«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΙΣ ... ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ... ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΙΩΠΕΣ !!!!! [ΓΑΛΛΙΑ]

 γράφει ο Οδυσσέας Ελευθερόπουλος


 

Ο χρόνος, ή το timing όπως το λένε στο χωριό μου, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την ΕΠΙΤΥΧΙΑ μιας πολιτικής κίνησης. Αλλά είναι και κύριο κριτήριο για να ΕΞΗΓΟΥΜΕ αυτά που συμβαίνουν. Η ΙΔΙΑ πράξη, αλλά σε ΆΛΛΟ χρόνο, μπορει να έχει ΑΛΛΗ εξήγηση.


ΕΡΩΤΗΣΗ => ΠΟΤΕ ξέσπασαν οι αναταραχές στην Γαλλία;;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ => Μόλις λίγες μέρες αφ ότου ο Μακρόν υπέβαλε αίτημα να παραστεί στην Συνάντηση Κορυφής των BRICS!!!

δηλαδή του διαμορφούμενου αντίπαλου δέους του ΝΑΤΟ.

Και για να δούμε ότι η μέθοδος "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ...ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ" προς άβολες κυβερνήσεις έχει γίνει "all time classic", να πάμε και λίγο πιο πίσω στον χρόνο.

ΕΡΩΤΗΣΗ => ΠΟΤΕ ξέσπασε η "επανάσταση" του ΜAH του 68 και πάλι στην Γαλλία (και με "ηγέτη" τον "αριστερό" και από τότε κατ ομολογία του παιδόφιλο, Κον Μπεντίτ);;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ => Οταν ο τότε Πρόεδρος της Γαλλίας στρατηγός Ντε Γκώλ είχε αρνηθεί να δεχτεί την συνέχιση της Αμερικάνικης ΕΠΙΒΟΛΗΣ του δολλαρίου ως νόμισμα διεθνών συναλλαγών, χωρίς αυτό να διαθέτει ΚΑΝΕΝΑ αντίκρυσμα σε χρυσό!!! Δηλαδή όταν οι Αμερικανοί ήθελαν να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία με ....χαρτοπετσέτες.

Τότε ο Ντε Γκωλ ήρθε σε ευθεία ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τα συμφέροντα των μεγαλο-τραπεζητών που ελέγχουν την κεντρική τράπεζα Federal Reserve των ΗΠΑ που εκδίδει το δολλάριο.

ΕΡΩΤΗΣΗ => Ποιοί λειτουργώντας ως ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ του συστήματος "ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ" στην Γαλλική ηγεσία ΤΟΤΕ & ΤΩΡΑ;;;

=> Τότε η ....ΑΡΙΣΤΕΡΑ, πουλώντας το γνωστό της παραμύθι σε νεαρούς αφελείς φιρφιρίκους, (του Πάγκαλου και του Ζουράρι συμπεριλαμβανομένων)!!!

=> Σήμερα που η αριστερά στην Γαλλία σβήνει εκλογικά και πρακτικά έχει πεθάνει μη ούσα ικανή να στήσει ούτε περίπτερο, βλέπουμε ότι το σύστημα προωθεί ως ΝΕΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΩΝΑ τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που έχει φροντίσει να εισάγει, να εγκαταστήσει, να ταίσει, να εδραιώσει ως ιδιοκτήτες της χώρας, και τελικά ΝΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ ώστε "ΕΎΚΟΛΑ" να τους χειρίζεται ως ΥΠΕΡ-ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ για την αποσταθεροποίση, και στην ανάγκη για ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΜΗ βολικών κυβερνήσεων.

Οποιος πιστεύει ότι αυτά που γίνονται στην Γαλλία οφείλονται στο ότι "ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ" είναι ΑΦΕΛΗΣ! Τα ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ όπλα είναι γνωστά στις μυστικές υπηρεσίες μεγάλων χωρών από την δεκαετία του 60 ακόμα.

Τι ΣΥΜΠΤΩΣΗ ακριβώς όπως και στην Αθήνα με την δολοφονία Γρηγορόπουλου επί Καραμανλή, που έκλεινε εθνοφελείς συμφωνίες με τον Πούτιν...

Οπως βλέπετε κάποιες ...ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τις μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές δεν τις αλλάζουν!!!

Ποιος τότε νομιμοποίησε στην λαική συνείδηση επιβάλοντας ως ΔΙΚΑΙΟ και ΛΟΓΙΚΟ να καίγεται όλη η Αθήνα, αντί της τιμωρίας του συγκεκριμένου αστυνομικού;;;; Ποιος έκανε κάποιους σε ξένες ...πρεσβείες να ανοίγουν σαμπάνιες;;;; Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Και πάλι ΣΥΜΠΤΩΣΗ θα ήταν.

Το ότι ΟΥΔΕΙΣ τους ποτέ έγραψε ή ανέφερε την λέξη "ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ όπλα" είναι ...ΤΥΧΑΙΟ.

Οπως επίσης ΤΥΧΑΙΟ είναι ότι ΟΥΔΕΙΣ ποτέ απαίτησε την έρευνα, τον εντοπισμό, την σύλληψη και την τιμωρία των ελεύθερων σκοπευτών που πυροβολούσαν από ταράτσες άσχετο κόσμο τις ημέρες του Πολυτεχνείου το 1973 στην Αθήνα....

Οπως επίσης ΤΥΧΑΙΟ είναι ότι ΟΥΔΕΙΣ ποτέ στην Ουκρανία απαίτησε να γίνει έρευνα για το ποιοι ελεύθεροι σκοπευτές, και από που, πυροβολούσαν διαδηλωτές στην κεντρική πλατεία του Κιέβου, και εξαγρίωναν τον Ουκρανικό λαό ακόμη περισότερο και επ ωφελεία των Αμερικανών που έστηναν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του νόμιμου φιλο-Ρώσου προέδρου της χώρας, Γιανούκοβιτς....

Στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα οι καθηγητές μας μας τόνιζαν εμφαντικά ότι:

=> "Οταν ένα φαινόμενο επαναλαμβάνεται ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ, είναι ΑΝΤΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌ να το θεωρείτε ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Η φύση απεχθάνεται τις συμπτώσεις. Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αντιμετώπιση του επαναλαμβανόμενου φαινομένου απαιτεί να αναζητάτε ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΟΥ - ΑΙΤΙΑΤΟΥ" (δηλαδή να εντοπίσουμε το αίτιο που προκαλεί το φαινόμενο).

Θέλετε κι άλλη απόδειξη ότι πολιτικές, που ψάχνουν να κρυφτούν πίσω από ..."ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΕΣ", είναι ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ, και ως τέτοιες ΠΟΤΕ δεν οδηγούν στην ΑΛΗΘΕΙΑ και άρα και στην ΕΥΤΥΧΙΑ του ανθρώπου;;;

Οδυσσέας Ελευθερόπουλος


enaasteri.blogspot.com



21 σχόλια:

  1. ΦΑΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    https://twitter.com/sifakakis_ioan/status/1674846400108953607
    ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα επειδή έχω μιλήσει με άτομα αυτές τις μέρες της αριστεράς,το θεωρούν δίκαιο αυτό που γίνεται στην Γαλλία και αναμενόμενο και φυσικά μου θύμισαν ότι είχε πάει στην Γαλλία σε προηγούμενα επεισόδια ο Κουτσούμπας.Εγω πάλι έχω γίνει έξω φρενών γιατί έκαψαν βιβλιοθήκη στην Μασσαλία και γιατί πιστεύω ότι όλα είναι στημένα και ελεγχόμενα από τα πιόνια που χρησιμοποιούν.Θα συμφωνήσω με αυτά που έγραψε ο Αριστόμαχος και ο Διός Κούρος για τον σεισμό που έρχεται αλλά κατά την άποψη μου ο σεισμός θα είναι μεταφορικός και κυριολεκτικός.Τα γεγονότα θα είναι ραγδαία και ίσως δεν θα προλαβαίνουμε τις εξελίξεις και για μένα οι τρείς επόμενοι μήνες που ξεκινούν από σήμερα αλλά ουσιαστικά βρισκόμαστε σε αυτό από τον Απρίλιο θα είναι πολύ σημαντικοί, γιατί εμφανίζονται επιλογές και νομίζω ότι θα πρέπει να διαλέξουμε στρατόπεδο και πάλι.Διαχωρισμός που εντάξει το ξαναζήσαμε στα "προηγούμενα επεισόδια" και ίσως τώρα να μπορούν να το χειριστούν περισσότερα άτομα αλλά και πάλι θα είναι ψυχοφθόρο το να αποστασιοποιείσαι.Δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο θα έρθει,το ψάχνω ακόμα....
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος02 Ιουλίου, 2023 13:24

      Αγαπητή Ευρυδίκη,

      Απο πολύ μικρό παιδί είχα (τελευταία το έχω πιο έντονο) το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ οτι έχω έρθει "εδω" για κάποιο λόγο. Σαν παιδί ΔΕΝ μπορούσα να εξηγήσω αυτό το ΕΝΤΟΝΟ συναίσθημα. Απλά έμαθα να ζω με αυτό και μετέθετα την απάντηση στο μέλλον. Συναίσθημα, το οποίο ΔΕΝ συνάδει με την "πεζή" καθημερινότητα.

      Μεγαλώνοντας άρχισα να δίνω ερμηνείες, οι οποίες άλλαζαν ανάλογα την "εποχή" και τις εμπειρίες ζωής που αποκόμιζα ως άνθρωπος. Και σε βεβαιώ οτι έχω αποκομίσει πολλές καλές και περισσότερες κακές εμπειρίες ζωής και συναισθημάτων και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και πλήρη. Έχω αναρτήσει σχετικό άρθρο για το "λόγο" που ΠΙΣΤΕΥΩ οτι έχω έρθει και ποιός με έχει "στείλει" εδώ.

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/02/blog-post_58.html

      Στρατόπεδο έχουμε διαλέξει ΗΔΗ, ΠΡΙΝ έρθουμε σε αυτό το πεδίο και έχουμε έρθει εδώ με ένα ΡΟΛΟ. Και αυτό το στρατόπεδο ΔΕΝ έχει να κάνει με γήινους διαχωρισμούς και το γνωστό "διαίρει και βασίλευε". Αυτά τα δυο είναι εγκόσμια και ΠΡΕΠΕΙ να τα ζήσουμε. Έχουμε έρθει εδώ όντες ΗΔΗ μέλη ενός "στρατοπέδου". Το μόνο που χρειάζεται είναι να ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ τόσο το στρατόπεδο αυτό, όσο και το ΛΟΓΟ της άφιξής μας.

      Είμαι πεπεισμένος οτι ένα ΓΕΓΟΝΟΣ θα πυροδοτήσει αυτή την ενθύμηση και οτι μετά απο αυτό το γεγονός όλα θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ μπροστά μας και θα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

      Οι επιλογές που έχουμε, οι αποφάσεις που θα πάρουμε και η στάση που θα κρατήσουμε, εξαρτώνται απο συμπαντικούς παράγοντες. Δεν είναι ανάγκη να μπορούμε ΤΩΡΑ να εξηγήσουμε τι συμβαίνει. Η προσπάθεια εξήγησης είναι ψυχοφθόρα και ενέχει τον κίνδυνο να μας απογοητεύσει. Το γεγονός που θα μας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ θα γίνει ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ και για αυτό θα μας βοηθήσει (τι άλλο;) το ΦΩΣ. Για αυτό το λόγο συνεχώς αναφέρω το "προσοχή στον Ήλιο".

      Συνεπώς, παρατηρούμε την εξέλιξη των γεγονότων σαν να παρακολουθούμε ένα θέατρο. Προς το παρόν είμαστε θεατές και ΔΕΝ αφήνουμε να μας επηρρεάσει ΚΑΝΕΝΑ γεγονός, διότι πολύ απλά είμαστε παρατηρητές και ΟΧΙ μέλη του θιάσου. Μέλη θα γίνουμε μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ. Τότε το θέατρο θα γίνει διαδραστικό και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι πρέπει να πράξουμε, μιας και θα έχουμε ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ. Κάποιοι (ελάχιστοι) έχουν ήδη ενθυμηθεί και παίρνουν μέρος στο θίασο.

      Το ΓΕΓΟΝΟΣ θα είναι ΦΩΤΕΙΝΟ, αλλά μπορεί να εκφραστεί και με σεισμούς ή φυσικά φαινόμενα. Η Γαία είναι ΖΩΝΤΑΝΗ και ως ΜΑΝΑ μας θα μας βοηθήσει.

      Μέχρι τότε, καρτερία, ΑΦΟΒΙΑ και .... προσοχή στον Ήλιο.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Διός Κούρε έχεις δίκιο , ότι έχουμε διαλέξει στρατόπεδο ήδη και εγώ για χρόνια προσπάθησα να πολεμήσω το συναίσθημα αυτό ότι έχω έρθει εδώ για κάποιο λόγο και όσο πήγαινα κόντρα σε αυτό και προσπαθούσα να προσαρμοστώ με τους πολλούς,η κατάληξη ήταν να έχω περισσότερα προβλήματα ή ζημιές που στο τέλος με οδηγούσαν στην αρχική απόφαση ή σε αυτό που ένιωθα ότι ήθελα να κάνω εξαρχής.Δεν πρέπει να έχει περάσει ούτε χρόνος που είδα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν στο δρόμο μαζί με άλλους χωρίς να ξέρω τι έχει συμβεί και κάποιος που δεν έβλεπα το πρόσωπο του μας έδινε οδηγίες προς τα πού θα κατευθυνθούμε.Δεν υπήρχαν σπίτια μόνο ατελείωτες εκτάσεις χωρίς κτίσματα και πολύ έντονο το στοιχείο του Ουρανού και σκέφτηκα ότι δεν ξέρω αν είναι κάτι μελλοντικό ή κάτι που έχω ξαναζήσει κάπου αλλού.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ.
      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
  3. Δεν υπαρχουν συμπτώσεις.
    Ολα γινονται σε μακροπρόθεσμο πλανο.
    Ο Υδροχοος θα σαρωσει ολο το γνωστο μας status.
    Ολα αναβαθμιζονται και ολοι θα δυσκολευτουμε στις αλλαγες οσονούπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα μου sorry αλλά άκυρος ο κος Ελευθερόπουλος από εμένα.

    Ο Μacron δεν ζήτησε ποτέ να γίνει μέλος των BRICS !!!! Ζήτησε μόνο να είναι παρών στη συνάντηση των BRICS ..... κάτω από τις εντολές των αφεντικών του !!!

    Ο ΜΑΚΡΟΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ !!! ΜΟΝΟ ΕΝΑ PUPPET TOY DEEP STATE !!!

    ΓΡΆΦΕΙ ΑΝΟΗΣΊΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ MAY 1968 !!!!!!!

    Ο ΜΑΚΡΌΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΌ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Con

      Για το ΄68, ΔΕΝ γράφει ανοησίες.
      Ο Ντε Γκωλ, όχι μόνον αρνήθηκε την κυριαρχία του χάρτινου δολλαρίου και την μετατροπή όλης της Ευρώπης σε γιουσέικο προτεκτοράτο, αλλά ΑΠΑΙΤΗΣΕ και την επιστροφή του γαλλικού χρυσού από την φέντεραλ ριζέρβ, όπου είχε μεταφερθεί για "προστασία". Εεεε... καλά!
      (και η Γερμανία ζήτησε πρόσφατα, όχι να πάρει πίσω τον χρυσό της απ την φέντεραλ, αλλά να στείλει επιθεωρητές να τον δούνε,... χαχα! --> Νορθ Στρημ και αποβιομηχάνιση, αμ πως;)

      Η μεταφορά και διανομή χρημάτων για την χρηματοδότηση του "Μάη", από Την πρεσβεία, έγινε μέσω των δικτύων της γαλλικής μαφίας λαθρεμπορίου οινοπνευματωδών!
      Ο Μπετίτ, μετά από 55 χρόνια, είναι ακόμα εξέχον μέλος των αχρειωδέστερων νεοταξίτικων, σιωνιστικών ομάδων (π.χ. Λεβή κλπ), που καταστρέφουν μεθοδικά την Γαλλία, την Ευρώπη και τον πλανήτη.

      Ίσως, για συναισθηματικούς λόγους, δεν θα ήθελες να είναι έτσι, όμως αυτά έχουν τεκμηριωθεί εδώ και πολλά χρόνια.

      μνκ

      Διαγραφή
  5. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ......
    ΟΧΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΓΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΚΑΘΙΚΙΑ...ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ
    https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/2018-10/macron1_20.jpg.webp?itok=zprLR_Lg
    Aπολαύστε την αφομοίωση και τη διαφορετικότητα που υποδεχτήκατε με ανοιχτές αγκάλες στη Γαλλία και την Ευρώπη ......

    Δόξα στον Θεό, που παρέτεινε τη ζωή μας μέχρι να χαρούμε την κρίση, τον Μακρόν και το κράτος του που έβλαψε τον Αγγελιοφόρο του Θεού και χλεύασε τη θρησκεία του Θεού!!
    Ω Θεέ, κρατήστε τους απασχολημένους με τον εαυτό τους, και κάντε τους διαχωρισμούς τους σκληρούς μεταξύ τους, και ενώστε τους στη Σουηδία και σε κάθε χώρα που πολεμά τη θρησκεία σας!!
    #فرنسا
    https://twitter.com/waleed_Naser711/status/1674908597371777025
    =====
    https://twitter.com/rose_k01/status/1674747075089797121
    =====
    https://twitter.com/WarMonitors/status/1675249924424777728

    Καλό μήνα...σας είπα;🤣

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΊΣΗΣ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ !!! Αφού μετά τον Φρανσουά Μιτεράν 1994 + η Γαλλία κυβερνάται από Σιωνιστές (Le CRIF https://www.crif.org

    & και Σιωνιστές Μασόνους To B’NAI B’RITH https://www.bbfrance.org )

    O Jacques Chiraq (καλός άνθρωπος, αλλά αδιάφορος) ήταν ο πρώτος Πρόεδρος της Γαλλίας που είχε ζητήσει τη ΣΥΓΓΝΏΜΗ από στους Εβραίους για τη συνεργασία μερικών Γάλλων με τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου….. Στη συνέχεια, ο deep state Σιωνιστηs Σαρκοζί αναλαμβάνει την εξουσία και εισάγει τη Γαλλία στο στρατιωτικό τμήμα του ΝΑΤΟ….. και μετά είναι η κόλαση , συμπεριλαμβανομένης της Christine La Guard μια Σιωνιστρια……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tί είναι το "B’NAI B’RITH" φίλε Con ;
      Γίνε πιο σαφής.

      Διαγραφή
    2. Κώστα,
      Αυτό:
      https://www.google.com/search?q=B%E2%80%99NAI+B%E2%80%99RITH&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

      Από παλιά εθεωρείτο ως η πλέον σκληροπυρινική κι επικίνδυνη σιωνιστική, μασονική στοά. Τώρα εμφανίζεται ως ίδρυμα.

      [Είναι κόλπο των τελευταίων 10ετιών, όταν θέλουν να κρύψουν κάτι, να ιδρύουν κάτι άσχετο με το ίδιο όνομα και να προβάλλουν εκείνο. Ακόμα και ιστοσελίδες αλλάζουν περιεχομένο, π.χ. σελίδα με καυτό περιεχόμενο, τώρα περιστάνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο -στημενη στο γόνατο και με ελάχιστο περιεχόμενο]

      μνκ

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε πολύ αγαπητή Μνκ !

      Διαγραφή
    4. Ο ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ “NAOΣ” (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛOYΣ ΤOYΣ ΑΛΛOYΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟYΣ “NAOYΣ” ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ---B’NAI B’RITH

      B'nai B'rith International

      https://www.bnaibrith.org/

      FRANCE :

      https://www.bbfrance.org/

      https://duckduckgo.com/?q=B%27rit+B%27rith+FRANCE&t=h_&iax=images&ia=images

      Διαγραφή
    5. https://www.bnaibritheurope.org/ Ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου 2020

      ΤΟ ΧΤΑΠΌΔΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟ LGBT + ETC ETC

      https://yandex.com/search/?text=%22B%E2%80%99NAI+B%E2%80%99RITH%22+E.U.&lr=10418

      Διαγραφή
    6. https://www.bnaibrith.org/events GREECE

      -------------------------------------------------------------------------------------------------

      ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ :

      Ένα διεθνές συνέδριο με τίτλο "Σπάρτη-Ισραήλ: ανανεώνοντας μια αρχαία φιλία" πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σπάρτη, Ελλάδα, στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2018. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το δήμο Σπάρτης, το B'nai B'rith Philon Lodge και το Ινστιτούτο Ελληνο-ισραηλινής συνεργασίας. Με μια ευρύτερη έννοια, η Διάσκεψη Σπάρτης-Ισραήλ είχε ως στόχο μια βαθύτερη γνωριμία και αμοιβαία κατανόηση μεταξύ Ελλήνων και Ισραηλινών, ακολουθώντας την Ιστορικά καταγεγραμμένη φιλία μεταξύ της αρχαίας Σπάρτης και του λαού του Ισραήλ.

      Τους συμμετέχοντες υποδέχθηκε εκ μέρους των διοργανωτών ο Δρ Άγγελος Κολοκούρης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνο-ισραηλινής συνεργασίας. Το συνέδριο εγκαινίασε και επίσημα ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης. Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης και μία από τις χορηγούς του Συνεδρίου, κ. Αδαμαντία Τζανετέα. Ο βασικός ομιλητής την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ήταν ο κ. Dan Mariaschin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, B'NAI b'rith International, Washington, DC.

      Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν τα αρχαιολογικά ευρήματα και την ιστορική έρευνα που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη μιας αρχαίας φιλίας μεταξύ της αρχαίας Σπάρτης και του λαού του Ισραήλ. Οι επακόλουθες συζητήσεις διερεύνησαν σύγχρονα ζητήματα όπως οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ και το μέλλον των Ελληνο-Ισραηλινών σχέσεων.

      Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο πρώην αρχηγός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αποστρατευμένος. Γενικός θεολόγος Συμεωνίδης, Δρ Άγγελος Κολοκούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της πρωτοβουλίας αι, Καθηγήτρια Σοφία Ζύγκα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Γιώργος Ζησιμάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ακινήτων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, Δρ Άννα Λαμπροπούλου, Διευθύντρια, Ινστιτούτο Ιστορικών Μελετών, Εθνικό Ινστιτούτο Ερευνών, Δρ Ε. Λιανός-Λιάντης, Ειδική Γραμματεία Πολιτιστικής Διπλωματίας, Υπουργείο Εξωτερικών, καθηγητής Νώε Χάχαμ από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο, και Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

      Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με 2 ενδιαφέρουσες συζητήσεις που διευκόλυνε ο Δρ Γιώργος Τζογόπουλος, ανώτερος συνεργάτης, Κέντρο Στρατηγικών Μελετών Begin-Sadat. Οι δύο ομάδες εξέτασαν (α) βασικές πτυχές της γεωπολιτικής στην Ανατολική Μεσόγειο και (β) τις παραμέτρους συνεργασίας και τις δυνατότητες ανάπτυξης και ανάπτυξης μεταξύ των δύο εθνών. Στα πρωτοποριακά αυτά πάνελ συμμετείχαν ο καθηγητής Σπύρος Λίτσας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο καθηγητής Θεόδωρος Τσακίρης από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο Δρ. Άγγελος Κολοκούρης, Πρόεδρος της πρωτοβουλίας ΑΙ, και Δρ Στέργιος Κατηχωρίτης, αρχιτέκτονας-Πολιτικός Μηχανικός.

      Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, τίμησε με την παρουσία του το συνέδριο. Στο Συνέδριο συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι της Περιφερειακής Κυβέρνησης Πελεποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και όλων των επαγγελματικών φορέων της περιοχής.

      Χορηγοί του συνεδρίου ήταν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και ο Δήμος Πελοποννήσου. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ World, Η ΕΡΤ3, το πρώτο πρόγραμμα, η φωνή της Ελλάδας και η ΕΡΤ Τρίπολης.

      Διαγραφή
    7. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΝΚ
      ΜΕ ΤΟ GOOGLE SEARCH ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ:
      YANDEX , DUCKDUCKGO , QWANT

      Διαγραφή
    8. Αγαπητή κυρία Μνκ,

      είμαι φανατικός Gaulliste . Γνωρίζω τη γαλλική πραγματική ιστορία. Επίσης, οι Gaulliste αξίες της σημερινής Γαλλίας και ο πόλεμος ενάντια στο βαθύ κράτος υποστηρίζονται και από μορφωμένους μουσουλμάνους όπως ο Μαροκινός Youssef Hindi https://strategika.fr και ο Dieudonne Mbala Mbala από το Καμερούν https://dieudosphere.com.

      Αυτοί οι άνθρωποι είναι βαθιά Γάλλοι, αλλά διατηρούν και τα έθιμα. ΤΗ ΦΩΤΙA THN ΒAΖΟΥΝ ΠAΝΤΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤEΣ !!

      https://stratpol.com

      Διαγραφή
    9. @ Con

      Το θέμα δεν θρησκευτικό, ούτε ρατσιστικό.
      Φυσικά και υπάρχουν μορφωμένοι, λογικοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι σε όλες τις φυλές και όλες τις θρησκείες. Αυτό είναι τελείως άσχετο.

      Εδώ μιλάμε για έναν συμπαγή πληθυσμό βαρειά παραβατικών, που μισούν τους γηγενείς και θεωρούν δικαίωμα τους την άσκηση βίας, μετά από δεκαετίες μεθοδευμένης και σκόπιμης ατιμωρησίας.
      (Ακριβώς σαν τους γύφτικους συνοικισμούς και τα χοτσπότ, εδώ σε μας, που η μεθοδευμένη ατιμωρησία τούς έχει μετατρέψει σε εστίες τρομοκράτησης των γηγενών. Μαξιλαράκι ανάμεσα στον λαό και την εξουσία και χρήσιμο πολυεργαλείο.)


      Ο 17χρονος είχε ήδη 15 συλλήψεις για 4 απόπειρες βιασμού, διακίνηση πρέζας, άσκηση ακραίας βίας και ληστείες (απλών ανθρώπων κι όχι τραπεζών). Το αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, το είχε αρπάξει, με την απειλή όπλου, από Πολωνούς τουρίστες...
      Ε, δεν θα τον ανακηρύξουμε και ήρωα!
      Ούτε αθώο θύμα.
      Ούτε βέβαια και "επαναστάτη"!!!

      Οι επαναστάτες δεν καίνε βιβλιοθήκες με μεσαιωνικά βιβλία, ούτε εθνικά μνημεία, ούτε τις περιουσίες του λαού, ούτε πλιατσικολογούν. Άλλοι τα κάνουν αυτά.
      (Θυμόμαστε μήπως τι έγινε με τον Γρηγορόπουλο; Κι εδώ προσπάθησαν να κάψουν την Εθνική Βιβλιοθήκη και μετά την χάρησαν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιααα... "προστασία"! Και τα προϊόντα του πλιάτσικου πουλήθηκαν όσο-όσο στο παζάρι του Μπερατίου, στην Αλβανία!)

      Ούτε η φτώχια στέκει ως δικαιολογια για κτηνώδεις πράξεις.
      -- Όταν ο αδερφός μου πήγε στον Καναδά να σπουδάσει και δεν του έφτανε το συνάλλαγμα, έπλενε πιάτα και σκάλες, δεν βγήκε στον δρόμο με το κουμπούρι, ούτε πούλαγε πρέζα.
      -- Ακόμα και στην κατοχή, που οι άνθρωποι λιμοκτονούσαν, δεν έγιναν οργανωμένες επιθέσεις, δολοφονίες και πλιάτσικα στα σπίτια των μαυραγοριτών και των εχόντων.
      Πάντα υπάρχουν έντιμες και αξιοπρεπείς επιλογές, εκτός κι αν είσαι Αλγερίνος πειρατής εκ πεποιθήσεως.


      Το ότι σε ένα έγκλημα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, δεν αθωώνει τον πληρωμένο επαγγελματία δολοφόνο που δουλεύει γι΄αυτούς.

      Αυτό που συμβαίνει στο Παρίσι έχει όνομα.
      Λέγεται αποσταθεροποίηση καθεστώτος.
      Αρχαιότατη συνταγή.

      μνκ

      Διαγραφή
    10. Όχι μία αλλά 30 σφαίρες θα έριχνα σε αυτό το σκουπίδι για όσα είχε κάνει!

      Διαγραφή
  7. 17 Merkel Receives B Nai Brith Gold Medal Award Stock Photos and High-res Pictures
    https://www.gettyimages.co.nz/photos/merkel-receives-b-nai-b-rith-gold-medal-award
    --------
    B'nai B'rith's Vital Work at the UNGA
    https://www.youtube.com/watch?v=2wRkyRGfAo8

    XAΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    http://theodotus.blogspot.com/2012/12/coudenhove-kalergi.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή