«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ποια είναι η κοινότητα ομοφυλoφίλων “Gays Against Groomers” που αντιτίθεται στην ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα της κατήχησης και σεξουαλικοποίησης των παιδιών στα σχολεία;


 

Πολλές φορές έχουμε καταγγείλει μέσα απο αυτό το σάιτ, πως υπάρχει μια επικίνδυνη πολιτική ατζέντα που έχει “τρυπώσει” μέσα στα σχολεία, στην παιδική λογοτεχνία και στις παιδικές ταινίες με σκοπό να σεξουαλικοποιήσει τα παιδιά και να τα μυήσει στην ομοφυλοφιλία, την αμφιφυλοφιλία, την διεμφυλία ακόμα και την παιδεραστία.

Δείτε για παράδειγμα πως σε ένα παιδικό βιβλίο για μικρές ηλικίες αφήνει υπονοούμενα για τα λεγόμενα “Swingers party” (συνέυρεση ενηλίκων με σκοπό το σεξ), το παρακάτω βιβλίο είναι απλά ένα δείγμα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά με το ίδιο περιεχόμενο.

Παιδικό βιβλίο απο τις ΗΠΑ που προωθεί την σεξουαλικοποίηση των παιδιών:


 

Ομοφυλόφιλοι (Gays Against Groomers) κατά του εκφυλισμού των παιδιών και το μηνυμά τους μέσα απο τον ιστοτοπό τους.

Η κοινότητά μας που κάποτε κήρυττε την αγάπη και την αποδοχή των άλλων έχει καταληφθεί από ριζοσπάστες ακτιβιστές που τώρα προωθούν ακραίες έννοιες τα τελευταία χρόνια στην κοινωνία, στοχεύοντας συγκεκριμένα τα παιδιά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων είναι ενάντια σε αυτό στο οποίο έχει μετατραπεί η κοινότητα και δεν δεχόμαστε το πολιτικό κίνημα να προωθεί την ατζέντα τους στο όνομά μας.

Το Gays Against Groomers αντιτίθεται ευθέως στη σεξουαλικότητα και την κατήχηση των παιδιών. Αυτό περιλαμβάνει τα drag queen story και drag shows που αφορούν παιδιά, την μετάβαση και ιατροποίηση ανηλίκων και την θεωρία φύλου που διδάσκεται στο σχολείο.

Οι ακτιβιστές, που υποστηρίζονται από σχολικά συμβούλια, κυβέρνηση, Woke μέσα ενημέρωσης και εταιρείες, μιλούν εξ ονοματός μας για πάρα πολύ καιρό. Όταν αγωνιζόμασταν για την ισότητα, στόχος μας ήταν να ενσωματωθούμε επιτυχώς στην κοινωνία, αλλά τώρα αυτοί οι ριζοσπάστες στοχεύουν να την αναδιαρθρώσουν πλήρως για να φιλοξενήσουν μια περιθωριακή μειονότητα, καθώς και να επιδιώξουν να εμπεδώσουν στα παιδιά την ιδεολογία τους. 

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά στο Twitter που αποτελείται πάνω απο 300.000 ακολούθους:

Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του μήνα υπερηφάνειας, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τη σεξουαλικότητα, την κατήχηση και τον ακρωτηριασμό των παιδιών. Το ουράνιο τόξο έχει καταληφθεί από ακτιβιστές που το χρησιμοποιούν ως ασπίδα για να προωθήσουν μια επικίνδυνη ατζέντα στα παιδιά σας. Αυτόν τον Ιούνιο, έχουμε κάποια θέματα για τα οποία πρέπει να συζητήσουμε. Αντιστεκόμαστε μέσα από την κοινότητα.

twitter.com/againstgrmrs... 


Εμείς λέμε ΟΧΙ.

Υπάρχουν εκατομμύρια γκέι μέσα στην κοινότητα που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτή τη θρησκεία και συμμετέχουν στον αγώνα μαζί με τους γονείς και τους ενδιαφερόμενους ανθρώπους παντού για την προστασία των παιδιών. Στοχεύουμε επίσης να επιστρέψουμε στη λογική και να διεκδικήσουμε ξανά την κοινότητα που κάποτε ονομάζαμε δική μας. 

Η ομοφυλοφιλική κοινότητα δεν είναι μονόλιθος. Όσοι προωθούν αυτήν την ατζέντα δεν εκπροσωπούν ούτε μιλούν για όλους μας, ούτε θέλουμε να συνδεθούμε μαζί τους με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό που βλέπουμε είναι η μαζική κακοποίηση παιδιών να διαπράττεται σε μια ολόκληρη γενιά, και δεν θα καθόμαστε πλέον με σταυρωμένα χέρια να την παρακολουθούμε.

Θα χρειαστεί απο όλους από εμάς που είμαστε μέσα στην κοινότητα να βάλουμε επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την παραφροσύνη, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

 

anazitiseis.gr 

 

 

3 σχόλια:

  1. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ….!!!

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/06/blog-post_14.html
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…
    ====
    H ΦΡΙΚH ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1664352999374745603
    Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1665812623785353219
    ====
    Dr. Anastasia Maria Loupis

    Αυτή η γυναίκα εξηγεί ακριβώς εδώ γιατί βλέπουμε την προπαγάνδα LGBT παντού – θα λύσει όλα τα προβλήματα στον κόσμο εάν μπορέσουμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 0,5 δισεκατομμύρια άτομα.

    https://twitter.com/DrLoupis/status/1666864560891125760
    ====
    O ΣTOXOΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ MAΣ
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

    https://www.facebook.com/maria.kyr.52/videos/3539788056338964

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα γκεϊ παραδοσιακων αξιων

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Είχα προλάβει να διαγράψω το ανώνυμο, γι αυτό δεν θυμάμαι τα αρχικά λέξεων που έβαλες)

      Διαγραφή