«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

O ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

16 σχόλια:

  1. Η στιγμή που ανατινάχθηκε το φράγμα Nova Kakhovka
    https://twitter.com/drigli_/status/1665936169547317249

    XAΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιό βίντεο, από τον Νοέμ, ή Δεκ. του 2022, όταν οι Ουκρανοί έκαναν δοκιμαστικό χτύπημα με HIMARS.

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΛΏΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΑΜΕΝΟΥ (ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ) ΣΟΡΟΣ.. ΛΕΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ :

    https://www.pronews.gr/kosmos/t-soros-na-epitetheite-stin-krimaia-katastrepste-tin-gefyra-tora-pou-den-exei-posimo-nero/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ο Θεός βάζει το χέρι του και γίνονται αυτά τα πράγματα επειδή χτυπούν αλύπητα στο μυαλό των παιδιών με τις διαστροφές τους;
    Είδομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διός Κούρος07 Ιουνίου, 2023 10:52

    Εγώ θα ρωτήσω το εξής απλό. Αναρωτήθηκε κανείς για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ της ανατίναξης ή όλος ο πλανήτης (για ακόμα μια φορά) κοιτάζει το δέντρο και χάνει το δάσος ; Αν ΔΕΝ αντιληφθούμε το ΛΟΓΟ της ανατίναξης, τότε όλοι θα αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.

    Μήπως (λέω μήηηηπωωωως) ο ΣΚΟΠΟΣ ήταν να πλημμυρίσουν τίποτε υπόγειες εγκαταστάσεις και αυτός ήταν ο μόνος ΑΜΕΣΟΣ τρόπος ; Που να περιμένεις τώρα να βρέξει Ιούνιο μήνα !! Μήπως ολοκληρώθηκε κάποιο στάδιο ξεκαθαρίσεων και το νερό βάζει "ταφόπλακα" σε κάποια μέρη ;

    Άλλωστε ΔΕΝ έχει σημασία ΠΟΙΟΣ το έκανε. Και απο τις δυο πλευρές υπάρχουν "δυνάμεις" και "αντιδυνάμεις" (και αυτός είναι ο κύριος λόγος της αντινόησης). Οι πιθανότητες (για εμένα τον ψεκ) είναι με τις αντιδυνάμεις. Και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρόκειται να μας πει τον ΣΚΟΠΟ της επιχείρισης. Άλλωστε δεν μας χρωστάει κανείς ενημέρωση. Είμαστε ΜΕΣΑ στην καταιγίδα και αναμένουμε.

    Λέω εγώ ο ψεκ !!!

    By the way, τα νερά ακόμα να επανέλθουν ε ; Και ούτε θα επανέλθουν ποτέ !!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΦΙΛΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ..
      ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΕΚ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΘΕΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΆΛΟΓΑ, ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΕΡΠΕΤΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΙ ΆΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

      ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΙΟΔΟΤΟ Ή ΦΙΛΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

      Η ΠΟΥΣΤΡΑ Η ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ) ΜΑΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

      ΤΑ DRONE ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ..ΗΤΑΝ ΝΑΤΟΪΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!

      Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...

      Διαγραφή
    2. Τα ερπετά είναι ψυχροαιμα, χρειάζονται Ήλιο και ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή Ζεστη διαφορετικά δεν μπορούν να κινήσουν καμία μυϊκή ομάδα στα σώματα τους,για αυτό το χειμωνα λουφαζουν και κοιμουνται.


      Διαγραφή
  5. Ο θεός βάζει το χέρι, και ο άνθρωπος την μετάνοια του, αν λέει κάτι αυτό σε κάποιους? Β. Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://enaasteri.blogspot.com/2023/06/crowdism.html

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%85-%ce%b1-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b1-3%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%89/ (οι ψευτεσ λενε τα δικα τουσ )

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9/ (3 νομοι θρακησ θα δοθουν για τα νατοικα συμφεροντα ,,,η αλβανια θα παρει ενα νυχι της βορειασ Ελλαδος και στο αιγαιο δοθηκαν διαυλοι ελευθερης κινησης των τουρκων με αποστρατικοποιηση νησιων (οτι εγινε στην κυπρο)///

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. ΒΑΛΕ Κ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...!

    ΘΕΛΕΙ Κ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΚΟΥΛόΣ ! ΚΑΝΑ ΔΡΟΟΥΝ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ? ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΟ...ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..?

    ΩΠΑ...ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΧΧ Δόση του Παρανοιού αφού κάπου είδα τον ανεύθυνο ( βλ.σχετικό νόμο ) ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΑ πάλι να λέει κάτι αρλούμπες ...!

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Dennis Hoidas

    Τι κοινό έχουν, η Αλεξανδρούπολη, η Σούδα,
    ο Βόλος, η Λάρισα, το Στεφανοβίκειο και ο Αλμυρός?
    Πολύ σωστά! Άριστα!
    Είναι Αμερικανονατοϊκές βάσεις στην Ελλάδα!
    Drone από την 110 πτέρυγα μάχης στην Λάρισα, μαζί με δορυφόρο, κατηύθυναν τους πυραύλους Adler-2MLRS που χτύπησαν το φράγμα της Καχόβκα, δημιουργώντας την υπερχείλιση του Δνείπερου!

    https://www.facebook.com/dennis.hoidas/posts/pfbid0Xu5qhCCFHwsW4ikz9VcMT2kyB9r38Ls7y1jc7auSMPJ5UFe4pQ9VYPTraBxuUikWl

    mnk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο εξ’ απορρήτων φρουρός της οικογένειας Μητσοτάκη, σε συνέντευξη στον Στέφανο Χίο ρίχνει βόμβες
    IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…Οι εισαγγελείς ακούνε;

    https://www.youtube.com/watch?v=rJP7RGKtZoQ&t=3160s

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. When The Levee Breaks
    https://www.youtube.com/watch?v=JM3fodiK9rY

    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡07 Ιουνίου, 2023 22:05

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΝΕΡΑ, ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΩΩΝ, ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΙΤΡΙΚΗΣ ΑΜΜΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ.

    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ.

    1) Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΖΩΑ, ΦΥΣΗ, ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑΝ ΘΟΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    2) ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ.

    3) ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ.

    Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή