«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΕΙ" Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ !!!!


Ο Nigel Farage είναι γνωστός για τον αγώνα που έκανε να οδηγηθεί η Βρετανία εκτός ΕΕ, το περίφημο Brexit. Είναι γνωστό ότι κάθε ευρωσκεπτικιστής θεωρείται από την "ορθολογική ελίτ" ως κάτι μεταξύ "flat earther" και δαιμονισμένου.

Φαίνεται ότι η ύπαρξη ενός κράτους εντός ΕΕ είναι μια αυτονόητη αλήθεια η οποία μας δόθηκε εξ αποκαλύψεως από τις πρώτες μέρες του ανθρώπινου πολιτισμού πριν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Όπως είναι δεδομένο ότι υπάρχει βαρύτητα, έτσι ακριβώς είναι δεδομένο, ότι η θέση κάθε χώρας είναι μέσα στην ΕΕ και εντός του ευρώ.

Ο ψεκασμένος λοιπόν Farage έμαθε πρόσφατα ότι η τράπεζα στην οποία είχε λογαριασμό αποφάσισε να του τον κλείσει και (ευτυχώς) τον ενημέρωσε να αποσύρει ό,τι χρήματα είχε.

Η επίσημη δικαιολογία που διακινήθηκε αλλά σύντομα αποδείχτηκε ψευδέστατη, ήταν ότι είχε κάποιες οικονομικές ατασθαλίες.

Η πραγματικότητα είναι ότι, κλείνει ο λογαριασμός του επειδή έχει λάθος απόψεις. Όχι μόνο αρνείται την μια και μοναδική αλήθεια της ΕΕ, αλλά είναι και φίλος του Trump, ο οποίος όπως ολοι ξέρουμε είναι ακροδεξιός, φασίστας, ρατσιστής, ξενοφοβικό τοξικό κάθαρμα, διπρόσωπος και αντιπρόσωπος.

Αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Farage ήταν ότι είναι και φίλος με τον "αρνητή της επιστήμης" Novak Djokovic!!

Έτσι, όχι μόνο πρέπει τώρα να πάρει τα λεφτά του από την ευαίσθητη "πολιτικά και επιστημονικά" τράπεζα αλλά πρέπει να βρει και κάποια άλλη τράπεζα στο εξωτερικό, γιατί όλες οι άλλες οι βρετανικές τράπεζες στις οποίες απευθύνθηκε να μεταφέρει τα χρήματά του, αρνήθηκαν κατηγορηματικά!

ΔΗΛΑΔΗ, η τράπεζα, ενας χρηματοοικονομικός οργανισμός, κάνει ανάλυση κοινωνικών φρονημάτων για το αν θα δεχτεί να εξυπηρετήσει έναν πελάτη.

Σαν να λέμε ότι αύριο το πρωί, όσοι δεν ψηφίσαμε τον τρισμέγιστο Μωυσή, θα πρέπει να βρούμε μια τράπεζα στο εξωτερικό για να κάνουμε συναλλαγές, γιατί η κάρτα μας, δεν θα έχει ισχύ.

Δεν ξέρω αν είναι κατανοητό πλήρως πόσο καθόλου δημοκρατικά και πόσο Κινεζικά είναι όλα αυτά. Ελπίζω να είναι. Ελπίζω και οι τελευταίοι αφελείς να έχουν καταλάβει που το πάνε "οι πεφωτισμένοι που ξέρουν καλύτερα"

Αυτά για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι ανεξέλεγκτοι γραφειοκράτες της ευρωκρατίας θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για την ασφάλειά μας.


Κώνος Σιδέρης

Αστεράκι 

 


8 σχόλια:

  1. Τέλος στις ψηφιακές πληρωμές βάζει η Τζώρτζια Μελόνι
    "Τον περιορισμό της χρήσης των ψηφιακών πληρωμών επιχειρεί να προωθήσει η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.
    Στο προσχέδιο του προϋπολογισμού της κυβέρνησης για το 2023, υπάρχει πρόβλεψη να δοθεί στους Ιταλούς καταστηματάρχες το δικαίωμα να αρνούνται πληρωμές με κάρτα για ποσά κάτω των 60 ευρώ".
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/07/blog-post_653.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It's the final countdown..
    The final countdown..
    Raise your spinal cord... and fight!!
    Εμεις ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος19 Ιουλίου, 2023 15:26

    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ λέμε. Αυτή η γριά η βάβω ο κίσσινκγερ, είπε :

    «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα θα πρέπει να εξαλείψουν τις παρεξηγήσεις, να συνυπάρξουν ειρηνικά και να αποφύγουν την αντιπαράθεση. Η ιστορία και η πρακτική αποδεικνύουν συνεχώς ότι ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε η Κίνα έχουν την πολυτέλεια να αντιμετωπίζουν τον άλλον ως αντίπαλο»

    https://www.el.gr/diethni/gaiostratigiki/esteilan-ochi-tychaia-ton-kissinger-sto-pekino/

    Με άλλα λόγια : Παιδιά την κάτσαμε. Μας έχουν γραμμένους κανονικά και η Κίνα είναι έτοιμη να "βήξει". ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. Συμμαζέψτε ό,τι μπορείτε απο τη χασούρα και ανασυνταχτείτε γιατί μας πήρανε χαμπάρι.

    Όμως ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ (για αυτούς).

    Πρώτα θα πέσει η Ουκρανία. ΑΜΕΣΩΣ μετά οι ΗΠΑ. ΑΜΕΣΩΣ μετά Βατικανό και Σίτυ. Ακολουθεί η ΕΛΛΑΔΑ μας.

    Τα απανωτά "χτυπήματα" της δυστοπικότητας παγκοσμίως είναι προπέτασμα καπνού για την ΠΤΩΣΗ της ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ είναι πιό κοντά απο όσο περιμέναμε. Παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά και προσπαθούν να παρασύρουν όσες περισσότερες ψυχές μπορούν στην αφάνεια.

    Αδέλφια hold the lines, ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΤΕ και προσοχή στον Ήλιο. Έχουμε "βοήθεια" απο αυτούς που πρέπει. Το τέλος τους είναι κοντά.

    Και μετά......ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

    Τελικά το ... 2025 είναι πιο κοντά απο ό,τι νομίζαμε.

    Γένοιτο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε μη δεις την Κινα να κανει στροφξ 180°....

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  4. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εκβιάζουν και τις μεγάλες (προς το παρόν) επιχειρήσεις:

    Eδώ και πολλά χρόνια, η οικονομία κινήται αποκλειστικά με δάνεια. Είναι τέτοια η χρηματιστηριακή και νομισματική χειραγώγηση που γίνεται, και με τέτοιες ταχύτητες, ώστε κανείς βιομήχανος δεν μπορεί να έχει δικά του κεφάλαια κίνησης. Κι αν ακόμα μπορεί, δεν το διακινδυνεύει.
    Εκεί έρχεται η τράπεζα και του λέει: "Θέλεις δάνειο; πρέπει να είσαι woke. Νο γουόκ-νο μάνεϋ! Δικά μας τα λεφτά, δικοί μας και οι κανόνες! Άμα σ' αρέσει..."
    Δεν τρελλάθηκαν ξαφνικά οι εταιρείες να προμοτάρουν τις τρανς, ερχόμενες σε συγκρουση με την πελατεία τους και αυτοκαταστρεφόμενες. Θύματα άγριου εκβιασμού είναι. Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα...
    Το ίδιο έγινε και στην δικιά μας την ΔΕΗ: για να της δώσουν δάνειο (νομίζω η μπλακ ροκ), την εξανάγκασαν να υπογράψει για την κατάργηση του λιγνίτη.

    Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω και ο νοών νοήτω!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. & ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ? ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΈΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΑ ! Η ΔΕΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ! ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΒΙΟΜ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ...Κ ΒΟΥΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΒΡΑΧΟ... ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΤΡΥΠΑ ...ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΜΗ WOKE ΑΠΟΨΕΙΣ... ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ...! ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ Κ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΟΙ ! ΠΑΙΖΕΙ Κ ΤΟ ΤΡΑΒΑ ΜΕ Κ ΑΣ ΚΛΑΙΩ.....ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ .

      V P X

      Διαγραφή
    2. 'Ολοκαυτωμένος20 Ιουλίου, 2023 15:10

      `Ολόσωστη η μνκ.
      Και το ερώτημα πλανάται, ποιοί είναι ιδιοκτήτες στις τράπεζες;

      Διαγραφή