονσάντο έχει ένα μικρό κτήμα των 2.700.000 στην Βραζιλία για την παραγωγή σόγιας για να τρέφουν οι Κινέζοι τα χοιρινά κ τα ορνιθοειδή τους για να διατρέφουν ένα πληθυσμό 1,45 δις, που δεν υφίστατο πριν μερικές δεκαετίες.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα προσεχές κραχ χρεοκοπία παντού άδεια σουπερμάρκετ και μετά θα γεμίσουν τα ράφια με σκουλήκια και έντομα και θα δεις τους λαούς να πέσουν με τα μούτρα και θα τα τρώνε...

    https://www.pronews.gr/ygeia/diatrofi/to-panepistimio-thessalias-apofasise-na-asxolithei-me-tin-dimiourgia-snak-apo-entoma-gia-to-emporio/

    ΑπάντησηΔιαγραφή