«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Θα δεχόσασταν 2.000 δολάρια το μήνα σε αντάλλαγμα για ένα μικροτσίπ CBDC που εμφυτεύεται στο χέρι σας; Έτσι θα το κάνουν


 

Κι αν σας έλεγα ότι δεν θα έχετε επιλογή να δεχτείτε αυτό το ψηφιακό εμφύτευμα; Δηλαδή, αν θέλετε να επιβιώσετε στην επερχόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω της Μεγάλης Επαναφοράς τους. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, όλος ο κόσμος θα λαμβάνει ένα καθολικό εισόδημα 2.000 δολαρίων το μήνα, αν τους επιτρέψετε να σας εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ στο χέρι σας. Αυτό είναι το καρότο που έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να αποδεχτείτε το Σύστημα Κεντρικού Τραπεζικού Ψηφιακού Νομίσματος (CBDC) που αναπτύσσεται ΤΩΡΑ!

Αν δεχτείτε αυτό το εμφύτευμα τσιπ, θα γίνετε σκλάβος τους. Πουλάτε την ψυχή σας σε αυτούς. Δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε χωρίς αυτό μέσα στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τους σύστημα. Είναι αυτό μέρος του σχεδίου για την εσκεμμένη κατάρρευση/καταστροφή του δολαρίου των ΗΠΑ; Γιατί; Για να μας αναγκάσουν να μπούμε σε αυτό το σύστημα.

Αυτό θα είναι το νέο ομοσπονδιακό αποθεματικό νόμισμα εδώ στις Η.Π.Α. Ένα ψηφιακό σύμβολο που θα αντικαταστήσει το δολάριο με τη δυνατότητα εντοπισμού. Ό,τι αγοράζετε, ό,τι πουλάτε, όπου κι αν πάτε, ό,τι κατέχετε, ό,τι κάνετε, θα παρακολουθείται στο πλαίσιο αυτού του συστήματος. Αν δεν τους αρέσει πόσες φορές ταξιδεύετε για να επισκεφθείτε φίλους ή συγγενείς ή να πάτε σε επαγγελματικά ταξίδια... θα σας κλείσουν οικονομικά με το πάτημα ενός διακόπτη. Αν δεν τους αρέσει τι δημοσιεύετε στο Fakebook, στο X, στο Instagram ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κλείνουν τα οικονομικά σας. Και το τρομακτικό είναι ότι δεν θα ειδοποιήσουν... 

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 (14-17) 

 14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε. 15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

 

 

Γνωρίζατε ότι ο Clayton Morris (ο οικοδεσπότης του Redacted μαζί με τη σύζυγό του Natali) ήταν οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής στο Fox News με τον Tucker Carlson; Αν σας αρέσει ο Τάκερ, θα σας αρέσει και ο Κλέιτον. (βάλτε ελληνικούς υπότιτλους από τις ρυθμίσεις)


 

wendelllmalone.substack.com 

 

21 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Ιουλίου, 2023 22:27

    ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ
    ΡΕ !ΟΥΣΤ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To GESARA/NESARA δηλαδη τι διαφορα εχει απο το CBCD; Η φιλοσοφια λειτουργιας ειναι η ιδια απλα αντι για να καθεσαι και να σε πληρωνουν, δουλευεις. Ή κανω λαθος; Παρακαλω διορθωστε.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επι της αρχής ΔΕΝ κάνεις λάθος. Μπερδεύεις όμως το QFS με τη GESARA/NESARA. Το CBCD συγκρίνεται με το QFS. Το QFS είναι ΙΔΙΟ και όταν έκανα μια (ας πούμε) εμπεριστατωμένη αναζήτηση κατάλαβα οτι είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ, με τη διαφορά οτι το QFS θα έχει αντίκρυσμα σε πολύτιμα μέταλλα (έτσι λένε !!). Κρατώ όμως μικρό καλάθι, για την αρνητική μου στάση απέναντι στο QFS, μέχρι να ξεκαθαρίσει εντελώς.

      Όσο αφορά τη GESARA/NESARA τη σερβίρει η πλευρά των "καλών" μαζί με άλλα καλούδια.Το "καλών" σε εισαγωγικά, διότι στο τέλος θα εκπλαγούμε με το ρόλο του καθενός.

      ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι όλα συγκεχυμένα. Μπορεί να κάνω λάθος και εγώ που πιστεύω οτι η GESARA/NESARA είναι παγίδα. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι σίγουρο και για αυτό ας κρατάμε όλοι μικρό καλάθι.

      Σε παραπέμπω σε μια ανάρτησή μου, την οποία μου έκανε την Τιμή ο Κώστας να αναρτήσει, σχετικά με το θέμα :

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/02/nesara-gesara.html

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Κωστή συγχαρητήρια για το άρθρο. Σίγουρα ο Θεός έχει άλλα σχέδια από τα δικά τους, και είμαι σίγουρος πως θα υπερισχύσουν. ΕΛΕΥΣΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΣΒΑΜΠA ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΒΑCK UP ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ....( ΠΑΕΙ ΣΤΑ 4Κ ΤΟ PAY ROLL..? ) ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΩ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΛΟ..! ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΦΑΤΣΑ ΜΠΟΥΚ ??? ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!

    ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !

    Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ( ΝΑΙ ?) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ Κ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ....( ΠΡΟ ΦΗΤΕΣ ) ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΝ... Κ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ !

    ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ...? ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΒΑΜΠΕΣ ΤΟΥΣ GATES K TOYΣ ΑΛΛΑΧΜΠΑΡΑΔΕΣ....???

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΟΡΟΝΟΔΟΣΕΙΣ Κ ΚΑΜΜΙΑ 500αριά ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...!

    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΗΣ... ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...?

    ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΜΑ ΚΡΥΑ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΔΗ..ΓΑΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Κ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΦΡΑΠΕΣ .

    Celtic Woman - Nocturne

    https://www.youtube.com/watch?v=oYM0gatEuS4

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Εάν δεν ήθελε ο ΚΎΡΙΟΣ να ήσουν ελεύθερος, θα σου είχε περασμένο κολάρο στο λαιμό και σε κάθε ατόπημά σου θα σου έριχνε βουρδουλιές. Στους χειρότερους δε η ευθανασία θα ήταν βάλσαμο γιατί δεν θα κουράζονταν από τις βουρδουλιές.
      Πρόσεχε, τότε θα έλεγες ότι είναι τύρανος , "εάν μπορούσες να σκεφτείς".
      Δεν είσαι σκύλος ή κάποιο κατοικίδιο για να είσαι κάτσε κάτω σήκω πάνω, δώσε το χέρι και καλό παιδί.
      Είσαι Άνθρωπος με Νού ,ενσυναίσθηση, σκέψη, Ψυχή και κυρίως είσαι εικόνα Του.
      Μπορείς να ακολουθήσεις τους κανόνες που σου έδωσε;
      Είσαι ελεύθερος να το πράξεις ή όχι .
      Αυτή η πίστα που λέγεται ζωή στη Γή , σε αφήνει να επιλέξεις το σωστό.
      Αλλιώς η επιλογή σου θα καθορίσει την επόμενη πίστα που θα σταλείς.
      Εάν μου αρχίσεις σαν τα μικρά παιδιά τις γκρίνιες , γιατί έτσι και γιατί αλλιώς και τα πίσματα, τότε σε έχει επηρεάσει ο αντίθετος.
      Έχεις την ελευθερία και τον χρόνο να διαβάσεις τις γραφές αλλά και την τεχνολογία (που είναι του αντιθέτου για να σου σκοτεινιάσει τον Νου) να ακούσεις και να δεις ανθρώπους που ακολουθούν ή ακολούθησαν τους κανόνες και έβλεπαν την ύπαρξη και τον σκοπό της ελευθερίας του ανθρώπου.
      Ξεκίνησε από την Καινή Διαθήκη και μετά έχει στο διαδίκτυο "ακόμη" πολλά ηχητικά και βίντεο από πατέρες τις ορθοδοξίας.
      Είσαι ελεύθερος να το ψάξεις.
      Μέχρι κάποια στιγμή κι εγώ σπαταλούσα για χρόνια τον χρόνο μου στην καθημερινότητα όπως όλος ο κόσμος , αλλά ευτυχώς ήμουν και είμαι περίεργος για να βρώ την Αλήθεια.
      Σας εύχομαι όλους να βρείτε την Αλήθεια σας .

      Ο Θεός να μας συγχωρέσει.

      Δόξα το Θεό πάντων ένεκεν

      Διαγραφή
    3. Να με συγχωρεις Κωστα, αλλα οχι να ακυρωθουν. Να παραταθουν, θυμιζω η Νινευη οντως καταστραφηκε περιπου 100 χρονια μετα τον Ιωνά και την 3ημερη μετανοια των κατοικων της. Οι προφητειες ειναι εκ Θεου και ο Θεος δεν μπορει να βγαλει ψευτη τον ανθρωπο του, ασε που αν ακυρωνοταν ο Λογος του τοτε δεν θα ηταν Αληθινος Θεος. Οποτε πιστευω πως ΟΤΙ εχει προφητευτει καποια στιγμη θα γινει, ενταξει η "μουφα" προφητειες δεν μετρανε.

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑ

      ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ

      * ΜΕΣΩ ΠΟΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΙ ΠΡΟ ΦΥΤΕΙΕΣ ,Κ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ? ΜΕΣΩ ΤΩΝ CHEMTRAILS..? TΟΥ HAARP , TOY BLUE BEAM , TΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ , ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ - ΥΠΟΗΧΩΝ , ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ Ή ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΑΚΡΙΔΕΣ Κ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ? Κ ΓΙΑΤΙ ? ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΠΙΣΤΟΙ...?( ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ..) Η ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ Α ΜΑΡΤΙΑ..? ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ ...ΛΕΓΕ ΜΕ ΣΒΑΜΠ - ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ?

      Κ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ( ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΟΒΙΟ ) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ....?

      Κ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 5 - 6 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΜΑ....Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ.. ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...! ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ....ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΝΤΕΔΕΣ...ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ...!

      ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...?
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ....
      ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ
      ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ

      ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ( ΟΧΙ ΕΣΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ) ΝΗΣΤΕΙΑ - ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ - ΚΛΠ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ...?

      ΙΣΩΣ..ΣΦΑΛΛΩ.. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ

      ΠΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΗ , ΟΧΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ....!

      Michael Jackson - Heal The World
      https://www.youtube.com/watch?v=BWf-eARnf6U

      Michael Jackson - Man In The Mirror
      https://www.youtube.com/watch?v=PivWY9wn5ps

      Marvin Gaye - LIVE Save The Children 1972

      https://www.youtube.com/watch?v=VKaoZfACUKs

      ( Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ...ΠΕΡΙ ΤΟΥ MJ...ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΑ 2 ΥΜΝΟΥΣ..ΤΟΥ ! )

      V P X

      Διαγραφή
    5. @ ΚΥΡΙΟΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ OTI EΓΡΑΨΕΣ , ΕΙΜΑΙ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ..... ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ...
      Ο Θεός προνόησε να μας φυλάει ο Τούρκος"
      https://www.youtube.com/watch?v=BXAnn2uO8F8

      ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ....ΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ....ΟΧΙ....!

      V P X

      Διαγραφή
    6. V P X ,
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ (ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ -ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!),
      ΑΛΛΆ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

      Διαγραφή
    7. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ..
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ.

      Διαγραφή
    8. ΜΑΪΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ
      Η ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ
      ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.
      ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ..
      ΜΑΖΕΥΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ
      ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
      ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΘΑΝΕ..
      ΤΟΤΕ ΒΓΗΚΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ,
      ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ.
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/09/blog-post_62.html#more

      Διαγραφή
    9. ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ, ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΣΕ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ.
      ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΑΪΚΛ ΜΑΖΕΥΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Ο,ΤΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ.
      ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΕΡΆ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    10. ΚΩΣΤΑ ΕΔΩ ΟΛΑ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜJ !!!

      https://mjacksontruth.wordpress.com/2015/03/14/%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BA%CE%BB-%CF%84/

      Michael Jackson - Will You Be There
      https://www.youtube.com/watch?v=jQY_QL_wvQU

      Michael Jackson Ποιήματα ΘΕΟΣ ( ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ - ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ... )

      https://www.youtube.com/watch?v=hsxbOLSo2Tk

      V P X

      Διαγραφή
  5. Για να παρουμε θεση Κωστα. Για να ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ και ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ό,τι είναι να κάνουν βιάζονται να το κάνουν ΠΡΙΝ φύγει το 2025. Αυτό το 2025 το "βλέπω" συνέχεια μπροστά μου !!! "Κάτι" έρχεται τότε και έχουν πάθει παράκρουση να πάρουν όσους περισσότερους μπορούν μαζί τους στην εξαύλωση.

    Αν δεν κάνω λάθος, μας είχε βάλει και ο Αγαπητός Μποτίλιας σχετικά σχόλια για το 2025, με βάση Αστρολογικές προβλέψεις.

    Ο Ήλιος θα παίξει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρόλο. Προσοχή στον Ήλιο !!!

    Ενδεικτικά :

    "Γιατί ο Πόρτας θέλει να μειώσει το φως του ήλιου; Αποκαλυπτικό βίντεο"

    "Σας έχουμε δείξει την Βοή-θεια που θα έρθει από επάνω, είναι πίσω απο τον ήλιο μας, είναι ο κεντρικός ήλιος η Αλκιώνα και επιρεάζει τον δικό μας με την γνωστή δραστηριότητα που φτάνει την αποκορύφωση του το 2025"

    https://korakas-news.gr/2023/07/giati-o-portas-thelei-na-meiosei-to-fos-toy-ilioy-apokalyptiko-vinteo.html

    Συμπληρωματικά :

    https://korakas-news.gr/2023/07/i-voi-theia-einai-orati-oi-mayroi-deichnoyn-xekoliarides-kai-ta-dikaiomata-toys-giati-na-deixoyn-tin-megalyteri-eidisi-sto-iliako-systima.html

    https://korakas-news.gr/2023/07/to-kill-shot-sas-kanei-gia-klimatiki-allagi.html

    Ας ΜΗΝ αρχίσω να λέω για όνειρα που βλέπω (ειδικά τον τελευταίο καιρό) και πολλά απο αυτά είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ μάχης, αλλά και μιας ΑΙΣΙΟΔΟΞΗΣ κατάληξης. Να εμπιστεύεστε τα όνειρά σας. Όσο μπαίνουμε στη ζώνη φωτονίων, τα όνειρα ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Προσπαθούν να καταπιέσουν την αλλαγή με μηχανές ήχων, ψεκασμούς κλπ, αλλά κούνια που τους κούναγε. Για αυτό θέλουν να πάρουν μαζί τους όσες περισσότερες ψυχές μπορούν. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στις σειρήνες.

    ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΩΣ = ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ = ΔΥΝΑΜΗ Ο ΚΑΤΕΧΩΝ...ΗΛΙΑΚΗΣ ΨΥΧΗΣ...ΘΑ ΔΙΚΑΖΕΙ....ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ....ΜΕ ΗΛΙΑΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ... ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ...!

      ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΕΔΩ ΚΑΤΩ... ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΚ....ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..
      ΕΚΛΕΙΣΑΝ....

      ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ....ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΓΙΝΑΜΕ ΣΤΟΧΟΣ....!

      V P X

      Διαγραφή
    2. @VPX
      Στόχος μεν, με ασπίδα δε !!! Σαν αυτή του Αχιλλέως.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  7. θα αντιστρέψω το ερώτημα: θα δεχόντουσαν 2000 καθημερινες φαπες, για να πάρουν πίσω τις μπουρδες αυτες?
    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Salata ta noimata,ena to dilima,xaragma h eleutheros,me mia ora zois,para 40 xronia sklavias kai filakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή