«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ώρες θλίψης

17 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ,Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ;;;;
    ΣΕ ΤΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ;;
    ΡΕ ,ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘ@ΤΕ ! .ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .
    ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΕΙΣΤΕ ΠΑΜΠΟΛΟΙ .ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΙΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΜΟΥ,
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ Ό,ΤΙ ΖΟΥΜΕ,
      ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
      ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΔΟΣΙΚΟΎΣ. ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ..; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 70% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΟΎΦΙΑ. ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΆ ΜΕΝ, ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ (ΑΥΤΟ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ).
      ΕΤΣΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΔΟΣΙΚΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΙ ΆΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (PASS, ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ)
      ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.. ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ (ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΤΩΡΑ!
      ΡΕ ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ..; ΑΡΓΗΣΑΝΕ..

      Διαγραφή
  2. ΛΥΠΑΜΑΙ....ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟ ....

    .....ΛΥΠΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΚΕΝΟ ΚΕΦΑΛΕ KAΡΑ ΓΚΙΟΖΗ !!!

    ΙΟΥΝΙΟΣ
    Κ.Μητσοτάκης:Όλη η Ελλάδα είναι μπλε....

    https://www.youtube.com/watch?v=DCdSdBSOIiY

    ΙΟΥΛΙΟΣ

    ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΣΕ ΜΑΥΡΟ !

    https://www.youtube.com/watch?v=Xnxev7VqV1A

    Κ έπεται συνέχεια....!!!
    *** ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ...
    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΥΠΣ = ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ 4.000 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΣΟΒΑΡΑ; ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΓIΑΤΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ;

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΥΟ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ.

    Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΙΣ ΠΡΩΘΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΟΧΙ ΡΕ ΑΘΛΙΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΥ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ,
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΘΕΛΑΤΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;
    ΛΟΥΛΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
    ΦΑΤΕ ΣΑΠΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.

    Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ..!
      ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ:

      «ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε μάχη με τα ζάρια, αγωνίζονται με αυταπάρνηση στις «πόρτες», το «πλακωτό» και το «φεύγα», η μάχη είναι αμφίρροπη, ενώ κάνει αισθητή την παρουσία της η εξέδρα με κοψίδια και τσίπουρα»

      https://kanenazori.com/2023/07/17/staxtopoiisi_elladas_proxwraei/

      Διαγραφή
  4. Κάψτε το ρε!!το μπουρδέλο!!
    Κάψτε τα όλα ρε άχρηστα
    Δίποδα κτήνη!!
    Καθάρματα!!
    Παλιοτόμαρα..
    Κάντε τα όλα στάχτη
    Έτσι και αλλιώς δεν έχετε
    Αφήση τίποτα όρθιο...

    Έχετε διαλύσει όλη τη χώρα..



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το άκουσε τώρα αυτό "το λυπάμαι"και δεν θα μπορεί να φύγει τριημεράκι από τη στενοχώρια του.Η καταστροφή συνεχίζεται, χάνονται οι περιουσίες των ανθρώπων και σε λίγες μέρες θα ακούμε να κατηγορεί ο ένας τον άλλον,μετά το θέμα θα κλείσει και θα πάμε στο επόμενο σενάριο.Κώστα εγώ εξαρχής είχα την άποψη ότι όλες οι δόσεις δεν ήταν ίδιες, οπότε ούτε και οι παρενέργειες.Δεν έχουμε τελειώσει με αυτό το θέμα, ούτε έχουμε δει τις πραγματικές του διαστάσεις κι ας λένε ότι θέλουνε.Νομίζω ότι είναι σαν το Τζίνι και δεν ξέρεις τι θα βγει από το μπουκάλι.
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΛΕΕΙ; ``ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ'';;; ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ``ΚΥΡΙΟΣ'' ΚΑΙ ``ΚΥΡΙΑ'' ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΚΕΤΟ ``ΚΥΡΙΑΚΟ''.... ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@^ιεσ@&.... ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ να το γράφετε ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ παρακαλώ. 🙂

      Διαγραφή
    2. Θα σας κανω εγω ξεφτερια χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε παμε ολοι μαζι ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

      Διαγραφή
  7. επειδη καποιος/οια εγραψε ενα σχολιο σχετικα με τον γραπτο λογο και την σαφηνεια ...ειπα να γραψω χωρις να ακολουθω την ταχυτητα της πληροφοριας στο κεφαλι μου .Καθε φορα το σχεδιο δρασης στις φωτιες ειναι το ιδιο . Πολλαπλα μετωπα (για να διασπωνται οι δυναμεις κατασβεσης ) και σε συγκκεριμενα σημεια φωτια .Επειτα εχουμε τα καναλια που τρωνε χρονο απο αυτα τα ατυχη συμβαντα , παρελασεις απο παπαρολογους (οπως ο κικιλιας ), εκπομπες οπως του βλακα του καμπουρακη και των συναφων υποοντων να πετανε ο,τι βλακεια τους κατεβει αρκει να περναει ο τηλεοπτικος χρονος και να υποδεικνυουν για πολλοστην φορα , την απαιδευσια τους , αγραματοσυνη τους , την αχαριστια τους ,την δουλικοτητα τους και την σιχαμενη υπαρξη τους στο χαζοκουτι , που χωρις αυτο θα ηταν οοολοι τους παιδια για φαπες , χαφιεδες και γλυφτες ..Επειτα μπορουμε (για οσους αντιλαμβανονται ) να καταλαβουμε οτι και παλι οι φωτια επεσε σε χρονο που ''βολευει '' το συστημα για να κοιταει το κοπαδι , να τρομαζει και να λυπαται ωστε να γινουν ησυχα ολες οι προδοσιες που εχουν αναλαβει σαν ατζεντα (αυτη η ομαδα ανθελληνικων γουρουνιων)..Εχουμε πολλα παραδειγματα για αυτη τη συνομοσιολογικη αντιληψη .
    Κριμα να καιγεται ο κοσμος και ειδικοτερα η χωρα αλλα εαν δειτε σε καθε κυβερνηση απο τον αν.παπαδρεου (και πιο πριν ισως)καθε κυβερνηση καιει απο 1οο.οοο στρεματα (τουλαχιστον )και παντα χρησιμοποιειται η φωτια σαν επικοιωνιακο τρυκ ..φταινε η' οχι /Καποτε ελεγαν για τα τσιγαρα απο τα αμαξια (ηταν το λιγοτερο αστειο σαν ποσοστο )τωρα λενε συνεχεια για γερους και καψιμο κλαδιων κλπ ///και οτι ναναι .(το ποσοστο ειναι συντριπτικο και ειναι τακτικοι εμπρησμοι οπως εγινε στην Ευβοια (που ειναι και το πιο κοντινο συμβαν ).Δεν αρνουμαι την ανθρωπινη βλακεια .Οσο ομως ολοι κοιτατε εκει , η γη συνεχιζει και γυριζει και τα σχεδια και η ατζεντα συνεχιζει και προχωρανε στην επιτευξη , θανατωσης και υποδουλωσης του Ελληνικου λαου .Η αντισταση (με οποιο τροπο) χανει χρονο και η πληροφορια ''κολλαει '' στις φωτιες και στα πανταχοθεν click bait ενημερωμενα αρθρα ..Καθε φορα που υπαρχει καροτο , υπαρχει επιταγχυνση παρασκηνιακης διαδικασιας .Δεν τους ενδιαφερει να κρατησουν την χωρα .Δεν τους ενδιαφερει να ειναι ομορφη η χωρα και χωρις Ελληνες .Δεν τους ενδιαφερει να εχουν σκλαβους και να κανουν αφαιμαξη απο τα αγαθα της Ελληνικης γης .ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και πανω στα καμμενα και αχρηστα ν θαψουν και ολους μας αν δεν κανουμε κατι γρηγορα .Η χωρα θα διασπαστει σε 3 κομματια .ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ γιατι ακομη και ενας απο εμας να μεινει θα ειναι μια ρισκαλεα παραμετρος (για τα σχεδια τους ). .Αυτα για τωρα χωρις πληροφοριες ..Ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι κατανοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Πανάνα,

      Αν το εξέλαβες ως προσωπική προσβολή, σίγουρα φταίει ο στυφός τρόπος που εκφράζομαι.
      Σου ζητώ συγγνώμη, αλλά ήσουν μόνον η αφορμη για να γράψω για ένα θέμα που με απασχολεί πολλά χρόνια και το θεωρώ πολύ σημαντικό.

      Και θα γράψω κι άλλα... για να μη σκάσω!


      μνκ

      Διαγραφή
    2. Η αυτόματη γραφή είναι ένας τρόπος γραφής κατά τον οποίο η σκέψη εκφράζεται ελεύθερα και αυτόματα, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς από τους κανόνες της λογικής και ηθικής.
      Οι ρίζες της βρίσκονται στην εβραϊκή καμπάλα, ως μέθοδος επικοινωνίας με τους "αγγέλους", απ' όπου την διδάχτηκε και ο Τζων Ντι (1527-1608), μάγος, αλχημιστής και κατάσκοπος της Ελισάβετ Α' {ο αυθεντικός 007}.

      Τον 19ο αιώνα, που οι δυτική ελίτ είχε λυσσάξει με τις παρα/μεταφυσικές μεθόδους (υπνωτισμό, μέντιουμ, τραπεζάκι, επίκληση πνευμάτων κλπ κλπ), έγινε δημοφιλής η "αυτόματη γραφή", με την οποία υποτίθεται,ότι κάποιο πνεύμα ή οντότητα της "άλλης πλευράς" μετέδιδε πληροφορίες.
      https://www.kosmos-zine.gr/index.php/thematikes-enotites/psyxologia/286-aftomati-grafi

      "Οι υπέρμαχοι της αυτόματης γραφής ισχυρίζονται πως η διαδικασία αυτή τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με άλλες οντότητες και ευφυΐες, αποσπώντας πληροφορίες και καθοδήγηση. Ισχυρίζονται επίσης πως τους επιτρέπει να ανακαλέσουν από το υποσυνείδητο δεδομένα που δεν μπορούν να ανακτηθούν, και πως απελευθερώνεται πνευματική ενέργεια για προσωπική ευρωστία και αποκαλύψεις. Σύμφωνα με την ψυχικό Ellie Crystal , οντότητες από την άλλη πλευρά προσπαθούν συνεχώς να επικοινωνήσουν μαζί μας."
      http://skepdic.gr/Entries/Alpha/aytomatigrafi.htm


      Μετά ήρθε η ρωσσοεβραία Μπλαβάτσκυ, που επικοινωνούσε με τους "αναληφθέντες διδασκάλους", οι οποίοι της ανέθεσαν να μυήσει την ανθρωπότητα στο εωσφορικό πνεύμα, ώστε να καθιερωθεί Παγκόσμια Κυβέρνηση και μετά να έρθει να μας κυβερνήσει ο Άρχων του Κόσμου, που τώρα κρύβεται υποχθονίως, κάτω απ' το Θιβέτ. Κι αυτή με "αυτόματη γραφή" έπαιρνε οδηγίες.


      Μετά ήρθαν οι Υπερρεαλιστές, οι οποίοι ανέσυραν την αυτόματη γραφή (όπως και άλλες μυστικιστικές μεθόδους), από το μισοσκόταδο και την ανυποληψία της μεταφυσικής, στις προβεβλημένες επάλξεις της σούπερ μοντέρνας και "προοδευτικής" τέχνης, με το Πρώτο Μανιφέστο του υπερρεαλισμού (σουρεαλισμού), που δημοσίευσε το 1924 ο Γάλλος λογοτέχνης Αντρέ Μπρετόν, παρουσιαζόντάς την ως μέθοδο ελεύθερης έκφρασης του υποσυνειδήτου.
      (χωρίς και να απεμπολήσουν τις μυστικιστικές της ρίζες, αλλά να τις εμβαθύνουν, ερχόμενοι σε επαφή με τον καθαρό σατανισμό, π.χ. Άλιστερ Κρόουλυ)


      Οι Ναζί είχαν μια μέντιουμ (δεν θυμάμαι όνομα), η οποία "ανέσυρε ιστορικές και επιστημονικές πληροφορίες", δια της επαφής της με τους βριλ (φυλή υπερανθρώπων), οι οποίοι -κι αυτοί- ζούσαν σε υπόγειες σπηλιές, αλλά και στ' αστέρια. Μέθοδος επικοινωνίας, η αυτόματη γραφή.
      Τα ίδια και χειρότερα έκαναν και οι αγγλοαμερικάνοι.

      Σήμερα έχουμε τους "επαφικούς", που επικοινωνούν με διαφόρων ειδών εξωγήινους ή εξωδιαστατικούς, αντλώντας οδηγίες και "πληροφορίες", με αυτόματη γραφή.



      Όλοι αυτοί με "κάτι" επικοινωνούν, αυτό είναι σίγουρο. Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ!!! ............. τι θέλει απ' αυτούς κι αν τους φλομώνει στα παραμύθια.



      μνκ

      (συνεχίζεται)

      Διαγραφή
    3. (συνέχεια)


      Με τα χρόνια η μέθοδος "νομιμοποιήθηκε" να διδάσκεται στα πανεπιστήμια, σε τμήματα δημιουργικής γραφής καθώς και να χρησιμοποιήται στην ψυχανάλυση για την αποσυμπίεση του υποσυνείδητου.



      Μετά είχαμε τον μεταμοντερνισμό, όπου "όλα είναι φλου" -όπως έλεγε κι ο φίλος μου ο Μπάμπης- όπου όλα είναι ισάξια και εξ ίσου σεβαστά: άσπρο-μαύρο, σωστό-λάθος, αλήθεια-ψέμα, λογικό-παράλογο, ομαλό-ανώμαλο, όμορφο-άσχημο, υγιές-άρρωστο, νόμιμο-παράνομο, ηθικό-ανήθικο...
      Όλα είναι θέμα "άποψης" και βέβαια ο καθένας έχει από μία, εξ ίσου έγκυρη με όλες τις άλλες.


      Ο πλήρης αχταρμάς, ο οποίος !!-συμτωματικότατα-!! ταιριάζει απολύτως με την κοσμοθεωρία των σαμπαταϊστών σιωνιστών, με ρίζες στο αρχαίο κίνημα των γνωστικών (=γνήσιοι σατανιστές), σύμφωνα με την οποία όλη η δημιουργία, όλο το σύμπαν, οφείλει να επιστρέψει στην πρωταρχική σούπα και την ανυπαρξία. Για να το βοηθήσουν, άρχισαν κι αυτοί να καταστρέφουν τον άνθρωπο, το μυαλό του, την προσωπικότητά του, τις κοινωνίες του, τον πολιτισμό του... ακόμα και κάθε μορφή ζωής.


      Σιγά-σιγά πέρασε, σαν νοοτροπία, σε όλη την κοινωνία και σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, μέχρι το νηπιαγωγείο, αποσυναρμολογόντας την ανθρώπινη λογική, διότι η λογική "καταπιέζει" το ανθρώπινο πνεύμα...
      Όμως η λογική είναι το μόνο εργαλείο που έχει ο άνθρωπος για να κατανοήσει, να επιλέξει, να επικοινωνήσει, να αναπτύξει επιχειρήματα, να μεταδώσει τις ιδέες του, να δημιουργήσει κοινωνικοπολιτικές ζυμώσεις, να αναπτύξει κοινωνία και πολιτισμό.
      Η λογική τον έβγαλε απ' τις σπηλιές. "Αυτοί" θέλουν να τον ξαναβάλουν στην σπηλιά της πλήρους υποταγής και γι' αυτό καταστρέφουν το μόνο εργαλείο που τον ελευθερώνει.


      Πρέπει να φυλάμε καλά το μυαλό μας και να μην δεχόμαστε "δώρα" από τους ορκισμένους εχθρούς μας.
      Όπως έλεγαν οι παλαιοί, "να βουτάμε καλά την γλώσσα στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε".
      Όταν ήθελαν επίσης να πουν για κάποιον ότι λέει φαντασιοπληξίες, έλεγαν ότι "τα βγάζει απ' την κοιλιά του".
      Στην κοιλιά εδρεύει το ασυνείδητο, γεμάτο με ακατέργαστες και παραμορφωμένες πληροφορίες.


      Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα - χαρακτικό του Ισπανού ζωγράφου Φρανσίσκο Γκόγια

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/Museo_del_Prado_-_Goya_-_Caprichos_-_No._43_-_El_sue%C3%B1o_de_la_razon_produce_monstruos.jpg



      μνκ


      Διαγραφή
    4. 1)δεν ειναι δυνατον να προσβληθω στο ιντερνετ .Ειναι σαν να προσπαθει με να φτυσει στο μπαλκονι μου (Ελλαδα )καποιος και αυτος να ειναι στον καναδα.
      2)ενδιαφερουσες πληροφοριες και αν και γενικη αναλυση ηταν ευχαριστο στο διαβασμα (αν και λιγο )
      3)κατα την αυτοματη γραφη (τροπος / τεχνικη ) δεν επικοινωνεις παντα με ...κατι εξωθεν αλλα ειναι ενας τροπος να επικοινωνησεις και με τον εαυτο σου (η' τμηματα του εαυτου σου (κεντρικες μοναδες ).Εκτος απο αυτο , απαλλαγμενος απο κανονες τεχνικες , ηθη και νομους μπορεις να μεταβιβασεις (χρησιμοποιωντας ολα τα συμβολα που εχεις φορτωσει στο συστημα σου ) πολυ μεγαλυτερο πσοσοτο πληροφοριας η' να αποθηκευσεις μεγαλυτερο ογκο πληροφοριας .Επισης να μην ξεχναμε μια ξεχασμενη τεχνη (γραμματειακης υποστηριξης )την ''στενογραφια'' , την οποια μπορουμε να την κατηγορηκοποιησουμε ως αυτοματη γραφη .

      Διαγραφή
  8. Ο γιδοβοσκός λυπάται που χάθηκε το μαντρί του, δηλαδή η περιουσία ΤΟΥ.
    Δεν λυπήθηκε όμως όλους όσους κάηκαν κυριολεκτικά και μεταφορικά από την κρατική ανικανότητα όπως στην βόρεια Εύβοια ή έχασαν τις περιουσίες τους και πήγε και ψήφισε Κούλη.

    Λυπάμαι για τα ζωντανά σου που υπέφεραν.
    Λυπάμαι που δεν ψήθηκες εσύ μπας και χάσει καμιά ψήφο ο σούπερ γκόμενος.
    Λυπάμαι που άλλοι θα ψηφίσουν ξανά μια από τα ίδια, γίδια!

    Μητσοτάκη! Bukkake!
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Ja-Bukkake.oga


    ΑπάντησηΔιαγραφή